UAOTZYV.COM

Медичний центр Святої Параскеви

Адрес Львів, вул. Кульпарківська, 135
Телефон +380 (67) 295-40-00
Часы работы
понедельник08:00-20:00
вторник08:00-20:00
среда08:00-20:00
четверг08:00-20:00
пятница08:00-20:00
суббота08:00-18:00
Сайт medcenter.lviv.ua
Рубрики Медицинская клиника, Медицинский центр, Медицинская лаборатория
Оценка 1.9 11 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Медичний центр святої Параскеви — Львів, вулиця Заводська, 7
Похожие компании в категории
Медичний центр Medicover (Медікавер) / Медикавер — Львів, вулиця Антоновича, 102
Династія — Львів, вулиця Івана Богуна, 4

Медичний центр Святої Параскеви отзывы

11
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Olena
25 декабря 2023 в 4:04

Жахливі враження, нікому не порекомендую! Ціни завищені - сервіс і зручність для пацієнта відсутні! Додзвонитись десь з 5 разу можна очікуючи на лінії по 10 хв.
Оператори як запрограмовані роботи, 0 - клієнтоорієнтованості. Відсутній звʼязок через месенджери.
Мама прийшла на повторний огляд у лікаря (добре вже в іншу клініку) і лікарю потрібно було попереднє узд для порівняння результатів, яке 20 хв прийшлось випрошувати, слухати шаблонні роботизовані скрипти, і пройти через купу непотрібних дій і затратних на час
Як висновок затратила купу часу і нервів, не отримала так і заключення.
Швидше і зручніше було переробити узд.
Клініка одного візиту, раз побував і більше не захочеться повертатись, нажаль тут не працюють для зручності і комфорту пацієнта (до медичної частини зауважень не було)!

Юля
02 ноября 2023 в 20:17

Відношення до пацієнтів спортилося, можливо тому що дуже багато клієнтів стало… лікарі запізнюються, сидиш по півгодини під кабінетом, на аналізи тепер наче жива черга - кажуть приходити на 8 ранку і там вже стоїть 5 людей, сказали мені що я маю передопераційний пакет тому визначення групи крові неможливо забрати з нього (хоча це обстеження я вже тут проходила), а потім внесли всі аналізи окремо і ніякого пакету не було, на рецепції сказали просто що нічого не знають. Успенський Д. А. єдиний лікар якого порекомендую наразі. Ціни високі, а відношення до клієнтів клініки халатне

Кира
01 ноября 2023 в 15:26

Додзвонитися самій неможливо, на лінії можна чекати й до 10хв даром.
Забронювала вакцину ще наприкінці жовтня на 20.11 для дитини, передзвонила сьогодні щоб перенести вакцинацію на найближчі дні, перенесли на завтра, донечка часто хворіє, тому для нас було дуже важливо саме зараз, поміж грві, вакцинувати доньку поки здорова. Але мені передзвонили і "ощасливили", що щось там наплутали, вакцини небуло ще наприкінці жовтня для нас на бронь, нема зараз і невідомо коли буде. Тобто якби я не передзвонила сьогодні, то не досить що і так даром витратила більш як 2 тижні надіячись на цю вакцинацію, ще б тиждень втратила до 20.11 і підозрюю щоб дізналася що вакцини нема на прийомі. Витратила свій час і нерви даром та щей тепер шукай вакцину по інших клініках.

Volodymyr
29 мая 2023 в 15:23

Загалом клініка вже потребує ремонту щоб хоча б візуально виглядати на ті ціни які там є. А також пасувало б попрацювати з таймінгом. Дуже часто приходиться чекати як в поліклініці державній хоча прийом коштує немалі гроші.
На рахунок лікарів та їх компетентності не можу сказати нічого поганого, все ок і надіюсь так і буде надалі.

Василь
20 марта 2022 в 6:31

Робили вагітній дружині декілька разів УЗД через різкі болі в животі. Також робили повторні УЗД після народження дитини. Ваші лікарі постійно діагностували гастрит і приписували Гавіскон і жовчегінні. Однієї ночі сталась біда, виявилось що причиною були камені в жовчному які пішли в протоку та закупорили її і як наслідок деструктивний панкреатит. Дружина за 4 міс стаціонару в мед інституті перенесла 8 важких операцій. На лікування пішло дуже багато грошей. А треба було всього діагностувати камені в жовчному за 4 сеанси УЗД і консультацій зі "спеціалістами".
Також відгуки про ваших лікарів в мед інституті дуже негативні!

Леся
12 февраля 2022 в 18:30

Неодноразова зверталась в клініку, була лояльним клієнтом, навіть знижку дали.
Після двох років відсутності в Україні знову прийшла на обстеження і здивувало зростання і без того високих цін.

А от вдома, переглядаючи чеки, неприємно вразило вписані в чек додаткові обстеження, які в цей день не проводились. Дівчата колцентру пояснюють це боргом за 2019! Рік. Про борг мене не повідомляли ні в 2019, ні перед оплатою. Підтвердити проплату за 2019 можливості немає, але це не в моїх правилах вийти з клініки і не оплатити рахунки.

Обіцянку дзвінка від керівництва теж не виконують, скаргу в письмовому вигляді теж не приймають.

Враження від роботи з клієнтом неприємні. Схожа ситуація вже була, проплату знайшли. Зараз просто ігнорують, очікую представника адміністрації в самій клініці вже майже годину і пишу відгук.

Порада: переглядайте чеки в момент оплати і зберігайте їх роками!

Валерия
03 февраля 2022 в 16:53

Дякуємо Журавській Мар‘яні В‘ячесславівні.
Професіонал своєї справи) Без докору сумління довіряю її професіоналізму

Андрей
28 декабря 2019 в 6:20

Звертаюсь до адміністрації щоб провели урок привітності для працівника рецепції. 16.11.2019 звернувся в клініку по вул. Кульпарківська 135. Чомусь пані на рецепції все не подобалось навкруги, грубо розмовляла. Під час мого перебування в лікаря, вона хамила іншим відвідувачам (розказала жінка яка мене чекала в коридорі). Незрозумілі дзвінки перед самим візитом чи я буду яи ні - що це за практика? Мене відволікають за кермом, якщо я записався і нескасував значить буду. Шановна адміністрація, ваша клініка не є дешева і ваші відвідувачі платять гроші за сервіс. В мене склалось враження що я прийшов в міську поліклініку а не приватну клініку!

Riki
01 сентября 2019 в 23:05

Ходила на обстеження до Ірини Ярмоли (гінеколог)
Прийняли вчасно, як і записувалась.
Попри всі мої хвилювання лікар виявилась привітною і приємною.
Але це власне все, що з плюсів.

Зверталася з такою простою проблемою як молочниця (але треба було підтвердити цей діагноз і пролікувати)

40 хвилин з 1 години візиту до лікаря лікар заповнювала щось в комп’ютері. Для чого це потрібно МЕНІ?
Для чого ВАМ інформація про те коли в мене почались критичні дні і коли я вперше займалася сексом? І ціла купа подібних до цього питань, які до ЦЬОГО візиту не мали абсолютно ніякого відношення.
Мені це абсолютно не зрозуміло.

Також під час вагітності така процедура як кольпоскопія в СУЧАСНИХ клініках та НОРМАЛЬНИМИ лікарями не проводиться!
Це не має абсолютно ніякої потреби і необхідності під час вагітності.

Нажаль, мені лікар провела цю процедуру (звісно ж спочатку переконавши, що це необхідно), яка несе в собі певні ризики (почитайте форуми в інтернеті) та не має ніякої потреби.
Нажаль на той момент я ще не знала, що це абсолютно не потрібно і не стала сперечатися та відмовлятися.

Нажаль про це я дізналася вже пізніше, читаючи книжки та дивлячись семінари акушер-гінеколога з 30 річним стажем з Канади.

А ще лікар Ярмола Ірина призначила мені від молочниці свічки, в яких в побочних діях зазначені всі симптоми молочниці (нездорові виділення, зуд, біль) а також до цього всього кровотеча!

Я не стала запихувати в себе цю небезпечну хрінь, бо нажаль лікарі в нашій країні не несуть жодної відповідальності за те, що призначають і що роблять.

Почитавши безліч форумів та порадившись з фармацевтом я придбала самий звичайний Пімафуцин, який вилікував мене вже з 3-4 дня. В переліку побочних дій немає кровотечі та інших жахіть.

Щіро бажаю здоров`я і пам’ятайте, що щоб не призначив лікар відповідальність за вживання ліків, якщо це нанесе шкоду вам або вашому малюку будете нести тільки ви, тож досліджуйте питання та не вірте на 100% якомусь одному лікарю.

А також до всього цього неприємним бонусом було те, що рахунок який мені виставили після відвідування складав відсотків на 20-25 більше, ніж обговорювалось спочатку (коли записувалась на діагностику та консультацію сказали суму, потім коли лікар сказала які аналізи братиме, я запитала вартість цього, то ці дві суми разом мали значно менше від того, що я мала заплатити в решті решт). Сваритися не стала, але це дуже не приємно.

) не буду повідомляти вам своє прізвище та контактні данні, бо я не бачу абсолютно ніякої в цьому потреби. Мій відгук тут перш за все не для керівництва клініки, а для потенційних відвідувачів вашого закладу. Все, чим я не задоволена в вашій клініці я вже дуже ретельно описала і робити це ще раз по телефону/на пошту не має жодного сенсу. Ви або працюєте над покращенням якості послуг які надаєте, або ж ні.
І додаткові спілкування з вами для МЕНЕ не матимуть жодного плюса та ніякого сенсу. Все, що трапилось вже трапилось, все від чого я САМА встигла себе застерегти, я, на щастя, встигла зробити.

Петро
18 августа 2019 в 20:24

Мало того що запис через 3 дні, так щей за недешеву консультацію (в два рази дороще ніж і інших клініках) так по факту інформації 0,00000%. Здайте аналізи на 5000 гр. і ми знов проведемо повторну консультацію. P. S. Аналізи правильні тільки в нас.

Алексей
24 октября 2018 в 13:23

Дешёвка, а не клиника, самый дешёвый ремонт, отсутствие парковок, не пунктуальность персонала и слабоумные врачи. Которые сами практиковать не могут и работают на зарплату.

Добавить отзыв