UAOTZYV.COM

Медичний центр святої Параскеви

Адрес Львів, вулиця Заводська, 7
Телефон +380 (67) 295-40-00
Часы работы
понедельник08:00-20:00
вторник08:00-20:00
среда08:00-20:00
четверг08:00-20:00
пятница08:00-20:00
суббота08:00-20:00
Сайт medcenter.lviv.ua
Рубрики Медицинская клиника, Уход за больными на дому, Медицинский центр, Центр диагностической визуализации, Медицинская лаборатория
Оценка 3.1 44 отзыва
Ближайшие филиалы компании
Медичний центр Святої Параскеви — Львів, вул. Кульпарківська, 135
Похожие компании в категории
Львівський обласний центр репродуктивного здоров’я — Львів, вулиця Володимира Короленка, 9
Villa Louisa — Львів, вулиця Пекарська, 55
ЛеоДерм — Львів, вулиця Залізнична, 7

Медичний центр святої Параскеви отзывы

44
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Валентина
21 января 2024 в 15:43

Ніколи не писала відгуки про лікаря, напевно через те, що не зустрічала ЛІКАРЯ. І нещодавно я знайшла людину, про яку хочу написати. ЛУГОВСЬКА МАРІАННА ІВАНІВНА. Можна сказати, що є ще в цьому світі люди такої важливої професії. Дякую Вам, МАРІАННО ІВАНІВНО, бо найперше Ваша увага, турбота, високого рівня професіоналізм та любов до кожного свого пацієнта повернули мене до життя. Дякую Вам, хоча воно нічого не вартує, коли є такі лікарі.

KateRok
08 декабря 2023 в 1:31

Дуже дякую найкращим лікарям Успенському, Шевяку та Плазовій! Всій чудовій клініці- самі найщиріші і найкращі побажання.

Катерина
13 ноября 2023 в 22:03

Будь ласка, зробіть вже зручну систему запису до лікаря! Додзвонитись на лінію не реально, вічно не має відповіді. Якщо заповнюєш форму, то тобі дзвонять один раз і якщо мені не зручно говорити і я наприклад в банку вирішую інші питання, то дівчина оператор не може передзвонити пізніше за годинку, треба знову заповнювати форму на сайті!? Що це за безглузда витрата часу? Якщо в вас є ті оператори, то хай вони вже дзвонять, в зручний час для пацієнта, а не: заповнюйте ще раз форму!? Таке може тривати тижнями…

Оксана
10 ноября 2023 в 0:59

Зірочки для персоналу стаціонару на Смаль-Стоцького, та лікарю-пульмонологу Середюк Андрію.

пользователь
19 августа 2023 в 20:41

Записалася на онлайн-консультацію (бо офлайн в час війни не приймає) до дерматолога Катерини Бакіко. Попередньо скинула фото дитячої хвороби, написала її історію. Консультація тривала 12 хв, з яких половину лікар знову запитувала про історію хвороби, а решту часу вона сказала, що по фото діагнозу не ставить, лікування не виписує. Здати аналіз і тоді вона після повторної консультації (оплата буде знову, але 350 грн) щось порадить. За те, що лікар сказала який потрібно аналіз я заплатила 700 грн. Нікому не раджу онлайн консультацій! Шкода втраченого часу (чекали на запис 2 тижні) і витрачених коштів, яких зараз і так немає (
P. S. Прикро, що після онлайн-консультації лікар навіть не поцікавилася станом здоров'я маленької дитини, а писала тільки про гроші.

Наталия
09 июля 2023 в 8:42

Лабораторія невірно визначила резус-фактор, через що під час вагітності я отримала укол імуноглобуліну який мені не був потрібен і регулярно платила за аналізи на резус-конфлікт. Після пологів у пологовому повторили аналіз перед другим уколом і вияснилося що резус в мене позитивний, перепровірили ще і в інших лаб-ях, вирок: Параскева облажалася. В вашу лабораторію ні ногою більше.

наталя
04 июля 2023 в 10:23

Візит до лікаря кардіолога Оксани Степанівни Барабаш залишив найкращі враження. Найдетальніше обстеження, найприємніше спілкування, чудова підтримка, людяність. Рекомендую всім.

Юля
27 июня 2023 в 2:22

Записалась на скринінг 1 триместр, мене прийняла лікар, почала робити узд, за декілька хвилин, вона каже шо дуже погано видно бо апарат узд старий, а якісь плати до інших апаратів узд ше не приїхали (розумію всяке буває) але як лікар знає шо зле видно, і апарат не ок, то заздалегідь ж можна попередити…. Тому мені сказали шо можуть переробити узд в інший день на сихові?
Туди страшенно довго добиратись, знову перебудовувати плани, через те шо зразу не могли запитатись і уточнити в доктора чи все ок з апаратом.
Більше нажаль не буду звертатись сюди.
У Львові є набагато кращі клініки. Параскеву обирала, бо в пішій доступності, і по відгукам шо супер клініка.

Nana
19 июня 2023 в 13:24

На сайті заявлено, що вони лікують від розсіяного склерозу, це невиліковна хвороба, але можливо вони просто помилилися. Хотіла записатися на консультацію, до мене телефонували ще перед 9 ранку, і я не змогла відповісти. Перетелефонувала і пояснила ситуацію, на що мені сказала оператор Галина, що впринципі всі неврологи можуть мене проконсультувати. Я запитала, чи є у них невролог, який спеціалізується в РС, але у них таких немає, бо, нагадаю, впринципі, всі можуть проконсультувати. Постукати молоточком по коліну я й сама можу, і прочитати заключення свого мрт також.

Анна
28 ноября 2022 в 20:01

Не рекомендую. З вигляду солідний заклад, а на ділі поводять себе як «шарашкіна кантора». Ціна-якість сервісу не відповідають дійсності. Якість жахлива!
За місяць дитина була записана на вакцинацію. Запевнили, що вакцина за нами зберігається. За два дні до візиту, з власної ініциативи дізналась, що вакцини немає.
1 - я довірилась і розраховувала на даний заклад
2 - якби я не зателефонувала, то мене взагалі не збирались інформувати?
3 - навіщо говорити те, чого не можете гарантувати?

Склалось враження, що в першу чергу тут заробляють на людях гроші, репутація та порядність нікого не цікавить!

Леся
21 апреля 2022 в 13:07

В медичному центрі святої Параскеви, обслуговуємось вже майже два роки, від початку вагітності і дитинку також оглядали. Але на днях зіткнулись з ситуацією, коли в нас почала температурити наша 11-ти місячна дитина, я в першу чергу написала до лікарки, яка так би мовити нас «веде» від народження. І дуже в ній розчарувалась як в спеціалісті. Пані Мар’яна Журавська, написала нам дати жарознижуючі ліки що це логічно, і здати в лабораторію сечу. Коли я питала чи зможе нас прийняти, написала що буде в другій годині на роботі і подивиться чи є вільні години, але щоб я нагадала.
І більше нічого нам не запропонувала, ні до іншого лікаря, нічого, а в дитини продовжувалась підніматись температура.
Після чого навіть не поцікавилась про стан дитини.
Звісно ми дитину повезли в іншу клініку, за що дякуєм «Веселці» яка нас прийняла, дитину обстежили, в неї виявився ковід, нам призначили лікування, якого ми дотримувались, і зараз все добре!
Тому, я не впевнена що ми ще повернемось з таким ставленням лікарів до Вашого центру, можливо до іншого лікаря.
прекрасно розумію, що лікар нічого нам не зобов’язаний але якщо він дає свій номер телефону, щоб в разі чого звертатись то батьки на щось надіються.

Саша
11 апреля 2022 в 21:54

Здав тест в суботу о 8 ранку і результати повинні були прийти наступного дня до 16 години. Наступного дня у вказаний час результатів не було. Декілька разів телефонував, спершу мені відповідали, що результати повинні бути найближчим часом. Згодом мені зненацька вирішили повідомити, що результатів сьогодні взагалі не буде і що в неділю їх просто не буває. Просто жахливий сервіс, спілкування з клієнтами і комунікація між самими працівниками, оскільки кожен при зверненні говорить щось інше. Вкрай не рекомендую, якщо вам важливо, аби результати були отримані вчасно.

Tetiana
03 апреля 2022 в 8:59

Здала плр тест 28.01 о 10: 30, обіцяли результат наступного дня спочатку до 13: 00, потім до 16: 00. Вже 17: 30, а результату далі немає. При ціні даного тесту в лабораторіях 700-800 грн, тут вартість такого задоволення 1600! За що? В кол-центр можна додзвонитись хіба з 10- го разу, щоб почути, що тести робляться в іншій лабораторії і затримка за ними. Бачу по коментарях, що затримки з результатами тут регулярно. Адміністрація, не обманюйте тоді людей і кажіть прямо, що результат буде не швидше 2 днів. Співпраця даної клініки зі страховою компанією це взагалі окрема історія… дуже прикро і дуже розчарована

Маркіян
31 марта 2022 в 17:56

Загалом медичними послугами задоволений. Привітний, ввічливий персонал. Лікарі, медсестри кваліфіковані і що головне також ввічливі і готові відповісти на всі питання. Вважаю що державним клінікам є чому у вас повчитися. Єдини до вас важко додзвонитися, он-лайн записатися не можна. Зробіть чат-бот для спілкування, дуже зручно

Yuliia
29 марта 2022 в 18:13

Моя оцінка, а точніше щира подяка лікарю Середюку Андрію.
Прекрасний лікар, чудовий спеціаліст. Це, мабуть, найприємніший візит. Де лікар все пояснив, все розпитав, скоригував лікування, виключно препаратами доказової медицини. Дав рекомендації щодо лікування. Тому якщо будете вибирати до кого записатись моя щира рекомендація обирати саме цього лікаря!

Олександр
29 марта 2022 в 14:33

Дуже приємні лікарі. Прекрасне тихе спокійне місце. Не має ніякого ажіотажу. А у мого лікаря взагалі була така прекрасна легка рука, що здоров'я прибавлялося і прибавлялося.
Чудовий центр, буду по страховій проситися саме сюди.

Dana
15 марта 2022 в 7:56

Здала ПЛР тест на COVID в суботу (15.01) результат обіцяли на вівторок (18.01) до 16: 00. Зараз вже середа вечір - результату досі немає. Ніхто з клініки не спромігся прокомунікувати затримку, а самому у контакт центр вже 2 дні неможливо додзвонитися.
За такий час людина могла б вже вмерти так не отримавши результат.
Жахлива якість за найдорожчий тест у Львові (1670 грн).

софія
11 марта 2022 в 6:25

Сервіс жахливий за таку ціну.
Кодного разу, якісь моменти.

Не надсилають результатів аналізів, поки не подзвониш і не нагадаєш, і повторні результати знову ж таки не надіслали і лікар не зателефонував, щоб повідомити.

Коли ти платиш стільки за обстеження, не хочеться ще самому вічно нагадувати про себе і перейматись банальними речима.

В черзі всерівно періодично сидиш 15 хв

Обстеження якісне але сервіс більше схожий до державних

Максим
07 марта 2022 в 1:44

Був сьогодні з сім'єю, підозра на короновірус, погане сапочуття, температура + контакт з людиною у якої підтверждений короновірус. Здали ПЦР тест (не поцікавились ціною, бо розраховували на здоровий глузд), вийшло за один тест 1800 грн! Тобто при середній ціні 750 по місту, тут ми переплатили 1050 грн на тест (з трьох людей вийшло 3150 грн просто подарували лікарні). Було дуже неприємно.

Ольга
05 марта 2022 в 3:32

Зверталась до ревматолога Соколенка Руслана Анталійовича, у мене був артрит невідомого походження, вражені багато суглобів, я немогла встати з ліжка, пересуватись було неймовірно важко і боляче а мені 33 роки. Після звернення і 9 місячного лікування я здорова. Мої враження про лікаря найкращі: неймовірно уважний, висококваліфікований, емпатичний і людяний. Дякую лікарю за нашу співпрацю, дуже рекомендую.

Добавить отзыв