UAOTZYV.COM

Перлина отзывы

Адрес Львів, площа Євгена Маланюка, 1
Телефон +380 (67) 695-93-33
Часы работы
понедельник09:00-20:00
вторник09:00-20:00
среда09:00-20:00
четверг09:00-20:00
пятница09:00-20:00
суббота09:00-20:00
воскресенье10:00-16:00
Сайт salon-perlyna.com.ua
Рубрики Салон красоты
Оценка 4.5 55 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Салон Перлина — Яворів, вул. Івана Мазепи
Похожие компании в категории
Ірис — Львів, вулиця Богдана Хмельницького, 188
Салон краси Лілея — Львів, вулиця Братів Міхновських
School Stiven Chen' — Львів, вулиця Шевченка, 60/10
Центр краси Іванни Пиріг — Львів, вулиця Перфецького, 11

Салон красоты Перлина отзывы

55
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Анна
20 января 2024 в 7:15

Салон в самому серці Львова. Прекрасний салон, неймовірні майстри. Косметичні процедури the best!

Анастасія
14 января 2024 в 11:58

Багато років відвідую салон Перлина.
Завжди обслуговування на високому професійному рівні!

Женя
15 августа 2023 в 12:50

Дуже подобається цей салон, протягом 1,5 року приходжу до дівчаток, і завжди задоволена якістю послуг

Ельвіра
25 июля 2023 в 20:11

Швидко і гарно мені виконала зачіску майстер Ірина. Приємним було спілкування і відвідування цього салону.

Саша
21 июля 2021 в 14:22

Робила пірсинг язика у Роксолани, мені дуже сподобалось, безболісно, якісно, стерильно. Взагалі у салоні дуже привітний персонал, хороший інтер'єр, доступні ціни. Майстер Роксолана професіонал у своїй справі. Не розумію як про цей салон можуть бути якісь погані відгуки, все супер, все на вищому рівні!

Віра
20 июля 2021 в 5:51

Велике спасибі майстру Андрушко Надії! Робила у неї манікюр з покриттям гель-лаку, все сподобалося, зроблено бережно і акуратно, при мені розкрила стерильні і одноразові інструменти. Обов'язково прийду ще.

София
15 июля 2021 в 20:23

Дякую Роксолані, дуже задоволена її роботою. Все акуратно та без болісно)
Плкную скоро завітати на ще один прокол)

Tania
13 июля 2021 в 9:44

Чудовий салон! Для процедури пірсингу порадили знайомі майстра з медичною освітою (дуже важливо!). Персонал дуже привітний, приміщення дотримується санітарних умов. Майстер Роксолана зробила консультацію, все детально розповіла як все буде проходити, деталі догляду за пірсингом. Процедура пройшла дуже швидко і безболісно! Також Роксолана допомогла обрати та замовити прикрасу потрібного розміру. Роботою майста дуже задоволена!

Любов
07 июля 2021 в 11:42

Робила в салоні пірсинг. Майстер Роксолана дуже привітна і хороша людина. Професіонал своєї справи. Дуже акуратно проводить процедуру, все пояснює і розповідає як доглядати за пірсингом. Я задоволена на всі 100%

Маргарита
06 июля 2021 в 11:57

Делала мелирование корней + тонировку. Какой пришла в салон, такой и вышла. Особых изменений за 1400грн на волосах я не увидела. Взяли за краску 600грн, не предупреждая. За укладку также взяли отдельно. Не рекомендую.

Тетяна
04 июля 2021 в 17:15

Постійна клієнтка "Перлини", вже років 6)
Дівчата неймовірні, дуже приємні і найголовніше, справжні професіонали.
Рекомендую і дякую.

Настя
02 июля 2021 в 11:08

Була не один раз у салоні, персонал завжди привітний. Саме до майстра пірсингу Роксолани я приїзджала з іншого міста. Бувало, що я запізнювалась але це ніяк не впливало на відношення майстра, як до клієнта. Все завжди на високому рівні: стерильність, відношення, оперативність і т. Д. Роксолана нереально круто вміє працювати з клієнтом, вона добре знає свою справу і моментально вміє зупинити хвилювання. Пірсинг робиться швидко та безболісно, після процедури клієнту видається пам‘ятка про догляд за пірсингом. Роксолана дуже приємна людина і якщо пірсинг - то тільки у неї.

Надія
22 июня 2021 в 3:12

Завжди привітно, затишно та чисто. Фарбування, стрижка та укладка - завжди вдалі. І лише косметолог Надія Федець знайшла підхід до мого обличчя. Дуже задоволена. І всім раджу

Solomiia
20 июня 2021 в 4:57

Робила пірсинг пупка та проколювала хрящик вуха у майстра Роксолани. Процедура відбулась надзвичайно професійно: з самого початку Роксолана пояснила, що і як буде робити, які інструменти використовуватиме та як потрібно доглядати за проколом після процедури (точну інструкцію я ще й отримала в письмовому вигляді, щоб нічого не забути). Після процедури майстер Роксолана завжди була на зв'язку, відповідаючи на всі мої додаткові питання стосовно загоєння проколів і носіння/заміни пірсингу. Все зажило швидко, не було жодних больових відчуттів. Не дивно, що до Роксолани треба записуватись на кілька тижнів вперед, адже важко знайти досвідченого професіонала з мед. Освітою та чудовим підходом до клієнта. Щиро рекомендую!

Mery
12 июня 2021 в 14:26

Була в даному салоні на процедурі пірсингу. Все чудово. Роботою майстра задоволена, швидко, рівно, без болю (є опція місцевої анестезії). Дякую:)

Zozulya
08 июня 2021 в 14:27

Першокласне обслуговування. Пірсинг зажив дуже швидко, а сам прокол був акуратний і супершвидкий. Процвітання і успіху майстрам. Рекомендую друзям тільки ваш салон!

Виталий
06 июня 2021 в 19:11

Чоловіків обслуговують також! Чудовий сервіс, а ціна як для центру взагалі супер. Рекомендую майстра Надію: якісно і швидко.

Ірина
05 июня 2021 в 20:51

Вже завершую лазерну епіляцію, робила всі ділянки, дуже задоволена, швидкий ефект, епіляцію тут роблять не пропускаючи волоски, як у інших салонах, до того мала роки безрезультатних походів в інші місця. Чисто, гарно, привітно, а головне результативно, успіху вам і побільше клієнтів!

Анастасия
05 июня 2021 в 15:34

Декілька років тому приходила на пірсинг сосків до майстра Роксолани. Признаюся, було трішки лячно, тому що я багато де чула, що соски дуже боляче проколювати. АЛЕ завдяки високому професіоналізмі Роксолани (детальне пояснення того, що і як буде відбуватися, поради стосовно моїх дій, аби мінімізувати біль, позитивний настрій), дана процедура залишила дуже приємні враження та спогади. Про чистоту, к-сть дипломів майстра та сервіс салону навіть нічого не говорю, - усе на висоті!
Відверто кажучи, у мене є мрія стати пірсинг майстром т. Я. Мені дуже цікава ця тематика уже протягом кількох років, і, коли я про це думала, не раз ловила себе на думці, що хотіла б стати таким же майстром, як Роксолана. Дуже хотілося б, щоб саме вона мене навчала.
П. С. Це можливо?)

Саша
04 июня 2021 в 12:45

Доброго дня.
Я постійний клієнт майстера Роксолони.
Особисто дуже прискіплива, як клієнт за стерильність, виконання, спілкування, тон і виконану роботу в результаті.
Кожного разу виїжаю з власного міста і їду до цієї людини особисто більше двох годин, адже живу аж ніяк не у Львові, просто у спільній області, але майстра ніколи не міняла.
Всі ці негативні відгуки жахливий наклеп.
Роксолана майстер із золотими руками, жодного разу у мене не було навіть мінімальних ускладнень. Постійна підтримка і зворотній процес відслідковування щоі як проходить під час загоєння.
Стерильність роботи і вихованість, як людини на вищому рівні.
Професіоналізм, взагалі слів не можу підібрати. Враховуючи, що дана людина має освіту окрім медичної, ще й в сфері емоцій, з нею надлегко знайти контакт і розслабиться під час процедури.
Люблю.
Ціную.
Їздила і буду їздити.
Салон Перлина тримаю в собі не одну перлину, а безліч.
Рокслана, вдячна за всю красу і в першу чергу за те, що люблю себе оновлену кожного разу все більше і більше. Щщ

Добавить отзыв