UAOTZYV.COM

Педіатрія Андріани Мальської

Адрес Львів, вулиця Пекарська, 30
Телефон +380 (96) 700-60-77
Часы работы
понедельник09:00-19:00
вторник09:00-19:00
среда09:00-19:00
четверг09:00-19:00
пятница09:00-19:00
суббота09:00-19:00
Сайт malskapediatrics.com
Рубрики Медицинская клиника, Педиатр
Оценка 4.4 34 отзыва
Похожие компании в категории
Львівський обласний центр репродуктивного здоров’я — Львів, вулиця Володимира Короленка, 9
Villa Louisa — Львів, вулиця Пекарська, 55
Медичний центр Medicover (Медікавер) / Медикавер — Львів, вулиця Антоновича, 102

Педіатрія Андріани Мальської отзывы

34
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Світлана
20 января 2024 в 18:14

Хочу поділитись приємним враженням від перебування у клініці.
Ми з донечкою приходили на візит до кардіолога Бурак Тетяни, дуже компетентна лікарка, чуйна та уважна!
Доньці дуже сподобалось, адже по завершенню прийому її очікував бонус у вигляді смачненького какао.
Дякуємо вам за прекрасний сервіс!

Ирина
15 января 2024 в 10:36

Хочу подякувати власникам клініки за чудесно організований простір для обстеження та лікування діточок, де не має відчуття лікарні, де панує затишок і тепло. Особлива вдячність п. О. Короляк- за фахову консультацію.

Богдан
13 января 2024 в 1:44

Це так би мовити приватна філія "охмадиту", тут зібрались усі "професіонали" з охмадиту, що на Лисенка і створили собі "воронку клієнтів" з державної клініки. А для чого в житті напружуватися? Коли хочеш попасти в охмадиті на консультації до лікаря, який вів твою дитину, коли вона лежала в педіатрії, то тобі будуть декілька раз пропонувати, що можуть прокоснультувати в клініці Андріани Мальської. Аналогічна ситуації з УЗД, в охмадиті місця і часу немає, але у клініці Мальської вас приймуть з задоволенням ті самі лікарі. Особливої" поваги " заслуговує лікар пані Роксоляна Дуб, вона без всяких на то показів вашій місячній дитинці призначить 4 різних антибіотики. Це не лікарі це коновали. А скерування діток з державної в приватну клініку це взагалі кейс Гринкевичів. Усе гарно запаковано у красиву обгортку, але компетенція та чесність на рівні нуль. Як можна 80% пацієнтів з педіатрії охмадиту скеровувати сюди? Ще вас будуть лякати страшними неіснуючими діагнозами, щоб ви ще раз і ще раз повертались. Коли просиш внести цей діагноз в висновок УЗД, то кажуть ви не оплачували огляд і вони не будуть цього записувати. Обходьте цих профі 10 дорогою, бо будуть тільки кошти тягнути

Лилия
13 января 2024 в 0:19

Хочу залишити негативний відгук про спеціаліста даної клініки Людмилу Гаталяк. Звернулися в клініку бо в дитини 1,3м почались хрипи в легенях. Прийшовши на огляд лікар поставила діагноз гострий бронхіт у звʼязку з цим виписала велику кількість медикаментів які я поставила під сумнів і взагалі обдумавши все, що вона казала і стан дитини + проконсультувались ще з іншим лікарем прийшли висновку, що на бронхіт це не подібне. Ми вирішили не лікувати дитину цими препаратами, в дитини був нежить і це було просто затікання мокроти яке утворювало хрипи. Просто давали теплу воду і промивали ніс. Через 3 дні все пройшло, ми пішли потім в іншу клініку щоб його послухали і все в нього було в нормі. Вважаємо, що лікар перестраховуючи себе назначив маленькій дитині серйозні препарати (включаючи гормони), які йому зовсім не потрібні. Цим самим поставила під сумнів свій професіоналізм та репутацію клініки. Просимо керівництву звернути на це увагу!

Андріана
11 января 2024 в 4:37

Раджу вам ретельніше зайнятися дійсною кваліфікацією лікарів педіатрів (а саме Мисак Ольгу Ігорівну)! Лікарі вищої категорії, а розгледіти отит в дитини, який пізніше переріс в перфоративний отит не змогли, цим візитом (9.01.2024) перекреслили довіру…

Марта
04 января 2024 в 19:20

Хочемо поділитися позитивними враженнями від відвідування клініки. Хотілось би підкреслити професіоналізм лікарки Гудими Наталії Романівни і її вміння налагодити контакт з маленькими пацієнтами. Швидко, професійно, з приємними враженнями у дитини. Обов‘язково прийдемо ще)

Марія
13 октября 2023 в 9:41

Дуже приємні враження від цієї клініки. Мега привітний персонал. Якісно та професійно надають послуги.

Іра
27 марта 2022 в 8:47

Були на прийомі у лікаря Сенів Соломії, робили донечці УЗД кульшових суглобів. Залишились максимально задоволені професіоналізмом та людяністю і лікаря, і всієї команди. Дякую!

Саша
07 марта 2022 в 7:29

Прекрасна клініка) Чудові і чуйні спеціалісти)
Особлива подяка Мисак Ользі Ігорівній.
В цій клініці відчуваєш що дитина в надійних руках. ️

Юлія
21 января 2022 в 10:33

Тепло, затишно і дуже по домашньому, діти не одразу розуміють, що тут лікарі! Дякуємо лікарю Дуб Роксолана - фахово, доброзичливо, нічого складного та зайвого в рекомендаціях!
Однозначно рекомендую приходити з дітками, бо тут піклуються ️

vv K
09 января 2022 в 13:09

Були з дитиною декілька разів, все сподобалось. Дуже багато чудових іграшок, чуйні фахівці, які знаходять ключики до дитини.

Наталия
08 декабря 2021 в 17:39

Хороші умови, затишно. Співробітники привітні, люб'язні. Неприємно вразили поради педіатрів на рахунок прикорму (почати до 6 міс, допоювати водою, годувати напівлежачи, почати з яблучка і т. Д). Це багато говорить про те, чи лікар поновлює знання та чи цікавиться рекомендаціями ВООЗ.

Женя
05 декабря 2021 в 22:52

Була приємно вражена від професійності лікарів, гарної атмосфери і привітності адміністраторки. Я маю плюс в кармі), бо знайомі завжди дякують, за пораду Вашої клініки! Успіхів Вам!

Тетяна
17 ноября 2021 в 5:47

Це місце, де справді дбають про дітей. В привітній атмосфері і з професіоналами лікування однозначно просувається набагато швидше. А наша родина особливо дякує хірургові Андрію Дворакевичу та лікарю УЗД пані Олесі Боровій!

Olena
16 ноября 2021 в 18:08

Неоднарозово відвідували клініку з трьома дітьми. Завжди отримували кваліфікований огляд та консультації. Дуже задоволені якістю обслуговування. Рекомендую!

Саша
16 ноября 2021 в 2:54

Проколювали вушка донечці у педіатрії, пройшло вже більше місяця замінили вже сережки на свої і залишилися задоволені якісною роботою і підходом спеціалістів! Рекомедуємо!

Антон
13 ноября 2021 в 13:52

Ми абсолютно задоволені і професійністю лікарів і сервісом персоналу і навіть ціновою політикою. А найголовніше - тут дбають про пацієнта, будують довіру і співпрацю на роки!

Marta
08 ноября 2021 в 16:50

Пробивали у Вас вушка. Особисто нам не сподобалось. Я так і не зрозуміла чи це виконувала процедуру лікар, чи адміністратор чи інтерн на практиці (і жіночка яка весь час була поруч з іграшками, бубном і мультиками) все нараз але нічого толком (для чого стільки галасу немогла зрозуміти, аж мене це розгубило (
В результаті так і не вдалось їм поставити цяточки ‍️‍️. Я сама поставила, вони просто стрільнули. Вийшло трохи навіть криво Мало практики і вмінь, на жаль.
Єдине чому обрала дану педіатрію, через безшумну систему 75, щоб не травмувати і менше болю завдати дитині)
А так то слабенько (

Taras
08 ноября 2021 в 16:14

Професіність і компетентість лікарів на висоті. А підхід до дітей та вміння спілкуватися позитивно вражає. Рекомендую!

Саша
01 ноября 2021 в 14:08

Дуже якісний професійний медичний простір для дітей, кожна дрібниця продумана з врахуванням найсучасніших підходів як до лікування, так і комфортного перебування для дітей і іх батьків. Засновники об‘єднали в одному місці найкращих дитячих лікарів міста.
Наші діти завжди з задоволенням ідуть на планові огляди туди, а це для мене важливий показник. І тут не зовсім справа у смачних льодяниках без цукру (які, як виявилось, спеціально замовляє для клініки власниця з-за кордону), а в тому, що атмосфера там дуже комфортна, і до дітей ставляться з любов‘ю і повагою.

Добавить отзыв