UAOTZYV.COM

Osteria Doshka отзывы

Адрес Дрогобич, вулиця Жупна, 4
Телефон +380 (96) 002-40-30
Часы работы 11:00-23:00
Сайт m.facebook.com/doshkaostreria
Рубрики Ресторан
Оценка 4.5 27 отзывов
Похожие компании в категории
Алібі — Дрогобич, вулиця Івана Франка, 56
Відпочинковий комплекс Залісся — Дрогобич, вулиця Завіжна, 121
Містер Капоне — Дрогобич
Пастель — Дрогобич, 22, вулиця Івана Мазепи, 22

Ресторан Osteria Doshka отзывы

27
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Богдан
23 января 2022 в 21:37

Тут вдруге, курка в салат і мала дивний присмак, ніби після смаження полежала в посуді від сирої курки. Зверніть увагу, будь ласка.

Maryasik
19 октября 2021 в 17:49

Класний заклад. Брали Шоколадний фондан, Штрудель, та дошку s. Усе смачно, оперативно. Хороше обслуговування. Раджу!

Олександр
17 октября 2021 в 18:27

В загальному непогано, але близько розташовані столики, варто подумати над розмежуваням хоч мінімальним, бо сидиш майже за одним столом і приходиться слухати розмови сусідніх столів - мало задоволення та комфорту

Вера
26 августа 2021 в 13:55

Дуже смачно, замовлення виконали швидко, привітний персонал. Замовляли крем-суп та середню дошку, все сподобалось.

Анна
24 августа 2021 в 1:35

Завжди приємно тут посидіти, кухня не підводить, персонал ввічливий. Якщо вибрати столик всередині (а взимку то і нема іншого варіанту), то трошки дивно сидіти у підвальному приміщенні, з мініатюрними вікнами. Проте атмосфера, смачна їжа та обслуговування допомагають забути оцей нюанс. Тут особлива подача страв, включно із десертами, - на дошці)

Андрей
28 июля 2021 в 19:45

Дуже сподобалося обслуговування в ресторації. Смачні страви, гарна презентація страви: як на фото так на тарілці. Вічливі офіціанти.
Завітайте - не пожалкуєте!

KOS
23 июля 2021 в 17:51

Дуже хороший заклад - чисто, смачно, красиво. У свій ранк-лист я б поставив у десятку кращих закладів України, в яких я бував звісно. Молодці.

Андрій
17 июля 2021 в 19:36

Нещодавно побував в Дрогобичі і завітав в цей ресторан. Давно він мене вабив вишуканим зовнішнім дизайно. І от накінець я вкроїв хвилнку часу і зайшов зігрітись таи провести ділову зустріч.
Дизай приємний і відчувається що робили його високопрофільні фахівці. Все бездоганно. Чисельні логотипи закладу, ненавязлива отмосфера. Креативний санвузол. Жодних зауважень.
Разом з тим привітність офіціантів не означає їх швидкої реакції на вашу появу в ресторані. Мені довелось хвилин 10 чекати поки до мене таки підійшла офіціантка.
Нічого не можу сказати про страви. Не замовляв у звязку з банальною ситістю. Разом з тим подача горячих напоїв мягко кажучи викликає здивування. На моє прохання подати какао і пояснити спосіб його приготування, офіціантка відповіла що какао готується з пакетиків. Дивно що такий поважний заклад сам не може приготувати цього напою. Чай ройбуш подається з неймовірною кількістю додатків. Разом з тим, цей чудовий напій більшість людей смакують без жодних домішок. І цінують його саме за його неймовірний аромат та смак.
І як родзинка неприємних вражень - неякісна вентиляційна система в ресторані. Через деякий час перебування в ньому, із появою відвідувачів, я відчув стійкий запах кухні. Оскільки був ранок то це ще був запах а не сморід.
P. S. Ще раз завітаю в цей ресторан щоб таки скуштувати страви і скласти враження в цілому

Александр
12 июля 2021 в 14:14

Людно, затишно. Вільними були лише столики з барвники стільцями; завчасно не замовляли. Скористалися порадою місцевих друзів. Офіціантка приватна, через 15 хв пересадила за зручний столик. Дякуємо!

Олег
01 июля 2021 в 16:07

Дуже слабенько. В 11: 00 ранку кажуть що замовлену каву треба чекати 15 хв бо апарат ще не почищений, через 15 хвилин кажуть що треба ще 15 хвилин чекати, на прохання принести хоч чай сказали що "кипятку" немає бо то одна система:) - а не простіше звечора все підготовити? Або написати що кава з 12: 00.
Це все дрібниці, але вони показують рівень. Каву так і не випили.

Vitalii
29 июня 2021 в 12:17

Красива будівля, красиві зали, розкішне меню. Вразив умивальник із дерева.

Але їжа нажаль не вразила. Дуже красиво на картинці, цікава подача але кудись подівся смак. Риба в цезарі була ніяка. З салатом подали лемон. Мабуть щоб врятувати ситуацію.

Сергій
31 марта 2020 в 9:41

Серед кафе і ресторанів улюблений заклад у Дрогобичі. Офіціанти молодці. Смачно і класна атмосфера

Оксана
26 марта 2020 в 8:08

Чудовий інтер‘єр, зручне розташування, різноманітне меню, чек: 2 основні страви, 2 склянки соку, дошка сирів 370 грн, смачно, але не рекомендую замовляти канелоні з тунцем, сир ззерху смачний, виглядає гарно, але всередені тунець з кримською цибулею просто хрумтить під зубами ніби, ніяк ці смаки не поєднуються в гарячій страві.
Крепи з курячим філе смачні, брали не перший раз.
Замовлення виконали швидко.

Наталія
29 февраля 2020 в 4:58

Чудовий заклад - мій улюблений у Дрогобичі. Коли приїжджаюу Дрогобич, ходимо сюди кожен раз: приємно бачити заклад такого високого рівня у невеличкому місті. Дуже уважні офіціанти, кухня чудова.

Юліана
09 января 2020 в 19:39

На дворі зима, а всередині не дуже тепло, сидячи в залі хотілося накинути куртку
Їжа та напої супер. Але до пива офіціант порекомендував хамон, не дуже підходить одне до одного. За це мінус.

boris.
07 июля 2019 в 3:36

Обслуговування, меню, інградієнти, страви, атмосфера, просто на висоті! І все за ультраадекватними цінами. Це, без сумнівів, один з найкращих ресторанів України по всіх співвідношеннях. Той випадок, коли позитивні емоції після відвідання закладу перевершують будь які очікування.
Будь ласка, тримайте марку! Успіхів вам!

Катерина
27 января 2019 в 17:12

Дуже затишний заклад, з чудовою атмосферою та відмінним сервісом. Страви завжди на висоті, а велика винна карта допоможе підібрати вино під настрій кожного!

Богдан
14 января 2019 в 6:36

Osteria Doshka це те місце, де Ви можете скуштувати цікаві, смачні страви за помірною для такої якості і сервісу ціною.

Юлія
28 декабря 2018 в 5:30

Заклад дуже гарний всередині, дуже атмосферно. Не очікувала побувати в такому закладі у Дрогобичі. Дуже смачні великі салати. Рекомендувала б цей заклад для вечірніх посиденьок з друзями. В меню є різні дошки, і для великих компаній теж.
Але, що для мене було негативним моментом - у Дошці немає великого лате. Тільки стандартне 200 мл. Офіціанти дуже милі і привітні. Нас обслуговувала Катерина і вона просто супер.

Саша
13 декабря 2018 в 10:26

Дуже сподобалося, приємний та уважний персонал. Замовили "Дошку" розміром "L", на двох в самий раз.

Добавить отзыв