UAOTZYV.COM

Ортодонт Пельвецький Олександр

Адрес Львів, вулиця Личаківська, 33а
Телефон +380 (73) 034-64-31
Часы работы
понедельник08:00-20:00
вторник08:00-20:00
среда08:00-20:00
четверг08:00-20:00
пятница08:00-20:00
суббота09:00-20:00
Сайт instagram.com/dr.pelvetskiy
Рубрики Ортодонт
Оценка 4.7 38 отзывов
Похожие компании в категории
Pishkovtsi Dental Clinic — Львів, вулиця Федьковича, 58
Dok Ok — Львів, вулиця Торф'яна, 21
Dental Story — Львів, вулиця Сумська, 10
Стоматологічна клініка, ПІД АНГЕЛОМ ОХОРОНЦЕМ — Львів, вулиця Васильківського, 7

Ортодонт Пельвецький Олександр отзывы

38
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ксения
19 августа 2023 в 11:23

Дуже довго шукала ортодонта і зупинилася на др. Пельвецькому і це було моє найкраще рішення!
Я мала скупчення, молочні трійки, які потрібно було видаляти і Олександр, Оксана і Марічка старанно допомагали мені пройти цей непростий шлях. В мене постійно було відчуття затишку і турботи. Я перестала боятися стоматологів і навіть навчилася засинати на тому кріслі! Навіть під час війни, коли я виїхала закордон Олександр був зі мною на зв‘язку і закінчили лікування ми разом! Однозначно рекомендую як лікаря і просто чудову людину. Дякую всій команді!

Іра
04 июля 2023 в 15:18

Олександр, хочу щиро від душі подякувати Вам, Оксані, Марічці, за те що ви здійснили мою заповітну мрію
Коли вийшла з вашого кабінету, я плакала від щастя, бо не могла повірити, що це мої зуби такі гарні
Ви дуже хороші, чесні, приємні люди з якими лікування пройшло легким та класним
Професіонали своєї справи на всі і більше!
P. S буду сумувати за усією командою та за надписом « Нема йоржика, нема печенька»
Це був класний етап в моєму житті

Марианна
14 апреля 2022 в 4:14

Дякую Олександру та його команді за чудову роботу і зміну моєї посмішки.
Я прийшла з проблемою, яка в моїй голові здавалась нездійсненною, проте Олександр з першої секунди переконав мене в тому, що я у правильних руках.
Всього за 1,7 року команді вдалось повністю змінити мою посмішку. Я щаслива.
Ще хочеться підкреслити підхід до організації всього процесу лікування і записів. Все настільки зручно, що можна сміливо планувати свій час до хвилини і бути впевненою, що прийом у лікаря не змінить цей графік. Всі огляди були вчасними, жодного разу не було черг чи затримок.
Олександр дуже детально пояснює кожен свій крок і що очікувати в подальшому.
Дівчатка чарівниці, які, крім професійно виконаної роботи, завжди піднімлять настрій.
Не перестану дякувати і рекомендувати цю команду для здійснення мрій про ідеальну посмішку.

Надія
26 марта 2022 в 6:13

Дякую усій команді лікаря ортодонта Пельвецького за швидкий та успішний результат для моєї посмішки.

користувач
15 марта 2022 в 2:50

Ще зі шкільних років мріяла про гарну, а головне здорову усмішку та не було можливості поставити брекети. Та й усі казали, що у мене "рівні" зуби і навіщо мені ті залізяки в роті Та я не слухала і вперто стояла на своєму.
Потім випадково натрапила на сторінку Олександра і зрозуміла, що свої зубки довірю лише йому. Чому? ! А тому, що я побачила чимало опублікованих фото робіт і вони були просто чудовими, отримала відповіді на ряд питань просто переглядаючи сторінку. На консультації мені чітко розказали що і як буде відбуватися. Так розпочалося моє лікування тривалістю 12 місяців. Огляди проходили у привітній атмосфері і відповідно до зазначеного часу, що мені дуже імпонує. Можливість самостійно обирати час та день огляду стало великою перевагою.
Отож, щиро рекомендую Олександра, Оксану та Марічку, з ними ваші зубки будуть у надійних руках!)

Женя
14 марта 2022 в 9:40

Приємна атмосфера, молоді висококваліфіковані лікарі з індивідуальним підходом та новітніми методами лікування, що творять чуда! Якісне лікування з обговоренням усіх плюсів і мінусів. Це клініка спеціалістів, що виконують поставлені завдання у вказані ними терміни. Великий вам ріспект за якісне лікування! Рекомендую

Саша
14 февраля 2022 в 14:02

Очень давно мечтала про брекеты, но никогда не думала, что это может произойти в моей жизни. В прошлом году в моей жизни произошло чудо, перед Рождеством мне поставили брекеты, я была этому очень рада. Хоть и понимала, что все предстоящие праздники не смогу нормально кушать:) Но я была очень рада, и согласна была потерпеть, ради улыбки о которой так давно мечтала.

Мне сказали, что брекеты нужно будет носить где-то около полтора года. Но даже года не прошло как мои зубы пришли в идеальное положение. Я даже и не ожидала такого быстрого результата.

Я хочу поблагодарить всю команду: Александра, Оксану, Маричку, которые так внимательно отнеслись к лечению моих зубов. Помимо кривых зубов, было много и тех, которые пришлось лечить от кариеса. И это тоже не оставили без внимания. Прекрасно залечили и качество провели чистку зубов.

Так и не прошло и года и теперь я с ровными и красивыми зубами и голливудской улыбкой:)

Спасибо Вам большое!
Божьих благословений в Вашей роботе!
Продолжайте и дальше радовать людей и дарить им голливудские улыбки:)

Zoriana
02 февраля 2022 в 2:22

Я дуже задоволена, що вибрала саме Олександра!)
Я давно мріяла про красиву посмішку, та не могла наважитись тому що чула постійно що це боляче і дуже довго.
На Олександра була підписана до цього давно, постійно слідкувала за його роботами) І коли вирішила що вже треба то пішла на консультацію і відразу в той ж день зрозуміла що так я залишаюсь тут (в інших лікарів теж була і ніхто не міг пояснити нормально що він буде робити)
Лікар відразу ясно і доступно пояснив мою проблему і алгоритм дій, завдяки якому можна її виправити.
Тому я щиро рекомендую Олександра і його команду (Оксану і Марічку) це дууже щирі та приємні люди які готові домогти вам!
Одним словом атмосфера під час лікування те, що треба)
Окремо хочу відмітити можливість онлайн запису, це дуже зручно!
Результатом я задоволена на всі 100000%
За 14 місяців просто щось нереальне відбулось! Я навіть не помітила як прийшов день Х і не встигла морально підготовитись що вже все)
Зараз у мене чудова посмішка про яку я мріяла стільки років!
Тому завжди вибирайте лікаря який горить своєю справою, постійно удосконалюється і розвивається! А не це просто робота як у більшості нажаль!
Я не помилилась і дуже рада, що обрала саме вас!
Ви дуже круті
Велике вам Дякую ️

Саша
12 января 2022 в 15:00

Довго були в пошуках ортодонта. Олександр Пельвецький нам відразу підійшов, на консультації чітко сформував проблеми і шляхи їх вирішення, послідовність лікування. Результатом я, мама, і син задоволені на всі 100%. Не сподівались, що за 9 місяців можна мати виправлений прикус і гарну усмішку! Дякуємо, Олександр Пельвецький і команді за злагоджену і професійну роботу! Успіхів і нових усмішок!

Inha
24 декабря 2021 в 23:38

Бажання поставити брекети в мене було зі шкільних часів, але підготовка, процес та термін носіння брекетів лякав: (Та якось я натрапила на сторінку Олександра в інстаграмі і щось в моєму серденьку йокнуло. Я відчула, що це саме той спеціаліст, якому я можу довірити своє лікування.
Перша консультація, план лікування, мінус 4 зуба мудрості і ось я вже в лавах брекетоносців:) І навіть весь той біль, коли тільки звикаєш до брекетів, ставиш мікроімпланти та носиш резиночки, був для мене в кайф! Бо дивлячись на роботи Олександра, віриш та знаєш, що результат буде МЕГА крутий. І це стосується не тільки красивої посмішки та здоров'я, але і внутрішнього стану.
Отож, брекети додали мені + 100% до впевненості, це був крок, яким я заклала перехід на новий рівень життя, де я піклуюсь про себе, люблю себе та йду тільки до успіху:) І чим ближчою була дата зняття, тим краще та якісніше я себе почувала.

Дякую Олександру, Оксані та Марічці за чудову команду, яка вміє робити людей щасливими! За легке та якісне лікування, комфорт та за голівудську посмішку:)

І як бонус, моє лікування тривало менше року! Тому всім хто вагається ставити брекети чи ні, бажаю наважитись, бо це змінить ваше життя та сприйняття себе на 180 градусів. Щиро рекомендую Олександра та дівчат, бо в них є супер сила - змінювати усмішки, а разом з тим і життя людей на краще!:)

PS. Також я робила гігієну, лікувала карієс та планую відбілювання. Тому буду навідуватись в клініку Gama і без брекетів)

Ігор
22 декабря 2021 в 0:06

Дуже вдячний Олександру, Оксані та Марічці за пророблену роботу над моїми зубками, задоволений результатом на всі 100%, огляди проходили в чудовій атмосфері. Ви чудова команда, знаєте свою справу, бажаю вам успіхів і всього найкращого!
ДЯКУЮ за нову посмішку

Марія
09 декабря 2021 в 14:55

Щиро вдячна Олександру та дівчатам за прекрасну роботу. 2 роки вагалась чи ставити брекети чи ні, та зараз ні капельки не жалію.
Сашко, Оксана та Марічка - це ПРОФЕСІОНАЛИ в своїй справі.
Кожен візит проходив весело та легко, не зважаючи на біль.
Якщо у вас проблеми з усмішкою вам точно сюди.
Рекомендую 100%

Диана
06 декабря 2021 в 17:58

Дуже дивний досвід. На консультації лікар за наявними дослідженнями сказав, що мою ситуацію можна виправити виключно брекетами, не прибігаючи до хірургії. Це було твердження, що йшло врозріз із тим що я чула на інших консультаціях, і яке дало мені надію. Лікар направив на додаткове обстеження, і сказав, що подальша комунікація може відбуватися в інстаграм, що він прорахує кошторис як отримає результати. Початок не віщував поганого, правда?

Після додаткового обстеження, в інстаграмі лікар сказав мені що подивився результати, та в цілому я маю два варіанти - встановлювати брекети та потім видаляти дві вісімки що лишилися, або навпаки. Я обрала другий шлях, і пішла на видалення.
Після видалення, зконтактувала з лікарем ще раз, повідомивши що все готово. Це було вперше, коли Олександр не відповів мені одразу. Здавалося б, не страшно, та й загалом - у всіх є робота, і час коштує грошей. Я перепитувала чи є необхідним, можливо, повторний запис на консультацію, а також просила зорієнтувати мене по вартості. І тут сталося дивне- Олександр повідомив мене, що зараз тримає моє обстеження у руках і моя патологія не може бути вилікувана виключно брекетами, в загальній практиці її лікують суміжно ортодонт та хірург. Кльово, правда? Лікар пообіцяв надати контакти хірурга та стоматолога-ортопеда, і. Зник. Перестав просто відповідати на повідомлення.

Загалом, я нічого не можу сказати про Олександра як про спеціаліста ортодонта для вирішення естетичних питань, але дуже хотілося б порадити лікарю:
- Визнавати свою некомпетентність в питаннях складних патологій пов'язаних з дисфункцією щелепного суглоба (СНЩС), та недостатність досвіду в розряді аналізу досліджень такої патології - тобто, попереджати що такі випадки не є сферою діяльності лікаря. Кажу так бо жоден інший лікар до якого мені довелося піти потім, по всіх обстеженнях без останнього, зробленого по рекомендації Олександра, вже повідомляли про необхідність хірургічного втручання.
- Передивитися своє відношення до кількості пацієнтів які перебувають на етапі консультації та віднайти більш ефективні алгоритми подальшої комунікації у випадку необхідності дообстеження.
- Не повідомляти пацієнта що результати обстеження проаналізовані, коли це не зроблено, або зроблено поспіхом. Навіть після другого повідомлення про те що лікар продивився мої знімки, про нюанси в носовій пазусі він мене не повідомив.
- Визнавати свої помилки, бо знаєте, якщо би мене повідомили про те, що подивилися знімки лише по діагоналі і для мого випадку є необхідність консультації з суміжними спеціалістами, я б не так спішила з видаленням. Після якого стан суглобу погіршився.

Софія
05 декабря 2021 в 14:10

Лікування пройшло дуже швидко та якісно. Я дуже рада, що в один прекрасний момент мені порадили Сашка і Оксану для лікування. Дякую за рівні зубки

Женя
02 декабря 2021 в 15:01

Дуже вдячна вашій команді за такий прекрасний результат. За 12 місяців я позбулася свого найбільшого комплексу, тепер у мене дуже гарна посмішка.
Вся команда- це професіонали, які дуже люблять свою роботу і чудово ставляться до своїх пацієнтів. У клініці дуже гарна атмосфера. Кожного разу з оглядів я виходила в чудовому настрої. Дякую!

Роман
01 ноября 2021 в 16:28

Безмежно задоволений сервісом Пальвецького Олександра. Вже який раз із задоволенням йду в цю клініку, де працюють такі милі дівчатка, які дуже добре знають свою справу.

Саша
30 октября 2021 в 13:23

Ось і завершилося моє лікування у лікаря- ортодонта Олександра Пельвецького, хорошого спеціаліста і професіонала своєї справи.
Майже за рік, пройшла усі стадії лікування, (брекети, гігієна, пломбування.) ми досягнули прекрасного результату!
Я відчуваю себе щасливою, тому що красива посмішка допомагає не тільки насолоджуватися позитивними моментами, але і знайти упевненість у собі!
ОЛЕКСАНДР - Лікар з великої букви, уважний до клієнта, пояснює, дає рекомендації, підтримує, цікавиться здоров'ям і тримає зв'язок по телефону.
Олександр, та його надійні помічниці Оксана та Марічка - професійні, приємні у спілкуванні, уважні, співчутливі люди! Атмосфера - приємна, спокійна!
Величезне спасибі ОЛЕКСАНДРУ ПЕЛЬВЕЦЬКОМУ та усій його команді за їх роботу!
Бажаю міцного-преміцного здоров'я, Божої ласки та опіки на довгі та щасливі роки.
Процвітання, успіхів, вдячних клієнтів!)
Щиро рекомендую всім

Женя
30 сентября 2021 в 15:37

Я теж хочу поділитися враженням про лікування. Можу сказати, що знайомство відбулося випадково, тоді треба було прийняти відповідальне рішення, де ж продовжити лікування і поставити брекети. Розглянувши декілька варіантів, всіма був не задоволений, проте рекламний пост в Facebook дуже зацікавив і я вирішив, що варто проконсультуватися. Перший, та й всі наступні візити, склали лише позитивні враження. Для мене дуже важливе ввічливе ставлення до пацієнтів. Олександр має всі ті якості, які мені потрібні, а саме: ввічливість, чесність, виваженість і відчуття професіоналізму, також хочу відмітити красномовність, а ще те, що я взагалі не відчував жодного дискомфорту. Враховуючи, що на візит до стоматологів я ходив не охоче, то до Олександра я йшов із задоволенням. Брекети в мене були 1.2р, результат видно одразу, я дуже задоволений, що обрав саме Олександра як свого стоматолога і з впевненістю можу порекомендувати всім.

Женя
17 сентября 2021 в 16:55

Моя історія у клініці Gama тривала 2 роки. Але почалось все з мого комплексу, неправильного прикусу, і випадково в Інстаграмі я натрапила на профіль доктора Олександра Пельвецького, він одразу ж мене зацікавив, надзвичайно корисні пости, а результати взагалі найвищого рівня. Я заходила на його сторінку кожного дня і по декілька раз, і закохалась в ці ідеальні, щасливі усмішки пацієнтів. Вже думати не могла і твердо вирішила, потрібно лікуватись, і саме тут.
На консультації я зрозуміла, що це саме та команда яким я можу довіритись на 100%. Клініка дуже затишна, а асистентки Оксана та Марічка взагалі чудо.
В клініці Gama мені також встановлювали мікроімпланти, все теж на вищому рівні, дякую)
Зараз коли я вже без брекетів хочу висловити подяку Олександру та його асистентками за таке приємне та якісне лікування, за безмежну підтримку і чудову посмішку та за здійснену мрію, для мене ви тепер як сім’я. Дякую!

Саша
07 сентября 2021 в 3:41

Висловлюю подяку за відмінне лікування Результатом задоволений на всі 100%.
У клініці хороша атмосфера, всі привітні.
Дякую за індивідуальний підхід і те, що завжди знаходили місце на прийом
Щира рекомендація всім

Добавить отзыв