UAOTZYV.COM

Olga Sudnyk Academy of Beauty / OSA Clinic, Збільшення губ, Ботулінотерапія, Мезотерапія, Біоревіталізація. Весь спектр косметологічних послуг.

Адрес Львів, вул. Миколи Вороного 3 перший поверх
Телефон +380 (97) 662-78-88
Часы работы
понедельник10:00-20:00
вторник10:00-20:00
среда10:00-20:00
четверг10:00-20:00
пятница10:00-20:00
суббота10:00-18:00
Сайт olgasudnyk.com
Рубрики Центр по уходу за лицом, Пирсинг-салон, Дерматолог, Врач, Студия коррекции бровей
Оценка 5 43 отзыва
Косметолог Ольга Судник
Похожие компании в категории
ЛеоДерм — Львів, вулиця Залізнична, 7
L'ORIGINAL salon de beaute — Львів, вулиця Смольського, 6/2
Косметологічний центр ЖАНВІ — Львів, вулиця Личаківська, 39
AESTHETICA центр естетичної косметології — Львів, вулиця Лемківська, 9а

Olga Sudnyk Academy of Beauty / OSA Clinic, Збільшення губ, Ботулінотерапія, Мезотерапія, Біоревіталізація. Весь спектр косметологічних послуг. отзывы

43
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ірина
28 июня 2023 в 4:56

Дуже задоволена сервісом, роблю періодично ботокс і консультуюсь на рахунок вікових змін, якщо будуть потрібні додаткові процедури то обов’язково зроблю тут. Поки це найкраща косметологічна клініка в якій я була у Львові.

Саша
25 июня 2023 в 18:25

Доброго дня! Відвідавши клініку Ольги Судник залишилась дуже задоволена. Легка атмосфера, приємне ставлення ло клієнтів. Лікар Ольга Судник підібрала мені засоби по догляду за обличчям які мені дуже сподобались. Рада, що зустріла такого професійного лікаря! Рекомендую!

Саша
24 июня 2023 в 4:52

Доброго дня! Була на прийомі у пані Ольги, дуже задоволена результатом, також сподобалось відношення до клієнтів та підхід. Лікар підібрала мені дієвий догляд за обличчям, який чудово підійшов моїй шкірі. Я дуже рада, що зустріла такого професійного лікаря!

пользователь
01 июня 2023 в 22:19

Дуже сподобалось!) Я робила чистку обличчя+лікування акне.
Вже після першого разу відчула відчуття свіжості, шкіра на дотик дуже гладенька.
Щиро дякую, ви професіонали своєї роботи.

Nataliia
30 мая 2023 в 12:04

Неодноразово відвідувала кабінет, дуже задоволена роботою спеціалістів! П. П. Ольга, Оксана та інші майстрині дійсно кваліфіковані, уважні, справжні феї краси! З роками моя шкіра змінюється, і, нажаль, не в краший бік. Ці чарівні панянки взяли керівництво красою моєї шкіри у свої руки, радять, коли яку процедуру необхідно здійснити, а яку не варто, бо може погіршити стан. Також склали план домашнього догляду з аптечної косметики. При бажанні можна придбати косметику в кабінеті, порадять ненав'язливо. Крім звичайного догляду, робила біоревіталізацію і ботулінотерапію. Результатом задоволена, все зроблено акуратно і компетентно, не надміру, що для мене важливо. Зараз маю свіжий, здоровий вигляд, що дуже мене тішить. Щиро вдячна усім майстриням кабінету, я з вами надовго)

Оксана
23 октября 2021 в 18:53

Все на высшем уровне, мастер - профессионал своего дела) отношение ко мне как к клиенту очень понравилось, для меня это очень важный фактор. Делала мезотерапию- результат просто шикарный!

Ольга
02 октября 2021 в 3:04

Користуюся косметологічними послугами в Олі вже понад 3 роки, і коли виникла потреба для моєї доньки-підлітка зробити чистку обличчя від вугрів - одразу знала, що піду до Олі, оскільки довіряю її, як професіоналу! Дякую! Все було чудово, ми дуже задоволенні і процесом і результатом!

Анна
25 июля 2021 в 3:02

Відвідування косметологічного центру Ольги Судник- ЦЕ ЛЮБОВ З ПЕРШОГО ПОГЛЯДУ.
Розслабляюча музика, привітний персонал, кваліфікований косметолог та маленькі подарункові приємності такі, як крем, маска чи навіть пасхальне печиво - все тут покликано зробити візит до косметолога максимально приємним.

Пані Ольга завжди знайде час для запису, ніколи не нав’язує зайві процедури і підбирає косметику за потребами шкіри і фінансами.

В якому гуморі не прийшла б, завжди йду від пані Ольги розслабленою, задоволеною і з гарною шкірою обличчя.
Впевнена, що сюди повертаються не тільки за якісною косметологією, але і за релаксом. Я-так точно:)

Елена
26 июня 2021 в 23:48

Пройшла курс процедур догляду за обличчям. Дякую вправним ніжним ручкам Ольги Судник! Дякую за корисну інформацію стосовно догляду в домашніх умовах. Придбаними кремами задоволена! Після процедур пройшов місяць, а шкіра й далі тішить свіжістю! Неодмінно скоро навідаюсь знову і спробую щось для себе нове!

Лиза
13 марта 2021 в 20:04

Первый раз я пришла к Оле с проблемой подкожных высыпаний, которую она с легкостью решила. Теперь рекомендую ее всем, кто заботится о здоровье своей кожи и не хочет оказаться в руках дилетанта. Оля профессионал своего дела. С ней можете быть уверены, что все косметические процедуры пройдут в стерильных условиях с максимальным комфортом и заботой о вас

Юля
07 марта 2021 в 13:41

Відвідувала багато косметологів, але бажання повернутись є лише до Олі Судник)
Професійний підхід, якісна косметика і оптимальна вартість.
Всім рекомендую!

Наталия
04 марта 2021 в 16:51

Робила ультрозвукову чистку обличчя, результат подобається, подразнень немає, шкіра свіжа і відчувається, що дихає) Дуже задоволена, раджу!

Олена
30 апреля 2020 в 19:34

З великим задоволення відвідую щомісяця косметологію Ольги Судник, приємна атмосфера, дуже якісна косметика та індивідульний підхід. Щиро дякую косметологу п. Олі за красиву, доглянуту і сяючу шкіру обличчя!

Liudmyla
18 апреля 2020 в 20:53

Сегодня была на чистке и пилинге. Выбрала косметолога Ольгу, полагаясь на отзывы, чему безумно рада:) Такого приятного на ощупь лица у меня не было никогда!) Разве только в младенчестве:) Однозначно рекомендую и буду там теперь постоянным клиентом.

Solomiia
25 марта 2020 в 5:23

Чудовий персонал, якісні послуги. Тут допоможуть вам досягти ефекту на роки, підберуть правильний догляд і просто піднімуть настрій)

користувач
24 января 2020 в 16:26

Дуже хороший косметолог! Колись ходила тільки я, а тепер і дочка. Дуже задоволені роботою Олі. Рекомендую всім!)

Мария
07 декабря 2019 в 4:44

Була у косметолога Наталі, робили чистку.
Приємна дівчина, робота і результат мені сподобались. Навіть прикупила собі крем

Оксана
18 октября 2019 в 4:29

Вчора була на черговому прийомі у п. Олі.   Хоча  я б скоріше  назвала  то  спа-процедурою.   Тому що масаж  який робила п. Оля,   то щось неймовірне.   Це був масаж не тільки обличчя, а й шиї та зони декольте. Це тааака  розслаблююча процедура і ще й  підтягування контурів обличчя. А потім була гіпсова маска з запахом шоколаду. Що запах, що ефект після маски - СУПЕР!   А ще плюс розслаблююча музика, пледик  і професіоналізм п. Олі.   Дякую, вам п. Оля, за красиве, доглянуте, підтягнуте обличчя  та за неймовірний  настрій.

Анна
19 сентября 2019 в 14:11

Потрапила до Ольги чисто випадково. І можу з впевненістю сказати, що ТІЛЬКИ ОльгаЯ декілька років була в пошуках хорошого косметолога, оскільки з шкірою відбувалось щось жахливе (постійні висипання дрібними, та великими прищами+обкидувало вуграми) ужас.
Була в косметологів (інстаграмних) по рекомендаціям блогерів, але. Те, яку вони брали ціну і що робили- не відповідало ніяким результатм (майже)
Потрапила до Ольги, моє бачення стосовно косметолога дуже помінялось. Дуже приємна жінка, професіонал своєі справи, а саме основне, вона знає, що рекомендує. Я користуюсь приблизно 2 тиждні dr. Spiller=результат просто ВАУууу. Рекомендую Ольгу 1000%

Оксана
15 июля 2019 в 8:11

Завжди коли відвідувала косметолога, то віддавала перевагу ручній чистці обличчя, тому що маю проблемну шкіру і вважала що так краще. П. Ольга робить ультразвукове очищення. Як виявилося - то супер для обличчя. Меньш травматично, немає почервоніння. І вцілому - після очищення і серії масочок - обличчя свіже, підтянуте, пори закрилися, нових висипів не має. Косметика якою користується п. Оля европейських виробників.
Також отримала від п. Олі рекомендації по подальшому догляду за обличчям.
І головне - ціна на процедури прийнятна.
Не маловажливо, що кабінет п. Олі знаходиться в центрі міста. Дуже приємна та затишна атмосфера, зручна кушетка з пледиком, чистота, грає приєма музика – що ще потрібно панянкам щоб розслабитися і отримати якісні та приємні косметологічні послуги і бути красуньками. Дякую вам п. Оля за моє охайне личко, обовязково буду намагатися отримуваи ваші послуги регулярно.

Добавить отзыв