UAOTZYV.COM

ОККО отзывы

Адрес Львів, вулиця Широка, 97
Телефон +380 (800) 50-11-01
Часы работы 00:00-24:00
Сайт www.okko.ua
Рубрики АЗС, Кафе, Магазин
Оценка 3.5 11 отзывов
Ближайшие филиалы компании
ОККО / OKKO — Львів, вулиця Рудненська, 1
ОККО / Okko — Львів, вулиця Симона Петлюри, 1
Okko — Львів, вулиця Шевченка, 313
ОККО — Львів, вулиця Городоцька, 284/1
Похожие компании в категории
SOCAR — Холодновідка, вулиця Городоцька, 9 Б
АЗС БРСМ-нафта — Зимна Вода, вулиця Яворівська
ОККО — Львів, вулиця Клепарівська, 30-Б
АЗС ОККО / OKKO — Рясне-Руське, Кільцева дорога, 5

АЗС ОККО отзывы

11
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Romana
04 августа 2023 в 13:17

Відношення до людей, аби продати, ніхто не попереджає, що немає кришок, соломинок. На питання, як мені везти/пити каву (якщо ти їх в дорогу береш) ой, я не знаю.

Женя
21 апреля 2023 в 5:59

Деколи я з дітьми на прогулянці зупинявся купити хотдоги для перекусу.
Та останнього разу побачив як в працівниці сосиска впала на підлогу і після цього працівниця підняла її і поставила на розігрів для наступних клієнтів замість того щоб викинути.
Криворукість і жлобство при таких шалених цінах. Не радив би щось брати їхнього приготування.

san-ayt
16 февраля 2022 в 4:57

Була гарна заправка, часто тут заправлялися і брали каву. Але сьогодні стався досить неприємна ситуація (вже вдруге). Річ у тім, що нещодавно на заправці з'явилася нова працівниця, виглядає, що вона не дуже дружить з системою Fishka Pay. Наприклад, сьогодні оплатили пальне через додаток, гроші знялися, а подача пального не почалася. Підійшли вирішити це питання на касі, а працівниця одразу зі звинуваченнями, чому ми оплатили через фішку, а не через касу, самі винні, вона нічого не знає і самі тепер розбирайтеся. Ми подзвонили на гарячу лінію і там нам нормально пояснили, шо кошти мають повернутися, потрібно зачекати. Чому цього не зробив працівник, або хоча б не порадила звернутися на гарячу лінію, а почала звинувачувати нас, що ми не підходимо до каси, а користуємося Фішкою?
До речі, попередня ситуація з цією ж працівницею була схожа. Чоловік ввечері пішов по каву на Окко, оплатив теж через Фішку зісканувавши QR-код. У процесі приготування кави закінчилося молоко, не доготувавши напій. І працівниця також зі звинуваченнями почала говорити, мовляв, чого до каси не підійшли замовити каву, тепер самі винні, що отримали не весь напій. Хоча їй навіть ніхто не дорікав. У результаті - половина з замовленої кави (працівниці було все рівно, що там замовили і що напій не доготувався з технічної причини).
До того працівники на цій заправці були дуже привітні і компетентні. Але складається враження, що ця нова пані не дружить з системою Fishka Pay, яку Окко рекламує, між іншим, як свою перевагу, і не дуже хоче вирішувати будь-які питання з клієнтами, а одразу нападає зі звинуваченнями.

Василина
01 ноября 2021 в 4:10

Привітний персонал свою роботу робить відмінно проте не потрібно стільки тексту, там не стільки колонок щоб стояти в черзі і слухати про каву, омивач та хот-дог. Я хочу бензин! Не примушуйте працівників нав'язувати товари!

користувач
04 сентября 2021 в 6:35

Вже не раз бував на цій запраці. Завжди заправляють більше газу, а ніж як вміщає балон, тому не раджу тут заправлятися!

Олег
09 июля 2021 в 6:18

Приємне відношення оператора до відвідувачів. Швидка заправка без операторів по банківській карточці.

Ірина
05 июля 2021 в 12:19

Солідна бензозаправка, великий перелік різного по якості бензину, привітний обслуговуючий персонал хороший вибір продуктів в магазині, але ціни ''кусаються'', єдине не завжди чистий туалет, але пускають всіх! Це говорить про європейську культуру керівництва всіх бензозаправк ОККО по Україні.

Юрій
29 декабря 2018 в 14:42

Хороше пальне, ніколи нема черг, є кава та хот-доги які зроблять хоч уночі. Міні маркет і парковка при заправці, хороший сервіс.

Василь
23 ноября 2018 в 12:27

Типова заправка ОККО з дотриманням усіх корпоративних стандартів. Зручний заїзд і виїзд, територія достатньо велика, в приміщенні чисто, туалет чистий. Персонал привітний. Усе на рівні.

Андрей
05 ноября 2018 в 3:24

Небольшая очередь, которая создаётся в основном из-за совмещения с функциями заведения быстрого питания - одна касса, за прилавком один человек.

Вячеслав
22 октября 2018 в 9:05

Для такой маленький заправки не плохо. Интересно, как она справится при наплыве машин. К радости еще не попадал)

Добавить отзыв