UAOTZYV.COM

Мікі хаус отзывы

Адрес Дрогобич, вулиця Тараса Шевченка, 1
Телефон +380 (97) 795-29-77
Часы работы 11:00-20:00
Рубрики Детский развлекательный центр
Оценка 3.8 13 отзывов
Похожие компании в категории
Антикафе Park — Дрогобич, вулиця Трускавецька, 24

Мікі хаус отзывы

13
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ира
19 февраля 2022 в 10:15

Почнемо з плюсів: персонал привітний, кухня нормальна, невеликий але доволі затишний центр розваг, дітям сподобався. Тепер мінуси: молодшій дитині 7 місяців тому були з візочком, який довелось нести вручну на 3 поверх (тому що ліфт не працює, він взагалі відключений! Старша донечка любить стрибати на батуті - там не стрибала бо вони не дуже (2шт, маленькі, круглі на 1 дитину) схожі на домашні просто вмонтовані.

Jenia
27 ноября 2021 в 8:08

Проводили день рождение - детям +- по 4 года. Им было весело. Тарзанка в конце спуска ударяется о стоппер качели и достаточно резко и с ударом останавливается. Дети первый раз удивляются, а потом привыкают, в отличии от взрослых, который наблюдают за этим) но нужно иметь ввиду, что от этого легко удариться и упасть.
Картошка фри, пицца, салаты и нагетсы отлично подошли к празднику, вкусные, но пицца жирновата.
Аниматоры активно поразвлекали детей.
Праздник в общей сложности в этом заведении вышел 4-5 тысяч.

Іванка
09 августа 2021 в 11:32

Досить не погано, але іграшки в жахливому стані треба міняти з часом, а не думати тільки як заробити!

Женя
31 марта 2021 в 17:30

Дуже сподобалось святкування дитячого дня народження!
Всі приємні і ввічливі, все узгоджували попередньо, в ході святкування допомогли з усім, що б ми не попросили.
Дуже хороші аніматори, утримували увагу і зацікавили діток різного віку так, що їх годину навіть не чути було:)
Жіночка кухар дуже приємна людина, все смачно приготувала.
Після завершення нашого часу ми ще довго збирались, ніхто нас не підганяв.
Дякуємо, ви молодці!

Алекс
14 сентября 2020 в 8:05

Пора мити підлогу - це в першу чергу! Та якщо була попередня домовленість до 15ї години то не треба прибігати в паніці і розказувати, що наступні клієнти приходять о 15й і ви не встигаєте помити посуд і всім треба терміново з поспіхом як злодії втікати. А також якщо зайшла мова за обіцянки, якщо обіцяєте закрите свято для дітей - то не полінуйтесь не пускати сторонніх поодиноких батьків з дітьми.

Александр Токарев
01 января 2020 в 15:25

Был там с сыном раз пятьсот, начиная с годика, а сейчас ему семь. Что сказать? Нормальное абсолютно заведение, тётки адекватные работают, ни кто ни рычит, не хамит, тепло, светло и чисто, плюс множество приколов для детей, а что ещё надо? Отдельным бонусом идёт возможность культурно бухануть (много удобных столиков) и заказать еду у них же если с закуской не рассчитали). Еда годная, туалет чистый, твёрдая пятёрка в целом как по мне. Саша.

Cain
16 декабря 2019 в 23:42

Место плохое, в бассейне где был (такие квадратные штуки) было найдено шуруп.
Я больше туда никогда не ногой

Іванна
03 октября 2019 в 21:21

Для дитини там комфортно і головне чисто. Часто бачу що дівчата прибирають дуже добре. Стежать за дітьми, гарно з ними спілкуються)

Halynka
23 сентября 2019 в 10:26

Для відпочинку діток — саме те! Багато розваг, помірні ціни на атракціони, привітні працівниці.

Serhii
25 августа 2019 в 14:42

Хороший дит. Заклад. Тут і радити нікому не треба, я думаю всі і так знають. Кращий в Дрогобичі)

Олег
18 ноября 2018 в 15:59

Хороше місце для дітей, цікаві атракціони, привітливий персонал. Приємно здивували ціни та чистота. Ідеальне місце для святкування дитячих днів народжень

Саша
11 ноября 2018 в 3:11

Мікі хаус - дитячий розважальний центр. Знаходиться на 3 поверсі торгового центру "Прометей". Дістятися можна ліфтом чи сходами.

Саша
23 октября 2018 в 6:03

Брудно там! Жах! Біленькі колготки після бігання по "чистих" килимах і лабіринтах і гри в Міккі Хаусі стають чорненькими!) Персонал - хамовитий, неввічливий і просто неадекватно злісно настроєний! Якщо ви вирішили відсвяткувати там день народження своїй дитині - будьте готові що 19: 55, Вас не просто попросять покинути приміщення, а нагло, по хамськи скажуть "щоб через 5 хвилин вас тут не було"! Я чула вже неодноразово це і від усіх своїх друзів які мають діточок і святкували там день народження, - і сама, неодноразово, була свідком такого хамського відношення! При чому, при пропозиції доплатити за годину перебування, щоб продовжити свято - не мають ніякого результату! Деколи просто неможливо зібрати дітей - вони розбавлюються, хочуть ще трошки побігати - але там цього ніхто не розуміє і не реагує ні на які прохання чи пропозиції, приходиться збирати зі швидкістю вітру одягати і забирати плачучих діточок! (Шкода що не вдалось зняти на відео - звернення власниці до батьків іменників, яка зі злісним лицем і на підвищеному тоні, прямим текстом говорила "щоб через 5 хвилин вас тут не було, бо ми закриваємось! " І це не тому, що щось було не так, чи батьки, чи діти вели себе якось не так, чи можливо хтось проявляв до них якесь хамство. НІ, - так повторюється кожного разу, на кожному святі. (принаймі на яких я була, чи були мої друзі) Можливо хтось засудить мій відгук, можливо хтось буде не згідним - це право і особиста думка кожного! Але хочу сказати одне - що ні мої діти, ні діти моїх всіх знайомих та друзів по моїм рекомендаціям там святкувати дні народження точно більше не будуть! Хочу побажати вам - працюйте в такому ж напрямку і скоро в торговому центрі "Прометей" ще одне приміщення звільниться під оренду! Щасливо!

Добавить отзыв