UAOTZYV.COM

Medicover отзывы

Адрес Львів, вулиця Стрийська, 204
Телефон +380 (800) 35-49-11
Часы работы
понедельник08:00-20:00
вторник08:00-20:00
среда08:00-20:00
четверг08:00-20:00
пятница08:00-20:00
суббота09:00-18:00
Сайт www.medicover.ua
Рубрики Медицинский центр, Медицинская клиника, Медицинская лаборатория, Частная больница, Поликлиника
Оценка 3.5 48 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Медичний центр Medicover (Медікавер) / Медикавер — Львів, вулиця Антоновича, 102
Медичний центр Medicover (Медікавер) — Львів, вулиця Гетьмана Мазепи, 25б
Похожие компании в категории
Новодерм — Львів, вулиця Академіка Андрія Сахарова, 82
Медико-косметологічний центр Зозулька fest — Львів, просп. Червоної Калини, 58
Біомед Аптека/Оптика — Львів, вулиця Драгана, 4б
Біомед Медичний Центр — Львів, вулиця Драгана, 4Б, вулиця Драгана, 9

Медицинский центр Medicover отзывы

48
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Поліна
31 января 2024 в 14:59

Давно відвідуємо центр, візит до лікаря завжди проходить швидко, без черг, консультація у лікаря завжди інформативна

Анастасия
25 января 2024 в 5:38

Дуже сподобалась поліклініка, обслуговування на високому рівні. Дівчатка на ресепшені привітні все розкажуть і підкажуть. Відвідуванням лікаря лишилась задоволена.)

Женя
21 января 2024 в 20:15

Доброго дня. Звертався до даного центру, всім задоволений. Ввічливий, професійний персонал, чисто охайно, все супер. Дякую!

FilmMania
26 декабря 2023 в 3:40

Був сьогодні на прийомі у Жиравець Христини Зенонівни лікаря ЛОР, дуже кваліфікований лікар, дуже ввічлива і компетентна.
З моїм питанням все вирішилося доволі швидко, раджу звертатись саме до неї також вона дитячий ЛОР.

Марта
24 декабря 2023 в 16:38

Хочу подякувати пані Курсі Мар’яні за масаж, Ви точно робите свою справу! Перестала боліти спина після масажу і я хочу кричати на весь світ про цей масаж! Я дуже довго шукала масажиста саме з освітою фізичного реабілітолога, оскільки саме такі спеціалісти знають, як поставити «на ноги» та усунути біль саме без медикаментів і ти повернешся до життя як нормальна людина!
Мар’яна неймовірний професіонал і надзвичайно вічлива особистість, а її руки та знання творять дива! Перевірено…щиро дякую вам п. Мар’яно

Марина
11 декабря 2023 в 5:16

Пройшла недавно курс масажу. Дуже задоволена. Лікувальний ефект відчула вже за кілька сеансів. Маажист Олексій - професіонал своєї справи, а також уважний до потреб клієнта.

Сергій
12 октября 2023 в 11:43

Час від часу відвідую дану клініку для профілактики та не тільки, все на дуже хорошому рівні, не було ні разу негативного досвіду. Востаннє був на серії масажів, до речі, лікар-масажист Олексій - справжній професіонал своєї справи! Після його сеансу відчуваєш себе оновленим і сповненим енергії. Рекомендую!

Ярослав
07 октября 2023 в 13:07

Задоволений відвідуванням даної клініки: обслуговування, пунктуальність, а головне якісний лікувальний масаж від майстра своєї справи Скільський Олексій. Дякую за лікування і поради щоденних тренувань, вправ. Ефективно!

Соня
02 октября 2023 в 11:32

Сьогодні завершила 10-й сеанс масажу і дуже задоволена! 2 сеанси масажу проводила Мар'яна, а 8 сеансів - Олексій. Техніки у двох масажистів трохи різняться і інтенсивність також, але задоволена обома! Тож рекомендую всім!

Инна
29 сентября 2023 в 18:58

Була на масажу у Кучкудан Андріани. Дуже задоволена лікарем. Уважна, професійна, дала необхідні поради. Дякую за турботу!

Андрей
15 сентября 2023 в 1:57

Все гарно та якісно. Велике дякую масажисту Олексію, спина не болить, я як на Світ народився)

Ксенія
05 марта 2022 в 8:10

Надзвичайно задоволена лікарем отоларингологом- Гавриш Іванною Богданівною. Швидка і професійна допомога пришвидшила моє одужання, правильно поставлений діагноз. Рекомендую!

Саша
14 января 2022 в 10:23

Цього року підписав декларацію в цій клініці (що на Стрийській, 204), до цього мав декларацію в цій же мережі тільки на Антоновича, 102.

За номером для декларантів колл- центр працює просто жахливо.
Цього тижня простудився, хотів проконсультуватись і взяти лікарняний, подзвонив до колл- центру аби записатись в той самий день на прийом, мені сказали, що вільного часу немає і можуть записати тільки на п`ятницю, на що я й погодився так як мені ж потрібен лікар по декларації.

Сьогодні, коли я прийшов на прийом, то виявилось, що відкрити мені лікарняний за цей час, що я хворів не можуть, треба було приходити в той самий день коли захворів, бо якийсь закон, а коли я сказав, що не зміг записатись, бо не було вільного часу в лікаря, то мені сказали про те, що я, виявляється, мав здогадатись і сказати коли дзвонив, що мені потрібен лікарняний (тобто на їх думку, запитати в мене, чи потрібен буде мені лікарняний, то забагато для кол- центру який займається тільки записом, як виявилось.

Після того як подзвонив до них на лінію виявилось, що я ще й маю попросити мене записати до іншого лікаря якщо мені потрібен лікарняний, а мій лікар не мав часу, що також я мав здогадатись (бо по ідеї я заключаю декларацію з лікарем, власне зі своїм і ніхто не попереджав включно з колл- центром, що я можу вільно при цьому ходити до інших лікарів навіть без декларації з ними, доречі тоді питання навіщо взагалі потрібна декларація.)

А на прийомі у Мостепанюк О. В. Виявилось, що нежить, кашель з відхаркуванням під час прийому, а в ніч до прийому ще й + температура та головна біль це ти повністю здорова людина

Як підсумок, перед походом до цієї лікарні потрібно:

1. Під час запису описувати все, що збираєшся рибити в лікарні (і то не факт, що не вилізе щось інше, що знову ж таки не знав, але треба було б знати або здогадатись)
2. Бажано ще б знати всі закони стосовно медицини та всі регламенти щодо допомоги/ послуг які бажаєш отримати
3. Ну і розуміння того, що не факт, що допоможуть, при цьому на Антоновича, 102 я не стикався жодного разу з якимись проблемами

користувач
11 декабря 2021 в 0:37

Такого "внимательного" обслуживания ещё не встречала в жизни ни в одной клинике. Прождала доктора Кузовкину Оксану Леонидовну почти полчаса, а осмотр длился менее 10 минут. Ни давление, ни сатурации, ни лимфоузлы. Потыкала 5 раз спину фонендоскопом, и отправила на почту и анализы. Причем, кто где сделать, она не знает. А анализы направила сдавать в соседний кабинет. И больше всего возмущает то, что сдав почти на 1000 грн анализов, дома в интернете выяснила, что деньги постоянно выбросила, так как надо было сдавать натощак! Думаю, и одной звёзды много!

Solomiya
18 ноября 2021 в 13:26

Була б можливість поставила б -10 балів. Підписала декларацію з сімейним лікарем рік назад, зараз виявилось що через тиждень лікар звільняється і я залишаюсь без сімейного лікаря, тому що заміни нема! Тобто дати іншого лікаря вони не можуть!

Не обманюйте людей. Мені чітко сказали по телефону, що заміну не дадуть і зараз підписати нову декларацію я не можу з іншим лікарем. Шановні прослухайте дзвінок, коли я зверталась в клініку і який ви записуєте.

Якщо ваш час дорогоцінний - обминайте цю клініку 10ю дорогою. Збережете час і нерви.

Мар'яна
12 октября 2021 в 3:34

Дуже розчарована! Була з дитиною з отитом, двічі за два дні заплатила за візити, здала у них же аналізи! Тобто залишила більше як півтори тисячі! Спочатку виписали антибіотик, якого немає взагалі в Україні, потім велику дорослу дозу! А коли попросила телефоном розшифрувати результати - то ні, тільки ще раз прийти, тобто ще раз оплачувати! Дуже неприємно, коли з тебе тільки гроші тягнуть! Більше туди точно не звернусь!

Orest
10 сентября 2021 в 6:03

Мав підписану декларацію. Ледве знайшов, де провакцинуватися, бо в Медікавері вакцин для декларантів немає.
І тут виявляється, що моєї декларації в базі немає і я мушу терміново десь в поліклініці знайти хоч якогось сімейного лікаря, щоб підписати нову декларацію. Це, до речі зайняло 5 хв.

Роман
27 августа 2021 в 14:27

Лікувався з приводу ковідної пневмонії у травні-червні 21 року. Незважаючи на досить важкий перебіг хвороби, мені дуже сподобалося відношення лікарів (сімейний лікар Соловей Людмила, пульмонолог Волощук Олена) до мене як до пацієнта. Вони реально хотіли допомогти, а не просто відбували час прийому. Професійний підхід, акуратність, уважність, привітність - дорогі лікарі, я Вам дуже вдячний за це все.
Якщо загалом, то клініка на рівні - є лабораторія де оперативно можна здати аналізи, є УЗД апарати, лікарі різних спеціальностей. Працюють швидко, черг нема, все через запис. Видно що у клініці діють усталені процеси та протоколи роботи, існує електронний документообіг.
Бажаю клініці - рухайтесь тільки вперед, до сучасної медицини, бо її вкрай невистачає в Україні. Задавайте нові стандарти!
Бажаю лікарям Волощук та Соловей - здоров'я перш за все, а крім цього задоволення від цікавої роботи та професійного зростання.

Ярослав
25 августа 2021 в 0:19

Маю підписану декларацію з п. Соловей в Медікавер. Підписані всією сім'єю. При моєму захворюванні в жовтні на ковід рекомендувала симптоматичне лікування. Все вайбером. По аналізах казала "ви ж бачите, що норм". В результаті 25% ураження легень та допомога інших лікарів. На сьогодні лікар навіть не поцікавилась чи я живий лишився після ковіду.
Не рекомендую підписуватись в Медікавер. Лише бізнес, без натяку на медицину та уважність.

Паша
24 августа 2021 в 9:22

Лікар дерматолог Крайчик Євгеній Юрійович дуже хороший спеціаліст і дуже хороша людина, особисто від себе рекомендую! Після візиту залишилось лише приємне враження, щиро дякую!

Добавить отзыв