UAOTZYV.COM

Park. Art of Rest

Адрес Львів, вулиця Дмитра Вітовського, 43А
Телефон +380 (67) 008-22-22
Часы работы 10:00-23:00
Сайт artofrest.com.ua
Рубрики Ресторан, Банкетный зал, Конференц-центр, Павильон для мероприятий, Семейный ресторан
Оценка 3.5 45 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Ресторан в Парку Культури ім. Богдана Хмельницького — Львів, вулиця Болгарська, 4, Парк культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького
Похожие компании в категории
Ресторация Бачевских — Львів, вулиця Шевська, 8
Рыжий Кот — Львів, вулиця Друкарська, 4
Форель, хлеб и вино — Львів, вулиця Братів Рогатинців, 49
Кумпель — Львів, просп. В'ячеслава Чорновола, 2Б

Park. Art of Rest отзывы

45
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Алексей
27 октября 2023 в 14:31

Звільнити нічний час для візиту до ресторану "Park. Art of Rest" було неймовірною ідеєю. Атмосфера в ресторані відповідала його назві - це дійсно мистецтво відпочинку. Щодо обслуговування, персонал був дуже уважним і ввічливим. Вони були готові відповісти на всі наші запити і допомогти з вибором страв і вин. У цілому, ресторан "Park. Art of Rest" залишив незабутнє враження. Це ідеальне місце для важливого вечора чи романтичного побачення. Я однозначно рекомендую його для всіх, хто шукає вишуканого їжі, чудової атмосфери і відмінного обслуговування.

Наташа
16 октября 2023 в 5:01

Місце дуже гарне, атмосфера суперова. Але дууууже довго чекали по замовленню і по 40 хв.
Кальян не смачний був.

dev1
09 октября 2023 в 15:20

Жахливе обслуговування. Підійшов адміністратор, дав меню і сказав: "Зараз покличу офіціанта". "Зараз" офіціант так і не підійшов. Чекали 30хв. Хоча в залі було 4 офіціанта які не звертали увагу.

Не рекомендую.

Марта
30 сентября 2023 в 3:16

Дуже смачно
Персонал дуже привітний, особливо офіціант Наталя!
Зручне розташування
Кальян супер смачний

Adel
21 сентября 2023 в 5:08

Доброго дня!
Хочемо написати відгук
Минулого тижня, робили у вас весілля і досі під враженням
Ви неймовірні
Смачні страви, красивезні подачі, добра робота офіціантів, все вчасно!
Ми дуже хвилювались, але ви зробили все неймовірно!
Окрема вдячність Володимиру, який комунікував з нами і дуже добре виконував свою роботу.

Дякуємо велике, будемо радити Вас:)

Orest
15 сентября 2023 в 9:24

Чудове місце для весілля, сервіс на найвищому рівні, окрема подяка адміністраторам Василю та Володі, бармену Сергію

Ігор
30 августа 2023 в 2:20

Велике задоволення від відвідування, дуже затишно! Завдяки гостинності та смачній кухні минулий вечір став особливим. Щиро раджу.

Женя
26 августа 2023 в 6:42

Гарне місце з гарною атмосферою та гарною музикою до 21: 00. Я очікував більшого від їжі, оскільки чув стільки хороших відгуків. Це теж дорого.

Саша
05 августа 2023 в 11:50

Саме цей заклад обрали для проведення свого івенту і не пожаліли.

Велика подяка вашому адміністратору Володимиру! Щиро вдячні за його професіоналізм, залишились лиш найкращі враження від його роботи. Все чітко
В заклад хочеться повертатись не лише через «місце», а саме через людей, так ось це саме той випадок коли розумієш, що тут будь які запити, будуть виконані та взяті до уваги. Хлопці технічні менеджери - відповідальні та терпеливі, допомогли навести лад зі всіма презентаціями та технічними моментами, дякую!
Кухня - надзвичайно смачна, зі всіх замовлених фуршетних страв смакувало все.

Роман
30 июля 2023 в 11:13

Знайшли цей заклад по відгукам, є дитячий майданчик, дитяче меню, це було перевагою. Заклад просто на вищому рівні, обслуговування дуже гарне. Їжа це окрема історія - тар тар з яловичини покорив нашу родину. Замовляли різну їжу, дуже все смачно. Дитяча Їжа, також дуже смачна, сам коштував (: доїдав у Львові проїздом, но другий день, тут вечеряємо. Дякуємо

Галя
25 июля 2023 в 18:32

Заклад та атмосфера гарні. Замовили цезар, то в курці був хрящ. Їжа не надто сподобалось, напої класні

Марія
11 июля 2023 в 16:02

Красива локація та інтерєр.
Смачна їжа та її подача…. Але враження від закладу було спорчено 55хвилинним очікуванням сніданку (омлету). Три рази на питання «нам ще довго чекати замовлення» персонал чемно з усмішкою відповідали « через 5 хв»

Ирина
24 мая 2023 в 9:41

Неймовірно красивий заклад. Мега круті і вишукані зробили наш вечір незабутнім.
Офіціант Михайло - найкращий!

Анастасия
05 января 2022 в 5:06

Очень приятное и красивое заведение)
Расстроились что сейчас нет бограча, но Том Ям тоже вкусный)

Ярослав
16 декабря 2021 в 7:25

Смачно. Затишно. Просторо. Відвідувачі не сидять один в одного на голові:) Музика допускає спілкування - не нав'язлива

Vladyslav
07 декабря 2021 в 8:46

Їжа так собі. З мого замовлення 3 пункти довелося міняти на інші, бо кухня не могла їх в той час приготувати. Несли їжу довго. В спокійному, як думалося, ресторані раптом влаштували дитяче день народження з дикими криками, піснями і аніматорами. Було взагалі якось дико, враховуючи, що діти мали окреме приміщення, але крики і пісні винесли в головний зал.

Однозначно не вартує своїх цін.

Dmytro
27 ноября 2021 в 16:57

Дуже любив цей заклад і часто сюди заходив. Але сьогодні здається щось не склалося. При спробі запитати чи можна сісти на терасі і ввімкнути тепло. Офіціант, якого потрібно було ще шукати в залі, відповів що зараз підійде. Просидів 25 хвилин в очікуванні що хоч хтось підійде, замерз, але ніхто не підійшов навіть замовлення отримати. Кнопка виклику офіціанта, здається взагалі для виду. На виході з ресторану, адміністратора я теж не помітив, щоб спитати за те що відбулось. Дуже шкода що в напівпустому ресторані в обідній час для мене нікому не знайшлось і хвилини.

Serhii
20 ноября 2021 в 20:44

Посещал это место в 2019 и 2021 году в рамках львовского экофорума. Очень красивое место. Понравился интерьер. Кухня неплохая. Приветливый и внимательный персонал. Есть летняя площадка с хорошим видом и детская площадка. Место стоит внимания.

Юрий
18 ноября 2021 в 13:17

Щойно були з дружиною та малим. Замовили 3 страви і незважаючи на те, що заклад був наполовину заповнений, нам їх не приносили 45 хв. Нагадували офіціанту посеред того часу, він сказав, що кілька хвилин і зник на 15 хв. В результаті ми просто встали і пішли.

UPD: зв'язався із ними у messenger'і, вони запропонували мені подарувати це замовлення наступного разу, коли я повернусь до них, що є плюсом.

Мария
17 ноября 2021 в 22:38

Колишній заклад вищого рівня по трішки перетворюється на їдальню.
Можливо, я лише так потрапила у невдалий момент, коли святкували весілля на верхньому поверсі, але залишилася розчарована.
Принесли холодні страви. Абсолютно всі, окрім пасти. Чому?
При замовленні на столик з 9людей офіціант запропонував два варіанти виносу страв: по мірі готовності або всім гостям одночасно. Ми вибрали другий варіант, не підозрюючи, що в закладі такого рівня немає елементарної парової бані або спеціальних ламп для підтримання температури їжі.
Навіть якщо ви з таким прайсом не в змозі купити устаткування для кухні, то навчіть, будь ласка, офіціантів попереджати гостей, що деякі страви винесуть холодними. Або не пропонуйте одномоментну подачу всім гостям, елементарно.

Добавить отзыв