UAOTZYV.COM

Олімп Стрийська отзывы

Адрес Львів, вулиця Стрийська, 45
Телефон +380 (67) 754-50-05
Часы работы
понедельник07:00-22:00
вторник07:00-22:00
среда07:00-22:00
четверг07:00-22:00
пятница07:00-22:00
суббота07:00-22:00
воскресенье09:00-19:00
Сайт olimp-strong.com.ua
Рубрики Спортклуб, Легкоатлетическая секция, Оздоровительный центр, Спортивный зал
Оценка 1.3 3 отзыва
Ближайшие филиалы компании
Олімп Океан — Львів, вулиця Володимира Великого, 26А
Олімп Сихів — Львів, вулиця Хуторівка, 26
Олімп Південний — Львів, вулиця Щирецька, 36
Олімп Шевченка — Львів, вулиця Шевченка, 60
Похожие компании в категории
Sport Life Львів Сихів — Львів, вулиця Зубрівська, 38
Клуб Пілот — Львів, вулиця Симона Петлюри, 39
Локомотив — Львів, вулиця Федьковича, 30
Спортивний клуб ЛДУФК — Львів, вулиця Черемшини, 17

Спортклуб Олімп Стрийська отзывы

3
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Катя
03 января 2024 в 3:04

Купила здуру абонемент на рік, не оглянувши зал. Жахливішого залу я ще не відвідувала. Народу купа в будь який час дня. До тренажерів черги. Кардіо тренажери половина зламані, за рік часу ніхто їх так і не полагодив. Багато тренажерів не актуальних, тільки займають місце. Сам зал дуже маленький. Одна (!) нормальна стійка зі штангою для присідань. Ті, що біля адміністратора, не рахую, так як там завжди купа народу з карематами, з якими працюють тренери.
За групові нічого не можу сказати, так як туди не ходжу.
В роздягальні одне маленьке дзеркало на таку кількість людей.
Якщо хтось засвітився на відео, то вибачте, хотіла показати кількість народу

Орися
03 декабря 2023 в 17:08

Фігове, бігові доріжки не працюють, тренера запізнюються, день почався зі спорченого настрою

Алина
22 октября 2023 в 1:12

1) зал маленький
2) всі кардіо тренажери б/у з Польщі, та й по ним видно, що вони вбиті та старіючі. Найгірші з усіх залів, де я була. Так ще й половина з кардіо не працює взагалі та просто стоїть мертвим грузом займаючи місце. Зламались вони протягом місяця після відкриття і досі керівництво Олімпу не спромоглися їх полагодити. Писала декілька разів на сторінку їм, але власне, їм пофігу на це.
3) закупили каремати такі страшні та жорсткі, що не зрозуміло навіщо вони треба. Кладеш навіть 2 каремати і все рівно жорстко. І планці не постояти, прес не покачати на таких. Жахливі каремати по 50 грн.
4) одне маленьке дзеркало в роздягальні - це мало. Там вічно черга біля нього навіть в обід, коли мало людей. Тому що одна людина стала робити хвостик і все, джеркало вже зайняте. Зробіть, будь ласка, як в спортлайфі, дзеркала на всіх стінах В ПОВНИЙ зріст, щоб бачити себе повністю і не тулитись до одного міні-дзеркала.
5) тренажери. Багато тренажерів, безглуздих. За більше ніж рік, ними ніхто так і не скористався, тому що це тренажери "для галочки", а не для заняття. Ніхто ніколи ними не користувався. Купіть краще ті, на які черги постійно. А ті, що стоять мертвим грузом - викиньте на металолом.
6) пора оновити інвентар. Ручки, канатики для грузоблочних в жахливому стані. Один тренажер греблі, один тренажер байку - це замало для такого трафіку. Вічно зайняті тренажери.
7) постійно стоять відра чи миски, бо з даху капає. А влітку в залі душно, тому що одній дівчинці адміністратору (та, що старша) завжди холодно. Приходиться просити вмикати кондиціонер. Тому що їй холодно, а всі решта тренується, їм спекотно, і не можливо знаходитись в залі. При чому, роботу кондиціонеру не відчувалось взагалі до того моменту, поки його не почистили. Вистачило на пру міс. Зараз вже теж час чистити, бо знову не відчувається його робота. Так само, як і в залі взагалі відсутня система додаткової подачі кисню. Доволі часто просто немає чим дихати в залі.

Сам зал не рекомендую. Краще трошки проїхати та займатись з комфортом, а не в такому залі 90х.

Добавить отзыв