UAOTZYV.COM

Ощад Клініка

Адрес Львів, вул. Малоголосківська, 32
Телефон +380 (68) 160-03-02
Часы работы
понедельник08:00-18:00
вторник08:00-18:00
среда08:00-18:00
четверг08:00-18:00
пятница08:00-18:00
суббота08:00-18:00
Сайт oshchadclinic.com.ua
Рубрики Медицинский центр, Семейный врач, Лаборатория, Педиатр
Оценка 4.8 16 отзывов
Похожие компании в категории
Медичний центр Medicover (Медікавер) — Львів, вулиця Гетьмана Мазепи, 25б
Косметологічний центр ЖАНВІ — Львів, вулиця Личаківська, 39
Медичний центр Оксфорд Медікал Львів — Львів, просп. В'ячеслава Чорновола, 45а, к.9

Ощад Клініка отзывы

16
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Екатерина
01 января 2024 в 13:18

Ця клініка знаходиться поруч із домом, що дуже зручно, бо педіатр та терапевт - найпопулярніші лікарі, як на мене. Адекватні години роботи та кількість лікарів дозволяють потрапити до лікарні, коли треба, і не чекати своєї черги тижнями, ще тут можна підписати декларації, що суттєво економить сімейний бюджет. Також нормальна за цінами та строками лабораторія.
Дуже дякую Бариляк Наталі Михайлівні та Смущук Інні Василівні, а також адміністраторам! Вітаю Вас із настанням Нового 2024 року! Хай збуваються Ваші мрії!

Олеся
12 ноября 2023 в 2:10

Хочу відзначити лікарку Наталію Михайлівну Бариляк, чудовий спеціаліст, за доказову медицину, надала кваліфіковану допомогу, вперше залишилася приємно здивовано після візиту до лікаря у приватній клініці! Раджу підписати декларацію саме з Наталією Михайлівною!

Софія
04 ноября 2023 в 15:46

Ходимо в Ощаклініку, в захваті від педіатра Смущук Інни. Чудова доказова лікарка, яка легко знаходить спільну мову з нашою дитиною. Задоволена і її підходом до лікування, все по суті, без паніки і зайвих препаратів. Аналізи здаються швидко і без стресу). Дякуємо!

Ivanna
17 сентября 2023 в 2:55

Здавала загальний аналіз крові, все на вищому рівні. Кров взяли швидко і не боляче. Все чисто і стерильно, що дуже важливо. Щиро рекомендую!

Наталия
28 августа 2023 в 18:24

Була з дитиною на днях в цій медичній лабораторії, залишився дуже неприємний осад! Коли прийшли в перший день, з вени дитині не вдалося взяти кров, брали з пальчика. Вечером передзвонили і вибачалися, сказали, що такі випадки бувають, але дуже рідко - згорнулася кров і потрібно перездати - але все ж таки з вени. На наступний день перездали (це була пʼятниця) і я спокійно очікувала на результат у суботу. Забула, зазначити: в понеділок дитині лікувати зуби під наркозом і аналізи потрібно було здати за 2 дні до операції. В суботу в 11.00 год мені передзвонюють і кажуть: вибачте, не знаємо як таке могло знов трапитися, але кров згорнулася і аналіз не вийшло зробити. Це субота, дитина зранку встигла поснідати і до вечора я маю скинути готовий результат аналізу лікареві. В кінцевому результаті ця медична клініка мене дуже підвела! Сказали, що кошти повернуть і запропонували перездати в іншій лабораторії. Звісно, що справа вже не в коштах, а в розгорнутому аналізі який так був потрібний (який ще з четверга на п’ятницю мав бути готовий! А потім з пʼятниці на суботу! Одним словом - мучили дитину два дні (4 роки дівчинці), в неділю екстерном потрібно перездавати кров у іншій лабораторії, і дуже чекати і надіятися, що результати будуть готові до кінця робочого дня, бо від них залежить, чи буде проведена операція чи ні. Тому з власного досвіду не рекомендую цю медичну лабораторію!

Оксана
10 августа 2023 в 18:08

Клініка супер, обслуговування -5 зірок. Особливо хочу подякувати медсестриі Оксані за її професійний підхід до дітей. Замишилися дуже задоволені. Рекомендую всім!

Аліса
25 июля 2023 в 10:29

Дуже дякую, гарні спеціалісти, особлива подяка Бариляк Наталії Михайлівні. Всім миру і здоров’я Леся Василівна.

Ирина
22 июля 2023 в 18:02

Дуже класні фахівці знають, що роблять. Зручне місце в новому ЖК районі, толерантні та легко знаходять спільну мову з дітками. Якщо виникнуть якісь проблеми зі здоров'ям, обов'язково звертатимуся саме до них!

Саша
16 июля 2023 в 12:52

Високий рівень обслуговування, по телефону проконсультували, ввічливий персонал, всі аналізи швиденько набрали, одночасно рекомендую

пользователь
13 июля 2023 в 11:49

До того як потрапив на прийом до Бариляк Н. М.
Лікарі у інших лікарнях ставили діагноз, грижа, отруєння та ще богато різної ахінеї!
А ВИЯВИЛОСЬ УСКЛАДНЕННЯ ВІД ПРИЙОМУ АНТИБІОТИКІВ!
ЩИРО ВДЯЧНИЙ Наталії Михайлівні!

Вікторія
10 июля 2023 в 18:47

Довго думала йти чи ні, але не шкодую що пішла. В клініці чисто та світло, ціни як для приватної клініки - радіють очі. Кров взяли швидко і без болю, медсестра Оксана. Добрі люди працюють, усім задоволена!

Ольга
04 июля 2023 в 20:42

Потрапила на прийом до терапевта Бариляк Наталії Михайлівни.
Лікар який вміє слухати скарги пацієтів, та прискіпливий до дрібниць!
Своєчасно поставлений діагноз допоміг одужати та уникнути проблем у майбутньому!

Ната
16 июня 2023 в 15:45

Функція сімейної медицини - направлення, рецепти, аналізи - норм. Радує, що по-болизу, без черг і без "а ми тільки спитати". Задекларовані і задоволені. Персонал привітний, нема "зарозумілих драконячих" обличь.

Саша
07 июня 2023 в 5:36

Нам сподобалось клініка. Комфортне середовище, спокійно та без великих черг. На диво, ціни доступніші, ніж в інших приватних закладах. По рекомендації знайомих, потрапили на прийом до педіатра Марії Володимирівни Стасів. Хронічний нежить дитини вже просто зводив з розуму і всі попередні лікування без результатів. Дуже дякую лікарю за гарний прийом та назначене лікування. Той день змінив наше життя і тепер дитина знов за дуже довгий час вільно дихає! Тепер всім рекомендую)

Саша
07 июня 2023 в 1:26

Це маленька але перспективна клініка, в якої буде світле майбутнє. Розташована в класному районі, тож проблем щоб приїхати не маю. Приходила з дитиною до Смущюк Інни Василівни, знайде підхід до малечі зрозуміє її, зара так мало лікарів які можуть так зробити. Дякую клініці за допомогу!

Саша
16 мая 2023 в 12:49

Всім рекомендую! Хоч клініка приватна, але по декларації приймають лікарі безкоштовно. Трохи далеко добиратися з Сихова, але все ж таки вартує задля зустрічі з крутим терапевтом - Наталя Михайлівна Бариляк ван лав)

Добавить отзыв