UAOTZYV.COM

Opel Автомобільний дім Львів

Адрес Львів, вулиця Городоцька, 282 А
Телефон +380 (67) 672-97-00
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
суббота10:00-14:00
Сайт haval-lviv.com
Рубрики Автосалон, Кузовной ремонт, Магазин автозапчастей
Оценка 2.4 11 отзывов
Похожие компании в категории
Галичина-Авто — Львів, вулиця Городоцька, 282
Автосалон Рік Авто — Львів, Tts Aleya Yevropy, вулиця Щирецька, 36
Алекс СО - офіційний дилер Volkswagen та Seat — Львів, вулиця Городоцька, 306
Пежо Центр Илта Львов Blue Box — Львів, вулиця Городоцька, 288

Opel Автомобільний дім Львів отзывы

11
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Andriy
16 сентября 2021 в 19:36

Мав неприємний досвід ремонту переднього бампера авто в даному сервісі. Далі наведу хронологію подій і опис.

1. Страховий випадок стався 31го березня.
2.13-го квітня страхова компанія оплатила даному сервісу відшкодування. Цьому передувала оцінка завданих збитків і визначення обєму робіт. По факту заміна бампера і фарбування. За договором страхування ремонт передбачався в даному сервісі
3. До 12-го травня я чекав дзвінка від даного сервісу але мені ніхто не телефонував, я дізнався номер і зателефонував сам.
4. На протязі 3-х днів сервіс намагався встановити хто я. Після того як вони це зробили повідомили мені що вони замовили передній бампер та на протязі тижня часу він приїде. На моє запитання коли мені зателефонувати я отримав відповідь що телефонувати непотрібно зі мною звяжуться.
5.7-го червня до мене зателефонували із страхової з приводу продовження цивілки і запитали про бампер, чи все зроблено добре на що я відповів що чекаю від сервісу на дзвінок оскільки мені сказали що зі мною звяжуться. Після цього із страхової компанії зателефонували в даний сервіс і запитали в чому справа. В результаті мені перетелефонували з даного сервісу, вибачились і ми домовились що я залишу в них автомобіль у пятницю 11-го червня, а заберу в неділю 20-го червня оскільки саме в цей день повертаюсь із відпустки.
6.20-го червня я дізнаюсь що авто ще не готове через певний форс-мажор, але у вівторок бампер поміняють і потрібно авто залишити на 2 години.
7. Авто я привіз в середу 23-го червня і повернувся по нього ввечері. Оглянувши авто я помітив що колір бампера дещо відрізняється, але це не критично. Сівши в авто і завівши двигун помітив помилку "Check parking sensor" (припускаю що парктронік не підєднали). На моє питання в чому справа, редставник даного сервісу запитав мене, а хіба такого не було? (навіть нехочу цього коментувати зараз, оскільки відгук і так довгий). Авто на годину забрали на підйомник щоб розібратись в чому причина. Через годину мені його віддали і прокоментували це - "людський фактор".
8. Після того як я повернувся додому то помітив що бампер дещо відійшов (на фото буде видно)
9.24-го червня я зателефонував до своєї страхової компанії і залишив негативний відгук про ремонт в даному сервісі. Після чого страхова компанія пообіцяла мені у всьому розібратись. В цей же ш день мені перетелефонували і зі страхової і з сервісу, вибачились і ми домовились про усунення неполадок.
10.7-го липня я приїхав забрати авто і помітив що на бампері відлущилась фарба. Я повідомив про це на сервісі і вони сказали що бампер зніміть і перемалюють.
11.19-го липня я привіз авто і ми домовились що 21-го липня я його заберу. В середу я телефоную і дізнаюсь що авто ще неготове, бампер ще не висох. І я забрав його в пятницю 23-го липня.
12. Бампер ніхто не знімав, його підфарбували неякісно, на ньому видно потьок фарби і мега неякісне виконання. Плюс до цього коли його підфарбовували то не затулили накладку на радіатор і на ній видно сліди фарби. Я дивився в очі представника даного сервісу і розумів що на цьому сервісі просто так працюють і краще вони не вміють робити. Він мені розповідав як вони старались щоб мені догодити і все гарно зробити, але це були просто слова.

Роботою я незадоволений. Вона зроблена неякісно, непрофесійно і невчасно.

Відгук залишаю лише про вищеописані роботи, можливо в цій компанії вміють і надають якісні послуги, але я в цьому сумніваюсь.

Імен називати нехочу, ті хто причетний до цього процесу себе і свою роботу впізнають, якщо звичайно прочитають цей відгук.

Від себе додам, що мені було б соромно за таку роботу. Керівництву компанії я б радив задуматись над тим хто в них працює. Саме через цих людей ви отримуєте негативні відгуки (мій відгук не єдиний).

Насправді все дуже сумно: (

Игорь
16 сентября 2021 в 0:21

Після ДТП приїхав, щоб мені оглянули авто і склали кошторис робіт, пообіцяли зробити за день, але на жаль отримав на третій день. Також в мене виникли деякі запитання по кошторису і досих пір чекаю відповідь. А ціни на запчастини, то окрема історія, деякі позиції в 2-3 рази більше середньоринкової ціни.

Роман
19 июля 2021 в 17:05

Швидка і якісна комп'ютерна експертиза автомобіля. Широкий спектр послуг. Можливо, по ціні - не з бюджетних варіантів, однак зірочки не мінусую за правдивість персоналу і його готовність допомогти доброю порадою (включно із контактами конкурентів).

Женя
25 декабря 2018 в 5:23

Зробили вроді все, правда заміна масла в коробці біля 3 тис виходить (
Особливих зауважень нема, хоча і відчуття що попав до людей які абсолютно все про Опель знають також не було.
Запис на діагностику комп'ютером (яка тривала 15 хв) аж через 10 днів. Або круті спеціалісти або опелі дуже часто ламаються)

Саша
12 декабря 2018 в 9:48

Типу продають Равон, сама машина хороша, але сервіс жахливий, про машину мало що знають, відкрутити 4 гвинтика 800 грн, на питання чому при повороті калатає в передньому колесі пожали плечима і навіть не глянули толком, сказали нічого не знають, на інші моменти несправностей в основному уникають рішень, хоча машина на гарнтії.

Ольга
27 ноября 2018 в 12:24

Ігор Верескля - професіонал, хороша людина, проконсультує у всіх аспектах покупки автомобіля.
Рекомендую

Иван
20 ноября 2018 в 20:12

Все пізнається в порівнянні. Був у Польщі на опель сервісі і бачив як люди працюють і думають що вони роблять. В моєму авто була проблема з датчиком тиску палива. Зробили мені машину за 30хв, а у Львові 3 рази був і тільки гроші платив. Стосовно електрика - знань 0. А моторист просто сказав, що треба чистити ЕГР. Це просто брєд якийсь. Якщо любите своє авто - оминайте цю шарашкіну кантору.

Любомир
07 ноября 2018 в 3:06

Обслуговувався на їхньому СТО більше 10 років, але такого х. Ставлення до клієнта, з яким зіткнувся на минулому тижні, не було ще ніколи.

Юрий
04 ноября 2018 в 20:30

Обслуговуюся у них на сервісі дуже давно, все якісно і без затримок. Декілька разів довелося замовляти запчастини у них, хочу відмітити помірну ціну, не гнуть як на багатьох оф. Сервісах. Рекомендую.

Олег
24 октября 2018 в 23:48

Приїхавши на сервіс відношення прийомщика таке щоб получити взятку, все він рішає, записати може через тиждень

Игорь
20 октября 2018 в 0:43

На просьбу о наличие запчасти не отреагировали. С третьей попытки скинули номер телефона с вайбером на который скинуть фото техпаспорта чтобы заказать деталь. И тишина
Снова звоню. Ответ: здравствуйте мы вам перезвоним
Я уже купил в другом месте и поменял на другом сервесе, а эти туловищя до сих пор звонят.
10 лет ездил на шкодах
Сервис был на 5ку (незнаю как сейчас)
Грусто.

Добавить отзыв