UAOTZYV.COM

Офіційний дилер Mazda

Адрес Львів, вулиця Липинського, 50Б
Телефон +380 (322) 97-62-97
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
суббота10:00-14:00
Сайт mazda-lviv.com.ua
Рубрики Автосалон
Оценка 3.9 18 отзывов
Похожие компании в категории
Hyundai Авто Лідер Захід — Львів, вулиця Липинського, 36
Ford Велет Авто — Львів, вулиця Липинського, 50в
Ера — Львів, вулиця Липинського, 36
FIAT НІКО-Захід — Львів, вулиця Липинського, 50Б

Офіційний дилер Mazda отзывы

18
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Марія
02 декабря 2023 в 5:18

Особлива подяка Максиму приймальнику за чудове обслуговування та швидкий сервіс більше би таких працівників на таких сервісах справжній професіонал своєї справи

Надія
12 октября 2023 в 17:04

Чудовий сервіс з фахівцями своєї справи.
Велика подяка Максиму за своєчасну допомогу у вирішенні всіх питань щодо моєї

Павел
20 сентября 2023 в 17:50

Ми приїхали сюди, і з самого початку всі були дуже привітними, і все було 10, ми приїхали з проблемою з гальмівними колодками, вони діагностували та вирішили її менш ніж за 1 годину, люди скерували нас, вони пояснили нам проблему та вирішили її, і це було досить економно, настійно рекомендовано,

Ремонт 10/10
Персонал 10/10

Кирилл
18 февраля 2022 в 14:55

Ніби непоганий сервіс, але в пропозицію по ремонту включили надто багато всього. Тобто і те що потрібно і те, в чому абсолютно немає необхідності.

armcon
10 ноября 2021 в 20:19

Продавець, що мені попався не зміг дотриматися жодної з трьох своїх обіцянок. Додзвонитися в салон дуже важко. Після авансу за авто складається враження, що ти їм вже не цікавий.

Eugene
27 сентября 2021 в 4:31

Придбав авто під замовлення. Час очікування сплив, і ось авто можна забрати. Хочу подякувати салону і особисто менеджеру Остапу за роботу, за увагу, за доброзичливе ставлення, привітливість, ввічливість та професіоналізм. Дуже приємно працювати з людьми, які знають що вони роблять. В цілому маю тільки позитивні враження.

Влад
30 августа 2021 в 6:21

Ми з дівчиною вирішили придбати перше в житті авто. Після місяців роздумів і досліджень, обрали Mazda CX-3.

Написали в інстаграм салону (Mazda Ніко-Захід), наступного дня нам зателефонував менеджер і дуже дохідливо і терпляче відповів на всі питання. А також запросив на тест-драйв.

Сервіс був на вищому рівні. Нам йшли на зустріч і намагалися максимально заощадити наш час і зусилля.

Сьогодні забрали машину. Нажаль наразі дівчина чекає на видачу посвідчення водія, тому не могли забрати самостійно. Наш менеджер запропонував допомогу і довіз машинку з нами на парковку.

Однозначно рекомендую салон.

Хочемо окремо виділити і подякувати нашому менеджерові Богдану Хом'яку. Він зробив все і ще трошки, щоб забезпечити нам найкращий і ненапряжний досвід купівлі авто.

Игорь
24 августа 2021 в 2:09

Обслуговування - якісно та швидко. Єдиний негатив - погода.: (Але погодою Ніко - Захід не керує (поки що) :)

Volodymyr
17 июля 2021 в 22:28

Ціни - космос!
І бажання у менеджерів запропонувати потенційному клієнту якусь альтернативу = нулю!
Ніхто до мене не підходив, а тільки викрикували ціни, сидячи за столом!
2 зірки тільки за те, що деякі машини компанії Мазда, як на мене, є досить непоганими!
А загалом враження від спілкування з менеджерами - негативне!
Тому даний автосалон та дана марка були надалі виключені з мого списку автосалонів для покупки нового автомобіля!
Радити не буду!
Робіть висновки та змінюйтесь на краще!

Роман
10 июля 2021 в 14:02

Хороший сервіс. Рекомендую авто до обслуговування на данному СТО. Завжди дадуть експертну пораду. Майстри ТОПові ;)

Саша
30 мая 2020 в 22:21

Уважні до клієнта, відповідальні, помічні.
Дякую менеджерам Віталію, Анні та Святославу за професійний підхід, детальні відповіді на всі питання і результат. Приємно вражений відношенням

Ostap
28 августа 2019 в 0:29

Робота менеджерів жахлива, після візиту в салон 10.07.19 попросив менеджера зпаисати на тестдрайв 5 мазди кросовера, на що він сказав що можна приходити, я уточнив чи все впорядку і чи не потрібно записати мене офіційно чи дізнатись якусь інформацію, на що він мені відповів ні. Після візиту на тест драйв 13.07.19 тойсамий менеджер мені сказав що всі машини поїхали на виставку і я несказав контактну інформацію коли він мене запитував! Ні я ні моя дружина не памятаємо щоб він таке запитував, причому я сам його питав чи нетреба ніякої інформації залишити. Після такого сервісу буду шукати альтернативні способи пошуку цього автомобіля.

Oleh
06 апреля 2019 в 8:38

Постійно користуюсь цим сервісом, так як це офіційний сервіс марки авто яку я маю. Загалом я задоволений ним, ціни - не дуже дорого як на офіційний сервіс. Є майстри які знають свою справу - професіонали, але нажаль і є як кажуть "просто працюють" (не знають своєї справи і не цікавляться як має бути, коротше кажучи роблять як вміють, не хочуть розвиватись). З мого досвіду професіоналами є Олег моторист і Юра по ходовій, я ще мав справу з 3ма іншими майстрами імен не знаю - то як я й писав вище двоє не дуже, а один то взагалі "криворукий", бо поламав мені гальмівну колодку ломом, коли розпирав супорт, це він так мені діагностику ходової проводив. Якщо такі косяки виправити - то буде шикарний сервіс!

Женя
24 декабря 2018 в 22:11

Уважний підхід до клієнтів, можливість безпроблемно замовити тест драйв. Окремо спасибі Антону - кваліфікованому працівнику салону.

Владимир
18 декабря 2018 в 3:09

Супер авто, кусючі ціни, сезонні пропозиції, японська якість, тест-драйв та привітний персонал.

Василь
30 ноября 2018 в 2:17

Незважаючи на попередній запис і тривалість діагностики менше 15хв, довелося пробути на сервісі більше 2-х годин. Якби не постійні нагадування щодо своєї присутності, то було б ще довше. Також склалося враження про некомпетентність працівників (як мінімум тих, що перевіряли моє авто), оскільки при заміні вказаних ними комплектуючих виявилося, що проблема зовсім в іншому, а вказані деталі були ще в цілком задовільному стані. Не рекомендую!

Леонид
17 ноября 2018 в 18:55

Професійний підхід. Уважний і навчений персонал. Особливої подяки і похвали заслуговує майстер Богдан - чудовий спеціаліст.

Юрий
14 октября 2018 в 9:06

На днях обратилса на оф. Сервис, для диагностики автомобиля Мазда (БУ) перед покупкой, так как я сам в них не особо разбираюсь. С нами говорил менеджер Тарас и обьяснил какбы что полная диагностика будет стоить 700грн. Нас ето в принцепи устроило так как мы щитали что ну где ище автомобиль проверят лучше чем на оф СТО. Но увы, когда мы приехали, автомобилю сначала проверили только ходовую, потом сам же Тарас начал проверять лакокрасочное покрытие, при етом обнаружыл окрашаную дверь и проверил всево лишь один проем и то только возле етой двери, но мы перед етим и сами проверяли машыну толщиномером и знали про дверь и что проемы целые, но когда отдаешь машыну "спецыалистам" хотелось бы уделения большего внимания таким моментам. Дальше тот же Тарас подключил ноутбук к ОБД и проверил блоки на ошыбки, после чего выдал заключение "все хорошо", машына пошла на вибро стенд и после етого диагностика закончилась. "Распишытесь сдесь, сдесь и сдесь, сумму к оплате я вам называл, проверка лакокрасочного покрытия не указана и оплачиваетса отдельно" - я просто офигелл. Когда я спросил а как же диагностика двигателя, на что Тарас ответил так "сним все хорошо", приетом даже капот не открывали, но когда я настоял, капот открыли, услышал знакомое "все хорошо, все сухо". Конечно после такого сервисмена я осталса жудко не доволен, и мы поехали на один "кулибин" сервис где моторись невооружонным глазом посмотрел мотор сказал что сним не так какие проблемы нас ждут в ближайшем, посмотрел машыну с низу, выдал заключение. В общем не проверяйте мазды перед покупкой на оф сервисе, там работает жулик, которого я ище и подозреваю в сговоре с хозяином машыны, так как они знакомы, но больше всего подозрений вызвало то как Тарас проводил ету диагностику!

Добавить отзыв