UAOTZYV.COM

НОРІМЕД - медичний центр / OsNova - клініка реабілітації

Адрес Львів, Івана Виговського, 5Б
Телефон +380 (67) 840-17-52
Часы работы
понедельник08:00-21:00
вторник08:00-21:00
среда08:00-21:00
четверг08:00-21:00
пятница08:00-21:00
суббота08:00-21:00
Сайт osnova-clinic.com.ua
Рубрики Ортопедическая клиника, Невролог, Клиника спортивной медицины
Оценка 5 46 отзывов
Похожие компании в категории
Медичний центр Доктора Онутчака — Львів, вулиця Декарта, 6

НОРІМЕД - медичний центр / OsNova - клініка реабілітації отзывы

46
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Людмила
04 июня 2024 в 23:14

Проходила в клініці лікування, все сподобалось, всі працівники привітні! Реабілітолог Анастасія чудова, результат від занять є!

пользователь
28 мая 2024 в 2:45

Добрий вечір. Хотіла б поділитись із своїми враженнями про клініку " Основа".
Перше, хочу подякувати за дуже хороше обслуговування адміністраторів, лікарів та фізичних терапевтів.
У мене був лікар Гомон О. С, з впевненістю можу сказати, що це лікар вищої категорії, його підхід до пацієнта, вирішення проблеми та підтримка на етапі лікування дуже професійна.
Фізичні терапевти, які у вас працюють, дійсно знають свою роботу, кваліфіковано надали допомогу при лікуванні.

Оксана
21 февраля 2024 в 20:08

У лютому пройшла курс реабілітації у даній клініці. Завдяки якісній консультації лікаря і роботі з фізичним терапевтом симптоми з якими звернулась пройшли. Окрема подяка Руслану за його професіоналізм, позитив і підтримку! Рекомендацій притримуюсь і забула про біль! Щиро дякую
P. S. Окрема подяка адміністраторам клініки. Дуже приємні, ввічливі, уважні!
Однозначно рекомендую

Соломія
28 января 2024 в 17:09

Здійснила сьогодні візит у клініку Основа до травматолога Сая Василя.
Сподобалось, що лікар уважно слухав мої скарги та історію лікування.
Лікар поставив діагноз, описав майбутні заходи щодо лікування та наклав тейпування на коліно для полегшення болю.

Приємним моментом було те, що лікар виділив окрему хвилинку та прояснив важливість надання інформації щодо алергічних реакцій на анестезію (навіть якщо пацієнт не памʼятає точних назв речовин, але знає, що щось було - як в моєму випадку).

Дуже важливим критерієм для мене є порядність та тактовність лікаря. Василь Андрійович професійно ставив питання по темі та чітко пояснював особливості моєї постави. Некоректні зауваження чи коментарі з боку лікаря - відсутні.
Дуже дякую за проявлену професійність та розуміння.

Orest
27 января 2024 в 12:38

Дякую Основі за професійний підхід. Круті спеціалісти, сучасне обладнання, індивідуальний підхід.

Nazar
20 января 2024 в 2:30

В клініку звернувся по рекомендації і тепер рекомендую всім!
Індивідуальний підхід до кожного та професіонали своєї справи!

Olena
10 декабря 2023 в 17:01

Дуже задоволена що обрала саме цю клініку. Висока якість обслуговування, професіональний підхід, турботливе відношення до пацієнтів. Рекомендую!

nazarlimafrinet7777777
01 декабря 2023 в 20:19

Звернувся в клініку із проблемою головокружіння. Лікар поставив діагноз та назначив результативне лікування. Результатом задоволений. Рекомендую клініку.

Nadin
01 декабря 2023 в 16:23

Дуже задоволена результатом. Лікарі професіонали своєї справи. Дякую Василю Андрійовичу за кваліфікований підхід, дівчата на рецепції дуже привітні та ввічливі. Без заперечень рекомендую цю клініку.

Yakiv
24 ноября 2023 в 9:45

Клініка чудова! Підхід до пацієнтів, складання плану лікування - топ. Головний лікар Олександр Сергійович майстер своєї справи. Реабілітологи Маркіян і Андрій мусять тут дорости до своїх кабінетів!).
Рекомендую однозначно!

Ірина
30 октября 2023 в 10:49

Обожнюю цю клініку! Ходжу сюди на профілактичний масаж. В клініці чисто, охайно та приємний персонал, що дуже тішить (особливо після відвідування державних закладів).
Особливе дякую дівчатам на рецепції за привітність, а також Оксані та Віталію за чудовий масаж, ви круті!

Віталіна
23 июля 2023 в 13:31

Відвідую клініку вже пів року, на регулярній основі)
Кожного разу приємно повертатись, адже панує спокійна атмосфера, привітні адміністратори та сучасний, молодий колектив та кваліфіковані лікарі.
Особисто я відчуваю, що всі заняття з фізіотерапевтом мені дійсно допомагають, і я почуваюсь набагато краще, енергійніше.
Дякую терапевту Анастасії, за гарні тренування, та віру в мої сили та мій результат)

Женя
12 июля 2023 в 21:59

Чудова клініка! Працівники дуже приємні, в клініці панує прекрасна атмосфера! Лікар Олександр Сергійович дуже хороший та приємний! Фізичний терапевт Михайло просто супер! Заняття проходять цікаво та ефективно!?

Саша
27 июня 2023 в 18:50

Якщо чесно, то не вірив що таке можливо. Спина більше не болить, ноги більше не ватні, життя тепер повноцінне, дякую вам за вашу працю!

Дарья
19 июня 2023 в 23:30

Професійний колектив та привітні адміністратори. Лікувались дорослі і дитина, результатом більш, ніж задоволені. Дякую!

Мария
06 октября 2021 в 9:15

Звернулася з протрузією та болями в сідницях. Проходила заняття на системі Redcord та масаж. І вперше хочу порекомендувати медичний заклад. В Норімед на Виговського працює команда чудових спеціалістів. Особлива подяка фізичному терапевту Дмитру Возняк, який своїм професіоналізмом, емпатією та почуттям гумору зробив все для того, щоб моє лікування проходило ефективно та легко.

Мар'яна
22 августа 2021 в 15:26

Зверталася в НОРІМЕД з аритмією спричиненою спазмом грудного відділу хребта. Щиро вдячна Гомону Олександру Сергійовичу за кваліфікований підхід до моєї проблеми, після вправлення хребта вже на наступний день аритмії я не відчувала. Пройшла ще за рекомендацією лікаря курс занять на декомпресійних тренажерах з фізіотерапевтом. Дякую фізіотерапевту Андрію за чіткі вказівки, щодо вправ на тренажерах та гарний настрій. Рекомендую вашу клініку!

Екатерина
17 августа 2021 в 21:29

Задоволена результатом, ходила на реабілітацію 2 місяці. Працювала з лікарем Олександром Гомоном, він усе пояснив, розказав по моїй ситуації, та реабілітологом Андрієм, уважним, веселим та чудовим спеціалістом. Нудно не було. Позитивне враження склала клініка, привітний персонал, індивідуальний підхід до кожного та під професійним доглядом, рекомендую.

baz
15 августа 2021 в 5:10

Звернувся в НОРІМЕД з болем в шиї та попереку і з онімінням руки. Після проходження курсу масажу проблеми з онімінням та болем майже повністю пройшли. Час від часу відвідую мед. Центр для масажу, допомагає зняти навантаження зі спини та шиї. Також, хочеться відзначити професійне ставлення фіз. Терапевта Остапа - завжди уточнює, що турбує та як прогрес, дає рекомендації щодо вправ для профілактики і прекрасно проводить лікувальний масаж.

Женя
13 августа 2021 в 15:30

Найкращий реабілітаційний центр з усіх де я був! Фізичні терапевти професійні, чудова атмосфера у закладі, де мені дійсно допомогли! Проходив 30 занять на системі Redcord і зміг забути за біль спини та шиї, які турбували не один місяць. Дякую команді професіоналів, Ви найкращі!

Добавить отзыв