UAOTZYV.COM

Медичний Центр Веромед

Адрес Львів, вулиця Щирецька, 36/5
Телефон +380 (68) 384-57-38
Часы работы
понедельник09:00-19:00
вторник09:00-19:00
среда09:00-19:00
четверг09:00-19:00
пятница09:00-19:00
суббота09:00-15:00
Сайт veromed.com.ua
Рубрики Медицинский центр, Дерматолог, Диагностический центр, Клиника пересадки волос, Медицинская клиника
Оценка 4.1 34 отзыва
Похожие компании в категории
Новодерм — Львів, вулиця Академіка Андрія Сахарова, 82
ЛОНЦ ВІКТОРІЯ / Центр вилікуваних захворювань — Львів, вулиця Академіка Андрія Сахарова, 44
Медичний центр Medicover (Медікавер) / Медикавер — Львів, вулиця Антоновича, 102

Медичний Центр Веромед отзывы

34
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Вікторія
21 мая 2024 в 15:57

Обрала лікарню, і не помилилась, лікарі флебологи -професіонали, дуже хороша і дружня колективна робота і атмосфера щиро всім дякую щира рекомендація

Ksenja
20 марта 2024 в 1:00

Чарівні руки і методика Юрія Альбертовича роблятьь чудеса і повертають до повноцінного життя!

Christina
28 февраля 2024 в 16:28

Лікар (?) ревматолог не поставивши діагноз призначив уколи преднізолону 10 (!) днів ПРЕВЕНТИВНО, ну і звісно пакет імунології за всі гроші світу в ескулабі, з якого має відсоток заробітку - нижче знайшла відгук такої ж схеми "лікування" від іншої пацієнтки - а це багато про що говорить. Шукайте дурнів в іншому місці, мамкині бізнесмени. Ноги моєї в вашій шарашкиній конторі не буде.

Галина
19 февраля 2024 в 20:35

Хочу подякувати медцентру"ВероМед"за дуже чудовий колектив.
У м. Львові є багато приватних медцентрів, але завжди вибирає людина той, де є довіра.
Персонал привітний, усміхненний, завжди чисто і комфортно.
Щиро хочу висловити подяку лікарю гінекологу Банірі Юлії Володимирівні.
Я, можу із впевненістю сказати, що Вона Спеціаліст із великої букви. Дуже гарно все пояснює, розтлумачує, щоб жінка все зрозуміла.
Фахово робить УЗД.
Не назначає багато всіляких препаратів, як це роблять багато лікарів, а тільки те, що дійсно має допомогти.
Я, стою на обліку у мамолога.
Маю деякі проблеми. Щиро вдячна колезі, котрий мені порекомендував її.
Оглянула, все пояснила (хоча мав це мені все сказати мамолог), назначила лікування. Сказати, що я, вражена, це нічого не сказати. Мої проблеми, що не давали спокійно жити,
вирішилися. Інколи, щоб видужати, потрібно знайти правильний підхід до вирішення проблеми із захворюванням, це не обов'язково багато та дорого, можна і дешевше, але як говорять: "точно в ціль. " (вже пройшов 1рік, після моєї проблеми)
Так і у мене вийшло.
В наш нелегкий час, мало вірити слухам, потрібно довіряти результатам.
Я, із впевненістю можу рекомендувати Баніру Ю. В, як фахового гінеколога
і чудову людину.

Ярослав
21 января 2024 в 14:19

Щиро вдячний Діянич Тетяні Іванівній, за професіоналізм, велику майстерність, турботу та підтримку! Неймовірно талановитий лікар, який чудово виконує свою роботу та дбає про пацієнтів!

Halyna
20 января 2024 в 21:21

Величезна подяка лікарю-флебологу Смілці Ігорю Степановичу. Робила операцію на обидві ноги, задоволена результатом його роботи. Це чуйний, розуміючий лікар, професіонал своєї справи.
Також хочу подякувати персоналу клініки "VeroMed" за ввічливість та індивідуальний підхід до кожного пацієнта.

Людмила
11 января 2024 в 14:34

Хочу висловити найтепліші слова вдячності всім працівникам Медичного Центру Веромед за чуйне, професійне ставлення до пацієнтів. Низький уклін і величезна подяка чудовому лікарю хірургу-флебологу Смілка Ігорю Степановичу за професіоналізм, увагу, доброту та золоті руки! Бажаю міцного здоров'я, успіху у вашій благородній справі. Миру всім! З повагою Людмила Лазарєва.

Саша
09 августа 2023 в 3:05

Не рекомендую. Був на прийомі в проктолога. Після огляду призначили лікування та аналізи. Після аналізів ще лікування. Результату абсолютно ніякого. Витрачені кошти просто на вітер!

Чомусь ніхто нічого не скоригував.

Saru
01 августа 2023 в 10:26

У Юліани Євгенівни золоті руки. В нашій сім'ї у двох був геморой (2-ї і 4-ї стадії), вона нас повністю вилікувала. Період лікування пройшов без ускладнень, нарешті себе людьми відчуваємо. Рекомендуємо звертатись саме до неї, а не до живодерів з поліклініки на симоненка. Юліана Євгенівна що огляд, що маніпуляції, проводить максимально делікатно, вона чудовий спеціаліст.

Ліля
15 июля 2023 в 23:10

Була на прийомі в Баніри Ю. В. -це висококваліфікований спеціаліст. Лікар привітна, спокійна і викликає довіру.
Все детально роз'яснила (що дуже важливо для кожного). Безмежно вдячна.
РЕКОМЕНДУЮ.
Оцінюю візит до лікаря в 1000

Галина
07 июня 2023 в 14:59

П. Цуркан Роксолана - некомпетентна лікарка, яка двічі поставила пацієнту неправильні діагнози та назначила неправильне лікування протягом одного тижня (пацієнт звернувся з сильними болями в суглобах). Неуважна до результатів аналізів. Пацієнту, в якого пізніше виявили складне захворювання, назначила лікування. Вітаміном D!
На щастя, знайшли чудового лікаря, який поставив правильний діагноз (хвороба Лайма) і назначив правильне лікування.
Не рекомендую п. Цуркан нікому.

Мария
15 августа 2022 в 4:50

Ніколи не залишаю відгуків, але тут буде виключення. Була на прийомі у ревматолога Роксоляни Євгенівни, мовчу вже про те, що дуже дорого так на жаль проблему я так і вирішила, лікування мені не допомогло, лише потратила купу грошей та нервів, не встигла зайти в кабінет як мене зразу записували на наступний раз.
Складається враження викачування грошей.

користувач
18 апреля 2022 в 7:08

Вперше напишу відгук, так як ну дуже захотілось. Відгук про лікаря ревматолога Цуркан Роксоляна Євгенівна! Це найбільш некомпетентний, непрофесійний, неуважний, лікар якого я тільки зустрічав. Лише потратив кошти і нерви! Нікому не рекомендую! Це просто жахливий лікар, хоча слово "лікар" до неї ніякого відношення немає!

Маріанна
06 апреля 2022 в 19:25

Робили МРТ з контрастуванням, ніхто не попереджав, що потрібно чекати на результати ще 24 год!
Вартість послуги як у Європі а якість обслуговування гірше ніж в державних установах!

Nadja
08 марта 2022 в 22:14

Дуже задоволена результатом лікування та комплексним підходом до лікування лікаря Верещак Мар'яни. Топовий спеціаліст, якому з першого візиту одразу довірила і не помилилась. За допомогою правильному лікуванню вдалось вирішити мою проблему. Дякую

Sara
20 февраля 2022 в 21:36

Була на прийомі в кардіолога Савчак Ольги Романівни. З вражень - дуже кваліфікована і розуміюча лікарка: вислухала все, що турбує, дала рекомендації і пояснення, розказала чому так може бути і до якого лікаря варто звернутися. Після прийому лише позитивні враження, рекомендую.

Олена
02 февраля 2022 в 3:22

Була на прийомі у Кусминої Юліани Євгенівни - надзвичайно сподобалось відношення лікаря. Огляд пойшов безболісно та швидко. Лікарка все грамотно пояснила, призначила лікування. Всім раджу звертатись з своїми делікатними проблемами - сучасні методи дійсно безболісні. Дякую клініці!

Саша
26 декабря 2021 в 12:08

Звернувся у ВероМед по питанню трансплантації волосся. Проконсультувався з трихологом, отримав вичерпну інформацію, зважився на пересадку методом FUE. Операція пройшла успішно, було пересаджено 2000 графтів. Приємно вражений професійністю лікаря трихолога Мар’яни Орестівни Мислович і колективу її асистенток. Через чотири місяці спостерігаю значне збільшення волосяного покриву на голові, планую наступний етап тпрансплантації.

Ольга
28 ноября 2021 в 17:37

Прочитала відгук пані Оксани Пивоварчук і зрозуміла, що лікар дала правильні рекомендації, адже людина яка так яро виливає невдоволення в коментарях (замість того щоб займатись своїм духовним розвитком, своїм здоров’ям і приведенням своїх думок в позитивну сторону) явно потребує відпочинку з чоловіком.
Дуже давно знаю лікаря ДанилеВич Наталію Ришардівну. Спеціаліст своєї справи, дуже приємна і добра жінка, яка завжди допомагала нашій родині.
Кому із знайомих не рекомендувала Наталю Ришардівну всі залишились задоволені.

Анна
17 августа 2021 в 10:45

Хотіла б відзначити лікаря Мисловича Олега, дійсно професіонал своєї справи, дійсно гарно проконсультував та надав потрібну допомогу. Також ходила подружка, розповідала що все задовільнило, тому й порадила звернутись в Веромед.

Добавить отзыв