UAOTZYV.COM

Новодерм отзывы

Адрес Львів, вулиця Академіка Андрія Сахарова, 82
Телефон +380 (67) 657-79-99
Часы работы
понедельник09:00-19:00
вторник09:00-19:00
среда09:00-19:00
четверг09:00-19:00
пятница09:00-19:00
суббота09:00-15:00
Сайт www.novoderm.com.ua
Рубрики Медицинский центр
Оценка 4.4 67 отзывов
Похожие компании в категории
ЛОНЦ ВІКТОРІЯ / Центр вилікуваних захворювань — Львів, вулиця Академіка Андрія Сахарова, 44
Косметологічний центр ЖАНВІ — Львів, вулиця Личаківська, 39
Медичний центр Medicover (Медікавер) / Медикавер — Львів, вулиця Антоновича, 102

Медицинский центр Новодерм отзывы

67
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ронни
03 декабря 2023 в 13:39

Дуже приємні враження від візиту. Окрема подяка лікарю Терін О. О, дуже чуйний та професійний лікар, процедуру зробила швидко та безболісно.

Евгения
03 октября 2023 в 6:29

Це найкраща клініка. Велика подяка хірургу Ігорю Ярославовичу за швидку та безболісну допомогу.
Найкращий дерматолог, косметолог. Буду радий відвідати вас наступного року. ;-0[1

Ірина
19 сентября 2023 в 20:45

Відвідувала спеціаліста Кулик Марту Юріївну, дуже задоволена проведеною процедурою. Проводили видалення, лікар все детально пояснив та розказав перед процедурою, сама процедура займала близько 10 хв, майже безболісно, після надали всі рекомендації щодо догляду. Дякую за турботливий підхід

Юлія
14 сентября 2023 в 17:20

Дуже задоволена результатом лікування псоріазу. Лікар Лазарчук Галина справді професіонал своєї справи. Завдяки їй бляшанки практично зійшли

Галина
06 сентября 2023 в 0:10

Дуже рекомендую! Привітний персонал і дуууууже компетентні лікарі!
Ольга Терін і Роман Сліпецький мої Янголи охоронці!

Maryna
19 августа 2023 в 9:37

UPD. Мене оглянули ще раз і повернули кошти за неправильний діагноз.

Близько місяця назад була на огляді у Кашуби Андріяни через біль у/біля родинки і припухлість. Перевіряла родинку і сказала, що то просто ріст родинки, а болить мені через. Надірване вухо. Тепер припухлість почервоніла і біль став ще більшим. Інший дерматолог діагностував підозру на атерому біля родинки. Цікаве ставлення дерматолога до пацієнта за 900 грн за огляд, витрачений час і провтиканий діагноз

Соломія
07 августа 2023 в 12:58

Дуже красива, сучасна клініка! Великий штат лікарів. Можна особисто обирати на сайті з яким лікарем бажаєш проходити консультацію та лікуватись. Працюють лише професіонали. Рекомендую

Женя
26 июля 2023 в 12:50

Залишили лише позитивні враження лікарі та персонал. Лікую тут шкіру та волосся вже тривалий час️

Олена
25 июля 2023 в 0:02

На високому рівні все, починаючи з розмови по телефону, роботи косметолога і врешті РЕЗУЛЬТАТУ!
Особливо хочу висловити подяку лікарю-косметологу Мацурі Ользі Степанівні за її професіоналізм, компетентність та ставлення до клієнта! З впевненістю можу сказати, що Ольга Степанівна - майстер своєї справи найвищої кваліфікації, гуру в сфері косметології!
Заклад зібрав персонал з досвідом і це помітно відразу. Дякую Вам, бажаю тримати такий високий рівень і надалі!

Zoriana
21 июля 2023 в 11:18

Відвідували клініку, були в лікаря Заяць Марти, робили процедури для зволоження обличчя, дуже все сподобалося, спеціаліст розповіла багато про саму процедуру, надала додаткову інформацію, підібрала догляд та відповіла на всі питання. Рекомендую)

Мария
06 июля 2023 в 21:36

Була в клініці у лікаря Олі Мацури, прийшла з проблемою не дуже гарно зроблених губ
Мої старі розчинила
І зробила нові такі гарні гарні
Оля просто Чарівниця ️
Дякую ️️️

Маша
02 июля 2023 в 11:04

Доброго дня! Звернулася в клініку до трихолога Чемерис з проблемою значного випадіння волося. Прийом відбувся швидко, мене оглянули написали список аналізів які я маю здати так як я надала свої попередні аналізи і в мене був підвищений чоловічий гормон інші причини вже й ніхто не розглядав. Призначила свою доглядову косметику з салону, яка окрім того що дорога, не має жодного ефекту після 2 місяців використання.
Після отримання результатів, я їх показала лікарю, вона відповіла це не до мене, це до гінеколога вже бо гормони високі. Хоча на першому прийомі обіцяла призначити лікування.
Вважаю якщо у вас проблема з волоссям варто йти відразу до спеціаліста гінеколога і ендокринолога, і лікувати причину випадіння, а не трихолог, який в результаті всеодно до них відправить і маскуватиме своїми засобами причину випадіння. А за прийом 700 гр пішли на вітер так вважаю.

Зоряна
29 июня 2023 в 23:34

Дуже дякуємо лікарю-подологу Петрушко Ірині Костянтинівній за професійну допомогу, уважний огляд, правильно поставлений діагноз. Дуже приємно мати справу не тільки з чудовим фахівцем, але й з уважною і привітною людиною. Дуже дякуємо також за усі поради, отримані від неї. Деякі з цих рекомендацій ми ніколи ще не чули від інших лікарів. ДЯКУЄМО.

Саша
27 марта 2022 в 4:28

Доброго дня. Щиро хочу подякувати дерматологу Петрушко Ірині Костянтинівні та подологу Комаречко Тетяні Вікторівні за їх професіоналізм. Мала проблеми з двома нігтями на ногах, які тривали дуже багато років. Жодне лікування і численні хірургічні втручання не давали потрібного результату. Через певний час, все одно, поверталось до деформації і вростання нігтів, яке супроводжувалось дуже сильним болем, дискомфортом і іншими нюансами.

Але, на щастя, я знайшла клініку "Новодерм" і чудових лікарів, які просто врятували мої нігті, призначивши правильне лікування і процедури. Зараз я продовжую лікування, щоб остаточно усунути проблему. Воно довготривале, але, я дуже рада, що я під контролем справжніх професіоналів. За декілька місяців ми отримали чудовий результат? , рухаємось далі) Дякую за все ️

Богдан
22 марта 2022 в 8:56

Проходив консультацію в клініці Новодерм (вул. Сахарова).
Спочатку довелось відвідати дерматолога, потрапив до Богдана Устимовича, можу сказати - професіонал своєї справи - проконсультував та видалив папіломи та допоміг розібратись із іншого роду болячкою.
Другий візит здійсний до хірурга Назара Романовича. На той час мені здавалось із невідомою болячкою туди потрапив. Однак Назар Романович швидко виявив в чому річ та швидко безболісно видалив проблемну ділянку. Допоміг розвіяти боязнь походу до лікарів.
Без зайвих вагань рекомендую Новодерм.

Саша
09 марта 2022 в 1:29

Хочу подякувати Єфімовій Олені Олександрівній за компетентність у своїй роботі. Лікар ввічлива, приємна та щира у спілкуванні, доступно все пояснила і розписала. Після спілкування з нею всі переживання зникли.

Наталия
11 февраля 2022 в 14:08

Вдячна доктору Єфімовій Олені Олександрівні, подобається підхід до пацієнтів, все чітко і зрозуміло пояснює, завжди на зв'язку та готова допомогти!)

Женя
05 февраля 2022 в 3:26

Доброго дня, хочу залишити свій вдячний відгук. По-перше за сервіс вашої клініки, він починається з нагадування про візит, ввічливість, комфорт, чай, кава, допомога при виборі послуги та лікаря. По-друге за найкращих лікаря Петрушко І. К та подолога Комарченко. Т. -вони найкращі. Дякую вам дівчата, що допомогли мені з моєю проблемою, підібрали лікування, догляд. Рекомендую усім.

Аліса
04 февраля 2022 в 12:48

Дуже хороша клініка із справді професійними спеціалістами.
Дуже дякую лікарю Гінці Мар’яні Ярославівні за вирішення проблеми із шкірою. Лікар дуже уважна та чуйна до пацієнта, дуже дуже детально розповіла та пояснила про лікування.
Ми дуже задоволені результатами.
Щиро Вам дякуємо!

Христина
23 января 2022 в 1:03

Тут один чоловік лишив незадовільний відгук про трихолога, хоча сам погано знає природу андрогенетичної алопеції, під час неї фолікули атрофуються і заростають сполучною тканиною, і коли вони атрофовані, наскільки я читала в дослідженнях, то їх вже ніяк не врятувати! І навіть якщо ти полікуєш шкіру від роздратування і здасиш аналізи на ДГТ, твою алопецію вже не зупиниш без спец лікування, а деколи щоб відновити густину, без пересадки не обійтися
Ходжу до трихолога М. Чемерис, все подобається.

Добавить отзыв