UAOTZYV.COM

Переклади Експрес Львів, Бюро перекладів, Апостиль /Переводы Львов/Translations Lviv

Адрес Львів, вулиця Петра Дорошенка, 48
Телефон +380 (67) 867-31-07
Сайт primeintour.com/byuro-perekladiv-lviv-ekpres
Рубрики Переводчик, Юридические услуги
Оценка 4.9 46 отзывов
Похожие компании в категории
Akcent — Львів, вулиця Ляйнберга, 5
АЗБУКА СВІТУ Центр іноземних мов — Львів, вулиця Академіка Андрія Сахарова, 42, оф. 107
Ціль — Львів, офіс 66 (4 поверх, вулиця Академіка Лазаренка, 2

Переклади Експрес Львів, Бюро перекладів, Апостиль /Переводы Львов/Translations Lviv отзывы

46
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Диана
07 февраля 2024 в 8:14

Чудова робота, дуже надійний офіс! Однозначно раджу скористатися їхніми послугами! Дякую за допомогою <3

Уляна
03 октября 2023 в 13:36

Дякую за вашу роботу, все було чудово, досвідчені працівники надають безплатну консультацію, виконують роботу у домовлені строки, чесність понктуальність та приємне ввічливе товариство!

Олександр
25 сентября 2023 в 9:42

Звертався за довідкою з Польші. Менеджер швидко відписав, проконсультував по всіх питання, також зорінтував в часі все прийшло навіть швидше тому рекомендую дану фірму.

Роман
25 сентября 2023 в 2:33

Професійний підхід. Зробили все вчасно, завжди на зв'язку, ввічливі. Дуже сподобалася робота, рекомендую.

Kukushka
14 сентября 2023 в 14:47

Працюють шибко якісно і за нормальними цінами. Багато раз мені допомогли і зацікавлені в клієнтах

Саша
13 августа 2023 в 9:26

Прекрасний сервіс, отримала замовлення швидко. Мала справу із непростою ситуацією, однак з усім допомогли та знайшли рішення.

Саша
26 июля 2023 в 11:01

Задоволена професійним перекладом, оперативністю, допомогою у процедурі нотаріального підтвердження. Щиро дякую!

Ольга
30 июня 2023 в 1:33

Дуже якісна і дуже швидка робота! Порядно, надійно та професійно! Людина знає, що є афідевіт, а не питає: Вам нотаріальний, чи печатка агенції? Можна покластися, що Вам нададуть саме ту послугу, яка Вам потрібна та за яку платите гроші. Рекомендую просто всім, кому є така потреба!

Саша
01 марта 2022 в 3:45

Дуже швидко - буквально за годину сторінка перекладу була готова. Удвічі дешевше, ніж мені вказали ціну в іншому бюро у Львові. Якісний переклад. Доброзичливий, приємний, ввічливий перекладач (і, я так розумію, засновник бюро). Однозначно рекомендую!

Женя
27 января 2022 в 14:26

Добрый вечер, хочу так же оставить свой отзыв, и поблагодарить бюро "Переклади Експрес". Я впервые обращаюсь к вашему бюро и не пожалела. Я обратилась по поводу некоторых документов, со мной сразу же связался Тарас. И хоть времени было очень мало, на подготовку документов которых я заказа, он с готовностью взялся за них. Я хочу отметить его быструю реакции, ответственность, профессионализм, а так же оптимизм, которым Тарас меня поддерживал, и говорил что "все успеем". Честно говоря я не верила что документы, ну настолько быстро будут готовы.
В результате, я очень довольна быстрой и главное качественной работой и благодарна, что есть такие работники в вашем бюро "Переклади Експересс"

користувач
26 января 2022 в 9:43

Дякую за оперативність та якість роботи! Приємно, що є люди, які орієнтовані на клієнта. Всім рекомендую

Яна
23 января 2022 в 2:31

Дуже дякую вам за швидку і якісну роботу. За два дні мої документи були готові. Зручна локація, швидко і оперативно.

Саша
11 января 2022 в 21:46

Ціна перекладу однієї сторінки паспорта зі слов’янської мови на українську з нотаріальним посвідченням 350 грн. Після багатьох звернень, коли людина стала постійним клієнтом, зробили знижку і така ціна стала 200 грн. Для довідки: клієнтом була не я. Стандартна ціна на таку ж послугу у інших нотаріусів 200 грн. Прийміть цю інформацію до уваги, щоб не переплачувати

користувач
28 декабря 2021 в 14:42

Завжди користуюся послугами цього бюро, швидко, надійно, професійно, жодних проблем ніколи не виникало. Дякую Вам за роботу і побільше гарних клієнтів!

Y K
03 октября 2021 в 5:44

Всі документи переклали і апостилювали в екстримально короткі терміни. Надзвичайно приємний сервіс, жодних проблем з комунікацією. Навіть підсказали в багатьох питаннях щодо документів. Все супер. Рекомендую!

Мария
21 августа 2021 в 6:45

Дуже хочу залишити хороший відгук про бюро перекладів «Експрес». Керівник фірми дуже компетентно і швидко проконсультував мене щодо процедури по оформленню апостилю. Його порада допомогла мені завершити оформлення документів. Дякую Вам!

Женя
17 августа 2021 в 15:26

Обращался с вопросом перевода иностранного паспорта и исправления ошибок в документах выданых ДРАЦС, и получил целую развернутую консультацию о том, как правильно взаимодействовать с гос органами Украины, что бы эти ошибки исправить, хоть это и не совсем специализация компании. В общем, в данной компании работают профессионалы своего дела. Дуже дякую.

Марта
04 августа 2021 в 4:47

Бюро перекладів "Експрес" - об'єктивно найкраща агенція у Львові! Переклад зробили якісно, швидко і за прийнятною ціною. До замовлень ставляться дуже відповідально та уважно, дотримуються всіх вимог. Особливо дякую панові Тарасові за професіоналізм та оперативність. Зверталася сюди неодноразово, буду звертатися ще і всім рекомендую!) Тут вас привітно зустрінуть, вислухають і зроблять свою роботу на найвищому рівні. Щиро дякую! Якщо можна було б поставити 10 зірочок - поставила б не роздумуючи)

Dmytro
30 марта 2021 в 7:24

Дякую за оперативно та якісно зроблений переклад! Відношення до клієнта на високому рівні, все сподобалось!

Ирина
24 марта 2021 в 23:50

Рекомендую! Ми з чоловіком перекладали всі документи в американське посольство саме тут. Усе швидко і завжди підкажуть як краще зробити. Мають великий досвід у своїй сфері. Персональна подяка Тарасу!

Добавить отзыв