UAOTZYV.COM

Медичний Центр ОРА

Адрес Дрогобич, вулиця Івана Франка, 4
Телефон +380 (98) 134-24-77
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
суббота09:00-14:00
Сайт www.oramedcentr.com.ua
Рубрики Врач общего профиля, Сурдолог, Стоматолог, Диагностический центр, Врач
Оценка 4 32 отзыва
Похожие компании в категории
Medialt — Львів, вулиця Угорська, 12

Медичний Центр ОРА отзывы

32
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Halyna
17 февраля 2024 в 18:47

Рекомендую алерголога Валільщикову Ірину АбілфазівнуНеперевершений спеціаліст і знавець своєї справи. Людина, котра завжди на зв'язку і з радістю допоможе і підкаже у будь який час. Ми дуже задоволені Іриною Абілфазівною, адже у Дрогобичі знайти висококваліфікованого спеціаліста у даній сфері нереально, потрібно звертатися до Львова. У Львові ми були і на жаль, незадоволені лікуванням. Тому саме Ірині ми довірили нашу донечку і не жалкуємо ні хвилини, адже саме вона підібрала належне лікування і допомогла нам. Ми бачимо позитивний результат, який говорить сам за себе)
У Ірини, чудовий підхід до дітей, і до дорослих (само собою), тому не вагайтеся і якщо виникають питання, звертайтеся, даю гарантію, що саме вона вам допоможе, і не потрібно буде витрачати час на Львів і на інших спеціалістів. Це людина, котрій можна довірити найцінніше, своє здоров'я і здоров'я своїх дітей, рідних і близьких.
Рекомендую з власного досвіду)! Як то кажуть, Ірина Абілфазівна, це лікар від Бога)! Нам пощастило, що ми маємо можливість звернутися до неї у нашому місті Дрогобичі.

Маряна
05 февраля 2024 в 14:00

Хочу подякувати алергологу Ірині Абілфазівній за допомогу у лікуванні сина. Вона нам дуже допомогла, дитина була у важкому стані, усі до кого попередньо зверталися розводили руками.
Вона наша рятівниця! І велика знахідка для нашого міста!
Дякуємо!

Vira
21 ноября 2023 в 8:13

Щиро рада тому, що у нашому місті є такий заклад. Всі послуги в одному місці, дуже зручно та комфортно. Не потрібно вистоювати довгі черги в державній установі, щоб прийняли за скеруванням сімейного лікаря. Все доступно в одному місці, так само як і сімейна медицина.
Я дуже задоволена!

Ирина
21 ноября 2023 в 1:43

Рекомендую МЦ Ора в Дрогобичі. Гарна атмосфера, кваліфікований персонал. Чисто, без черги і по запису на зручний для вас час до профільного лікаря-спеціаліста. Зверталася по запису через страхову компанію, все оперативно призначено, працівники центру самі узгодили всі нюанси: оплату аналізів, медичних препаратів, процедур. Сучасна медицина на високому рівні. Вдячна всім працівникам МЦ Ора за якісне обслуговування.

Наталія
18 ноября 2023 в 18:49

Дуже гарний центр, медсестричка Оксана, дуже привітлива і дуже старанно виконує свої обов'язки, колить дуже легко.

Соня
17 ноября 2023 в 14:43

Хочу подякувати працівникам медичного центру за професіоналізм та людяність!
Тут працюють чудові люди)
Окремо дякую п. Наталі

Настя
12 ноября 2023 в 8:43

Дуже задоволена! Була на прийомі у лікаря Павлюх Тетяни Василівни, дуже приємна у спілкуванні, лікар високої кваліфікації, вирішила усі проблеми)

Саша
30 июля 2023 в 17:02

Центр виглядає охайно, але треба уточнювати який саме лікар буде приймати і що саме входить в ціну прийому

Оля
29 июня 2023 в 19:21

Дуже мені подобається Медичний Центр "Ора" і зараз я довіряю лікування своїх зубів лише стоматологу Мацієвській Наталії, яка тут приймає. Я пройшла вже досить довгий шлях лікування, видалення 8-ок, встановленння брекетів і все з вашим медичним центром та класними результатами. Дякую за крутих спеціалістів, завжди тепле відношення та підтримку. Ви супер!

Taras
26 июня 2023 в 15:23

Дуже задоволений. Шукав хорошого алерголога і знайшов саме тут.
Потім вирішив проконсультуватися з невропатологом та травматологом. Все дуже професійно, з узд і здачею аналізів. Лікарі були дуже ввічливими і приємними. А головне, що нікуди не треба йти, все в одному місці.

Саша
26 июня 2023 в 8:51

Оскільки я з Донецької області, (тимчасово переміщена особа) то шукала лікарів для планового огляду та лікування. Дякую стоматологу Наталі Орестівні та гінекологу Сергію Івановичу. Дуже приємні люди та чудові спеціалісти! Все чітко, по запису. Лікарі завжди на телефонному звʼязку, що дуже зручно в наш час. Щиро рекомендую!

Сергій
31 мая 2023 в 14:27

Не раджу цей медичний центр… Записалась на узд, вибрала зручний час (обідня перерва 30 хв) мене вчасно не прийняли, чекала пів години (в результаті спізнилась на роботу), а найголовніше - при записі я уточнила ціну, 570 грн, а при розрахунку вийшло 910 (пояснили тим, що була консультація лікаря, про яку мене ніхто не запитав… Одним словом - не задоволена, більше сюди не прийду.

Женя
17 мая 2023 в 19:08

Звернулася до лікаря ЛОР Оксани Юліанівни за консультацією, після проведення послуги була приємно вражена. Вона є профісіоналом своєї справи, видно що людина любить свою роботу, надзвичайно уважна та відповідальна, інформація під час консультації була чіткою та зрозумілою, отримала значно більше ніж розраховувала. Оксана Юліанівна не залишає пацієнтів на одинці зі своїми проблемами, завжди підтримує зв'язок та надає консультації онлайн.
Щиро дякую за Вашу роботу!

Марта
11 мая 2023 в 12:57

Проходжу лікування у стоматолога Наталії Скірко, і хочу поділитись відгуком: Наталія дуже чуйний та уважний лікар, її роботи ювелірні і якісь послуг на найвищому рівні, дуже дякую за сяючу посмішку) окреме дякую персоналу адміністації, та асистенту, дівчатка дуже ввічливі та привітні, це дуже цінується
Також після консультацій і лікування у Наталії, планую огляд у ортодонта, який приймає в мед. Центрі Ора згодом також напишу відгук

Тарас
04 мая 2023 в 16:11

Всім рекомендую чудового лікаря-невропатолога-Мірошниченко Ірину Володимирівну! Вже рік у неї спостерігаюсь, поставила мені правильний діагноз (до цього лікарі 5років не могли цього зробити) та підібрала дієву схему лікування. Ірина Володимирівна-лікар від Бога, справжній професіонал своєї справи, дуже уважна та ввічлива. До речі, повторно проходжу курс голкотерапії-рекомендую, дуже дієва штука! Всім раджу!

Mary
24 февраля 2023 в 21:29

Не рекомендую лікаря Мірошниченко Ірину. Не професійність і не компетентність лікаря. Яка без додаткових обстежень встановлює собі просто так діагноз пацієнту, ще й пропонує нав'язливо свою голкотерапію. Ще одне на моє питання щодо узгодження приписаних препаратів, яких на щастя не найшла бо вони гроблять здоров'я людини, а не лікують. На реєстратурі в телефоні почула в день після консультації: "Щоб узгодити з лікарем, потрібно ще раз зробити запис на консультацію".
Це абсурд, лікар має бути на зв'язку з пацієнтом, яка б не був зайнята, а не пацієнту доводиться чекати коли відзвонить лікар (яка так і не відзвонила) чи ще потрібно заплатити за 5хв, щоб поміняли препарати. До війни я була хорошої думки про ваш центр, але нікому не рекомендую особливо її.

Саша
02 апреля 2022 в 18:27

Не рекомендую, додзвонитися майже не можливо, записалася на одну годину, чекала, тому що не важливо на коли ти записаний

Андрій
08 февраля 2022 в 20:48

Гарно, чисто, ввічливий персонал але.
Я не вирішив свою проблему!
Після чого прийшов до висновку, що звертатися потрібно в клініку яка не просто зробить УЗД серця, а спланує комплекс обстежень, консультацій для визначення діагнозу і лікування.
Мені допоміг "Ритм" у Львові.

Максим
21 января 2022 в 22:16

Великий вибір різних лікарів. Можливість пройти УЗД. Не треба чекати. Запис на конкретну годину

Юра
10 декабря 2021 в 15:21

Жахливе обслуговування. Ціна на сайті не відповідає ціні при оплаті, розрахунку картою немає. Звернувся перший раз до дерматолога (жінки). Якесь агресивне ставлення з першої хвилини спілкування. Я б не здивувався, якби я таке зустрів в держ поліклініці але не в приватній, де 5 хв консультації коштують 320 грн.

Добавить отзыв