UAOTZYV.COM

Пародент отзывы

Адрес Львів, вулиця Глибока, 4
Телефон +380 (67) 000-21-87
Часы работы
понедельник09:00-19:00
вторник09:00-19:00
среда09:00-19:00
четверг09:00-19:00
пятница09:00-19:00
суббота09:00-15:00
Сайт www.parodent.com.ua
Рубрики Стоматологическая клиника
Оценка 4 46 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Стоматологічна клініка Пародент — Львів, вулиця Шевченка, 87А
Пародент, ТОВ — Львів, вулиця Личаківська, 52
Мережа стоматологій Пародент — Львів, просп. Червоної Калини, 85а
Похожие компании в категории

Стоматологическая клиника Пародент отзывы

46
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Алекс
27 января 2024 в 22:19

Вже друга пломба від них випадає. Таке враження, що вони навмисне погано роблять, щоб до них частіше приходили

Pari
15 января 2024 в 16:39

От знаєте, є лікарі, а є м'ясники. Пародент - це про друге.
Тріснув зуб одного ранку. Характерно, не вперше таке. Я відразу подзвонила у пародент, пояснила що сталося, біль гостра.
Сказали щоб приходила. Направили мене до якоїсь лікарки з брекетами. Вона абсолютно не слухала мене, після огляду зуба заключила, що це в мене просто челюсть хруснула, і вона не бачить проблеми.
Відчула я себе якоюсь дурочкою - панікеркою.
Зуб болів. Пішла у іншу клініку - там як тільки глянули у рота відразу сказали що тут глибока тріщина, і скоріш за все повний розлом з коренем. КТ це підтвердило, показання - повне складне видалення.
Мені показали фото зуба сверху і там навіть я побачила розлом. Звісно з космоса його не видно, але думаю досвідчений лікар його б відразу побачив.
Короче, більше ніколи ні ногою.

Маричка
12 ноября 2023 в 3:27

Їжджу з Києва лікувати зуби в Пародент, бо кращого співвідношення ціни, якості і сервісу годі і шукати. Дуже добре ставлять пломби, стоять роками. В клініці приємний інтер'єр і дуже привітні лікарі. Дякую!

Наташа
01 сентября 2023 в 20:47

Жахливо! Безтолкові здирники. Прийшла вимушено влітку, бо сезон відпусток, з гострим зубним болем двох зубів. Лікар Світлана (на жаль прізвища не пам'ятаю), провівши діагностику (звісно з рентгеном, а як інакше, потім ще і КТ додали. Напевно, якби були ще якісь космічні процедури, то і їх би задіяли), спершу зневажливо розкритикувала все лікування моїх зубів, що їх проводили інші лікарі не в пароденті, потім розказала, які зуби потребують лікування (і це зовсім не той зуб, що на момент візиту болів), які "просто треба видалити" (так просто, як непотріб, який я берегла до 50+ років у повному складі), які пломби треба переробити (точніше ВСІ!). і, повідомивши, що зуб, який мене найбільше турбує, під коронкою, вона не може її зняти, запише мене до іншого спеціаліста пізніше, а сама зараз може лише запропонувати ультразвукову чистку, якої негайно потребують мої зуби. Ну, треба, то треба. Погодилась. Лікарка, здається, була просто роздратована, що я приперлась! Одним словом, заплатила я копицю грошей, отримала чисті зуби і нелікований гострий біль в двох зубах. Тоді пішли до реєстратури і мене записали на лікування гострого болю. Аж через три тижні! Клас!
Ну я звикла довіряти лікарям. Знову погодилась. Проте біль не давав спокою. Наступного дня я зателефонувала до клініки. Просила допомоги. Милі дівчатка ввічливо прислухались і допомогли: знайшли в іншому відділенні на Скорика, лікаря, готового мене прийняти ургентно. Я втішилась і побігла. Ось тут вже пройшла процедуру КТ, після якої мені дуже ввічливо і привітно лікар Рогатинка Назар розказав, що немає чого лікувати той зуб, треба видаляти. Це жахлива новина, але біль вже замучив, гаразд, видаляйте. Я і досі не впевнена, що то було правильне рішення, але вже назад зуб не пришиєш.
Але, продовжує боліти інший зуб, я про це говорю, але мені на це не зважають, а в консудьтації з іншим лікарем, до якого я сьогодні була благополучно записана на лікування, вони мене переконують, що має боліти інший зуб, і він потребує негайного лікування. Мені це все дивно. Але, налаштовуюсь іти і наполягти на лікуванні все ж того зуба, що болить. Вже до біса ті гроші! І тут. Всі, хто хоч раз записувався до пароденту, знають, як їх дівчатка-адміністратори поважають час лікарів клініки, обдзвонюють за кілька днів, розсилають повідомлення, нагадують і сто разів просять підтвердити візит! І вчора я підтвердила. І ось зранку мені ніжним голосом телефонують і повідомляють, що лікар Михайло (знову не запам'ятала прізвища) не може мене прийняти. Розумію, всі живі люди, може щось статися, але запропонуйте альтернативу! І мені запропонували лише перенести на інший день! У мене вже закінчились знеболювальні!
На цьому відмовляюсь мати справу з фахівцями, які не чують пацієнтів. Обладнані як космічні станції, але застосовують ці технології лише аби здерти більше грошей і більше зробити протезування, а не лікування.
Якщо ви шукаєте лікарів, що лікують, вам не сюди.
Шкода, що не почитала відгуків раніше.

Стас
14 июня 2023 в 4:53

Лікувався у Якименко Світлани Сергіївни, залишився задоволеним. Не дивлячись на те, що похід в стоматологію не моє улюблене заняття, в цілому всі лікувальні процедури пройшли легко і безболісно. Дякую за допомогу, рекомендую!

Олексій
13 апреля 2022 в 2:10

Багато років лікуємось у Ольги Володимирівни. Чудовий спеціаліст та талант від Бога, що вміє поводитися з дітьми. Моі найкращі рекомендації

Маргарита
03 апреля 2022 в 7:34

Асистентів особливо не підбирають - дуже жорстокі: (
Лікувала зуб, який не болів, зате після лікування почав. Уже пройшло пів року, зуб боліти не перестав
Хоча роботою хірурга з видалення зуба задоволеня

користувач
12 марта 2022 в 14:24

Доброго дня!
Працівники нашої компанії лікувались в лікарів:
Коледа Галина Юріївна
Хомин Ольга Володимирівна
фахівці своєї справи. Всім рекомендую.

Саша
10 марта 2022 в 9:26

Надзвичайно ввічливий персонал, непобоюся цього слова, професіонали. Дотримано співвідношення ціна- якість. На 100 % задоволена. Особливо хотілося б відзначити лікаря Ольгу Володимирівну та асистента Людмилу Вікторівну. Вам Велике спасибі!

Olenka
28 февраля 2022 в 19:17

Робили синові 1,7 під загальним наркозом! 4 передні зуби, в 2,3 прийшла що два з них почорнілі і ніби відлущується пломба, на що лікар сказала що це не причина звернення!

Сказала що хвилює, що він там пальчиками лізе і гризе, що може його болить чи щось мішає, мені сказали що то не причина звернення!

Наполягла що щось не так, бо саме передні верхні зуби не дає чистити а інші дає, це теж виявилася не причина звернення!

Сама клініка гарна, багато кабінетів/спеціалістів. Перший раз коли купу грошей платили, то всі були дуже привітні, розказали весь процес.

Мене глибоко засмучує той факт, що я завдала шкоди організму своєї дитини тим загальним наркозом і йому неякісно зробили зубки. Ми пішли в іншу клініку, де сказали що одна пломба повністю відійшла а інша відходить і потрібно перепломбувати. Інші два зуби, ті пломби сильно пожовтіли, сказали бо неперекрили весь зуб, як роблять діткам і потрібно буде з часом теж їх переробити

користувач
28 февраля 2022 в 11:07

Щодо кт та обслуговування. Кт надсилають у форматі, котрий потребує встановлень додаткових форматів щоб формат…на епл техніку взагалі це не працює. Потрібне віндоус (як пояснив пан Юрій, чий телефон завбачливо вказаний в середині диску з текстом «як виникнуть проблеми з…»). Ну ок. Проїхали. Є ж ще оригінал… на диску… вибачте, як багато людей користується дисками? І у кого можна перезаписати з ДИСКУ? Вирішити питання не вдалось.

Дмитрий
05 августа 2021 в 0:12

Хороша клініка, лікарі професіонали.
Проте, було би добре інтегрувати картки клієнта у електронну систему обліку. Зараз наприклад якщо клієнт лікувався на Шевченка, а потім прийшов на Личаківську, карточка просто не може встигнути приїхати.

Також були би раді бачити можливість електронного запису до лікаря через мобільні застосунки.

Так, такі інтеграції вимагають коштів, проте клініки-конкуренти вже давно мають такі можливості для клієнтів

Александр
22 июля 2021 в 19:57

Приємний, турботливий і професійний персонал. Сучасне обладнання. Зробив рентген зуба фактично без черги, часу на все витратив не більше 20 хвилин. Ціна приємно здивувала.

ol sh
15 июня 2021 в 12:59

2021 рік: смартфони, діджиталізація, банки без відділень і державні послуги онлайн.
Пародент: на кожного лікаря по блокнотику, і якщо ти не знаєш до кого саме прийшов – прошу почекати, поки прошуршать всі блокноти, щоб знайти твій запис. Або ще: потрібно терміново записатись до ортодонта? А сьогодні вона тут не приймає, дзвоніть питайте в інше відділення (бо ж в них там свій блокнотик із записами є).

Женя
12 июня 2021 в 23:44

Саме на вулиці Глибокій частіше користуюсь послугами ортодонта, являюсь пацієнтом Христини Ігорівни! Задоволена наданими мені послугами і процесом лікування. Христина Ігорівна - чудовий спеціаліст та приємна людина, проміжні результати лікування мене цілком задовольняють! Сервісом клініки в цілому також задоволена і великим плюсом для мене є її мережевість, що дає можливість зручності запису відповідно до місця розташування клінік.

користувач
06 июня 2021 в 23:25

Клініка Пародент на Глибокій чудова! Адміністратори в реєстратурі дуже приємні та ввічливі, дівчата з рентгену роблять все швидко і оперативно, лікарі тут дуже хороші, стерильність на найвищому рівні! Була пацієнткою Семенів Уляни Андріївни, чудовий лікар, спеціаліст високого рівня, завжди позитивна і дуже уважна до пацієнта, ювелірна робота з зубками. Щиро дякую їй за здорові зубки!
Клініку на Глибокій рекомендую!

Мария
04 июня 2021 в 10:16

Було б зручно якби до вас можна було дзвонити/писати на WhatsApp/Telegram/Viber. Не всі ваші пацієнти знаходяться в Україні:)

Gari
15 мая 2021 в 1:55

Неймовірно задоволений своїм візитом в цю стоматологію! Все на вищому рівні! Швидко і якісно! Особливе дякую Вихопню Андрію, справжній професіонал своєї справи і приємна людина! Рекомендую!

Надія
10 мая 2021 в 8:48

Ранок суботи почався з нестерпного зубного болю, телефонувала в різні клініки, але лише Ви погодились мене прийняти. Потрапила до молодого, але кваліфікованого лікаря Вихопня Андрія.
В процесі лікування пан Андрій мені все чітко пояснював і відповідав на всі запитання. Все пройшло швидко і практично безболісно.
Загалом враження про клініку лише позитивні і за потреби буду звертатись до Вас і саме до цього лікаря.

Олег
06 мая 2021 в 6:26

Лікарі хороші, професійні. Жодних претензій до лікування немає. Величезний мінус - неконтрольовано велика кількість людей в фойє клініки, без масок, без додержання дистанції. На скільки я розумію, більшість очікували в черзі на рентген. Думаю, працівники ресепшн не повинні допускати такого скупчення людей ще й без масок. Сподіваюсь, Ви візьмете до уваги мій коментар та виправите ситуацію.

Добавить отзыв