UAOTZYV.COM

ПАРОДЕНТ, ТОВ / Стоматологічна клініка Пародентдд

Адрес Львів, вулиця М. Скорика, 29
Телефон +380 (67) 000-21-87
Часы работы
понедельник09:00-19:00
вторник09:00-19:00
среда09:00-19:00
четверг09:00-19:00
пятница09:00-19:00
суббота09:00-15:00
Сайт www.parodent.com.ua
Рубрики Стоматологическая клиника
Оценка 4.7 33 отзыва
Ближайшие филиалы компании
Пародент — Львів, вулиця Глибока, 4
Пародент, ТОВ — Львів, вулиця Личаківська, 52
Стоматологічна клініка Пародент — Львів, вулиця Шевченка, 87А
Мережа стоматологій Пародент — Львів, просп. Червоної Калини, 85а
Похожие компании в категории

ПАРОДЕНТ, ТОВ / Стоматологічна клініка Пародентдд отзывы

33
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Александр
24 декабря 2023 в 21:47

Хочу залишити позитивний відгук Назару Рогатинці. Видаляв атипові зуби мудрості, випадок був не легкий, бо мав негативний досвід у минулому, тому очікував найгіршого. Але результат Назара мене здивував (в хорошому значенні), тому хто сумнівається або шукає лікаря що займається зубами мудрості, я раджу звертатись до Назара. Анастезіологи також чудові, знають свою роботу, робили седацію і все пройшло прекрасно, і видалення декількох зубів перетворилось із жаху у хороший сон:)

Володимир
14 декабря 2023 в 0:40

Сьогодні 19.12.2023 р, ми із сином якому 16років, який страшно боявся стоматологів та відповідно в них давно не був, прийшли в клініку «Пародент» за адресою м. Львів вул, Скорика 29 (Колишня Чайковського), зробивши рентген, нас записали на прийом до Винявської Наталії Василівної, що мене відразу здивувало це підхід до пацієнта, а саме 5 хвилин розмови забрало його страх, потім конкретне пояснення нашого рентген знімку, після завершення прийому та успішного лікування мій син вийшов з усмішкою і коли я йому задав питання тобі було страшно? Ти ж боявся? Він з усмішкою сказав ні:). Потім цілу дорогу ділився враженнями, що він сьогодні переніс і як він сильно переживав, а насправді не було чого. Дуже дякуємо Вам Наталія Василівна, за ваш професіоналізм! Так тримати!

Николай
28 ноября 2023 в 10:38

Головне в стоматологічній клініці - це атмосфера. Коли знаєш, що тобі точно допоможуть, допомога буде максимально комфортною, до тебе будуть прислухатись. Саме тому я сюди "бігаю" кожного разу з превеликим задоволенням. Дякую за професійну роботу Ореста Андрійовича, дякую за відмінну роботу, командний дух і незлічені години гарного настрою Марту Вікторівну та Мар'яну, а також за привітні усмішки Софію. До скорої зустрічі!

Tonia
23 ноября 2023 в 23:03

Дуже привітний персонал, комфортне та якісне лікування зубів! Раджу лікаря Лося Олега, будемо ходити до нього всією родиною

Мария
28 октября 2023 в 1:50

Клініка варта уваги усіх хто хоче якісно та професійно полікувати зуби)
Особливо вдячна лікарю Рогатинку Назару Михайловичу за професійну та приємну роботу. Він неймовірно класний лікар. Завдяки його уважності та турботі весь процес пройшов швидко та безболісно. Я навіть не очікувала, що все буде настільки добре. Велика вдячність за якісний стоматологічний догляд!

Анастасія
26 октября 2023 в 3:26

Ставила брекети, дуже задоволена результатом: носила менше, ніж очікувала, і зуби тепер рівні й гарні. Дякую Оресту Андрійовичу!

Таміла
20 октября 2023 в 15:15

Затишна клініка, встановлювала брекети у лікаря Орест Андрійович, дуже задоволена, все швидко і акуратно!

Христина
14 октября 2023 в 17:12

Проходжу ортодонтичне лікування у Маціканича Ореста. Хотіла б подякувати за швидкий результат та чуйне ставлення. Отримала чітке обгрунтування кожного етапу лікування. Швидко будемо знімати брекети)

Маргарита
08 октября 2023 в 20:08

Звернулася у стоматологію за лікуванням. Потрапила до лікаря Рогатинки Назара Михайловича. Дуже дякую йому за терпіння, хорошу консультацію та поетапне прописане лікування. Окремо хочу подякувати за вдало проведену операцію у медикаментозному сні, яку робив Назар Михайлович, а також його асистентці Христині і команді, які були присутні під час операції. Не хочеться бути частим гостем стоматології, але якщо буде така необхідність, то обов'язково звернуся до Рогатинки Назара.

Дмитрий
25 сентября 2023 в 8:39

Неймовірно вдячний Михайлу Микитяк, професійно надав допомогу (в іншій клініці не усунули біль не знайшли причину). Безмежно вдячний, дуже рекомендую

Lona
06 сентября 2023 в 18:43

Чудова клініка!
Задоволена, як відношенням, так і якістю лікування. Хочу подякувати лікарю Рогатинці Назару Михайловичу за його високий професіоналізм та компетентність у підході до лікування зубів.
Окрема подяка асистентці Христині.
Ви чудові
Рекомендую!

Софія
10 августа 2023 в 20:24

Гарна клініка, новий ремонт та приємна атмосфера, лікарі завжди були ввічливі та відповідальні. Ставила тут брекети та згодом їх зняла, результат чудовий. Я дуже задоволена, дякую за лікування Оресту Андрійовичу

пользователь
30 июля 2023 в 0:42

Мені сподобалась клініка, приємні адміни, мені навіть дозволили музику обрати під час процедур рекомендую Паладовську Марʼяну, дуже приємна і відчувається, що легка рука в лікарки) а також лікаря Чепіль Андрія, дуже швиденько і акуратненько мені видалив 8ки) в мене лише позитивний досвід з клінікою!

Саша
20 июля 2023 в 23:00

Вже багато років лікую зуби лише в клініці Пародент. Дуже задоволена лікарями, особливо хочу подякувати Чепіль Андрію за видалення 8ки, в мене був складний випадок і лікар дуже добре впорався, все пройшло успішно. Рекомендую!

Марианна
16 ноября 2021 в 9:47

Лікуюся в Пароденті не перший рік. Завжди приходила до лікаря Шулюк Ірини і все було на рівні. Лікар завжди розказувала що в моїй ситуації краще, а що вона не рекомендую, залишаючи мені право погоджуватися чи не погоджуватися на ті чи інші процедури. А тиждень тому прийшлося ще й познайомитися з роботою Лікаря Чепіля Андрія. Не скажу що було приємно, адже видалення зубів в принципі не є приємною штукою, але спокій та професіоналізм лікаря зробив свою справу і я була спокійна та легко пережила цю процедуру. Дуже вдячна клініці Пародент що у вас всі лікарі професіонали. Щодо цінової політики, то в порівнянні з іншими клініками ціни помірні, і що найголовніше, прозорі, всі ціни можна глянути на сайті клініки.

Ania
17 сентября 2021 в 17:34

Чудова стоматологічна клініка та чудовий привітний персонал. Ціни помірні, не набагато вищі ніж у конкурентів. Вся сім‘я тепер лікує зуби тільки тут. Казакова Марта чудовий стоматолог, який допоможе і проконсультує у будь який час! Рекомендую цю клініку усім!

Оксана
10 сентября 2021 в 11:11

Лікуюсь у клініці Падодент вже не перший рік. Мені дуже подобається підхід до пацієнтів і їхніх потреб. Особисто рекомендую Вікторію Пляшакову. Приємна, щира, досвічена, майстер своєї справи. Скажу вам дійсно приємно працювати з такими людьми.

Nadiia
04 сентября 2021 в 3:27

Была в клинике первый раз. Пока впечатления не очень приятные. Перед записью на прием я отправила письмо по электронной почте, где описала, что и как хочу делать (вырывать восьмерку, пролечить несколько зубов, все это под наркозом). Мне перезвонили и записали к врачу. Через пару минут приема оказалось, что этот врач под наркозом не работает. Поняв, что у него я лечить зубы не буду, он явно потерял ко мне интерес. Консультация проходила в быстром, напористом темпе. В итоге мне пришлось записываться к другому врачу. Эту консультацию я все равно оплатила, плюс потеряла время и деньги на такси. Вопрос: зачем надо было записывать меня к врачу, который не может оказать ту услугу, за которой я пришла? На назначенную консультацию, возможно, пойду, хотя еще сомневаюсь: манера общения и организация не впечатлили.

_
Нет, дело было не так. Врач, к которому меня записали, ограничился одной фразой касательно моей 8-ки: "В будущем надо будет удалять". Все. Насколько я вижу по разделу "Врачи" на вашем сайте, он не хирург, удалением не занимается. Впрочем, как и тот врач, к которому меня записали. Она тоже не хирург. Интересно, кто поставил мне диагноз о сложности случая даже без рентгена? Меня направили к другому врачу по одной единственной причине: этот врач не лечит под наркозом (речь шла не только об удалении, но и банальном кариесе в нескольких зубах). Можно было просто извиниться за ошибку в записи, но, видно, этот вариант не для вас.

користувач
16 августа 2021 в 1:16

Дуже задоволена відношенням, лікування зубів і коренів зубів, і взагалі всіма видами послуг, які надають в Пароденті. Ви великі молодці і справжні професіонали своєї справи. Я задоволена якістю лікування зубів у Вікторії Плєшакової. Всім рекомендую звертатись саме до неї.

Юрий
23 июля 2021 в 21:59

Можу впевнено рекомендувати ортодонта Ореста Маціканича, який зміг дуже швидко і якісно виправити неправильних прикус і вирівняти зуби. Протягом лікування завжди було зрозуміло що і для чого робиться, оскільки Орест описував етапи лікування і розгорнуто відповідав на питання. Я максимально задоволений результатом і перебігом лікування.

Добавить отзыв