UAOTZYV.COM

Місто професій та розваг Drive city

Адрес Львів, вулиця Сихівська, 16А ТЦ Сихів
Телефон +380 (97) 555-33-74
Часы работы 11:00-20:00
Рубрики Детский развлекательный центр
Оценка 3.9 21 отзыв
Похожие компании в категории
Дитяча Планета — Львів, вулиця Стрийська, 202
Веселий Вулик — Львів, СТРЦ Спартак вулиця Гетьмана Мазепи, 1Б, просп. Червоної Калини, 36 А
Игроленд — Львів, ТК Shuvar, просп. Червоної Калини, 36
ЦЕНТР ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ — Львів, вулиця Хуторівка, 28А

Місто професій та розваг Drive city отзывы

21
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Оксана
07 мая 2024 в 12:58

Заклад відвідали з групою дітей. Розважальною програмою повністю задоволені. Дітям дуже сподобалось. Екскурсія суперова. Але величезне невдоволення роботою фотографа. Оскільки можна було придбати три магніти за 150 грн і отримати всі фото з екскурсії до вечора (такі умови були озвучені фотографом). Але через 30 хв зателефонували і повідомили, що фото не надішлють, бо потрібно було сплатити одним чеком. Хоча чек не отримали за жоден магніт. Та й не повідомлялось про це фотографом. І ціна вже була 750 грн на рахунок за фото.
Закладу за станції професій- величезний респект! За фото - прикрість і розчарування (

Стручинський
31 января 2024 в 18:40

Їжа жахлива, роблять аби як, на вагу золота. А ще фотографують дітей без дозволу і потім впарюють фотографії!

Елена
31 декабря 2023 в 20:24

Тверда 4!
Взагалі дівчата стараються, привітні, послуги не нав'язують, обслуговування швидке, дітей розважають навіть якщо ти не замовляв анімацію.
Є батутна зона ; о 13 годині відкривається більше локацій містечка.
Аніматори активні, веселі!
Кухня в цілому смачна, але хотілося б трішки більшого асортименту на банкетне меею.
Знімаю бал за фотографа. За 700 грн це жах, фото темні, всі однотипні, і нажаль розмиті (зі свята вийшло тільки 3 нормальні фото.
В цілому бажаємо процвітання! Завітає ще

Артур
17 октября 2023 в 15:06

Повна дичь, були 1 і останній раз. Кухня взагалі дно бургер за 160грн з котлетою із столовки і куском попідора і салати, ше й чекали годину. Жах одним словом, просто дно

Nadiia
26 июня 2023 в 6:54

Дитині дуже сподобалось, казав, що хоче ще. Та мені мову відняло, коли я зателефонувала за вказаним тут номером, щоб уточнити деякі деталі, а мені відповіли по-українськи і по-москальськи. То як так у сам розпал війни? ! Чи в нас двомовність затвердили на офіційному рівні? Сором (м'яко кажучи)!

Marianna
14 апреля 2022 в 5:41

Дуже цікава місцина! Діти весь час, що ми тут були, бігали і заробляли гроші. Місцеві дитячі драйвики. За них вдалось потрапити на фабрику Кіндер і станцію морозива Лімо. Процеси виготовлення шоколаду і морозива захопили! Ще крута пожежна станція. І те, що в ній є реальна автівка, яка постійно кружляє містечком професій. Уявляю собі, як складно водійці цього автомобіля постійно їздити однією і тією ж дорогою) Інвентар, досліди, спорядження, костюми, танці. Кльово! Привітні офіціанти, просторо. Нас сподобалось! Єдине: я б замінила російськомовні книги про невидимий світ, тим більше, що вони тут аж у 4 екземплярах ;) Впевнена, що є україномовна альтернатива такій літературі. Якщо ж нема – краще вже без них або роздрукувати плакат українською.

Наталя
06 апреля 2022 в 2:27

Дуже крута локація! Діткам було цікаво, хоч всі станції 4+, але донечці в 2,5 теж було цікаво, особливо пожежна машина

Кучинская
20 марта 2022 в 20:52

Сьогодні були в drive city) Надзвичайно все сподобалось: дуже цікавий концепт, привітні дівчата-аніматори, багато станцій з продуманими дрібничками) малому (3,5 рочки) дуже сподобалось бажаємо успіху і процвітання

користувач
19 марта 2022 в 3:22

Святкували день народження сина. Були вперше і враження лише позитивні!
Персонал: привітний, уважний, відгукується на усі прохання, ввічливий!
Уся територія зручна, чиста, безпечна!
Кухня смачна, великі порції, все свіже!
Рекомендую!
Цікаво для дітей будь якого віку.

Марта
25 февраля 2022 в 5:13

Дуже сподобалася локація! Смачна кухня, дуже привітний персонал. Класний задум, допомагає дітям знайти свою професію:)
І малюкам є чим зайнятися: батути, гірки, іграшки для наймолодших… рекомендую!
Єдиний мінус-дуже холодно!

Екатерина
11 февраля 2022 в 19:01

Жахливе ставлення до клієнтів! Спорчений настрій та враження! 03.12 дзвонила, щоб замовити столик для святкування дитячого дня народження на 11.12, на що адміністратор сказав, що дзвонити ще зарано і запропонував перетелефонувати в понеділок 06.12. Коли сьогодні, 06.12 я спробувала створити замовлення, мені повідомили, що усі столи вже зайняті. Дев'ять дорослих та вісім дітей вже повідомленні про місце святкування. Жодних вибачень та проб вирішити ситуацію не було. Це не припустимо!

Женя
03 февраля 2022 в 23:56

Незважаючи на велику кількість бенкетів, на присутність дітлахів та батьків, на зайнятість персоналу, - поставлю відмінно, оскільки:
- діти зайняті не лише іграми з персоналом, а й можуть самостійно вивчати різні сфери;
- Персонал привітний та уважний;
- в закладі чисто.
Ми не надто часті гості City Drive, проте завжди нам знаходили вільний столик, заклад був чистим, персонал відповідальним та привітним.
P. S. Окрема подяка адміністратору Марії за можливість провести декілька годин у закладі, за позитивні враження та відпочинок.

Леонід
02 февраля 2022 в 22:16

Поламані елементи екстер'єру локації, відсутність елементів для гри на локації або незадовільний стан, тотальний бруд - виходить, що потрібно знищити в корні ідею та задум власників, все пустити насамоіснування, а потім оновлюватись? Потрібно закритись на певний час, відновити ранамент, зробити сервісний вишкіл персоналу, зробити цікавим та безпечним для дітей заклад і це не оновлення, а прямий обов'язок закладу.
Оновлення докацій завжди добре, але якщо попередні занедбані, то це лиш перекриття цікавістю недоліків.
Наші діти довго вмовляли нас піти, пообідати та розважитись у ваш заклад, памятаючи, що там цікаво і весело. В результаті діти пробули лише 2години, поїсти не мали права, бо не можна сісти, погратись відбило все бажання, бо немає чим!

Роман
13 октября 2021 в 5:55

Добрий день, приводив до вас свою похресницю, їй скоро буде 3 роки, приїхавши додому мала масу гарних емоцій, все дуже сподобалося, і хоче повторити похід до вас, а від себе хочу подякувати за гарний підхід дітей їх батьків, родичів і ТД, привітний персонал, все на найвищому рівні, тому від себе і від похресниці, Рекомендуємо)

Петро
09 октября 2021 в 16:49

В черговий раз задоволені відпочинком в драйвсіті. Ми вже не в перше були тут з дітьми. Все на вищому рівні. Дітям дуже сподобалось. Рекомендуємо!

Marta
25 сентября 2021 в 3:12

Дуже класний заклад! Тут сподобається усім! Святкувади День народження! Діткт були від 3 до 14 років, ніхто не сумував! Дуже багато розваг на будь який вік! А ще смачно, чисто, просторо, ввічливий персонал, (нас обслуговувала Марта), тераса на свіжому повітрі, все ідеально!

Любомир
29 августа 2021 в 23:05

Маленьке містечко в місті. Орегінальний ігровий заклад. Не тревіальний. Крім звичайних батутів є дуже цікава програма у якій діти заробляють драйвики такі собі гроші різноманітних номіналів за які потім діти зможуть собі придбати різні речі що знаходяться в магазині закладу на рецепштні. У місті професій є кімнати Голівуд, Пірати, Принцеси. У них можна організовувати особистий простір при святкуванні. Дітьми у час коли старші гостяться займаються анаматори, що займають їх у різних кімнатах де вони заробляють вищезгадані драйвики. Діти отримують різні сертифікати і грамоти. Крім вище згаданих кімнат можна також організувати святкування за окремими столиками. Я рекомендую відвідати цей заклад з дітьми які будуть дуже задоволені від проведеного часу

Александр
07 января 2021 в 2:18

І діткам і нам дуже сподобалось. Дуже цікаві і пізнавальні розваги. Ресторан порадував - смачно, ціни адекватні. Окремий респект аніматорам. Діти реально стільки цікавого розповіли, про що навіть ми самі незнали. А додому ледве їх забрали. Рекомендую!

Мар'яна
28 ноября 2020 в 9:31

Супер містечко! Ми в захваті! Є багато станцій, де дітей навчають, грають з ними в реалістичні ігри. Окрім того є звичайні розваги: батути, лабіринти, паралонова яма, ігрові приставки. Нашій доці набільше сподобався салон краси, де вона навіть навчилась плести косичку на манекенах, а і ще сподобалась комунальна служба, прибирати. Аніматори великі молодці!

Dmytro
26 ноября 2020 в 5:30

Нам дуже сподобалось! А пожежна машина, яка їздить по містечку - це просто бомба! Замовили піцу і бургери і Цезар. Все реально дуже смачно, правда чекали 30 хв, але людей дійсно було багато. Дівчатка офіціанти молодці! Будемо до вас ходити!

Добавить отзыв