UAOTZYV.COM

Отоларинголог (ЛОР) Львів - Євген Фляк

Адрес Львів, вулиця Караджича, 29б
Телефон +380 (98) 255-34-96
Часы работы
понедельник09:00-20:00
вторник09:00-20:00
среда09:00-20:00
четверг09:00-20:00
пятница09:00-20:00
суббота10:00-17:00
Сайт yevhenfliak.com
Рубрики Отоларинголог, Медицинская клиника
Оценка 5 30 отзывов
Сучасне лікування захворювань вуха, горла, носа з використанням доказових методів, новітнього обладнання та міжнародних протоколів надання медичної допомоги.
Похожие компании в категории
Роксана Ярославівна Нягул /приватний ЛОР/ — Львів, вулиця Городоцька, 257а
Медичний центр Ехомед — Львів, вулиця Єрошенка, 14, м
Медичний центр ІНЛОР — Львів, просп. В'ячеслава Чорновола, 16В

Отоларинголог (ЛОР) Львів - Євген Фляк отзывы

30
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Саша
06 мая 2024 в 1:00

Я дуже задоволена результатом. Сервіс на найвищому рівні! Можу всім рекомендувати звертатися до лікаря Фляк Євген.

пользователь
21 апреля 2024 в 16:48

Один з найкращих лікарів що зустрічав в своєму житті:

По-перше, вчасно діагностував запалення слухового нерву (що не могли зробити два інші лікарі), чим врятував мені слух.

По-друге, провели дуже якісну операцію по видаленню мигдаликів - пройшло все дуже добре, дуже швидко загоївся.

Лікар застосовує сучасні методики лікування, має надсучасне обладнання і дуже професіонально оглядає пацієнта і надає дієве лікування без перевантаження зайвими препаратами

Олег
19 марта 2024 в 19:34

Мав проблеми з носом. Була сильно крива перегородка, неможливо було нормально дихати носом. Звернувся до Євгена, вирішили зробили операцію. Вирівняли перегородку і все що треба було зробити з носом. Все чудово, дихаю як ніколи! Задоволений що попав до хорошого спеціаліста!

Maksym
05 марта 2024 в 23:56

Попередні два ЛОРа просто відправили на операцію на видалення носових раковин, які всеодно потім збільшувались через алергію. Що не вирішило проблему.

Євген - Топовий лікар, єдиний, хто не поклав на операційний стіл, а розібрався та пояснив, що я алергик та відправив до алерголога.

Рекомендую

Вика
19 января 2024 в 19:48

Вчасно потрапила до лікаря. Лікар гарно підібрав ліки, тому я позбулася гострого отиту. Дякую

Вита
04 января 2024 в 8:07

Класний лікар, до донечки знайшов підхід, все чітко та зрозуміло пояснив стосовно діагнозу та лікування. Окрема велика вдячність за розуміння та людяність!

Иван
17 августа 2023 в 6:16

Чудовий та професійний лікар своєї справи! ЛОР Євген Фляк, який працює у місті Львів - професіонал з багатим стажем. Робив у нього Вазотомію - ніс чудово дихає результатом задоволений! Можу сміливо рекомендувати та закликаю не відкладати проблеми з носом, а для початку піти на консультацію, професійний огляд, адже пан Євген має все необхідне для того. Також він назначить всі необхідні обстеження, щоб переконатись чи не маєте Ви алегрії на знеболюючі та інше. Якісно та чудово робить операцію на ніс. Дає слушні рекомендації, прогнози. Дуже щира людина!

ЩИРО ДЯКУЮ, пану Євгену! Рекомендую усім!

Руслана
06 августа 2023 в 1:25

Дуже чуйний та компетентний у своїй справі лікар. Щиро вдячна за надзвичайно індивідуальний підхід в процесі лікування.

Саша
10 июля 2023 в 7:14

Привітний, щирий, добрий, усміхнений та з чудовим почуттям гумору - це все про Фляк Євгена Михайловича! Щиро дякуємо Вам за те, що Ви є і робите чудо! Дякуючи, Вам наша донечка здорова Бажаємо Вам тільки процвітання, міцного здоровʼя та багато вдячних пацієнтів. З повагою, Христина)

Женя
20 июня 2023 в 13:45

Дякую за допомогу. Проблеми приходять коли менше за все очікуєш… Професійний підхід де не. Тільки вилікували але і психологічно підтримували.

Порівнюючи досвід з Північної Америки, ставлю всі 10/10

Женя
21 апреля 2022 в 10:10

Обстеження пройшло чудово, лікар дуже уважний до деталей і є професіоналом своєї справи, щиро рекомендую!

Женя
10 апреля 2022 в 5:03

Чудовий фахівець, професіонал своєї справи!
Дякую лікарю за підхід і уважність, за вміння заспокоїти і налаштувати пацієнта на позитив, за доступні пояснення. На консультації була вперше але завдяки п. Євгену, почувала себе дуже комфортно, бо всі маніпуляції проводились надзвичайно легко і обережно.
Щиро дякую за вирішення проблеми!

Oleksandra
23 марта 2022 в 17:41

Багато років шукала свого ЛОРа і нарешті - знайшла!
Євген Михайлович вміє знайти підхід до людини, заспокоїти та розрядити обстановку) Детально роз'яснює, що буде робити, які при цьому можуть бути відчуття. Мою проблему вирішив швидко та професійно.
Однозначно рекомендую всім!

Женя
20 марта 2022 в 20:26

Безмежно вдячна Євгену Михайловичу. Турбував страшенний біль у горлі. Та з допомогою лікаря тепер повністю здорова! Щиро рекомендую!

Женя
12 марта 2022 в 2:47

Євген Михайлович - максимально професійний і головне - молодий і амбітний лікар! Вразила кваліфікація і сучасний підхід до лікування. Свого ЛОР лікаря я уже знайшов і вам рекомендую!

Женя
05 марта 2022 в 14:20

Звернулася до пана Євгена напередодні Нового Року з сильним печінням у горлі, з думками, що все втрачено і цей НР проведу вдома:) Але, на моє велике здивування, завдяки професійності і правильному підходу, було знайдено причину і лікар підібрав відповідне лікування. Тому, як і було прогнозовано за 2 дні стало легше і я зустріла прекрасно початок нового року. Безмежно вдячна, що попала до професіонала своєї справи. Однозначно рекомендую!

Andriy_
04 марта 2022 в 12:14

Дуже вдячний Євгену Михайловичу за консультацію та вирішення моєї проблеми. Перед оглядом усіх ЛОР органів лікар детально розпитав у мене, що турбує. Також розповів як відбуватиметься сам огляд і провів його без будь-якого дискомфорту для мене. Прекрасний співрозмовник, вміє гарно пожартувати і зняти напругу, якщо вона є)
Одним словом - Євген той, на кого варто рівнятися багатьом лікарям і не тільки! Дякую за професіоналізм і простоту)

Денис
27 февраля 2022 в 20:41

Дуже професійний та кваліфікований лікар. Знаходить підхід до пацієнта та орієнтований на результат. З легкістю використовує сучасне обладнання та сучасні практики в діагностиці та лікуванні.

Виталий
21 февраля 2022 в 15:36

Після дайвінгу в Єгипті з'явились проблеми з вухами, заклало одне вухо. Звернувся до Євгена Михайловича. Виявився двобічний отит. За допомогою сучасної техніки можна було побачити всі проблеми на моніторі. Після лікування все стало добре. Лікар все детально пояснює. Повністю задоволений роботою Євгена Михайловича. Рекомендую!

Катя
17 февраля 2022 в 6:09

Чудовий лікар! Була вдруге на прийомі, вже одужала. За що велике дякую Євгену! Маю специфічну роботу, пов'язану з різкою зміною кліматичних умов та пересушеним повітрям, і Євген дав відповіді на безліч моїх питань з цього приводу. Також лікар постійно був на зв'язку, уточнював, як самопочуття, давав рекомендації онлайн. Професіонал своєї справи. Рекомендую!

Добавить отзыв