UAOTZYV.COM

НОРА-сервіс отзывы

Адрес Львів, вулиця Героїв УПА, 77
Часы работы
понедельник09:00-19:00
вторник09:00-19:00
среда09:00-19:00
четверг09:00-19:00
пятница09:00-19:00
суббота09:00-19:00
воскресенье12:00-17:00
Сайт nora-service-market.com.ua
Рубрики Ремонт электроники, Ремонт бытовой техники, Магазин аксессуаров для мобильных телефонов, Автомат для зарядки сотовых телефонов, Салон сотовой связи
Оценка 4.5 53 отзыва
Ближайшие филиалы компании
НОРА Магазин-Сервіс — Львів, вулиця Симона Петлюри, 2а
Похожие компании в категории
Жжук — Львів, вулиця Городоцька, 177
Сервісний центр Samsung — Львів, вулиця Євгена Коновальця, 105
FIXit Сервісний Центр — Львів, вул. Гряб'янки, 5

Ремонт электроники НОРА-сервіс отзывы

53
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Віталій
25 ноября 2023 в 2:38

Чудовий швидкий та якісний сервіс! Все з чим звертався було відремонтовано мега швидко та якісно!
Велике дякую за якісний сервіс!

VoLoDyMyR
29 сентября 2023 в 2:19

Здав телефон iPhone 12 pro max в цей сервіс 14.06.23, проблема була в тому що телефон в один момент перестав бачити сім карти (телефон дуал сім). Телефон прийняли в ремонт і сказали що орієнтовно буде готовий за 4 дні, але коли позвонив і запитав чи готово, мені відповіли що ще в роботі, через місяць позвонили і сказали що готово, прийшов забрати телефон але при перевірці виявилось що працює лиш один слот для сім карти. Майстер був дуже здивований що це двосімний телефон і сказав що все поправлять треба трошки зачекати…. В загальному я прочекав чотири місяці і так нічого не зремонтували. Віддали розряджений телефон. Коли я дома зарядив і спробував підключити до домашньої мережі WiFi не було жодного підключення тобто модуль WiFi і блутуз відсутні в телефоні (а коли здавав то все працювало окрім мережі). Дивно так вийшло що після одного ремонту перестали працювати і інші функції які при здачі в майстерню коректно працювали. Не раджу нікому звертатись в цю майстерню якщо цінуєте свій час і все таки маєте надію поремонтувати свій девайс. Якщо у когось виникнуть ще питання може я щось забув уточнити то напишіть мені в інсту volodymyr83 все детально розповім як було.

frooogggiieee
27 июля 2023 в 21:10

Що потрібно в хорошому сервісі? Швидкість та якість, саме тут вирішили проблему з мікрофоном, який зовсім не працював лише за 2 години і все чудово працює зараз! Дякую!

Скорик
26 июля 2023 в 6:25

Неодноразово звертався по допомогу в даний сервіс! Ремонт якісний, працівники ввічливі, ціни дуже адекватні! Рекомендую! Справжні майстри своєї справи!

Ростислав
13 июля 2023 в 1:53

Неодноразово звертався. Чудове обслуговування, гарна якість, швидкий ремонт. Ремонтували ноутбук, телефон, працює все супер. Також у магазині є чохли, провода до всіх телефонів. Під час локдауну купляв паувербенкі і ліхтарикі. Дуже сподобалась лампочка з акумулятором.

Женя
25 июня 2023 в 21:10

Чудовий магазин! Часто користуюсь послугами по ремонту телефонів, дуже широкий вибір різноманітних товарів, рекомендую!

Женя
30 мая 2023 в 6:30

Сервісний центр вартує вашої уваги, ремонтував тут свій телефон, своїх друзів, родичів, та просто знайомих, не дорого і дуже швидко.
Дякую за сервіс.
Рекомендую!

Саша
10 февраля 2022 в 16:10

Ціна, якість, профечіоналізм! Не одноразово до водилось звартетатись до хлопців і кожного разу задоволений результатом і ціною! Завжди порадять - підкажуть - допоможуть! РЕКОМЕНДУЮ!

Andriy
21 января 2022 в 18:47

При заміні сенсора у iPhone 11 на "оригінальний" вже через місяць почалися глюки з екраном, випадкові нажимання. Через півроку сенсор перестав подавати признаки життя. При ремонті у іншому сервісі підтвердили, що насправді була поставлена копія (хоча заплатив за оригінал). Нікому не рекомендую.

Иван
21 января 2022 в 1:37

Дуже задоволений роботою цього магазину та його товаром. Всім рекомендую! Чудові майстри, знають свою справу!

KaracikLife
19 января 2022 в 11:44

Прекрасний заклад. Найщов як скло так і чехол на свій тел. Шукав довго ніде не було. Тут найшов.
Рекомендую

Олександр
18 января 2022 в 18:42

Мій OnePlus 7t pro після занурення у воду повернули до життя за 2 години, хоча пройшло вже півтори доби після інциденту, звернувся тоді коли вже перестав працювати екран і він просто вимкнувся, хлопці молодці зробили все дуже швидко, пройшло вже 3 тижні після ремонту політ нормальний. Рекомендую.

Женя
16 января 2022 в 6:14

Користувався сервісом вже разів 7-8. Зазвичай ремонт дітячих мобільних телефонів. Чомусь часто ломаються.)
Все подобається! Досить швидко, хороший зворотній зв'язок, все пояснюють, рівень цін влаштовує. Так тримати!

Женя
10 января 2022 в 0:05

Кілька разів міняли АКБ в телефонах, клеїли плівки, одного розкірпічували, послугами задоволений. Пригодився і вибір електроніки - купляв учнівську лампу, wifi-камери, роутер і всякого-різного з піднебесної. Ця нора часто виручає.)

користувач
06 января 2022 в 12:20

Міняв екран, все дуже скоро зробили, якісно, наклеїли захисне скло!
Задоволений і тепер всім раджу!

Христя
27 декабря 2021 в 21:09

Просто прекрасно, міняла модуль на телефоні, зробили все швидко та якісно, ціни приємні, порівняно з іншими сервісами)

Саша
22 декабря 2021 в 7:45

Користувався послугами даного сервісу не одноразово, спершу дав свій системний блок на ремонт, очікува на його ремонт більше 6 місяців, обіцяли зателефонувати після цього я від них не отримав жодного дзвінка. Завжди ходив в їхню кантору і запитува через скільки часу зроблять, завжди переносили і казали що завтра подзвонять, по закінченні цієї історії мені сказали що не змогли зробити і повернули, не розумію для чого обіцяли полагодити, зателефонувати а в результаті системний на поличці стояв пилюкою припадав поки я його не забрав. Це ще не все в моєї дівчини поламався ноутбук, виключився і чомусь не включався. Знову заходжу в цю кантору, вона від мого місця проживання близько а ноутбук був терміново потрібний для роботи, тому я знову наступив на тіж граблі. В канторі на п'ятий день сказали що буде відомо результат причини поломки через два дні, через два дня що ще через два дні, ну і як ви вже здогадались це продовжувалось достатньо довго, обіцянки передзвонити і годування завтрашніми днями. В результаті трішки зі скандалом, бо що разу коли заходив казав що для роботи потрібен, і мені щоразу казали що мене розуміють, віддали мені його через два тижні. І що ви думаєте на наступний день коли я вже приступав до роботи він виключився і не включився. Мене це вкрай вибісило так як за ремонт мені за нього впаяли 1000 гр. і на наступний день ноут знов не працює. Приходжу до них вкрай розлючений, думаю при таких обставинах мене зрозуміє кожен. В результаті хлопець в магазині бере ноут каже що він мене розуміє і завтра зроблять, приходжу на наступний день, відповідь таж що вчора, в мене просто слів не вистачає, це тривало ще тиждень, при прямому питанні хто мені компенсує втрачені кошти за те що не могли працювати через їхню халатність та відповідальність мені так і ніхто нічого не відповів. Через тиждень мені ноут повернули, він наживо працює і до сих пір але я нікому не рекомендую туди заходити, сервіс в них жахливий. Працівників два один середнього росту хлопець чорне волосся коротка стрижка, який коли я чи моя дівчина заходили до них в приміщення то завжди трусився а інший працівник, вищий за нього і старший трішки жирнуватий з вусами, завжди коли ми заходили ховався в нього за спиною і не бажав з нами спілкуватися. Ось така весела історія про специфіку роботи такої канторки як Нора Сервіс

Александрр
20 декабря 2021 в 3:44

Добрий день! Раджу всім хто у Львові завітати в цей магазин! Дуже класний вибір різноманітних гаджитів та дійсно профі своєї справи. Звертався з приводу ремонта свого планшета, швидко все полагодили, ще додатково отримав знижку на чохол для себе! Дякую Івану за час та якісну роботу! Хай щастить!

користувач
17 декабря 2021 в 5:25

Дуже хороші спеціалісти, зверталися не однократно. Відремонтували швидко і якісно. Ремонт будь-якої складності. Раджу

Володимир
11 декабря 2021 в 22:31

Найгірший сервіс у Львові, хамлять кліентам і крадуть запчастини з ноутбуків. Нікому не раджу. Назва нора як раз підходить цим бандитам

Добавить отзыв