UAOTZYV.COM

Отель Трускавець 365

Адрес Трускавець, вулиця Дрогобицька, 7
Телефон +380 (97) 365-43-65
Сайт tur365.com.ua
Рубрики Отель
Оценка 4.5 59 отзывов
Похожие компании в категории
Шале Грааль / Apart-Hotel Chale Graal - готель у Трускавці — Трускавець, вулиця Суховоля, 60а
Афродита — Трускавець, вулиця Суховоля, 25А
АЛЕКСІК — Трускавець, вул. Івана Мазепи, 1Б, вулиця Івана Мазепи
Ріксос-Прикарпаття — Трускавець, вулиця Городище, 8

Отель Трускавець 365 отзывы

59
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Игорь
31 августа 2023 в 5:28

Трускавець 365 все включено питание на вищому рівні ексурсії розваги Шведска лінія нам дуже сподобалося обслуговування питание и розваги все на висоти дуже прекрасно і дуже круто. Обовьязково будемо приежати і приежати. Трускавець 365 мае 3 зірки. Ми даемо Трускавцю 365 5зірок. Все Круто і Чудово. Ми Відпочивали в Трускавці 365 Вперше все Прекрасно

Tетяна
29 августа 2023 в 5:39

Готель в центрі міста, до Курортного парку 5хв. В готель приїхали за двома програмами - я за екскурсійною, дитина за дитячою "Дісней". Зручні номери, є все необхідне. Мінеральну воду з бювету привозять в готель. Харчування різноманітне і смачне. В холлі є лоббі-бар де можна замовити як їжу. Так і кондитерку та напої. За дитячою програмою входило все харчування, у мене за екскурсійною сніданки та вечері, але можна сплатити 150грн. За обід і обідати тут же в ресторані. Є два басейни, обидва на вулиці, каркасні. Маленький для зовсім малих дітей і на метрів 25 для підлітків та дорослих. Біля басейну з два десятки лежаків. Дуже цікава та різнопланова екскурсійна програма - кожного дня на вибір 6 екскурсій, 4 з яких, власне, екскурсії, і 2 активності - походи. Для ділей теж багато цікавого і різноманітного - дитина була в захваті від усіх конкурсів, поїздок, екскурсій, змагань та майстер-класів. Драйвова група аніматорів. Я дитину протягом дня не бачила, - вона була повністю за дитячою програмою. З мінусів - готель для відпочинку, оздоровлення та релаксу, але водночас на ньому розташована вишка мобільного зв'язку, що зовсім не поєднується з оздоровленням. Готель позиціонується як сімейний, однак на перший поверх, до адміністрації і входу в готель, треба підніматися сходами - пандуса для колясок чи сумок немає, тож все це треба тягти в руках. В медичному центрі немає терміналу - розрахунок можливий тільки за готівку. Також було б непогано мати у штаті медичного центру (хоча б влітку) педіатра, враховуючи кількість дітей. Коли моя дитина захворіла, мені видали термометр. Але звернутися з цим питанням не було до кого. Також на деякі екскурсії подавалися автобуси без кондиціонерів і поїздка при + 35 в такому транспорті нівелювала все задоволення від подорожі. Загалом це ті недоліки, які легко можна усунути (крім вишки оператора, але навіть це при бажанні). Однак незважаючи на ці недоліки загалом відпочинок дуже сподобався і сама ідея поєднати відпочинок з екскурсійними програмами та програмами для дітей дуже вдала.

Валентина
26 августа 2023 в 0:59

Вибрала цей готель по відгукам в інтернеті. Відпочинок просто супер! Працівники готелю - ви НАЙКРАЩІ! Номер ми хоч і брали маленький, але цього було досить, бо відпочинок дуже насичений, і в номер ми заходили лише переночувати. А так весь день тобою опікуються. Щодня на вибір 6 екскурсій (4 автобусні, 2 активні). Якщо нікуди не їхати, в самому Трускавці є купа місць де можна погуляти (готель знаходиться в самому центрі). Кожен вечір в готелі розважальні програми. Зустрічали шампанським і короваєм, проводжали шампанським і тортом. Познайомились з людьми, які приїздять в цей готель вже 7 раз. Спочатку здивувалась, але вирішила, що я приїду сюди ще не раз. Раджу Трускавець 365 всім!

Сергей
02 августа 2023 в 18:25

Замовляли екскурсію до Польщі через отель 365, все просто жахливо.
Старий обшарпаний автобус МАН з некомфортними та жахливими сидіннями, відсутніми пасками безпеки, непрацюючим кондиціонером та водієм Ігорем віком 60+, гід Марта яка взагалі не є фахівцем та з порушеною психікою.
Продавець квитків з отелю Весна Оксана, яка взагалі озвучила стару програму екскурсій.
На кордоні простояли 8 годин, хоча був варіант переїхати на другу митницю.
Все просто жахливо, за свої гроші від поїздки відходили два дні. НЕ РЕКОМЕНДУЮ!

Екатерина
01 августа 2023 в 16:36

Ми прямо зараз відпочиваємо у готелі і супер задоволені. Ціни - чудові. Екскурсії - супер. Спа/мед центр - крутий. Номери - комфортні. Їжа смачна і відчувається що зроблена з любов'ю.
Ми без дітей тут, тому про відпочинок з дітьми сказати нічого не можемо.

Щодо стін: дійсно якщо хтось спілкується у коридорі - це чутно. Але я взяла беруші, тому мені це не заважає засинати
Ліфт також інколи довго чекати (хоча тут 3 працюючи ліфта). Тому я вниз йду сходами, вгору вже підіймаюсь.

Наш тур: сніданок, вечеря та екскурсії включені. Процедури у мед центрі за додатковий кошт. Але ми знаходимо за розумну ціну і якість нам підходить.

Висновок: є різні заходи вранці, ввечері. Екскурсії. Відчуття 100% відпочинку. Все продумано і я хочу подякувати керівництву та співробітникам за чудову роботу

Сергей
29 июля 2023 в 9:28

Це вже другий готель мережі "Тур365", в якому відпочивали - якість на висоті, ні до чого придратися, навіть якщо захотіти.

Чудова локація в центральній частині, неподалік від парку та залізничного вокзалу.
Не зважаючи на масовий заїзд - розселили досить оперативно, персонал на рецепції ввічливий, молодий, приємний зовнішньо. Бонусом - урочиста зустріч нових туристичних груп караваєм та ігристим вином, аніматор.

Сам готель досить комфортабельний, номера просторні, уютні, чисті, прибираються постійно. На відміну від тих самих турецьких готелів, сейф у номері та праска - безкоштовні. Краєвиди з вікон на верхніх поверхах -. Лифти просторні, з кондиціонером.

Постійно в наявності джерельна вода - у номірі на на поверсі в кулері. Є власний бювет з 5 лікувальних вод, які і мертвого на ноги підіймуть, чудовий медичний центр з кваліфікованим медперсоналом (перевірив на собі).

Люблю смачно поїсти - тут взагалі потрапив у рай. Смачнесенькі блюда національної кухні, все свіженьке, різноманіття страв. Респект кухарям

У вечері не дадуть сумувати музики та бармени на лобі-барі.

РЕЗУМУЮ: цей готель відповідає 4-зірковій категорії, не соромно порадити знайомим. Не сумнівайтеся- потім не буде соромно дивитись їм в очі. Гарного відпочинку

Саша
25 июля 2023 в 3:01

Дякуємо за чудовий сервіс та гостинність
Номери та харчування чудові (особливо харчування - всього багато та різноманітного і поживного)
Зручне місцерозташування і продумані всі деталі поїздок / походів / екскурсій

Зверніть увагу, що є пункт ОРЕНДИ спорядження (килимки, палки, чоботи). Ціни дуже лояльні

В горах провідники-хлопці найвища похвала (все покажуть, розкажуть і підкажуть). Краєвиди чудові. Організація поїздок на найвищому рівні! Зустрінуть та все підкажуть.

Стернічук
06 июля 2023 в 15:33

Масаж який має тривати 45 хвилин роблять за 20 хвилин. Перший в житті масаж і такі враження, дякую.

Диана
29 июня 2023 в 6:44

Дуже гарний відпочинок, все сподобалось. Рекомендую! Але є один нюанс, у мого чоловіка день народження 29.06 і його не привітали (30.06 був день народження у дівчини, і її привітали) В цей час ми ще знаходимося у готелі. Чашку кави смачної було би приємно отримати на день народження.

Юлия
27 июня 2023 в 7:46

Відпочивали з дитиною на початку липня. Розладналися Ооочень на скільки зіпсувався готель. Дитячий басейн з моменту приїзду і до від'їзду не чистився зовсім, дорослий басейн брудний з каламутною водою. Дитячої анімації тепер немає, тому що зробили Дісней Тур та аніматори проганяють дітей, які приїхали з екскурсійним туром (ціна ідентична) та хочуть приєднатися до майстеркласу чи конкурсу! У дитячій кімнаті іграшок немає, а те, що залишилося все зламане, тобто грати нема чим і в дитячій кімнаті робити нічого. Про прибирання в номері заявляють щодня, а за фактом забрали лише 3р за тиждень. У їдальні на вечері вільне місце за столом знайти дуже важко! На сніданок, якщо приходиш о 9: 00, стабільно вже немає сосисок, котлет, овочів і випічки. Часто на поверсі перед входом мокра підлога, папірці лежать на підлозі через переповнені смітники і немає паперових рушників для рук. Є з чим порівняти, чи відпочивали два роки тому в цьому готелі, таких проблем не було! Соромно, ціни підвищують, а сервіс упав на дно! Готель перетворився на "відпочинок для бабусь". Більше не приїдемо!

Володимир
06 мая 2023 в 8:25

Дуже сподобався сервіс, відпочивали з дитиною 3 роки, є дитяча кімната з дівчатами-аніматорами.
Можно залишити, мони піклуються дуже добре.
Годують добре, у номерах прибирають кожного дня! Дуже сподобплось, ціна 4₴ за тиждень з людини!
Рекомендую)

Саша
20 января 2022 в 9:09

Классное место! Ежедневно 4-5экскурсий на выбор входящие в стоимость тура. Отличный персонал. Лучше сразу решить что нужно экскурсии или процедуры. Если на целый день уезжать по экскурсиям то на процедуры времени и сил не остаётся.

Арина
28 декабря 2021 в 10:07

Все просто супер! И это отель с 3мя звёздами. Вы точно заслуживаете твердую 4ку. Все чисто, аккуратные ремонты. Развлекательные программы на любой вкус.

Женя
04 декабря 2021 в 5:24

Это просто - Украинская Турция!
Отдых с большой буквы. Досуг организован на 5+.
Номер отличный, чистый, тёплый.
Wi-fi работает отлично.
Питание шведский стол, еда вкусная!
По экскурсиям, отдельное спасибо.
Хочется отметить экскурсовода по имени Игорь.
Игорь, спасибо за историю Львова, было очень познавательно.
Сильно зашла шутка про Кофе, который добывают в шахте, как уголь.
Если ещё раз будет возможность, приеду обязательно.
Всем рекомендую!

Надежда
24 ноября 2021 в 15:48

Отличный отель, отличный сервис, отличные экскурсии, отдельный Респект обслуживающему персоналу, молодцы!

Ирина
23 ноября 2021 в 15:44

Отличный отель за такую стоимость. Экскурсии просто бомба! Удобное месторасположение. Вокзал в 5 мин пешком. Центр в 3х. Но разнообразие и качество блюд могло быть по - лучше. Хотя бы на ужине. Так же стоит девушек на рецепшене научить манерам общения с гостями. Ну и конечно экономия на отоплении и лифтах удивила. Батареи в номере работают по странному расписанию, в номере иногда холодно. За процедуры нельзя оплачивать картой = (

Наталья
17 ноября 2021 в 5:54

Отдыхали первый раз, все понравилось, большое спасибо за внимание и чуткое отношение к нам, отдыхающим. Номера чистые, просторые, есть все удобства, телевизор, холодильник, сейф. Убираются каждый день Отлично организовано питание, "шведский стол", меню разнообразное, все вкусное. По назначению терапевта принимали процедуры и прошли осмотр узких специалистов. Наталья Андреевна, спасибо Вам! Вы очень грамотный специалист. Наш куратор Иванна всегда четко отвечала на все вопросы, никаких претензий к медперсоналу нет, все решалось быстро, качественно, спасибо за труд.
Очень понравились экскурсии, экскурсоводы (Светлана, Юрий, Николай) много интересного нам рассказали, мы увидели красивые места.
Нам с мужем очень понравился отдых, надеемся приехать снова. Рекомендую Ваш отель все знакомым.

Сергей
13 ноября 2021 в 7:26

Идеальное место для отдыха.
Я бы назвал Трускавец 365 отдыхом от А до Я. По приезду тебя встречаю и доводят до гостиницы. И на неделю ты забываешь о бо всем кроме шикарных эмоций и крутого отдыха. Развлечение, питание и профессиональный коллектив.
А развлечения на любой вкус:
Днём больше 6 видов экскурсий и походов, как для самых активных так и для пожилых людей. И даже если вы решите приехать с детками то здесь есть комнаты развлечений и даже тематические экскурсии. Так же и вечерние программы настолько разнообразны что ни кто не увидит в номере. Хотите в горы на свадьбу, нет можно послушать орган или же поиграть в Мафию. И это только 1 день.
Кормят здесь как у бабушки. Много вкусно и всегда есть выбор на любой вкус. Не набрать пару лишних килограмм очень сложно)
Персонал приветливый, всегда помогут, подскажут. Экскурсоводы знают все, но если и не все то всегда есть отличная история которая поднимет настроение.
Очень хороший отдых.

Виктория
11 ноября 2021 в 22:39

Неоднозначные впечатления остались от отеля. Если рассматривать как туристический отдых - претензий нет, 5 экскурсий на выбор ежедневно на любой вкус, наверное единственный отель в городе с таким разнообразными выбором. Так же остались довольны питанием, повора молодцы, все вкусно и довольно разнообразно (как для курортов Украины), в номерах чисто, персонал в ресторане так же приятный.   Но лечебный тур брать точно не стоит. В информации написано что в лечебный тур входят экскурсии второй половины дня (выезд в 14: 30),   но нигде не написано что множество процедур только с 15: 00, вопрос,   как совмещать и экскурсии и лечение? Если у вас в субботу ранний выезд, тогда следите что бы на субботу не назначили никакие процедуры,   так как в течении недели их не перенесут, они попросту сгорают, деньги уплаченны зря. На мед. Ресепшене персонал вообще не понравился, даже когда очередей нет, все  говорят быстро и записывают на процедуры с плавательским отношением,   лишь бы от них по скорей отстали, эта спешка вылазила тем, что многим посетителям на одно и тоже время были назначены одинаковые процедуры, соответственно кому то приходилось ждать или переносить.
На основном ресепшене в день заселения жуткие очередя на оплату, работает лишь один кассир, (само поселения и выдача ключей проходит намного быстрее). В этот отель не вернёмся 100 процентно.

Анна
10 ноября 2021 в 18:14

Готель "Трускавець 365" - це неймовірний відпочинок в Україні за невеликі гроші! Це вже 3-й приїзд до закладу на тижневий тур. Сказати, що нам сподобалося, це нічого не сказати! Шведський стіл 2-чі на день, чистючі номери, білосніжні рушники, зручні ліжка, прибирання кожного дня, привітний персонал, відмінна організація відпочинку. Краєвиди Карпат не дадуть забути цей край, а гори будуть кликати повертатися сюди знов і знов. У поєднанні з відпочинком у "Трускавець 365" ми отримали відмінний тиждень відпустки!

Добавить отзыв