UAOTZYV.COM

MM Tutti Belli / ММ Тутті Беллі - естетична косметологія та медицина, професійні товари догляду за шкірою та волоссям.

Адрес Львів, вулиця Шота Руставелі, 20
Телефон +380 (68) 665-04-04
Часы работы 10:00-20:00
Сайт tutti-belli.com
Рубрики Косметологическая клиника, Магазин косметики и парфюмерии, Дерматолог, Массажист
Оценка 4.7 37 отзывов
Похожие компании в категории
Косметологічний центр ЖАНВІ — Львів, вулиця Личаківська, 39
АстраНова - центр лазерної епіляції та косметології — Львів, вулиця Модеста Менцинського, 5

MM Tutti Belli / ММ Тутті Беллі - естетична косметологія та медицина, професійні товари догляду за шкірою та волоссям. отзывы

37
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Христина
05 февраля 2022 в 0:43

Була на консультації в Наталії Ярославівни дуже приємна лікарка, саме головне все добре пояснила, і призначила мега крутий домашній догляд, дуже сподобалось в клініці, тепер я Ваш постійний клієнт️

Nataliia
31 января 2022 в 15:00

Один з найкращих медичних центрів у питаннях косметології! Завжди приємно відвідувати та якісь послуг на висоті! Я є клієнтом від самого початку заснування центру і однозначно його рекомендую!

Женя
27 января 2022 в 6:51

Дуже крута клініка. Робила контурну пластику губ. Лікар Дана Олександрівна все детально пояснила, дуже ретельно підійшла до моїх забаганок, і в результаті вийшов крутий результат. З задоволенням користуватимусь послугами клініки і надалі.

Саша
25 января 2022 в 23:04

Уже не вперше відвідую клініку. І щоразу неймовірно задоволена якістю послуг. Пробувала різні процедури (чистка, пілінги, біоревіталізацію) Завжди класний результат! Щиро дякую за вдало підібрану косметику для домашнього догляду.
У клініці дуже ввічливий персонал і кваліфіковані лікарі. Атмосфера як вдома, комфортно, чисто і дуже затишно! Тому від мене НАЙКРАЩІ рекомендації!

Мирослава
19 января 2022 в 4:56

Дуже приємний персонал, обслуговування на найкращому рівні, прекрасний вибір доглядовоі косметики. Косметолог Людмила завжди порадить, які процедури Вам найкращі та результат після Пілінгів надзвичайний обличчя сяюче! Дякую адміністратору Галині, яка завжди надасть кваліфіковану консультацію та тримає в курсі усіх Акцій! Рекомендую як постійний Клієнт!

Женя
05 января 2022 в 4:02

Дуже рада відвідати цей заклад. Приємні адміністратори і професійний персонал.
В зоні очікування завжди запашна кава. Тут затишно і приємно.

Natalya
03 января 2022 в 23:21

Рекомендую клініку естетичної косметології @tutti_belli_clinica_estetica! Хороший, привітний персонал та багато професійної косметики в наявності)

Даниил
31 декабря 2021 в 17:45

Хочу порекоминдувати цю клініку всім, дуже приемна атмосфера, хорошой і професійний підхід до кліентів, відчуваєш себе як дома. Користуюся їхніми послугами 2 роки.

Марта
31 декабря 2021 в 2:24

Чудова клініка, професійні спеціалісти, приємний колектив) завжди зустрінуть з усмішкою, щоразу приємно приходити!) дякую вам, за вашу працю️

Мария
29 декабря 2021 в 4:32

Чудовий сервіс та кваліфіковані лікарі. Проходила чистку та пілінг обличчя результатом дуже задоволена

Женя
26 декабря 2021 в 3:44

Рекомендую цю клініку. Приємна атмосфера, привітний персонал. Косметолог Наталія допомогла підібрати професійний догляд та подальший курс лікування)
Також сподобалось те, що можна зразу придбати всю необхідну косметику, якість і оригінальність якої гарантована!
Хочеться повертатись сюди знову і знову

Женя
22 декабря 2021 в 4:13

Нещодавно робила тут чистку та проходила курс пілінгів. Надзвичайно задоволена, дуже мені сподобався і персонал, і сама клініка! Також можу сказати, що результат від процедур був просто вау, а я вже маю з чим порівняти, тому що була у різних спеціалістів. Тому, однозначно рекомендую!

Алёна
30 декабря 2020 в 7:10

Прекрасна, затишна клініка! Індивідуальний, а головне - професійний підхід! Усім раджу!
Не вірте негативним відгукам - відвідайте і переконайтеся!

Юля
28 декабря 2020 в 18:43

Хороша клініка, ходжу рідко, але з великим задоволенням. Хороші спеціалісти, які творять чудеса. Рекомедую усім!

Олена
21 декабря 2020 в 9:33

У цій клініці працюють найкращі професіонали, які мають великий досвід. Тому при виборі клініки навіть не роздумувала. Професійний підхід, якісне обслуговування, процедури виконані відмінно.
Не розумію чому тут є і негативні відгуки, мабуть, це скоріше за все "чорна" конкуренція.

Оксана
09 октября 2020 в 5:53

Я неймовірно задоволена професійністю і підходом персоналу в клініці. Робила процедури для обличчя, результатом задоволена на 100%

Христина
20 сентября 2020 в 4:26

Дуже люблю цю клініку. Все завжди вчасно, зручно, якісно! Персонал усміхнений. Косметичні засоби якісні! Рекомендую)

Kstina
09 сентября 2020 в 0:45

Вже понад рік часу відвідую клініку Tutti Belli) моє знайомство почалось з лазеної епіляції. Згодом доглядові процедури за обличчям, потім наважилась на корекцію губ. Цього року клієнтом клініки стала моя донька підліток). Я дуже рада, що знайшла місце краси і комфорту. Лікарі косметологи справжні професіонали своєї справи, уважний та привітний персонал. Доступні ціни, діє програма лояльності, якісна косметика. Ще один важливий момент особсто для мене ніхто не напрягає покупкою косметики, як було з іншими косметологами. Особисто для мене Tutti Belli це любов з першого разу ️️️️

Галина
19 августа 2020 в 10:48

Рекомендую всім!
душевний колектив, професійні лікарі! Правильно підбирають процедури, лишнього не порадять, використовують сертифіковані препарати! Дуже задоволена результатами неодноразових процедур! ДЯКУЮ Tutti Belli️

Юлия
29 октября 2019 в 5:52

1) просять взяти паспорт для посвідчення особи, коли приносиш, особливо в нього не вдивляються 2) після діагностики, величезного списку рекомендованих процедур і красивих обіцянок вилікувати шкіру і волосся, запитують, чи хочете ви у них лікуватися, ви з захопленням заявляєте ТАК! Потім виявляється, що за всі процедури треба заплатити 50 тисяч авансом. На моє запитання, чому не можна платити окремо за кожну зроблену процедуру, мені відповіли чесно, що люди прийдуть раз-два і все! А так куплять абонемент і будуть весь рік ходити. Почувши, що у мене немає таких грошей, дівчина вирішила як виняток допомогти мені і написати заяву на ім'я директора з проханням надати мені розстрочку, тобто кожен місяць виплачувати по 5 тисяч, але це ВИКЛЮЧНО для мене! Я відразу зрозуміла, що це обман, що ця "допомога" носить масовий характер. Я була абсолютно не здивована, коли до мене підійшов директор, пом'явся, понабивав собі ціну, а потім так вже й бути, зглянувся і надав мені таку можливість. Дівчина весь час примовляла, що не всім директор йде на поступки, тримайте кулачÐ! И і тд! Фу, аж противно! Поки мені робили безкоштовну процедуру для волосся, я прикидалася дурепою, кивала, на все погоджувалася, але знала, що ніякої кредит я брати не буду, але їм не скажу, поспостерігавши далі) Далі веселіше. Мені кілька разів пропонували піти в кредитний відділ з мокрою головою і оформити кредит, але я відповіла, що я не працюю зараз і фінансово залежу від чоловіка, я не можу взяти кредит, не обговоривши з ним, на що мені відповіли, що пропозиція діє тільки сьогодні, завтра банк мені заявку точно не схвалить. У підсумку, я наполягла на своєму, відмовилася від кредиту і стала виходити з кредитного відділу, але вирішивши, щось запитати, різко повернулася. Ви б бачили їхні обличчя! Від натягнутої фальшивої посмішки не залишилося і сліду. Подумайте, перш ніж піти в це місце, душу витрясут з потрохами!

Добавить отзыв