UAOTZYV.COM

Мережа хімчисток Чисто

Адрес Львів, м, вулиця Пасічна, 164
Телефон +380 (322) 26-76-95
Часы работы 10:00-20:00
Сайт chysto.in.ua
Рубрики Химчистка
Оценка 2.3 6 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Мережа хімчисток Чисто — Львів, просп. Червоної Калини, 62
Хімчистка Чисто Львів Фабрік — Львів, вулиця Стрийська, 45
Мережа хімчисток Чисто — Львів, вулиця Наукова, 35А
Мережа хімчисток Чисто — Львів, 58, вулиця Володимира Великого
Похожие компании в категории
Єврочистка — Львів, вулиця Івана Франка, 61
Клінінгова компанія EuroClean | Львів — Львів, вулиця Тролейбусна, 7
Хімчистка салону авто EuroClean — Львів, ТЦ Вікторія Гарденс, вулиця Наукова, 2а
Cleanmaster — Львів, вулиця Антонича

Мережа хімчисток Чисто отзывы

6
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Галя
25 июня 2023 в 18:41

Сьогодні чоловік забрав свій пуховик з хімчистки Сільпо Сихів, це просто жах, як можна було на червоному кольорі не помітити і не почистити біля кишень чорних хабруднених плям уявити не можу, тобто яку віддали таку і забрали, зробили акцію на чистку включили конвеєр а послуги дорівнюють 000. Сама перестаю туди носити речі на чистку і нікому не раджу. Рік назад таке було теж з килимом який відвезли такий брудний і привезли.

Надя
17 июня 2023 в 13:27

Дуже хороша і якісна хімчистка! Привітний персонал! Речі після чистки як нові!
Рекомендую всім)

користувач
20 января 2022 в 17:28

Не раджу нікому цієї хімчистки! Побережіть свої гроші і речі, і шукайте кращу хімчистку!
Нову пухову куртку Massimo Dutti (одягала 2-а рази, дитина поставила пляму) здавала у хімчистку на вул. Пасічній в Сільпо, так замість забрати її чистою, ну хоча б з однією ціє ж плямою… вони мені вирішили повернути іі абсолютну всю заляпану різними плямами. Коли я почала обурюватись вони її взяли на повторну хімчистку. Після цієї так званої повторної хімчистки ситуація не змінилась, а фурнітура і тканина просто знищилась! І висновок мені написали свій, в такому дусі що всьому винен виробник! А вони там ні причому!

Женя
22 октября 2021 в 10:58

Виконали чистку і заміну напірника за 5 календарних днів, включно суботу та неділю.
Задоволена оперативністю.

Hanna
31 июля 2021 в 6:31

Не раджу, здавали 2 пари кросівок на реставрацію. Мало того що протермінували видачу на тиждень, та ще й записували кросівки, які терли відбілювачем і витерли плямами фарбу

Роман
02 февраля 2021 в 9:19

Здавав на чистку пуховик, коли забирав, він був весь у пилюці та волоссі, але це дрібниці, пух в багатьох місцях розбивався. Дівчина яка працює в даній хімчистці адекватно все сприйняла і пообіцяла все виправити та повернути пуховик через 2 дні. Коли я знову приїхав його забирати волосся вже не було, але збитий пух залишився, мені знову запропонували вирішити цю ситуацію. Я попросив щоб вирішували через гарячу лінію, мені надали таку можливість і там сказали щоб я знову його залишив і все виправлять. Мені ця ситуація не подобалась і я попросив щоб мені сказали що буде, якщо не виправлять і що будуть перевіряти чи справжній пух. Тон в оператора гарячої лінії був дуже не приємний, дати гарантій мені ніяких не могли та ще й в кінці почали підіймати голос. Це жах, жахлива чистка, працівники і все інше, єдині хто старався все згладити це дівчата, які працюють у даному відділені і приймають речі. Одним словом не рекомендую, не перший раз помічаю проблеми в їхній якості, але зараз накипіло.

Добавить отзыв