UAOTZYV.COM

Ощадбанк

Адрес Львів, вулиця Любінська, 96
Телефон +380 (322) 55-62-66
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
Сайт www.oschadbank.ua
Рубрики Банк, Банковские услуги для бизнеса, Автокредитование, Обмен валюты, Кредитный брокер
Оценка 1.1 9 отзывов
Банк Ощадбанк
Ближайшие филиалы компании
Ощадбанк — Львів, м, вул. Городоцька, буд. 257а
Ощадбанк — Львів, м, вулиця Патона, 4
Банк Ощадбанк — Львів, м, вулиця Володимира Великого, буд. 34
Ощадбанк, Відділення №30 — Львів, вул. Чупринки Т. генерала, 84 м
Похожие компании в категории
Банк ПУМБ — Львів, вулиця Любінська, 102
ОТП — Львів, просп. В'ячеслава Чорновола, 41
Ощадбанк — Львів, вулиця Валова, 9

Ощадбанк отзывы

9
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Luba
08 марта 2024 в 21:49

Щойно зателефонував працівник ощаду і замість того щоб пояснити ситуацію просто биканув до мене. Чудесний сервіс, браво

Maryna
20 сентября 2023 в 21:34

Важко отримати допомогу від фахівців, інколи підвищують голос на відвідувачів, система часто висне, відмовили в валютно-обмінній операції пошкодженої валюти. Дві зірки за те, що хоча б банкомат стабільно та справно працює.

Росана
23 августа 2023 в 6:26

Не можуть відновити пінкод карти з 3 разу то паспорт принести (дія не рахується?), то програма не працює, то гаряча лінія не відповідає. Заради ж ваших нервів та часу, не користуйтесь цим "банком" взагалі

Анна
13 августа 2023 в 14:28

Жахливе і неввічливе обслуговування персоналу, нікуди ніхто не поспішає, окрім цього що у них і так є обідня перерва, найчастіше працює лише одна каса з 3-х наявних!

Саша
04 апреля 2022 в 1:40

Як можуть у банку працювати некомпетентні люди (Задорожна галина михайлівна) ? В валюті не розбираеться (долари), апарату для перевірки купюр немає і контрольне питання -Чого ви сюди прийшли? Валіть в обмінник!

Oleksandra
30 января 2022 в 6:10

Обман і шахрайство зі сторони працівників банку!
Будьте уважні, коли користуєтесь послугами цього відділення. Я звернулась по довідку з реквізитами, мені відповіли, що я її можу отримати у відділенні, в якому відкривала рахунок, або у них за плату! 70 грн! Через те, що їм потрібно зайти в базу іншого відділення і витягнути звідти мої реквізити. Дивно, але часу не було, тож я погодилась оплатити, хоча ця послуга завжди була безкоштовна. Після оплати в касі разом з квитанцією мені видали примірник! Договору про страхування життя! На 1 місяць Його вартість складає 70 грн. Тобто працівники банку без попередження та моєї згоди оформили мені страхівку. На моє питання: «для чого мені це оформили та чому без моєї згоди? », відповідь надати не змогли, повторюючи, що 70 грн - це плата за надання реквізитів. Передзвонивши на гарячу лінію, я отримала відповідь, що отримання реквізитів в межах області, де відкрито рахунок є безкоштовним. При повторному звернені працівник банку знов казала, що це плата за отримання реквізитів і тд. Після того, як я переказала слова гарячої лінії, працівниця сказала: «добре, я анулюю договір» і повернула мені гроші. Ніяких вибачень я не почула. Це жах! Я розумію, що у вас є якісь норми продажів цих страхових полісів, але ж не попереджати клієнта, брехати та викручуватись - це дно, тим більше для державного банку з такою великою мережею.
Шкода не тих 70 грн, а що працівники цього відділення вважають, що мають право ошукувати клієнтів, оформлювати свої послуги без попередження, просто поставивши перед фактом, брехати та навіть не вибачаються за це.
Не рекомендую звертатись на це відділення, а якщо таки довелося, то уважно перевіряти, що вони оформляють та за що ви платите гроші.

Irennss
14 октября 2021 в 18:53

Обходьте стороною.
Сьогодні хотіла зняти гроші. Пані касир заявила, що потрібен додаток до паспорту. Я запитала для чого це і чому немає зчитувачів, мені почали хамити. Перетелефонувала на гарячу лінію, нічого крім паспорта не потрібно. Міри не прийняли. Відправили розбиратись з керівником банку. Не компетентні і необізнані працівники. Для касирів закони не писані. Вони сидять без масок і їдять на робочому місці. Я вже мовчу про те, що людей не навчили вітатись. Шановний ощадбанк, прийміть міри і найміть нормальних людей.

Лілія
13 октября 2021 в 3:04

Хотіла обміняти копійки які вийшли з обігу, адміністратор каже, що приймають так приносьте. Принесла касир сидить розмовляє по телефону каже, що приймають після 20 числа, бо зараз платіжки за послуги приймають. Хочете зекономити час і нерви зверніться до іншого відділення

Оксана
18 октября 2020 в 6:03

Термінал часто не працює. Обслуговування не завжди хороше (деякі працівники не компетентні).

Добавить отзыв