UAOTZYV.COM

Ноутбук Центр сервісний центр

Адрес Львів, вулиця Академіка Андрія Сахарова, 58
Телефон +380 (322) 32-05-60
Часы работы
понедельник09:00-19:00
вторник09:00-19:00
среда09:00-19:00
четверг09:00-19:00
пятница09:00-19:00
Сайт notebook-center.ua
Рубрики Ремонт компьютеров, Компьютерные услуги, Ремонт мобильных телефонов, Ремонт телефонов
Оценка 4.1 74 отзыва
Ближайшие филиалы компании
Сервісний центр Ноутбук Майстер — Дрогобич, вулиця Трускавецька, 4/1 GPS: 49.349252, 23.506166
Похожие компании в категории
КомпіКо — Львів, вулиця Туган-Барановського, 4
Upgrade Computers — Львів, вулиця Генерала Чупринки, 47
FIXit Сервісний Центр — Львів, вул. Гряб'янки, 5
Ноутбук Центр магазин — Львів, вулиця Зелена, 5

Ноутбук Центр сервісний центр отзывы

74
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Анна
24 октября 2023 в 20:02

Здавала на ремонт по гарантії свій ноутбук Lenovo, зробили все швидко та якісно. Також велике дякую персоналу за індивідуальний підхід та турботу про клієнта. Всім рекомендую даний сервіс оскільки клієнтоорієнтованість на високому рівні, дадуть пораду та якісну консультацію.

Eugene
24 октября 2023 в 18:10

Звернувся з проханням про заміну пошкодженого тачскріна до Dell Latitude E7270. Замовлення було прийнято, але попередили, що тачскрін буде замовлений від виробника (Китай), тобто на доставку і ремонт (чистка комп'ютера від гелю, що витік з пошкодженого комп'ютера) піде не менше місяця. Замовляли тричі, оскількі перші два рази з Китаю надсилали дефектні вироби (!). На третій раз прислали нормальний. Працює вже місяць без проблем.
Обслуговування в центрі дуже кваліфіковане, уважне і ввічливе. Рекомендую всім.

BBC
21 октября 2023 в 14:57

Не перший раз звертаюся за сервісом, все якісно, дотримуються термінів виконання замовлень

Катя
19 октября 2023 в 11:58

Звернулась за допомогою в даний сервіс з проблемою, що мій ноутбук не вмикається, а як факт виявилось на місці що проблема в зарядному. Велике дякую хлопцям за допомогу та швидке рішення. Рекомендую даний сервіс!

Галина
17 октября 2023 в 17:47

Звернулася за допомогою в цей сервісний центр. Не працювали деякі кнопки на клавіатурі. Замінили на нову. Все працює добре. Чудовий сервіс.

Andrysha
16 октября 2023 в 14:15

Добавляв оперативну пам'ять для ноутбука зі збереженням гарантії.
Зробили дуже швидко та за доступною ціною. Видали необхідні документи та встановили пломби.
Персонал привітний.
Рекомендую!

Христя
16 октября 2023 в 6:51

Дякую за чудовий сервіс! Зверталася неодноразово, цінами та якістю ремонту задоволена. Свою роботу виконують кваліфіковано і завжди надають зрозумілу консультацію. Щиро рекомендую!

Марія
11 октября 2023 в 14:31

Вітаю! Недавно здавала телефон Lenovo була заміна материнки. Швидко поміняли задоволена виконаною роботою. Недорого рекомендую. Дякую

GG WP
07 октября 2023 в 2:05

Віддавав ноутбук на ремонт, сказали що замовлять матеріали та зроблять чекати місяць або 2, через півтора місяця до них звонив, сказали що він в роботі, за 2 дня до кінця терміну також звонив, сказали що буде готовий, за день до кінця терміну сказали що поставщик матеріалів скасував замовлення. Тоїсть 2 місяці чекали щоб повідомити, що щробити не можуть, а він потрібен вже терміново, в прозьбі видати на йей термін заміну, або якийсь в оренду відмовились. Не рекомендую.

Ilona
17 сентября 2023 в 12:01

Не рекомендую цей сервіс. Повірила хорошим відгукам, але дуже розчарувалась.
Просила зремонтувати клавіатуру, бо частково не працювала, почистити від пилу, замінити термопасту та перевстановити віндовс. Спочатку чекала на діагностику, після якої подзвонили спитати навіщо мені перевстановлення ОС. Знову пояснила чому. Вказали строки ремонту, ціну, я погодилась. Ремонт тривав довше, але то таке, не страшно.
Прийшла забирати ноутбук, глянула, що клавіатура працює, повезла додому. Привезла, вирішила зарядити, а ноут не заряджається! Мушу зазначити, що живу не у Львові, а в області. Наступного дня беру ноут, везу назад в ремонт. Ноут приймають, обіцяють без черги поглянути, бо він же тільки з ремонту, беруть мій блок живлення і кажуть що передзвонять, бо може сьогодні вдасться усунути проблему. Я прошу таки подзвонити, бо я не зі Львова і мушу знати, чи лишатися у Львові та чекати чи їхати додому. В результаті зі мною не зв'язувались, аж поки я не написала їм. Сказали, що ноут ще не дивилися і що те що він перестав заряджатися не повязано з ремонтом. Я витратила весь день, лишаючись у Львові через те, що відразу після ремонту з'явилась нова неполадка і вони ще й відмовилися брати відповідальність за це! Наступного тижня мені таки сказали що є дефект на контролері зарядки на материнській платі. І знову цей газлайтинг з тим, що вони до цього не причетні. А хто причетний? 7 років ноут не мав дефекту, заряджався, а після того як вони залізли всередину, дефект магічно намалювався? Через пару днів сказали, що ноут можна забрати. На видачі скащали що нова поломка ніяк не пов'язана з їхнім ремонтом, але так як вони то тільки віддали з ремонту, то вони безкоштовно відремонтували нову поломку. За це звісно дякую, але неймовірно злить оце повторювання, що то не вони поламали. Крім них ніхто не розбирав ноут, і ніхто крім них не міг зламати щось на материнській платі. Ніразу не вибачились.
Щодо ОС, сказали що "інженер розгорнув систему і так як вона була встановлена російською початково, то російською вона і буде", я не зрозуміла як це і чому, адже попередній ноутбук коли я віддавала на перевстановлення ОС, то мені просто встановили найновіший на той час віндовс українською. Чому ці не можуть?
Лише сьогодні, коли я вперше сіла працювати за ноут, то я зрозуміла в чому справа. Бо здається, що ОС мені не перевстановили, а просто відновили до початкових налаштувань. І за це взяли +450грн. Це я могла і сама зробити і я просила не це. Проблема якої я хотіла спекатися - а саме безкінечні запити від віндовса на оновлення і швидке зменшення обсягу пам'яті на ноуті - нікуди не ділась і вже сьогодні в мене знову немає вільного місця на диску, хоча я лише вчора забрала його з ремонту і вчора було 8 гб вільних і він вчора почав знов просити більше пам'яті. Вже сьогодні мене віндовс просить про оновлення. Я двічі пояснювала навіщо мені перевстановка віндовс, але мене не послухали, а за мої ж гроші зробили по своєму, виставили винною в тій поломці, яка з'явилась після них.
Заплатила я загалом 2150 грн, 4 рази їздила до Львова з одним ноутом бо йому додали поломку. І частина проблеми так і лишилась зі мною. Ноут в ремонті був 23 дні після першого візиту і ще +5 після другого.
Тому не рекомендую цей сервіс взагалі і абсолютно не розумію звідки тут так багато хороших відгуків. Хіба що погані якось видаляють.
Upd 1: почав дуже довго заряджатися нетбук (більше 5 годин) і неймовірно швидео розряджатися. За 15 хв очікування розрядився з 50% до 16. Пробіл на клавіатурі не працює.

Tony
09 сентября 2023 в 20:22

Не перший раз звертаюсь з своїми ноутбуками у цей сервіс. Завжди швидко і якісно та за адекватні кошти проводять ремонти. Раджу користуватись їх послугами, особисто Я всім задоволений.

Андрей
25 августа 2023 в 9:39

Періодично звертаємось з комп'ютерами працівників нашої фірми. Дуже задоволені - вони беруться навіть за складні ремонти та механічні пошкодження. Також є офіційним гарантійним СЦ для деяких брендів техніки. Можуть запропонувати зарядні пристрої та аксесуари по привабливим цінам.

Наталия
01 февраля 2022 в 1:28

Хороший сервісний центр, робота добре налагоджена, персонал ввічливий та професійно відповідає на запитання. Ноутбук поремонтували за два тижні по гарантії без проблем.

Serhii
24 января 2022 в 18:17

Сервісу я б радив уважніше підбирати інструмент оскільки на болтиках залишились сліди від викрутки.

Міняли оперативку на новому MSI Creator Z16. На цьому ноуті це не просто оскільки оперативка під материнською платою і щоб її замінити потрібно знімати батарею + материнську плату. Справились за пів години.

Fantom
19 января 2022 в 18:58

Чистил ноутбук, всё хорошо. 1 раз плохо закрутили болт, но на второй раз при чистке, закрутили. Советую

Serhii
09 января 2022 в 12:21

Звертався сюди з чисткою ноубтука. Ввечері після роботи приніс, на другий день по обіді вже все було зроблено. Все дуже якісно та швидко! Дякую!:) Рекомендуватиму друзям.

PingWin
30 декабря 2021 в 15:00

Не раджу звертатись до цих брехунів. Ремонтував ноутбук двічі. Один раз заміна хард диску, другий раз просто чистка. Обидва рази просив зробити повну чистку та заміну термопасти. Через 2 роки користування ноутбуком звернувся в інший сервіс і на власних очах побачив, що кулер НЕ чистили, через що в нього порушилась вісь та почав сильно гудіти, довелось міняти. Та й термопасту теж не міняли, хоча казали зворотнє.

Оксана
19 декабря 2021 в 7:37

Звертались декілька разів в Ноутбук центр шодо ремонту ноутбука. Щоразу приємне обслуговування, і якість послуг на високому рівні. Звичайно, хочеться щоб терміни діагностики були швидшими ніж 7 роб. Днів, але про це працівники проінформували відразу. Однозначно кращий сервіс у Львові, надійно і завжди є гарантія на виконані роботи!

Женя
15 декабря 2021 в 18:59

Здавав в ремонт планшет HP, "діагностику" робили 3 тижні. Сказали, що проблема яку я описав у них не підтвердилась. Дивлюсь логи, виявляється вони його за весь цей час два рази включили на пару хвилин. А мені вішають лапшу як вони його "ретельно" тестували. Ну хоч грошей за це неподобство не взяли) Але як завжди потрачений час і дорога.

Женя
14 декабря 2021 в 6:20

Зверталась з поломкою в ноутбуці. Сервісом і термінами виконання робіт повністю задоволена, враховуючи те, що оформила спочатку нетерміновий ремонт, а потім з виникаючими обставинами змушена була переоформити на терміновий. Ноутбук поремонтували за декілька годин. 5 з 5

Добавить отзыв