UAOTZYV.COM

Отель Гермес

Адрес Трускавець, вулиця Степана Бандери, 55Б
Телефон +380 (50) 430-77-44
Сайт hermestruskavec.com
Рубрики Отель длительного пребывания, Услуги трансфера в аэропорту, Центр лечения заболеваний пищеварения, Центр по уходу за лицом, Оздоровительный центр
Оценка 4.4 40 отзывов
Похожие компании в категории
Доба 24. Вип апартаменты Трускавец. Снять жилье на добу — Трускавець, вулиця Уляни Кравченко, 1
Е-Гермес — Трускавець, Vul. St, вулиця Степана Бандери, 55А

Отель Гермес отзывы

40
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
L Eg
10 января 2024 в 13:50

Я хотів би сказати вам велике спасибі за чудове обслуговування, гостинність і дружнє середовище для домашніх тварин.

Samsung
28 декабря 2023 в 6:33

Дякуємо весь персонал за затишну та домашню атмосферу.
Ми в цьому готелі вперше, а таке відчуття, що всіх знаємо вже давно!
Дуже затишний та з шикарними номерами готель.
Чистота та стирильність зашкалює! Молодці!
Низький уклін мед. Працівникам! Спасибі вам! Реально після оздоровчих процедур почуваємося чудово!
Особлива подяка всьому персоналу ресторану! Кулінарні шедеври, які нам приносили, навіть шкода було їсти! Смак усіх страв не перевершений! Багато хто говорить, що їжа смачна, як вдома, але ні, вдома так не готують-так готують Богам!
Дякуємо всім за теплий прийом, обов'язково приїдемо сюди вже не одні, а з друзями! Наші емоційні розповіді про готель Гермес вже зацікавили і наших рідних!
Оля та Женя Костини.
Відпочивали 7 ночей та 8 днів. З 25.07.23 до 01.08.23

Анастасия
15 декабря 2023 в 13:53

Мої вітання усім шанувальникам подорожей.
Даний готель обирала достатньо прискіпливо, так як були важливі усі дрібниці: місцерозташування, близькість до бювету, комфорт номерів, 3-х разове харчування, вид на гори (а не на будівництво поблизу). Тож, що можу сказати? Я ні разу не пошкодувала! Дуже професійно проявили себе адміністратори готелю Юрій та Юлія. Усі побажання враховані, миттєво вирішувались. Девчата на кухні дуже смачно готують навіть прості страви, завжди привітні. Мясо и рибка, кашки, рулетики, варенички, грибна юшка, випічка, свіжі овочі, салатики. Багато варіацій, а порції такого розміру, що не все могли з'їсти. На першому поверсі є власний міні-бювет, тож можна не ходити за водою у дощову негоду. Є більярдний стіл, настільний футбол, теніс. Якщо знайдете час на розваги - буде чим зайнятись. Відгук реальний, я відпочивала у багатьох місцях, тож є з чим порівняти. Гермес - невеликий готель та гарний варіант саме для тих, хто цінує тихий та затишний відпочинок.

Олеся
27 сентября 2023 в 6:17

Хочу подякувати працівникам готелю "Гермес" за їхню працю! Відпочивали 9 ночей, все сподобалося. Персонал привітний, вирішує всі можливі питання які виникають. Харчування досить ситне, різноманітне, ми замовляли в основному вечерю, бо вдень ходили в кафе (відповідно оплачували тільки вечерю). З процедур дуже сподобалися ручний масаж, спа-капсула і лікувальні ванни. Номери затишні, в нас з балкону був вид на гори та сусідній санаторій, прибирання щодня, досить часта заміна рушників (було навіть таке що ми не встигли використати так як були на водних процедурах а там видають свої рушники). При заїзді видали одноразові шампунь і гель для душу в пакетиках, туалетний папір (який потім поповнювали напевно через день +-), рідке мило, є послуги прання. В номері присутній сейф, міні-холодильник, телевізор, кондиціонер, вайфай, фен, таз і прищепки якщо потрібно щось вручну попрати (на балконі є де повісити).
Хочеться побувати тут ще раз!

KatyhsaB
22 сентября 2023 в 23:51

Відпочивали в готелі 7 днів. Були дуже задоволені сервісом, їжею та відношенням працівників готелю.

Такої уваги не знайти ні в одному готелю Європи, Турції та Єгипту. Це просто висший пілотаж!

Їжа була неймовірна, за 7 днів ніяка страва не повторилась. Було дуже смачно та різноманітно.

Чистота всюди.

І самий найголовніший скарб це відношення коллективу до відпочивальників.

Окреме дякуємо Юрію.
Мріємо ще раз повернутися ваш затишний готель!

До зустрічі

Інна
31 июля 2023 в 10:27

Відпочивали з чоловіком у цьому готелі тиждень. Брати курортну путівку з лікуванням та харчуванням. По сумі вийшло подекуди дешевше, ніж у санаторіях. Нас прийняв чудовий лікар, який спершу орієнтувався на бажані процедури, потім на необхідні, забезпечив лікування по максимуму з усіх процедур, які входять у путівку. Адміністратори Юлія та Юрій надзвичайно приємні люди, ввічливі, дозрозичливі та клієнтоорієнтовані. Нажаль, чоловік не зміг їсти те, що подають у готелі через свої особисті преференції, хоча там дуже смачно, і адміністрація та керівництво пішли з радістю нам на зустріч та вирахували гроші за харчування з путівки, щоб ми мали змогу комфортно відпочивати. Відгукувалися на будь-які прохання та завзято допомагали. Мар'яна проводила процедури дуже швидко, комфортно та в цілому персонал готелю створив абсолютну атмосферу релаксу та відпочинку. Номер був дуже затишний, з гарним ремонтом, чистий, охайний. Прибирали щодня. Дуже дякую співробітникам готелю за прекрасний відпочинок!

Людмила
13 июля 2023 в 22:47

Найголовніша оцінка персоналу готелю! Годують дуже смачно! Намагаються вирішити всі проблеми, дуже уважні до відпочиваючих, за що дякую! Успіхів та процвітання готелю!

Светлана
06 июня 2023 в 20:51

Дякую всім працівникам готелю за чудовий відпочинок у затишному, надзвичайно комфортному, гостинному, зеленому, спокійному місці із чистим свіжим повітрям, гарним видом із номера на зелені гори, небо і сонце! Хай вам щастить!

Татьяна
06 мая 2023 в 13:29

Дуже милий, атмосферний готель. Якщо вам потрібен релакс з прекрасним видом з вікна, приватність і відсутність метушні, тоді можете сміливо вибирати «Гермес». Колектив готелю найкращий з усіх, які мені довелося зустрічати. ​​Відпочинок вдався!)

Саша
15 октября 2021 в 22:33

Гермес - це невеликий, затишний готель для спокійного відпочинку. Комфортні номери і смачна кухня. Також, тут можна вибрати медичні процедури. Нам відпочинок сподобався, хоча ми були недовго, лише 5 днів. Приїдемо ще. Дякуємо і до зустрічі.

Саша
13 октября 2021 в 7:50

Персонал заслуживает особого внимания. Каждый на своём месте профессионал. Очень добродушные, отзывчивые люди, все на позитиве. В номерах идеальная чистота. Питание - выше всяких похвал. Отдыхом очень довольна, медицинская база прекрасная, косметолог великолепная. Тот кто хочет оздоровиться и хорошо отдохнуть - рекомендую обязательно посетить отель " Гермес".

Татьяна
12 сентября 2021 в 12:59

Отдыхала две недели. Очень хорошие впечатления - чисто, внимательный персонал, разнообразное меню, есть своя лечебная база и доставка лечебной воды из бювета. Сам отель находится в тихом месте, подходит для спокойного отдыха.

Саша
06 сентября 2021 в 22:36

"Гермес"-отель, куда хочется вернуться. Мы в отеле отдыхали дважды, зимой и летом. Оба раза были окружены вниманием и тактичной заботой персонала отеля. Чистый и уютный отель, прекрасное питание в ресторане
, 3 раза в день осуществлялась доставки воды "Нафтуся"и "Мария". Большое спасибо всем сотрудникам отеля за наш комфортный отдых!

Женя
05 сентября 2021 в 2:24

Очень уютный, чистый отель, радушный персонал, прекрасная кухня. Для отдыха с детьми идеальное место. Спасибо всем работникам отеля, мы прекрасно отдохнули.

Галина
22 августа 2021 в 19:49

Чудовий готель, один з найкращий. Сучасний вигляд, всього 10 років готелю Гермес, він зроблений з любов'ю, має гарний дизайн. Чисто, затишно, безпечно. Консультація лікаря, медичні процедури, хороша кухня. Привітна і уважна адмінстрація. Зустріч на вокзалі. Рекомендую обовязково зупинитись там. Наступного року маю надію знову його відвідати!

Rostyslav
20 августа 2021 в 0:01

Перевершили очікування! Зручне розташування. Допомогли організувати чудові вихідні! Ввічливий персонал.

Таня
20 марта 2021 в 4:02

Готель вашего классу, очень вкусные блюда и большие порции. Персонал вашего класса, лечения на высшем уровне. Огромное спасибо за сюрприз на день рождения. С благодарностью Таня Киев, Антонина и Светлана с Мероновкы

Виктор
13 марта 2021 в 6:22

Прекрасное место для отдыха, хороший персонал и сервиз. Вкусная кухня, красивая территория вокруг отеля, прекрасная локация. Номера просторные, особенно люкс.
Рекомендую к посещению

Марія
02 марта 2021 в 20:10

Дуже гарне місце для відпочинку та оздоровлення. Зручні номери, привітний персонал, їжа смачна і різноманітна. Повернемось обов'язково!

Любов
25 февраля 2021 в 22:57

Прекрасний готель, зручне розташування.
А кухня просто надзвичайна і смачна.
Щиро дякуєм вам за чудовий відпочинок.

Добавить отзыв