UAOTZYV.COM

Отель-спа Респект

Адрес Східниця, вулиця Богдана Хмельницького, 28
Телефон +380 (67) 440-57-55
Сайт www.respecthotel.com.ua
Рубрики Отель, Лечебные спа-процедуры, Курорт, Спа-салон, Оздоровительный отель
Оценка 4.5 43 отзыва
Похожие компании в категории
Комплекс ДиАнна — Східниця, вулиця Степана Бандери, 12
Отель Три Сини та Донька 4* — Східниця, вулиця Зарічна, 3Б
Три сини та донька 5* — Східниця, вулиця Котляревського, 109
Вілла Северин — Східниця, вулиця Кривоноса

Отель-спа Респект отзывы

43
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
федір
02 августа 2023 в 15:33

Я військовий і після поранення вирішив відновитися і відпочити з родиною у Східниці. Вибрав готель Респект. Спокійне гарне місце розташування, смачні карпацькі страви, уважний і доброзичливий персонал. Велика подяка Респекту і Михайлу за відпочинок.

Yarik
17 июля 2023 в 4:29

В ресторані, на кухні та в спа персонал некомпетентний. Їжу в ресторані несли більше години. Обслуговувала людина яка працює всього два дні, при чому вела себе по хамськи.

Уляна
20 мая 2023 в 12:58

Чудове місце, прекрасний і дуже чистий готель, надзвичайно привітний персонал, територія дуже гарна, харчування супер, спа клас
Одним словом, раджу спробувати, нам дуже сподобалося

Олег
03 апреля 2022 в 4:41

Был здесь в конце 2020, остались самые-самые приятные впечатления, здесь все очень пристойно, они действительно хотят быть лучшими

Владимир
09 февраля 2022 в 4:14

Дорога вгору складна, бажано їхати позашляховиком. Мати на данний час сертифікат від ковіду, мати купальний одяг. Теплий світлий зручний Спа готель, по меню харчування та якість бажано покращити. На свята там роблять все щоб ти був задоволений, артисти, музика, феєрверк. Треба приїзжати та самому оцінити Спа готель де також є лікувальна Нафтуся чотирьох видів, масаж, лікарі, невеличкий спортзал.

користувач
16 декабря 2021 в 1:31

Отель замечательный! Расположен в удиненном месте. Рядом лес, источники 5-6 в пешей доступности. В отеле есть свой бювет с минеральными лечебными водами. Отличный спа и предлагаемые процедуры. Хорошие номера, уборка проводится каждый день. Приветливй персонал. Отель для тех кто любит спокойный отдых плюс есть возможность оздоровиться.

Vadym
12 декабря 2021 в 1:53

Спа-готель дозволив дійсно поринути в атмосферу релаксу. Затишні номери з прекрасним краєвидом (на фото покращений стандарт), ввічливий персонал на рецепції, у ресторані та спа-центрі. Хороша лазня і басейн.
Кухня підійде для тих, хто хоче корисного харчування. Є внутрішня територія. Локація підійде для тих, хто тікає від міської суєти. Залюбки повернемося сюди знову, бо одного дня замало для усіх доступних тут процедур

Maks
11 ноября 2021 в 0:48

Загалом заклад дуже хороший і доглянутий. Чистота на вищому рівні басейн / сауна також супер. Масажисту окрема подяка - майстер свого діла. Єдиний мінус це ресторан. Обслуговування та персонал молодці, але відчувається, що недостатньо працівників на кухні. Страви готуються відносно довго чекати на звичайні вареники близько години не дуже приємно. Хотів поставити 4, але з поваги до персоналу буде 5. Тільки покращіть роботу кухні!

Марина
07 ноября 2021 в 0:29

Чудовий готель, з приємним і ввічливим персоналом, красивою і затишною територією, ідеальною чистотою, і смачною кухнею. Паста карбонара, це була одна з улюблених страв, мої хлопці її замовляли через день, смачна і достатньо велика порція, дерун по східницькі, грибна юшка, гріночки з салом), звичайно хочеться відзначити ранкову випічку, вона як домашня, дуже добра, рекомендую!
І обов'язково хочу порадити, при в'їзді в Східницю, стежкою до 3го джерела, сходіть до білок, вони неймовірні, беруть горіхи з рук, це такий релакс, діти були у захваті і я теж)

Ilona
28 октября 2021 в 22:12

Гарний і чистий готель з власною територією. Є спа, 2 сауни і невеличкий басейн. Персонал надзвичайно вічливий у всьому готелі.
З мінусів можу зазначити що в спа телевізор не показує тв-канали, а ю-тюб не працює нормально через поганий wifi і вода в басейні була трохи прохолодною. Але ці мінуси суб‘єктивні, в принципі якщо постійно плавати вода нормальна.
Від відпочинку в цьому готелі лише позитивні враження.

Marta
01 октября 2021 в 1:59

Басейн під відкритим небом на території готелю - це наче ванночка для немовляти:). Все решта - молодці@@@

Milana
02 августа 2021 в 10:47

У готелі не проживала. Ходила на процедури. Сучасне обладнання, чистота і приємні аромати, нові рушники, багато квітів. Окремо про персонал- просто неймовірні! Раджу жінкам відвідати косметолога Наталю. Не пошкодуєте, якщо звернетеся до Валентини, яка зробить манікюр та педикюр. Перевірено на собі. Просто столичний рівень. Медперсонал, адміністатори-надзвичайно приязні, клієнтозорієнтовані. Якщо ви у Східниці для оздоровлення-вам сюди

Женя
04 июля 2021 в 3:40

Приличный отель с очень хорошим персоналом, отдыхом остались довольны. Ресторан и спа-процедуры на уровне, территория небольшая, далековато от центра Сходницы, но ухоженная и с красивым ландшафтным дизайном. В общем, понравится любителям спокойного отдыха.

Дмитрий
20 июня 2021 в 14:30

Супер, были в ноябре 2016 года.
Очень понравилось.
Персонал очень хороший.
Питание понравилось, процедуры выполняют профессионалы.

Vera
10 июня 2021 в 5:35

Чудове місце!
Однозначно рекомендую!
Обрала це місце для сімейного відпочинку і дня народження. Не шкодую.
Тут затишно, охайно, чудові околиці і дуже привітний персонал, достатньо спа-пропозицій.
Якщо є авто, то розваг навколо достатньо і для дорослих, і для дітей.
Особливу атмосферу створюють люди, які тут працюють. Вони поважають гостей і це особлива делікатність.
За послуги можна розраховуватись як зручно і не доводиться ходити з гаманцем.

Ресторан має гарне меню і достатню кількість пропозицій. Закохалися не в одну страву РЕСПЕКТНОГО меню.

СПА. Складно описати. Достойні пропозиції, шикарні послуги. Шкіра і тіло вдячні)

ГОТЕЛЮ, ВЛАСНИКАМ І ПЕРСОНАЛУ бажаю процвітання і розвитку.
Для себе знаю, що хотіла б знову відпочити саме там.

Всім ВАМ - РЕСПЕКТ!

Катя
05 июня 2021 в 5:36

Номер стандарт дуже шумний, чути апсолютно все як скриплять дверики мебелі в інших номерах, як хтось спілкується в коридорі, навіть чути як хтось відкриває електронним ключем свій номер. А якщо ви хочте поспати дньо в номері то вам недадуть покоївки які кожен день і цілий день прибирають номери і ви будуте слухати пилосос. Ліжка жахливі непродумані, постійно вдаряєшся головою об деревяну спинку ліжка, подушки з піря остальний інтерєр на на 2-ку. Номер 15 м² замість вказаних 24м². Незнаю чому на букінгу цей готель 9.3 він відповідає 5. Ресторан, кава помиї розчинна з пакетика смачніша, подали рибу по 88 грн порахували як по 130 грн і не вибачте ні пробачте. Масаж зробила людина яка взагалі перший раз робила масаж практикантка бо до цього вона займалась іншою спеціальністю. Мабуть єдиним плюсо цього закладу це СПА і непогане розташування закладу. Хочте відпочити їдьте за кордон або на закарпаття за ті самі гроші ви відпочинете в хорошому санаторії де про вас дійсно подбають

Марина
19 апреля 2020 в 16:11

Питание просто УЖАС! Испорченные фрукты, которые попросту не точто есть нельзя, на них смотреть страшно! На ужин подали обветренные блюда, которые были приготовлены в лучшем случае утром и перед подачей разогреты в микроволновке! Отдых в данном отеле сплошное РАЗОЧАРОВАНИЕ! Полное несоответствие цена-качество! Период проживания 25.02. -2.02.2020, номер 42, Доброва Марина

Алеся
17 марта 2020 в 2:22

Замечательное место для отдыха семьей. Великолепные бассейн и чистые бани двух видов. Девочки админы очень внимательны и гостеприимны. Место расположения отличное, добраться легко без крутых подъемов и спусков. Территория ухожена и интересный дизайн.

Paulus
23 февраля 2020 в 23:20

Дуже гарна та спокійна атмосфера, якісне обслуговування зі всіма можливостями спа, оздоровлення та кухні на любий смак! Тут все, що треба для релаксу!

Stiv
27 января 2020 в 6:38

Дуже гарне, затишне і комфортне місце для відпочинку. Все чисто і гарно. Привітний персонал котрий завжди радий допомогти. Загалом лише гарні враження. Смачна кухня, велика спа зона.

Добавить отзыв