UAOTZYV.COM

Наша Стоматологія

Адрес Львів, вулиця Сяйво, 15
Телефон +380 (68) 677-76-66
Часы работы
понедельник08:00-20:00
вторник08:00-20:00
среда08:00-20:00
четверг08:00-20:00
пятница08:00-20:00
суббота09:00-16:00
Сайт ourdental.com.ua
Рубрики Стоматологическая клиника
Оценка 5 54 отзыва
Похожие компании в категории
White&White Dental — Львів, вулиця Шевченка, 80б
Комунальна 3-я стоматологічна поліклініка — Львів, вулиця Симона Петлюри, 17
Стоматологическая поликлиника №1 — Львів, просп. Шевченка, 24

Наша Стоматологія отзывы

54
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Оксана
12 апреля 2024 в 1:55

Величезна подяка від мене і мого сина Артура, лікарю Сергію Олеговичу Головатому! Завітали в цю клініку, тому що поряд з будинком. В сина почав боліти зуб, який вже два рази був лікований. Картина виглядала не втішною, через погане лікування попередніми спеціалістами, зуб мав йти на видалення. Часу було мало, так як дитина приїхала на канікули з Польщі. Але Сергій Олегович зробив не можливе! Для початку зробили дослідження, виявили причину болі, побачили те що не бачили попередні спеціалісти, і взялися за лікування. При чому полікували настільки якісно, що син від лютого місяця ні разу не поскаржився. РЕКОМЕНДУЮ цього лікаря! ГОЛОВАТИЙ СЕРГІЙ ОЛЕГОВИЧ - ЩИРО ДЯКУЄМО ВАМ!
А взагальному, дуже затишна клініка, надзвичайно привітний персонал, адміністратори і асистенти, дуже хороший лікар - хірург Сулима Л. П, вам окрема подяка від мене! Все на вищому рівні. Тепер я і вся моя сім'я будемо тільки вашими пацієнтами.

Ro.
11 апреля 2024 в 19:38

Видаляв зуби мудрості в Лариси Павлівної. Сам процес не був болісним. Опісля підтримував звʼязок з пані Ларисою про свій стан. Залишився ще 1…

Bohdan
28 января 2024 в 15:59

Це одна із кращих клінік, в яких мені довелося бувати. Низький уклін спеціалісту Олександру Строгонову за його високу кваліфікацію у лікуванні. Всі зуби врятували, тож я цілком щасливий, дякую!

Dmytro
28 января 2024 в 6:39

Лікуюсь в даній клініці вже понад рік, і більш ніж задоволений. Видалення зубів мудрості, встановлення брекетів, лікування вкрай проблематичних зубів, - все на висоті, рекомендую!

Окрема подяка Сергію Олеговичу. Професіонал своєї справи!

Екатерина
01 декабря 2023 в 15:53

Дуже приємні працівники, лікарі професіонали своєї справи, допоможуть із вирішенням будь-якої проблеми, все пояснять та знайдуть відповіді на ваші питання.

Тетяна
09 октября 2023 в 11:52

Доброго дня! Хочу висловити щиру подяку Сергію Олеговичу та його помічницям! Страшенно боялась лікувати зуби, але після того, як знайшла Вашу стоматологічну клініку, думка змінилась. Приходила на запис, як на свято). Колектив дуже позитивний і веселий, атмосфера надзвичайно хороша і приємна! Рекомендую усім!
Бажаю Вам процвітання та успіхів!

Оксана
13 августа 2023 в 7:49

Дуже дякую лікарям за надану допомогу! Звернулась з гострим болем, все оперативно зробили та полікували. Ви дуже чудові!

Назар
13 августа 2023 в 7:01

Доброго вечора! Хочу сказати, що серед численних приватних стоматологій та прорекламованих лікарів, зараз дуже важко потрапити туди, де гарна картинка відповідатиме реальності і гарантуватиме якість послуг. Опісля трьох моїх невдалих відвідувань різних стоматологічних клінік, проблем із зубами не меншало, а лише додалося! Скрізь завжди гарантували вирішення наявної проблеми з зубом, а я отримував зовсім протилежне!
Прогулянка від поганого до найгіршого завершилася тим, на щастя, що моя хороша знайома порекомендувала мені клініку «Наша Стоматологія», а саме кваліфікованого лікаря Головатого Сергія Олеговича. Справді, я тоді не міг повірити, що врешті-решт потрапив до рук справжнього спеціаліста! Сергій Олегович – людина слова! Нічого зайвого не вбачає! Лікар, котрий володіє великим досвідом, а також відповідально та професійно ліквідує проблему! Словом, я задоволений таким рівнем надання стоматологічної допомоги. «Наша Стоматологія» – це місце, в якому я впевнений на 100%!

Віталік
22 июля 2023 в 8:51

Лікую зуби в цій клініці вже рік. На мою думку це найкраща стоматологія у Львові. Спокійна атмосфера, чистота, приємні ціни, та дуже привітний і професійний персонал.
Хочу подякувати Головатому Сергію Олеговичу за якість виконання роботи та професіоналізм, (які не змогли мені дати мені інші клініки). А також Сулимі Ларисі за її доброту і професіоналізм, так спокійно, якісно, і безболісно зуби мені ще не виривали. Окремо хотілося би подякувати адміністраторам Сергію та Юлії. Таких добрих, спокійних людей які вас зустрінуть і проконсультують ви не зустрінете ніде. А також подяка всьому персоналу який там є, ви професіонали свого діла. Мінусів у цій стоматології немає. Рекомондую усім відвідати клініку-Наша Стоматологія.

Таня
18 июля 2023 в 12:45

Пройшла повне лікування у Головатого Сергія та ходила на видалення зубів до Сулими Лариси. Повністю задоволена результатом, професіонали своєї справи і чудові люди. Медсестри чуйні і дбайливі, адміністратори привітні і товариські. Всім рекомендую «Нашу Стоматологію». Дякую за здорову посмішку

Діана
15 июля 2023 в 16:45

Сьогодні звернулась у «Наша стоматологія» з сильним болем зуба. На вході нас зустрів привітний адміністратор Сергій. Лікар Юлія Вʼячеславівна дуже турботливо та професійно підійшла до вирішення даної проблеми. Поставили ліки та тимчасову пломбу, надали рекомендації і записали одразу на наступний огляд. Дуже здивувала ціна, оскільки вона дуже помірна. Дякую велике за якісно наданні послуги.

Диана
13 июля 2023 в 18:26

Без перебільшення, "Наша Стоматологія" - це справжня знахідка в наш час у Львові! Якість, безпека, відповідальність, привітність, турбота, професійність та помірні ціни - це найменше, що я можу розповісти про цю клініку! Неймовірно вражена, що саме там я врешті-решт змогла довірити важке видалення ретинованих вісімок кваліфікованому лікарю-хірургу Сулимі Ларисі Павлівні! Досвідчена лікар, котра має глибокі знання у сфері хірургії та медицини! Видалення зубів відбулося швидко, безболісно та без ускладнень, враховуючи особливості мого організму. Цілком задоволена роботою лікаря, а також невтомно рекомендую цю клініку вже третій рік поспіль! Обов'язково ще неодноразово завітаю туди у разі потреби!

Анна
17 апреля 2022 в 15:45

Тільки зайшовши в клініку я зрозуміла, що саме тут буду лікувати зубки. Обслуговування в клініці на високому рівні. Ціни колектив
Стоматолог Наталія Михайлівна-професіонал своєї справи. Рекомендую!

Саша
05 апреля 2022 в 4:43

Дуже задоволений роботою лікаря Сегрія Олеговича та привітному персоналу, обслуговування на рівні, як і робота лікаря, за яку вдячний.

Саша
19 марта 2022 в 7:51

Дуже класна клініка, в ній панує сучасна атмосфера, коли заходиш - страх покидає тебе. Лікують на високому рівні. РЕКОМЕНДУЮ!

користувач
09 марта 2022 в 1:27

У клініці " Наша Стоматологія" ми лікуємось всією родиною. Обслуговування на належному рівні, матеріали, якими працюють спеціалісти професійні та якісні. Клініка оснащена сучасним обладнанням, дуже приємна атмосфера, стерильна чистота, персонал привітний. Адміністратор Сергій дуже відповідальний, якщо відбуваються зміни в роботі заздалегідь попереджає та завжди підлаштовується під потребу пацієнта. Окремо хочу сказати про якість і відзначити стоматолога Головатого Сергія Олеговича- чудовий спеціаліст, який з великою чуйністю, повагою та розумінням ставиться до кожного пацієнта. Дякую за Ваш професіоналізм і терпіння. Усім рекомендую Сергія Олеговича і клініку "Наша Стоматологія! "

Наталія
03 марта 2022 в 21:54

Стоматологічна клініка, в якій високий стандарт надання послуг. Діагностика, профілактика та лікування. Широкий спектр послуг, новітні технології. Приємне враження від ставлення персоналу до клієнтів.
Особливо хочеться виділити, Головного лікаря - Головатого Сергія. Високий рівень професіоналізму та ставлення до пацієнта. Індивідуальний підхід до процесу лікування. Ви, ПРОФЕСІОНАЛ у своїй сфері. Дякую, за здоров'я моїх "зубчиків"!

Саша
28 февраля 2022 в 16:56

Всловлюю щиру подяку, хірургу Сулимі Ларисі Павлівній та стоматологу Головатому Сергію Олеговичу, за їх майстерність і професіоналізм, витримку, чуйність і доброту! І колективу цієї клініки! Усі професіонали своєї справи! Бажаю процвітання клініки. Ви - справді найкраща команда- згуртованих професіоналів, яка працює в одному тандемі! Дуже рекомендую усім скористатися послугами цієї клініки! Тут можна отримати починаючи від кваліфікованої консультації, рентген, лікування. і весь спектр послуг, який необхідний. Удачі вам та багато впацієнтів.)

користувач
26 февраля 2022 в 21:15

Дуже приємно мати справу з професіоналами.
Не думала, що видалити зуб мудрості так просто і безболісно.
Дякую, лікарю стоматологу-хірургу Ларисі Павлівні та її асистенту пані Лесі.
Адміністратору Сергію теж вдячна за привітність.
Успіхів Вам, клініці та вдячних пацієнтів з гарними усмішками

користувач
21 февраля 2022 в 8:52

Зверталась у цю стоматологію з складним видаленням 8 - го (зуб мудрості), хірург Сулима Лариса Павлівна дуже компетентна і чуйна, дякую за її підхід. Рекомендую!

Добавить отзыв