UAOTZYV.COM

Perfect Центр - розумні вікна та двері.

Адрес Львів, вулиця Зелена, 204
Телефон +380 (68) 205-05-04
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
суббота10:00-15:00
Сайт perfect-center.com.ua
Рубрики Торгово-выставочный центр, Поставщик алюминиевых рам, Алюминиевые окна, Межкомнатные двери, Магазин пластиковых окон
Оценка 4.1 42 отзыва
Похожие компании в категории
Грифон Комфорт — Львів, вулиця Снопківська, 8

Perfect Центр - розумні вікна та двері. отзывы

42
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Віктор
30 августа 2023 в 14:54

Звертався по заміну склопакетів, оперативно виготовили і встановили, дуже ввічливий персонал, особлива подяка менеджеру Віолетті, роботою задоволений, рекомендую.

Oleh
23 июля 2023 в 8:24

Замовив вхідні алюмінієві двері в будинок, ще на початку березня, чекав на них 4,5 МІСЯЦІ! Під час замовлення наголошував, що хочу теплі і надійні двері. В результаті приїхали двері, що відкриваються не на ту сторону, з коротким циліндром замка і до всього браковані, що продуваються, і це ще літо надворі. Про те, що тактильно вони як двері від запорожця взагалі мовчу. Схоже на брак в-ва, але що мені з того, за 4 місяці зима, а нові двері напевно швидше не виготовлять, та й хіба можна сподіватись, що браку не буде. Не знаю чим усе закінчиться, але раджу оминати цю 'канторку', якщо хочете вберегти свої нерви.

Marta
22 июля 2023 в 21:17

Якщо бажаєте отримати хороші вікна вчасно, тоді це не сюди.
Не рекомендую.
І ось три основні факти, чому ні:
1) виготовлення із ДОВГИМИ ЗАТРИМКАМИ (вікна були готові майже через 2 міс після дати готовності, яку нам озвучили, тобто робили їх 3 міс).
2) при затримках в роботі ніхто з фірми не повідомить про це, поки самі не будете обривати телефони компанії
3) компенсації за затримки і т. Д. Від фірми можете не чекати, провини ні фірма ні менеджери ні завод НІХТО не визнає.

Максимум, що можете "випросити" це 0,01% за кожен день протермінованого готового замовлення, і то з милості менеджера.

А тепер детальніше і по фактах:
- при замовленні вікон, все обговорили, оплатили 81% вартості, і чекали, що все буде ок і все вчасно встановлять. Обумовлений час виготовлення вікон який нам озвучили 15 робочих днів, тобто 3 тижні.
Коли підходив час дзвінка узгодження про встановлення - тиша. Думаю ну ок зачекаю ще можливо затримки в роботі, багато замовлень, але далі - тиша.
Пишу сама, що і як, коли будуть встановлювати. Відповідь "ще неготові". Ок. Чекаю ще тиждень, пишу їм. Відповідь "ще неготові". Питаю в чому справа, чому затримка, відповідь: "невідомо". Ще 1,5 тижні водили за ніс не знають, щось там. Аж потім відписав менеджер, що немає фурнітури, і весь завод стоїть. Питаю, а коли буде, на який термін розраховувати готовність, відповідь "невідомо". Потім ще 2 тижні переписок: то фурнітура появилася, потім вона вже їде, потім вже приїхала, а потім знову повідомлення що завод далі чекає фурнітуру бо вона їде.
На питання чому ніхто не повідомив про затримку, відповіді не отримали.
Все можна зрозуміти, війна, складнощі з доставками АЛЕ! Гроші наперед берете майже всю суму, то майте ЗМОГУ ПОВІДОМЛЯТИ замовника, що вікна 2 міс не робляться бо чогось не має. Люди теж на щось розраховують, а не 3 міс чекати готових вікон!
Чому не повідомили (це робота менеджера, а не тільки гроші збирати), чому не запропонували варіанти вирішення: повернення коштів скасування замовлення, знижку і т. Д.
Після написання заяви на компенсацію, бо виникли трабли і фінансові втрати з затримкою тих вікон, компанія позорно ссилається на форс-мажорні обставини і військовий стан. Упс, форс-мажор, а в нас запчастини закінчились, але ви чекайте, колись буде готове. І якби з барського плеча після декількох дзвінків регіональним менеджерам, відповіли ось вам цей 0,01% компенсації.

Тому, НЕ РЕКОМЕНДУЮ їх!

По факту кваліфікований був хіба майстер який встановлював ті вікна.

Можливо це мені так класно "повезло", але через таке ставлення як компанії так і її працівників, більше туди не звернуся і рекомендувати не буду (а хотіли якраз ще одне вікно замовляти в них, вже не будемо).

Тарас
28 апреля 2023 в 23:01

Фірмою задоволений. Менеджери привітні та допомогли підібрати потрібний варіант дверей! В подальшому замовлятимемо лише у них!

Андрій
14 апреля 2022 в 18:07

Якісні вікна, хороший сервіс, професійні майстри. Приїхали, зробили замір, монтаж, роботою задоволений.

Оксана
06 апреля 2022 в 12:22

Замовляли вікна на будинок
Все зробили вчасно як і обіцяли
Приємно здивовані роботою менеджера!

D.Oleksiy
20 марта 2022 в 20:18

Салон шикарний, взірців представлено дуууже багато!
Менеджери підготовлені і пропонують все по ділу.

Оксана
18 марта 2022 в 8:36

Встановлуювали і двері і вікна. Дякую все чудово! Навіть із не стандартних ситуацій знайшли вихід)

Саша
08 марта 2022 в 3:01

Нещодавно довелося побувати у Львові. Дорогою додому побачила будівлю (вул. Зелена, 204), що вирізнялася сучасною архітектурою. Чому б не зайти? ! Так я потрапила у Центр світлопрозорих конструкцій компанії «Вікна Perfect» і не пошкодувала: просторо, світло, вишукано, комфортно і… корисно! Скільки нового побачила: і вікна з жалюзі всередині склопакета, і алмазне гравірування на склі, і кутові вікна…А ще “розумні системи замикання”. Всього й не перелічити. Це варто побачити! А дуже приємні у спілкуванні менеджери ще й про усю цю красу розкажуть.
З надзвичайно гарними враженнями, хорошим настроєм і новими мріями поверталася додому… А вікна з вмонтованими жалюзі замовила) Рекомендую!

Іванна
07 марта 2022 в 10:42

Гарно проконсультували, все пояснили та порадили. Замовлення виконали та доставили вчасно! Я дуже задоволена!

Женя
04 марта 2022 в 0:25

Хороший салон, зручно те, що в одному місці можна замовити все для будинку чи квартири - є і пластик, і алюміній, і міжкімнатні двері, ламінат - багато цікавих нестандартних рішень, привітний персонал, що в наш час рідкість! Рекомендую!

Константин
02 марта 2022 в 5:35

Компетентні менеджери все пояснили. Замовляв двері, а приїхали вікна)
P.s Насправді двері дуже добрі. Як і хотів!

Юля
25 февраля 2022 в 13:21

Офіс перевищив всі очікування. Приємний, ввічливий персонал залишив приємні враження про компанію. Задоволена вікнами Века, однозначно РЕКОМЕНДУЮ!

користувач
23 февраля 2022 в 6:58

Дуже задоволена якістю та швидкістю роботи працівників цієї компанії, проконсультували по всіх моїх запитах.
Для мене ще зручним стало, що вікна можна замовити разом з підвіконнями та відливами, не потрібно більше бігати по інших салонах.
А доставили та змонтували все разом в терміни, про які домовлялись.
Рекомендую компанію Перфект.

Юра
20 февраля 2022 в 19:24

Для веранди на дачі, за порадою консультанта Христини, замовили самі звичайні вікна VEKA з 3-х камерної профільної системи, виготовили швидко та якісно, і результатом надзвичайно задоволені. Значно тепліше ніж зі старими вікнами, і за ціною взагалі прийнятно. Рекомендуємо всім!

користувач
17 февраля 2022 в 8:16

Робили замовлення 30.09.21 на суму 34тис Доставили двері через 2.5 місяці НЕ ТОГО КОЛЬОРУ! Після чого було обіцяно доставити інші двері через 2 тижні. Виконано було з затримкою.
Під час встановлення, витративши на це цілий день, не запінили двері та не виконали іншу роботу, якість якої відповідає за безпеку. Встановили 20.12.21, майстрів, які обіцяли приїхати на другий день, станом на 24.12.21 так ніхто і не дочекався, чи довго ще чекати - невідомо, але якість роботи ціні не явно відповідає.

користувач
12 февраля 2022 в 4:52

Асортимент досить широкий, менеджери допомагали у виборі та прилухались до побажань. Був один нюанс, який швидко змогли вирішити.
З першої розмови відчувається не лише зацікавленість як в клієнті, а як в людині, що не може не радувати.
Замовляла вікна тут вперше, але не востаннє. Подобається, що працюють лише висококваліфіковані працівники.

Женя
26 января 2022 в 22:44

Дуже задоволений співпрацею з салоном. Менеджер Тарас Кеньо швидко і якісно допоміг вибрати вікна для церкви. Замовлення виконали якісно і добросовісно. Найкращі рекомендації та висока оцінка роботи від парифіян церкви св. Юрія у селі Вижняни.

Алла
12 января 2022 в 8:47

Великий вибір, дуже гарний магазин, приємний персонал, все гарно підібрали, надали максимум інформації, замовили в них вікна, дуже задоволені результатом. Рекомендую

Саша
30 декабря 2021 в 12:35

Вікна супер, брав у серпні, ніяких проблем. Консультанти на високому рівні хотів замовити вікна середньої якості, а завдяки їм замовив найкращі. Доставка, трохи з затримкою.

Добавить отзыв