UAOTZYV.COM

Мотель-ресторан СОНАТА

Адрес Новояворівськ, вулиця Тараса Шевченка, 28
Телефон +380 (98) 129-66-17
Часы работы 12:00-00:00
Сайт instagram.com/restoran_sonata
Рубрики Ресторан
Оценка 3.8 17 отзывов
Похожие компании в категории
Кривое Озеро — Новояворівськ, ул. Зелёная, 34
Рояль — Новояворівськ, вулиця Тараса Шевченка, 3, а, 81053
Лаванда — Новояворівськ, 16, вулиця Січових Стрільців
Мотель-ресторан Курортний — Шкло, вулиця Курортна, 16, а

Мотель-ресторан СОНАТА отзывы

17
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
користувач
11 апреля 2022 в 20:32

Смачна кухня, прекрасне обслуговування, гарне приміщення. Святкували 50-річчя чоловіка. Дякуємо. Рекомендую.

Оля
28 ноября 2021 в 2:25

Шикарний заклад. Ми тут святкували весілля. Дуже гарне приміщення, гарно прибране, смачна кухня, було досить місця і для столиків, і для танців. На території мотелю дуже гарно: тут і для дорослих є місця для прогулянки, гарних фото, і для дітей (качеля, батут), для авто є місця для парковки.
Нам дуже сподобалося в мотелі-ресторані "Соната")

Оля
30 августа 2021 в 15:41

Я замовила бенкет в ресторані Соната на 12 липня. В цьому закладі святкували ми різні свята і завжди будо смачно, достатньо всього та вчасно подана подача гарячих страв. На цей раз я дуже розчарувалась (Холодні нарізки і страви були на столах, та все решту, це біда. Протягом двох годин нашого святкування подали на стіл заливний язик і гарячий салат. На столах стояли пусті тарілки. Через дві з половиною години подали грибну юшку із валунами. Я просила щоб персонал пришвидшився, та без результатно. Молодий офіціант сказав, що він вже три рази це почув, та нічого зробити не може. Я попросила дорізати червоної риби, та її просто вже не було. Мої гості пішли на солодкий стіл, який я окремо замовляла, та на фрукти. Ад тоді персонал приніс печінку в беконі та ковбаски по-домашньому (які вже ніхто не їв). Потім нам подали морозиво (як комплімент від закладу) і за годину була картопля із медальйонами. Так все було смачно, но невчасна подача гарячих страв зіпсувала настрій. Останні три гарячі страви майже ніхто не їв. Розчарувалась в цьому закладі. На наступний добре подумаю, де замовляти свято. Ще один неприємний момент, у залі де була трапеза, літали грубі мухи і гості періодично відганяли їх руками. Залишився неприємний осад після святкування (

Юра
29 июля 2021 в 1:12

Дуже затишне місце. Власники завжди удосконалюють заклад. Кухня смачна і завжди готові дослухатись до клієнта.

Наталия
23 июня 2021 в 23:49

Смачна кухня, ввічливий персонал. Територія досить велика, доглянута. Дякуємо за смачний обід. Після робочої наради саме те, що треба, кращого місця годі й шукати

Анна
21 октября 2019 в 17:18

Интерьер на высоте как внутри так и на улице. Еда вкусная. Удобная парковка. Спасибо большое персоналу

Юлия
20 июля 2019 в 4:29

Условия проживания ужасные. Постель дранная и грязная. Вся в пятнах. Месторасположение не плохое окраина города. На семью из 4 человек 2 полотенца (одно для ног одно банное). Так же в сонате гуляния каждый вечер до 3 утра. Музыка и т. Д. Если искать спокойный отдых ч детьми соната вообще не вариант

Саша
06 января 2019 в 20:30

Кухня не посередня якщо є корпоратив то на смачну і якісну їжу можна забути. Готель дуже посередній і гучно в номерах.

Саша
01 января 2019 в 3:30

Нормальний ресторан, смачна кухня, привітний персонал, хороше розміщення та гарний двір, правда застарілий інтер'єр та його елементи.

Саша
24 декабря 2018 в 15:13

Святкували тут весілля брата! Все було на найвищому рівні. Дуже задоволені сервісом і якістю страв!

Ірина
11 декабря 2018 в 11:54

Чудове місце для святкування весіль та днів народжень, або ж просто можна у компанії з друзями посидіти, на території є літні бесідки

Женя
09 декабря 2018 в 20:01

Симпатичний ресторанчик. Інтер'єр на середньому рівні. Досить велика територія. Тішить око озеленнення. Підходить як для того щоб швидко перекусити так і для святкування урочистих подій!)

Саша
07 декабря 2018 в 22:52

Один з небагатьох мотельних комплексів у нашому мікрорайоні. Рівень послуг на високому рівні. Смачна кухня і спокійна атмосфера. Можна чудово провести свій час.

Ольга
09 ноября 2018 в 8:59

Отличное место за свои деньги! Достойно! Советую! Единственный минус - долго ждали завтрак, 30 минут (

Наталия
04 ноября 2018 в 9:12

Всё в убитом состоянии. Даже простыни не налазят на кровати. Душ отвратный. Потолок сыпится. Больше остонавливаться не буду. Фу.

Женя
29 октября 2018 в 18:58

Может кто то и пишет про простыни и прочее, но. По соотношению цена качество, стоит каждой заплаченной гривны. Кухня на первый взгляд, кажется немного дороговато, но. Когда принесли то размер порций приятно удивил. Во дворе комплекса чисто красиво. Кто не ищет гламура, самое то что нужно.

Людмила
22 октября 2018 в 10:29

Это просто кошмар! Были перед Новым годом, номер не убран, постель не перестилалась, просто разгладили руками и все! Под простыней, на полу, в душевой куча волос! Горничная их на отрез отказалась видеть. (Где, где я не вижу?
Пришлось заставить убрать номер и перестелить постель. На двоих одна вешалка, два полотенца, ни тапок, ни халатов! Потодок потрескан, сыпется. В душе шторки нет! Одно радовало- зубные щетки и паста.
Кухня: салат " Цезарь"-нужно отдать должное повару, вкусный. Стейк на вид (коровья лепешка) но вкусный. Заказ ждали не долго. За что и поставила одну звезду.
Итог: ночевать не рекомендую, если да, то все проверить. Зайти покушать можно. Официанты все молоденькие, после училища, но справляются хорошо.

Добавить отзыв