UAOTZYV.COM

ORTHOLUX Клуб Сімейної Стоматології Наталії Білас

Адрес Львів, просп. В'ячеслава Чорновола, 16д
Телефон +380 (68) 650-58-08
Часы работы
понедельник09:00-20:00
вторник09:00-20:00
среда09:00-20:00
четверг09:00-20:00
пятница09:00-20:00
суббота09:00-20:00
Сайт ortholux.com.ua
Рубрики Стоматологическая клиника, Поставщик зубных имплантатов, Стоматологическая рентгенография, Стоматолог, Ортодонт
Оценка 4.6 9 отзывов
Похожие компании в категории
White&White Dental — Львів, вулиця Шевченка, 80б
Пародент, ТОВ — Львів, вулиця Личаківська, 52

ORTHOLUX Клуб Сімейної Стоматології Наталії Білас отзывы

9
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Катерина
06 мая 2024 в 20:06

Доброго дня. Хочу порекомендувати і подякувати клініці ORTHOLUX за компетентність і якість в обслуговуванні. Вже більше 5 років лікую тут зуби.
Також приходили з старшою донечкою. Їй робили реставрацію переднього зубчика, ще й канал один, робили все під наркозом, все пройшло дуже добре. Також періодично робимо гігієну і з великою терплячістю ставляться до дітей.
Завжди все чисто і акуратно в клініці.
Успіхів, вам, в подальшій роботі.)

Катя
15 апреля 2024 в 7:58

Щиро рекомендую!
Вкотре звертаюсь у Ortholux і приємно задоволена якістю послуг.

Лікування карʼєсу пройшло дуже легко, професійно, без болю та дискомфорту. Лікарка була дуже уважна і компетентна.
Вкотре залишились гарні враження починаючи від привітного адміністратора, закінчуючи результатом лікування.

Ірина
11 февраля 2024 в 11:42

Мала честь скористатися послугами стоматологічної клініки Ortholux, і мої приємні враження перевершили всі сподівання.
1. Чуйність і професіоналізм персоналу на вищому рівні;
2. Дуже затишно під час процедури (а я страшенно боюся стоматологів з дитинства) ;
3. Якісне обслуговування, сучасне обладнання;
4. Великий асортимент послуг і є рентген кабінет;
5. Декорації на стінах клініки зачаровують своєю красою, видно що в це вкладено багато зусиль і любові. За що окрема подяка керівництву клініки.
Одним словом, усім рекомендую стоматологічну клініку Ortholux!

Катя
08 января 2024 в 7:37

Нещодавно видаляла вісімки у ORTHOLUX і хочу залишити свій відгук.

Процедура пройшла легко та безболісно. І чесно кажучи була здивована, що після процедури, та всі наступні дні було відмінне самопочуття. А набряки зійшли вже на 4 день після операції- це все легка рука лікаря-хірурга. Обравши ORTHOLUX для видалення 8-их зубів, я відчула впевненість у найвищій ступені стерилізації, висококваліфікованих лікарях та відмінному сервісі. До цього всього багато близьких друзів рекомендували звернутись саме в ORTHOLUX.

Тетяна
05 января 2024 в 21:09

Сьогодні була на прийомі і цій клініці
Залишилася позитивно вражена!
Професійність, відповідне устаткування, чистота, уважність і посмішка персоналу, такі вони молодці!

Дарья
27 декабря 2023 в 2:34

Хочу залишити свій відгук після більше року ортодонтичного лікування. Перед лікуванням єлайнерами, спочатку були проліковані всі зубки, які того потребували. Лікар Станіслав Сергійович дуже лагідно і професійно пролікував, хоча я дико уього всього боялася. Потім треба було ще видаляти зуби мудрості, під седацією це робили, бо 2 нижніх лежали глибоко і просто так їх не витягнути. Саму процедуру не пам'ятаю, пам'ятаю як пришла з пульсом 130 і тиском через нерви. Але дуже приємний анестезіолог вклав, заспокоїв, відволік, заговорив, которше далі прокинулась через 2 години. Хірург розповів як все пройшло, дав рекомендації і відпустив додому. Я очікувала що буду на німесилі сидіти тиждень, але скарг на диво не було, не боліло. Було тільки відчуття розпухання і їсти було незручно. За 2 тижні вже все пройшло. Вважаю що це ознака професійного виконання, матеріалів та протоколів! Бо ні у кого з ким я спілкуюсь, не вийшло так безпроблемно як у мене.
Наразі в процессі лікування єлайнерами. Проносила 25 кап, зараз пересканувались і будемо продовжувати. Як долікуємо, оновлю відгук якщо не забуду:)

Оксана
17 ноября 2023 в 0:38

Дуже дивне і незрозуміле обслуговування у стоматології.
Видаляла зуби мудрості, хірург видалив швидко, але не проговорював жодної інформації яке було видаллення, при оплаті «випадково» додали 7 тисяч, потім сказали, що помилились.
Коли уже їхала від стоматології, адміністратор подзвонила, сказала, що я ще недоплатила якусь суму, потім знову вибачилась, сказала, що все-таки добре.
Записали на повторний огляд після професійної гігієни, хоча я просила записати на подальше лікування конкретного зуба, коли подзвонила в стоматологію уточнити для чого мені огляд після гігієни, якщо скарг ніяких немає, і потрібне конкретне лікування зуба, а не огляд, виявилось, що насправді не записана.
Просила записати таки на лікування, сказали, що лікар який який (не лікує) а лише робить гігієну направить на подальше лікування)
Одним словом хто цінує свій час і кошти, не рекомендую цю стоматологію.

+я особисто редагую свій відгук, завдяки коментарю пані Наталі.
Це який збій у системі, якщо мені адміністратор роздрукувала лист з проробленою роботою хірурга, власне там була сума на 7000 тис більша за потрібну, тобто це не був секундний збій, адміністратор вписувала (видруковувала) послуги, роздрукувала можливо мала переглянути своїм поглядом список послуг, які дала мені оплатити, який збій?
І тому, що хірург не пояснював, якого типу у мене було видалення, чи воно було атипічне, якої складності, не було нічого зрозуміло при оплаті.
Там додатково було вписано 2 рази видалення і воно було різне, тому не розказуйте про збій, це помилка у роботі. Звісно, що гроші повернули, вибачились, але потім знову коли я була у дорозі, подзвонили, адміністратор плуталась і сказала, що я ще недоплатила якусь суму, потім знову вибачилась, це було) Тому розберіться з роботою своїх адміністраторів, замість того, щоб говорити, що це неправдивий відгук і просити його видаляти.
Роботу стоматологів жодним чином не применшую, говорю саме про організацію роботи у вашій стоматології.
Дальше навіть коментувати не буду.

Вадим
13 июня 2023 в 18:39

Я хотів би поділитися своїм враженням про візит до вашої клініки. Я був приємно здивований і задоволений якістю послуг, яку я отримав.

Співробітники вашої клініки були дуже привітні та професійні. Вони ввічливо відповіли на всі мої запитання та пояснили кожну деталь процедури встановлення зубних коронок. Я відчувався комфортно та захищено під час усього візиту.

Я також хотів би висловити свою вдячність за те, що ви використовуєте сучасні технології та матеріали при виготовленні коронок. Результат був вражаючим - мої зуби виглядають природньо і мають ідеальну форму. Я ціную вашу увагу до деталей та вміння забезпечити високу якість лікування.

Крім того, було помітно, що у вас дбають про гігієну та стерилізацію. Це дуже важливо для мене, і я ціную ваші зусилля з цього приводу.

В цілому, мій візит до Клубу Сімейної Стоматології Наталії Білас був дуже позитивним. Я радо рекомендую вашу клініку всім, хто шукає високоякісну стоматологічну допомогу.

Ще раз велике спасибі за ваші професіоналізм, турботу та високий рівень обслуговування.

Саша
14 июля 2022 в 4:24

Дуже класна клініка для дитячої стоматології! Прийшли з донею на перший візит-консультацію. Лікар була дуже добра і привітна до малечі, легко знайшла з нею спільну мову, дозволила дитині все там оглянути, доторкнутись до інструментів і провела професійну гігієну. Додатково отримали багато рекомендацій по догляду за ротовою порожниною і маленький подарунок для доні. Рекомендую!

Добавить отзыв