UAOTZYV.COM

NESTORCLINIC міжнародний медично-навчальний центр стоматології та косметології

Адрес Львів, вулиця Городоцька, 287
Телефон +380 (98) 777-88-99
Часы работы
понедельник09:00-20:00
вторник09:00-20:00
среда09:00-20:00
четверг09:00-20:00
пятница09:00-20:00
суббота09:00-16:00
Сайт www.neoclinic.ua
Рубрики Стоматологическая клиника, Стоматолог-гигиенист, Пародонтолог – зубные имплантаты, Поставщик зубных имплантатов, Стоматологическая рентгенография
Оценка 4.3 18 отзывов
Похожие компании в категории
Комунальна 3-я стоматологічна поліклініка — Львів, вулиця Симона Петлюри, 17
Стоматологічна клініка, ПІД АНГЕЛОМ ОХОРОНЦЕМ — Львів, вулиця Васильківського, 7
Симетрика — Львів, вулиця Щирецька, 36

NESTORCLINIC міжнародний медично-навчальний центр стоматології та косметології отзывы

18
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Dana
01 октября 2023 в 7:31

Чудова клініка, чуйні та хороші лікарі.
Однозначно рекомендую!

Окремо хочеться відзначити лікаря Дарʼю Максимчук, яка чудово виконана проф. Гігієну.
Лікуємось усією сімʼєю

Алексей
20 сентября 2023 в 16:31

Прекрасна клініка та лікарі, бездоганний протокол роботи та діагностики. Всіх моїх знайомих буду скеровувати саме до Неоклінік!

Вікторія
14 сентября 2023 в 12:26

Зубна фея Марта Сомик…просто правильний підхід до дитини, взаємодія із дитинкою, яка служить місточком довіри та чудовим прийомомокрім того, це спеціаліст своєї справидо зубної феї, як на свято

Виктория
31 декабря 2021 в 22:33

Проходила тривале лікування, протягом якого мала справу з різними спеціалістами. Усі без виключення були приємні та професійні. Відчувається, що власнику і головному лікарю небайдуже, щоб все було добре, старається. Дякую!

Анна
22 декабря 2021 в 10:27

Дуже рекомендуємо дитячого стоматолога Марту Сомик. Вона неймовірна. Діти з нетерпінням чекають кожного візиту.

Taras
15 декабря 2021 в 7:08

Усім задоволений, чудовий персонал та висококваліфіковані лікарі, бездоганний сервіс, і дуже смачна кава:)

Наталья
22 августа 2021 в 23:16

Найкраща клініка! Мегапрофесійність в усьому! Висококваліфіковані спеціалісти, бездоганний сервіс, і так, дуже смачна кава:)

користувач
09 августа 2021 в 2:51

Благодарю всех кто работает в клинике за профессионализм и за то, что с вами сбываются мои "зубные мечты";) Я приезжаю из Киева и это одно из лучших вложений в себя, и в свое здоровье. Доверяю качеству! Доверяю профессионализму! Благодарна за человечность!

Іван
04 июля 2021 в 20:26

Дуже дякую за допомогу Nestor clinic!
Тут працють одній з найкращих стоматологів!
Велике дякую Лікарю Роману Андрійовичу за негайну і ефективну допомогу!
Роман Андрійович один з найкращих лікарів в Україні, який працює з скронево-нижньощелепним суглобом!
Коли ти лікар стоматолог, ти розумієш наскільки це важливо!
Дуже дякую Лікарю Андрію Володимировичу, він відразу під час консультації виявив проблему, і скерував до найкращого спеціаліста!
Дуже Вам дякую!

Женя
10 июня 2021 в 5:22

Затишна атмосфера, привітний персонал і кваліфіковані лікарі. Рекомендую, тим хто боїться стоматологів звернутись в NEOCLINIC, оскільки саме в цьому місці працюють найпозитивніші люди, які подолають разом з Вами, ваші хвилювання

Ірина
01 июня 2021 в 6:43

Дуже хороша клініка. Особлива подяка Марті це дійсно лікар від бога і гарний психолог для діток ️

Oresta
23 апреля 2020 в 2:09

Щиро вдячна дитячому стоматологу Марті та її асистенту Божені, які наче чарівні феї лікували зуб моїй донечці та майстерно видалили молочний зуб. Зуб, про видалення, якого з нею не можливо було домовитись довший час. Сталось все швидко і не помітно. Ще раз дякую дівчатам за їхню працю, що мають натхнення і терпіння працювати з дітками.

Іра
11 апреля 2020 в 11:19

По- перше, після призначеного часу чекаєш постійно до години часу. Мені здається, що клініка з такою ціновою політико просто такого не має права робити. Приходиш, а власник по скайпу з кимось там годину спілкується, і йому пофігу, що хтось призначений на певний час. Ну і з хороших спеціалістів мабуть це дитячий стоматолог, а решта- не компетентні у своїй роботі.

Полина
01 апреля 2020 в 14:26

Мені порекомендували цю клініку знайомі, але всеодно з острахом йшла на прийом так як був негативний досвід лікування зубів. Ця клініка мене приємно вразила, сервіс на найвищому рівні, весь персонал дуже привітний, є відчуття, що тобі хочуть допомогти. Адміністратор Оля дуже чуйна людина, а лікарі дійсно знають свою справу. Навіть ге думала що нарешті я зможу повністю довіритися стоматологу. Загалом рекомендую, єдине не підходить локація (так як далеко їхати), але це того варте

Юлия
22 марта 2020 в 3:49

Дуже рекомендую цю клініку, особливо стоматолога Марту, яка лікує дітей.
Син 8 років, не відкривав рот, ні в одній стоматології, навіть написали направлення, що дитина не контактна.
Але у Марти, лікує все!
Дуже вдячна за такого прекрасного спеціаліста.
Ви чудові)

Zoriana
06 марта 2020 в 6:27

Клініка дуже хороша. Гарні фахівці. Відношення як королеви. Але для тих хто хоче завітати в клініку- тут дуже дорого, навіть для людей з достатком. Була вражена рахунком на 11 тис гривень

Panasyuk
19 января 2020 в 7:39

Три рази лікував тут зуби, фахівці хороші. Але. Кожного разу чекав довше години від призначеного часу щоб потрапити до лікаря. А сьогодні взагалі був цирк: був записаний на 14-30, прихожу - кажуть ой вина 15-30 записані, хоча я чітко впевненний що був записаний на 14-30. Ну гаразд, пішов погуляв годину, прийшов на 15-30, дівчинка на рецепції каже все супер кабінет прибирають зачекайте хвильку (бреше прямо в очі), в 14-55 виходить інша дівчинка і каже -ОЙ, лікар ще трошки занятий почекайте з півгодинки. Звісно я не став чекати.
Результат відвідин несторклінк - зіпсутий настрій, неполікований зуб, втрачений час - пошук нової клініки.
Моя вам порада - міняйте персонал який займаеться плануванням прийомів

Оксана
03 февраля 2019 в 14:13

Слів не вистачить, щоб висловити вдячність дитячому стоматологу Марті! Вона - неймовірна! Коли в двох елітних клініках мені сказали "з вашою дитиною неможливо працювати, вона плаче і боїться, ваш варіант -лише загальний наркоз", я продовжувала шукати спеціаліста. Мама дівчинки, яка відвідує садок разом з моєю дочкою, розповіла про цю клініку. Ми пішли туди, але в мене ентузіазму вже не було.

Відгук я планувала написати давно, але ніяк не могла з думками зібратися, а от вчора трапилося те, на що я не розраховувала: донечка прийшла, привіталися, сіла в крісло і каже: "Марта, я хочу почистити зубки електричною щіткою, яка працює від педальки. Можна? " Страх перед бормашинкою був основною проблемою, але завдяки терпінню і зусиллям Марти, проблеми більше нема!

Лікар врятувала зубчики, які мені казали в обов'язковому порядку видаляти, дитина з нетерпінням чекає на кожен візит, почуває себе комфортно. Мені цього більше, ніж достатньо! Дякую, що Ви є ;)

Добавить отзыв