UAOTZYV.COM

Ноїв ковчег отзывы

Адрес Львів, вулиця Ставропігійська, 9
Телефон +380 (97) 025-01-10
Часы работы 12:00-00:00
Сайт kurnakh.lviv.ua
Рубрики Кафе, Ресторан
Оценка 4.3 32 отзыва
Ближайшие филиалы компании
Кнайпа Курнаха — Львів, вулиця Ставропігійська, 9
Похожие компании в категории
Рыжий Кот — Львів, вулиця Друкарська, 4
Львівський потяг — Львів, вулиця Чернівецька, 21
Львовская копальня кофе — Львів, площа Ринок, 10
Гасова лямпа — Львів, вулиця Вірменська, 20

Кафе Ноїв ковчег отзывы

32
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Роксолана
26 января 2022 в 10:29

Мені імпонує цей заклад, дуже смачно та комфортно. Була на посиденьках з дівчатами, залишилась задоволеною. Ціни дуже бюджетні, однозначно рекомендую тим, хто шукає щось "по кишені". Чисто. Обслуговування +. Вдячних клієнтів!

Ярослав
23 января 2022 в 7:50

Вже не перший раз у цьому закладі. Напевно це вже стало традицією завітати сюди за будь-якого візиту до Львова. Журавлинка та деруни по королівські - must have. Також не забудьте взяти пляшечку журавлинки додому

Наталія
23 ноября 2021 в 2:38

Дуже смачна і різноманітна кухня, гарне обслуговування і приємні ціни.
І це все в самому центрі старого Львова біля Домініканського собору.
Якщо зголодніли - вам сюди!

Віра
12 ноября 2021 в 4:19

Порушення карантинних обмежень і хамство. Сьогодні, 25.09, ми обідали у вас. На дверях закладу написане прохання заходити виключно в масках.
Під час нашого перебування в заклад зайшла компанія прибоизно із п‘яти молодих хлопців, і всі одразу пішли в туалет (вибачте за подробиці). Так от, оскільки кімната, до якої вони прямували, розташована в залі, в якому ми сиділи, і вони ходили повз наш столик, без збереження будь-якої соціальної дистанції і без масок, туди-сюди, разів із двадцять.
Коли нам нарешті урвався терпець і ми зробили цим хлопцям зауваженння, один з них нам нахамив (хоча маску одягнув).
Реакція персоналу — не просто нульова. Вони заглядали в зал і «ховались» назад.
Потім за барною стійкою голосно обговорювали ситуацію із тими хлопцями, і в цій розмові звучали (з боку хлопців) матюки.
А коли ми вже в персоналу спитали, чому не роблять зауваження за відсутність маски, вони почали на підвищених тонах (ваша молоденька офіціантка на мою маму) захищати тих відвідувачів, які порушують правила. Дивна логіка. Сказали, що ті на вході показали їм сертифікати вакцинації. Але нам цих сертифікатів показати не можуть:)
По-перше, вакцинація не звільняє від правил носіння маски.
А по-друге, підозрюю, що навряд ця група хамів без масок показувала якісь сертифікати. Більше схоже на те, що це приятелі ваших офіціанток, які вирішили скористатись закладом, як громадським туалетом. І, якщо хтось з них був інфикованим, то точно встиг наразити чуже здоров‘я на небезпеку.
Думаю, що про порушення санітарних норм варто повідомити відповідні інстанції.
А вам раджу попрацювати зі своїм персоналом. Бо таке ставлення до клієнтів — це дно.
Дуже шкода, бо раніше ми любили до вас заходити.

Таня
11 ноября 2021 в 23:09

Офіціантка Олександра справжня хамка!
Сам заклад хороший, а от персонал псує все позитивне враження

Yaryna
29 октября 2021 в 9:55

Часто з друзями відвідуємо заклад "Ноїв ковчег".
У вас дуже увічливий персонал. Замовлення приносять швидко. Страви смачні. Я куштувала сирну та м'ясну тарілку, м'ясну піцу а найбільше мені сподобався королівський дерун!
Атмосфера товариська. Тут можна і працювати, бо вдень тихо, і мати робочі зустрічі. А після роботи відпочити. Фонова музика - приємна.

Рекомендую цей заклад друзям!

Людмила
15 апреля 2021 в 11:08

Були в Курнаха біля Ноїв ковчега. Смачна кухня і гарне обслуговування. Дякую, що у такий непростий час тримаєте рівень і демократичні ціни.

Игорь
12 апреля 2021 в 15:05

Багато молоді, офіціанти ввічливі. Швидко виконується замовлення. Заклад охайний. До цього часу я не знав про його існування. Це перше моє відвідування.

Пётр
21 февраля 2021 в 19:53

Одне з найулюбленіших місць у місті Лева. Приємний інтер'єр, чемний персонал і пиво з сиропом. Цінова політика більш ніж адекватна, заходи безпеки в пандемію - виконуються на відмінно.

evil
26 января 2021 в 8:41

Трошки затримали, проте страва була смачна, у кафе затишно але дорогувато на такий заклад, є полиця з цікавими книжечками

Сергей
10 марта 2020 в 5:44

Отличное соотношение цена-качество, царская уха великолепна. И без всяких очередей. Весьма рекомендую данное заведение.

Наталия
09 марта 2020 в 11:21

Тут очень хорошая кухня (Королевские драники и индюшатина), с удовольствием выпили местного темного пива. Очень свежее. Обслуживала очень приятная девушка Наташа. А вид на Доминиканский собор только добавил атмосферности. Спасибо. Были приятно удивлены)

Светлана
25 февраля 2020 в 1:53

Центр Львова, очень вкусно и цены приемлемые, официанты не слишком приветливы, но думаю, что им просто мало платят. Интерьер на любителя. Рекомендую)

Olha
16 февраля 2020 в 2:50

Место очень шумное, много людей, тесные проходы. Туалет один на два зала людей! Тематика интересная, оформление тематическое. Кухня не очень понравилась, пицца не вкусная. Пиво среднее. Официанта ждали долго, обслуживание среднее.

Валерія
11 февраля 2020 в 23:46

Їжа смачнюча, ціни норм, але хотілося б, щоб за барною стійкою ніхто собі манікюрів не робив, якось не гігієнічно.

Руслан
18 февраля 2019 в 18:04

Хороше місце, зазвичай не дуже людно, на фоні тихо грає музика, персонал ввічливий, страви та кава смачні, ціни прийнятні.

Анна
14 февраля 2019 в 6:14

Очень понравилось обслуживание и обстановка. Ведь по сути - мы находимся на улице, на брущатке, но всё идеально обставлено. Единственная отминусованная звезда за долгое ожидание ужина - 40 минут.

Діана
09 февраля 2019 в 10:11

Сьогодні у Ковчезі була вперше) Інтер'єр сподобався, піца була смачною. А от офіціантка розчарувала: я замовила 100 г. Вина, вона мене ще й перепитувала. В результаті - принесла 200 г, на що я не звернула увагу. Вже коли мені принесли рахунок помітила помилку. Це трохи зіпсувало настрій і враження (Будьте уважнішими! Все-таки обслуговування дуже важливе

Андрей
05 февраля 2019 в 7:04

Дуже-дуже смачна кухня. Меню часто оновлюється. Якщо любите з'їсти щось смачне і корисне, тут найкраще місце. Гарний інтер'єр, гарне обслуговування, помірні ціни, приємна атмосфера в старовинному центрі міста! Тут все смачно!

Богдана
03 февраля 2019 в 7:20

Атмосферне і спокійне місце, без туристів. Є як зал із виглядом на вулицю, так і внутрішній зал, де менше людей і значно тихіше. Мені до вподоби піцца по селянськи з маринованими огірочками, раджу супчики. Ввічливі офіціанти та приємні ціни)

Добавить отзыв