UAOTZYV.COM

Мережа хімчисток Чисто

Адрес Львів, вул. Кульпарківська, 226А, ТЦ Вікторія Гарденс
Телефон +380 (322) 59-20-40
Часы работы 10:00-21:00
Сайт chysto.in.ua
Рубрики Химчистка
Оценка 4 25 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Чисто — Львів, вулиця Івана Виговського, 100
Мережа хімчисток Чисто — Львів, 58, вулиця Володимира Великого
Мережа хімчисток Чисто — Львів, вулиця Наукова, 35А
Мережа хімчисток Чисто — Львів, вулиця Героїв УПА, 77
Похожие компании в категории
Єврочистка — Львів, м, вулиця Володимира Великого, 26
АСО — Львів, вулиця Городоцька, 154А
Єврочистка — Львів, вулиця Івана Франка, 61
Єврочистка — Львів, вулиця Федьковича, 13

Мережа хімчисток Чисто отзывы

25
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
AlionAir
19 января 2024 в 14:18

Чудовий сервіс, всі речі та взуття, що відносила, завжди ідеально очищені) Дуже задоволена

Оксана
07 декабря 2023 в 4:55

Дякую працівникам за чудово виконану роботу. Відчистили всі застарілі забруднення і верхній одяг ніби щойно з магазину. Послугами задоволена!

Денис
06 ноября 2023 в 14:18

НЕ РЕКОМЕНДУЮ!
ЗІПСУЛИ КРОСІВКИ, ЖОДНОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ!

14.10 я здав кросівки на чистку, 17.10 прийшла смс що вже готово, прийшов, а кросівки майже не почищені! (фото 1-2 це до і після, я не особливо бачу різницю) Кажу мені таке не підходить, вони сказали шо вони перечистять. І тут компанія ЧИСТО забила на мене. По телефону додзвонитися нереально. Я два рази їздив і мені розказували що дочищаєм кросівки і скоро буде готово.
2.11 Мені зателефонували і сказали шо вони все зробили, все дочистили і я можу прийти забрати. Приїхав, а вони нічого з ними не робили. Абсолютно нічого. По 3 фото це прекрасно видно бо є пляма яку можна відчистити вологою серветкою! Я висунув притензії, а мені працівники кажуть шо то паралон перебиває білий колір і взагалі вони не розуміють чим я не задоволений. Я зателефонував на гарячу лінію, ті сказали шо розберуться і мені зателефонують на наступний день. Звісно дзвінка я не отримав від них, дзвоню ше раз на гарячу лінію де мені пояснили шо їм пофіг і шо вони свою роботу зробили і не розуміють чим я не задоволений. Я попереджав шо напишу негативні відгуки про них, но їм всеодно, конфлікт ніхто згладжувати і не пробував. Такого пофігістичного відношення до клієнта я не зустрічав вже дуже давно.
4.11 я забрав кросівки, приніс додому, і коли зашнуровував кросівки (так як я залишав їх без шнурків) я помітив шо стєлька лежить якось пожмякано. В мене ступор, бо стєлька там була приклеєна. Ті вандали не відомо чого віддерли ту стєльку, пошкодивши її! (фото 4) На мої притензії вони вже не відповідають.
Я вже був заспокоївся і передумав писати відгук. Проте ситуація з стелькою мене просто вивела. Це не тільки халтурна робота це НЕ ПРОФЕСІОНАЛІЗМ. І так гнило вирішили скрити те, що вони понищили. Маю не стримане бажання стати біля їхньої точки і наочно показувати їхнім клієнтам чому не вартує корисутватися їхнішми послугами. Я не одноразово давав кросівки на хімчистку конкурентам компанії ЧИСТО, і ні разу не було проблем, нікому в голову не приходило віддирати приклеєну стєльку.

Світлана
21 сентября 2023 в 18:02

Жахлива хімчистка, за хімчистку плаща заплатила 600 грн, а він який був таким і залишився!
НЕ РЕКОМЕНДУЮ!

Ілля
01 августа 2023 в 23:36

Дякую за вашу оперативність. Стараються якомога швидше віддати мої замовлення, бо я їх завжди так прошу. У мене є один піджак, який вони вже чистили разів 50, чесно кажучи. Він далі як новий. Рекомендую, однозначно. P. S. Особлива подяка менеджерам, дуже вічливі.

Женя
05 июля 2023 в 2:55

НЕ рекомендую. Хімчистка жахлива, таке відчуття, що те що здали, те і отримали.
Здавала на хімчистку піджак (без плям, не брудний) лише потрібно було попрати, аби забрати запах поту.
Вчора забрали, зовсім без змін, таке враження, що піджак просто лежав собі десь в ящику весь той час.

Добавлю, що така ситуація вдруге.
Перший раз все виправили, тому думала, що знову на таке не натраплю.

Михайло
27 мая 2023 в 19:12

Завжди користуюсь послугами «ЧИСТО», залишаюся постійно задоволений. Речі після хімчистки як нові. Особливу увагу хотів би звернути на обслуговуючий персонал. Дівчата завжди привітні, професійний підхід до кожної речі, отримую вичерпну інформацію на всі питання, які виникають. Велике дякую Ірині, Христині та іншим працівникам хімчистки «ЧИСТО»

Ирина
05 апреля 2023 в 21:15

Доброго дня! Вже кілька років користуюсь послугами чистки одягу у Чисто (Вікторії Гарденс). Вирішила подякувати дівчатам за їх старанність та велику працю. Особливо приємно завжди спілкуватись з адміністратором Мар’яною - завжди привітна. І стільки вже раз виручала технолог Людмила - виводила якісно і швидко складні плями.
Трьома словами: якісно, привітно і швидко. Я задоволена!

HR Woodtechnic
22 июля 2021 в 23:59

Ідеально: зайшла за продуктами - лишила пальто на чистку. Через тиждень приїхала відпочити- на звороті забрала чисте пальто!)
Життя точно не про прання! - мій висновок після знайомства з ЧИСТО! Завжди швидко, якісно, професійно і зручно

користувач
16 июля 2021 в 10:38

Загалом хімчистку зробили непогано. Але прошу провести бесіду з Вашими працівниками! Такого хамовитого відношення у жодному закладі, який надає послуги чи товар не зустрічала!

Ulia
04 июля 2021 в 14:52

Неодноразово користувалась послугами цієї хімчистки. Завжди після літа "консервую" речі на зиму і навпаки. З цим мені допомагають професіонали хімч. ЧИСТО. Не просто перуть, а виводять плями, прасують і речі як нові! Ціни прийнятні, персонал привітний. Буду звертатись сюди і надалі.

Роман
28 июня 2021 в 19:14

Прийшла смс що можна забрати речі, прийшов закрито, хоча по графіку працюють до 10, а сьогодні тільки на видачу, але мали працювати до 10.
Перед поїздкою телефонуйте, бо працюють хто як хоче.

Саша
19 июня 2021 в 16:56

Задоволена не то слово, вдячна персоналу за якісне обслуговування та ідеально виконану роботу
Попрала пуховик в домашніх умовах, думала, що вже все можна викинути, але вирішила зателефонувати в Чисто, приємна дівчинка сказала, приносьте, глянемо, я швидко прийшла, і мені сказали, що це можна виправити, я дуже щаслива, що в наш час є професіонали своєї справи, які виконують свою роботу на Вищому рівні!
Однозначно рекомендую!

Єва
05 июня 2021 в 22:02

Віддала ковдру саме до цієї хімчистки. Персонал вічливий, свою роботу виконали швидко та якісно. Буду звертатись до вас ще!

Женя
05 июня 2021 в 7:42

Прочитавши відгуки, з великою пересторогою йшла здавати речі в хімчистку. Але все пройшло чудово. Персонал був привітний і стриманий на прийомі. На видачі взагалі супер френдлі. Мене попередили, що є нюанси при видаленні деяких плям і я все чекала найгіршого. Речі після хімчистки як нові, ідеально випрасувані, в чохлах, всі гудзики на місці. Мабуть більшість відгуків залишають незадоволені клієнти, тому такий низький рейтинг.

Тетяна
25 мая 2021 в 9:37

Користуюся послугами «Чисто» другий рік. Завжди привітні дівчата, найкраще у місті співвідношення «ціна-якість», а найголовніше якісно виконана робота. Неодноразово рятували мені речі, з якими я вже думала прощатися. Однозначно рекомендую!

Марія
07 декабря 2020 в 11:03

Все подобається. Рекомендую!
Дівчатка приємні і уважні. Зробили на рівні! Почистили, попрасували і навіть вивели плями, які мені здавалися безнадійними.

Вікторія
17 ноября 2020 в 13:55

Хочу відмітити професійну роботу персоналу, приємне обслуговування, дівчатка молодці, врятували мою сукню, дуже за це дякую, рекомендую.

Святослав
23 июня 2020 в 6:38

Замовив хімчистку дивану для виведення плям кави. Оператор вічливий, приємний у розмові та пішов на зустріч для швидкого вирішення проблеми. Персонал приїхав через годину після повторного дзвінка здісненого мною.

По роботі:

Роботу виконали якісно пляма зникла, хоча не завадить закріпити результат і повторно пройтись спец хімією для 100% ефекту, так як контури плями замітні. Давність плями 3-4 тижні, яку виводили ванішем (безрезультатно). Тривалість усіх робіт від і до зайняла менше години.

Моя оцінка 4 тому що, зі мною не зв‘язалися для уточнення часу, хоча базовим днем була середа, а послуга замовлена у п’ятницю тижнем раніше.

Вітя
08 июня 2020 в 17:10

Привозимо дорогі брендові речі, завжди залишаємося задоволеними роботою дівчат, бережно ставляться до речей, дуже приємно. Багато перепробували хімчисток, ця у Вікторії Гарденс найкраща

Добавить отзыв