UAOTZYV.COM

Ощадбанк

Адрес Львів, вулиця Грінченка, 6
Телефон +380 (67) 741-09-32
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
суббота09:00-14:00
Сайт www.oschadbank.ua
Рубрики Банк, Банковские услуги для бизнеса, Автокредитование, Обмен валюты, Кредитный брокер
Оценка 2 7 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Ощадбанк — Львів, м, вулиця Авраама Лінкольна, 57
Ощадбанк — Львів, м, вулиця Богдана Хмельницького, 188 А
Ощадбанк — Львів, м, вул. Мазепи І.гетьмана. 1, прим, 193
Ощадбанк — Львів, м, вул. Хмельницького Б., 163
Похожие компании в категории
ОТП — Львів, просп. В'ячеслава Чорновола, 41
Ощадбанк — Львів, м, просп. Свободи, 24
ПриватБанк — Львів, просп. Свободи, 49
Укрсоцбанк — Львів, просп. В'ячеслава Чорновола, 45

Ощадбанк отзывы

7
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ігор
11 июня 2023 в 11:44

Совок, очевидно, разом із назвою перейшов на нових працівників. На прохання відвідувача-пенсіонера скористатись туалетом біля входу, двері якого були відкриті, блондинка яка сиділа за середнім столом іржавим «совковим» голосом голосом сказала «це для працівників, для вас є на базарі». Рекомендую провести зміну назви ти «заражених совком» працівників.

Иван
25 апреля 2023 в 5:35

Дякую, за ввічливих і хороших працівників. Обслуговування на найвищому рівні! А особлива подяка менеджеру Уляні за гарне обслуговування! Я тепер ваш постійний клієнт! Дякую

Анна
17 февраля 2021 в 7:59

Жахливий персонал! 19.01.2021 о 17.00 хотіла отримати грошовий переказ. Мені відмовили, пояснивши тим, що о 17.00 закривається система. Хоча вказано, що відділення працює до 17.30. Години роботи мені підтвердили на гарячій лінії, куди я відразу звернулась. Також, на гарячій лінії мені сказали, що банк працює і здійснює операції до 17.30, запропонували звернутися до керуючої. Прибиральниця (котра вже помила підлогу) ще в дверях мене розвернула і сказала прийти завтра з 9.00. Я попросила покликати керуючу. Прибиральниця сказала, що її немає.
Коли хочуть, тоді й собі завершують роботу. Повний бардак. Ніякого контролю. Категорично НЕ РЕКОМЕНДУЮ дане відділення!

Христина
14 ноября 2020 в 13:35

Цікаво що під час санітарної години тут не миють підлоги, а чути лише сміх працівників.
А коли сказала обміняти мої моменти на купюри мені сказали що приймають лише по 25 копійок.

Andrii
15 ноября 2018 в 0:27

Круте місце для сплати рахунків після реконструкції ще крутіше як завжди черши (платіть через нет! ÷!

Христя
08 ноября 2018 в 6:12

Перше, що слід сказати- жахнющі черги в період оплати комунальних послуг. Площа маленька, нема чим дихати, люди стоять навіть перед банком.
Був випадок, коли при оплаті ввели не той особовий рахунок за воду і довелось оплатити, бо касирка "не змогла видалити платіж".

Вірочка
29 октября 2018 в 1:49

Жах! Старший касир Рогова О. М. Зовсім не компетентна.
Оплачуючи квитанції Рогова дорахувала те що я казала не потрібно, а те що попросила дорахувати проігнорувала. В кінцевому результаті сума моїх рахунків вийшла навіть близько не такою на яку я розраховувала (На моє прохання змінусувати деякі позиції я отримала грубу відмову, при тому що я наголошувала що немаю таких коштів і половини з тих рахунків які Рогова пробубніла собі під ніс я по пару раз перепитувала і повторяла
Я-"Жіночко я вас не чую " відповідь прозвучала унікальна
Рогова-"я вас тоже і шо? "
Після чого сказала" іди і діставай гроші бо квитанцій не віддам. "
Повернувшись другий раз я попросила щоб мені показали за що у мене такий рахунок ХАМКА Рогова знову пробормутіла собі під ніс мої рахунки і почала вимагати гроші, що навіть її напарниці почали казати щоб вона анулювала деякі рахунки, але ні старший касир вперта і так не буде як хтось їй каже.
Вже коли мені забракло нервів почала вимагати когось з керуючих бо на хвилиночку сума більша на 1500 моє прохання проігнорувала пані Рогова
Коли я почала просити книгу відгуків знову ігнор, а потім взагалі закрила своє вікно і кудись пішла. Повернувшись пані Рогова була здивована що я не відходжу від її вікна і коли я вже почала до неї сваритись що або покажіть за що такий рахунок або продиктуйте але нормально пані касир при тому що доказувала що анулювати рахунок не може почала погоджуватись зняти 600 грн за воду про яку я три рази їй наголошувала, що там переплата.
А коли почала записувати під диктовку жахнулась ця жінка рахує як хоче! Цифри були іншими ніж у квитанціях! Поки я стояла у черзі вона так ще пару людей відправляла бо і їх рахунки були не такими. І бідні пенсіонери бігли додому щоб добрати грошей і також скаржились чому у них така сума! Задумайтесь скількох неуважних ця людина порахувала не так як пише і приготуйтесь що можете прийти оплачувати рахунок один а суму пробубнять собі під ніс іншу, а потім ВАС ще і винним зроблять.
Більше ходити в цю Ощадну касу не буду доки там працюють такі люди!

Добавить отзыв