UAOTZYV.COM

Огни Баку отзывы

Адрес Трускавець, вулиця Дрогобицька, 37
Телефон +380 (67) 313-78-75
Часы работы 10:00-00:00
Сайт tomato.ua/tyruskavets/restaurants/ognibaku
Рубрики Ресторан
Оценка 3.5 28 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Султан — Трускавець, вулиця Карпатська, 7
ForRest Meat Club — Львів, вулиця Василя Стуса, 47
Ресторан Вертеп — Львів, вулиця Масарика, 3
Похожие компании в категории
Гражда — Трускавець, вулиця Карпатська, 2
Шухляда — Трускавець, вулиця Степана Бандери, 12А
Шале Грааль / Apart-Hotel Chale Graal - готель у Трускавці — Трускавець, вулиця Суховоля, 60а
Ё-моё — Трускавець, вулиця Городище, 8

Ресторан Огни Баку отзывы

28
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ярослава
08 августа 2023 в 11:50

На території багато альтанок, зелено, в спеку буде затишно, альтанки чисті, насвіжо полаковані, столи витерті, власник вийшов на зустріч, було мало людей, тому мав час) територія велика, деруни дуже сподобалися чоловіку, були пухкі та добре посмажені, шашлик та салат добрі. Можу рекомендувати!

Женя
06 августа 2023 в 3:28

Це було перше знайомство з азербайджанською кухнею і вдале на всі 100! Дуже смачно, привітно і затишно. Видно, що людина любить свою роботу і вкладає душу.

Олег
21 июля 2023 в 16:14

Вирішили пообідати, та зайшли в заклад Агні Баку. Відвідувачів не було, пішли шукати офіціанта бо перший раз у цьому закладі, натрапили на якусь дівчину яка намагалася вкласти спати дитину. Запитали чи можемо ми пообідати? Вона позвала дівчину офіціанта, яка відвела нас до столика та дала меню. Запитали в офіціантки про деякі блюда і вона відповіла що не знає з чого їх готують як і що воно таке, хоча це перші позиції меню. В підсумку (того немає і цього немає, а що є? є суп і можливо солянка). Солянка не суперова як і суп на жаль. Також багато комарів, тож якщо вирішили сходити в цей заклад і відпочивати в альтанці, не забувайте про репіленти від комах.

Tru
20 июля 2023 в 1:41

Приємний атмосферний заклад, затишні альтанки, гарний ресторан, смачна кухня, особливу увагу приділяю обслуговуванню, яке приємно потішило, ввічливі і привітні працівники.

Саша
29 июня 2023 в 6:44

Швидко приготували і подали блюда, страви смачні. Їли і дорослі, і діти. Офіціант хороший.

igrokmf
14 марта 2022 в 18:43

Крайне не рекомендую это заведение. Сегодня побывали там - в меню есть только блюда на гриле, кудаб (это типа чебуреки по-азербайджански) и ещё несколько блюд, хотя меню большое. Цены на первый взгляд очень неввсокие. Начну с интерьера - территория неплохая, есть беседки, но зимой работает только основной зал. Мрачноватое помещение - не хватает освещение, все пребывает в упадке. Как будто это не ресторан, а привокзальное кафе. Итак по факту, заказали кудаб, два шашлыка из свинины, картошка и баклажаны на гриле. Предполагали, что заведение специализируется на блюдах на гриле, поэтому подумали, что будет вкусно. Кудаб - отстой полный, много теста, мяса не чувствуется, только чувствуется, что жарили на старом масле. Шашлыки тоже отстой, заказывали шашлыки из свинины, специально уточнили из какого мяса - нам сказали, что из ошейка. Я специально предупредил, чтобы мясо было не жесткое. Нам принесли недожареное мясо и визуально оно никак не соответствовало весу, которое заявлено в меню. Не мясо, а жвачка, пережевать невозможно, все пломбы повыпадают. Порция картошки на гриле у них - две малюсенькие картошки, баклажанов по виду граммов 30, к тому же они пережарены, не баклажаны, а угольки. В счёт включают 6 процентов за обслуживание. Очень неприятное впечатление осталось и негативный осадок от посещения этого "якобы" ресторана. В Трускавце есть более достойные заведения за тот же ценник

Иосиф
27 февраля 2022 в 3:41

Своєрідна атмосфера закладу та певна пустинність - у певній мірі дійсно приваблюють.
Доступні далеко не усі позиції із меню, але з доступних страв родом із Азербайджану - смачні дійсно усі.
Хоча варто зауважити наступне: гостинність власника на високому рівні, але при одній умові: усі "компліменти" від власника за ваш рахунок.
Ну і звісно +6% до рахунку за обслуговування, що звісно вельми дивно, так як подібна практика властива зазвичай лиш закладам США, а не України.
Рекомендую за кухню та екстер'єр территорії, але не рекомендую через практику «платних компліментів» та відсутність терміналу.

Павел
23 февраля 2022 в 18:25

Кухни как таковой нет из меню в наличии только блюда на углях, рыбы нет никакой, Бозбаш заказали телячий - принесли бараний, Лахмаджун вкусный, компот вместо вишнёвого дали из черешни. В прошлом году были ни далма ни люля не понравились. Этот год поставил жирную точку на Огнях Баку. Не рекомендуем. В заказ добавили хлеб и соус, который не заказывали.

Женя
29 января 2022 в 12:19

Всё ужасно. Полное разочарование, самое ужасное заведение в Трускавце. Обман во всем, в ценах, размере порций, меню. Хозяин сам себе придумывает для вас меню и что вы будете есть, пить. Приносит сам блюда, которые вы не заказывали и включает их в чек. Повергло в шок процент за обслуживание. Никому не советую. По поводу карантина, у них его просто нет.

Олег
04 января 2022 в 16:55

Очень вкусная еда. Большой ассортимент шашлыка. Все что на мангале. Рекомендую! Главное дети от шашлыка в восторге.

Юра
01 января 2022 в 1:30

Брав шаурму. Мінімум м’яса, якась картопля в середині і трошки салату. З верху залитий якийсь червоний соус який явно не для шаурми зроблений. Не рекомендую. Нормальну шавуху можна взяти навпроти школи в цьому ж місці

Alyona
11 декабря 2021 в 14:40

Неймовірно смачні чебуреки! Проїхати дорогу з Миколаєва, весь час хотіти чебурека, побачити цю точку ще кілька днів тому і повернутися спеціально сюди! Недарма наші серденька рвалися саме сюди! Смачно, не жирно, багато начинки, швидко, класне, щире і душевне обслуговування️

Богдана
19 июля 2021 в 15:15

Мега позитивно, вкусно-превкусно!
Непередаваемый колорит и уютная обстановка.
Интерьер ресторана подобран со вкусом и здесь очень красиво. ️
Вкусная еда, кухня всегда на высоком уровне.
Широка душа и гостеприимство хазяина завораживает. Очень классное отношения к гостям.
Рекомендую всем!

Виктор
31 мая 2021 в 7:21

Мясо вкусное, овощи пикантные, но вкусные. Непривычно, что овощи с мангала поданы как рагу. Атмосфера уютная. Цены вполне приемлемые, как на курортный городок. Обслуживание не назойливое, но своевременное. Рекомендую!

Nazar
22 октября 2019 в 17:56

Їжа на четвірку.

Обслуговування на одиницю.
Припиніть нав'язливий маркетинг.
Донести хліб, соус який ніхто не замовляв та вкінці включити в чек. Це м'якажучи ніщебродство та жлобство.
Не вмієте працювати
ЗВІЛЬНЯЙТЕСЯ
ЗАКРИВАЙТЕСЯ

Влад
29 августа 2019 в 13:55

Готовлят вкусно, но обслуживание желает лучшего, принесли не то что заказывали и при етом не согласовывали.

Алла
24 августа 2019 в 14:30

Не смачно. Салат з кислим майонезом. Хінкалі розлазиться, неможливо взяти в руку. На столах не було скатертини чи хоч серветки, їжу ставили просто на дерев'яний стіл. Інтер'єр - будиночки та веранди. Офіціантка, наче равлик. І рахунок зразу плюс 6 % за обслуговування. Не сподобалося.

Артём
27 декабря 2018 в 8:31

Официанту нужно говорить громко и чётко что вы хотите заказать, иначе можете не дождаться своего блюда.

Василь
25 декабря 2018 в 13:10

Цікаве місце. Смачні страви, різноманітне меню. Ціни вищі середніх. Розташований ресторан на виїзді з міста.

Андрій
22 декабря 2018 в 8:54

Обов'язкові 6 % за обслуговування. (яке того не варте) коли хотіли розрахуватись карткою нам відповіли, що потрібно попереджати що у вас картка. і картки вони не приймають. Тільки готівковий розрахунок.

Добавить отзыв