UAOTZYV.COM

Медичний центр Оксфорд Медікал Львів отзывы

Адрес Львів, просп. В'ячеслава Чорновола, 45а, к.9
Телефон +380 (322) 45-00-00
Часы работы
понедельник09:00-19:00
вторник09:00-19:00
среда09:00-19:00
четверг09:00-19:00
пятница09:00-19:00
суббота09:00-19:00
воскресенье11:00-16:00
Сайт lviv.oxford-med.com.ua
Рубрики Медицинский центр, Дерматолог, Акушер-гинеколог, Лазерная эпиляция, Проктолог
Оценка 3.4 74 отзыва
Ближайшие филиалы компании
Медичний центр Оксфорд Медікал Львів — Львів, вулиця Зубрівська, 21
Похожие компании в категории
Медичний центр Medicover (Медікавер) — Львів, вулиця Гетьмана Мазепи, 25б
ЛОНЦ ВІКТОРІЯ / Центр вилікуваних захворювань — Львів, вулиця Академіка Андрія Сахарова, 44
Косметологічний центр ЖАНВІ — Львів, вулиця Личаківська, 39

Медичний центр Оксфорд Медікал Львів на В'ячеслава Чорновола отзывы

74
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Dinis
20 января 2024 в 21:43

Заклад супер. Ціни задовільні. Лікарі професійні. Вирішили мої хвороби. Дякую. Рекомендую.

Va:DiM
18 января 2024 в 23:48

Клініка Oxford Medical та доктор Хачатурян Юрій Юрійович, дерматолог, залишили невимовно позитивне враження. Професійний підхід лікаря поєднується з турботою та уважністю до пацієнта. Доктор Хачатурян виявив глибокі знання у галузі дерматології та ефективно вирішив мої проблеми шкіри. Клініка надає високотехнологічне обладнання та створює зручне середовище для пацієнтів. Рекомендую з впевненістю.

Настя
17 января 2024 в 15:40

Лікар Ільків Леся Стефанівна з Oxford Medical вражає своєю високою кваліфікацією та професіоналізмом. Її уважний підхід та дбайливе ставлення до пацієнтів забезпечують відчуття впевненості та комфорту. Здійснюючи УЗД, лікар виявляє глибокі знання в галузі та здатність чітко пояснити результати. Рекомендую Ільків Лесю Стефанівну як компетентного та пунктуального фахівця.

Алекс
17 января 2024 в 11:01

Звернувся з делікатною проблемою. Допомогли швидко та професійно. Дякую лікарям та персоналу.

D*A*JoKeR
11 января 2024 в 17:16

Хочу подякувати Глушко Людмила Сергіївні за професіоналізм та чудове лікування! Мав запущену форму псоріазу на шкірі голови та по тілу, більшість лікарів не допомагали, але Людмила Сергіївна одразу зрозуміла проблему та допомогла вивести в ремісію псоріаз і допомогла у його лікуванні! Дякую!

Руслан
06 января 2024 в 11:19

Робив в клініці УЗД. Нові апарати, зрозумілий опис, професійні лікарі. Добре, що у багатьох містах є медичні центри мережі Оксфорд Медікал

Waculevc
13 ноября 2023 в 5:22

Жахливе місце де беруть гроші
Проходив лікування від каменів в жовчному. Як виявилось це був поліп.
І (спеціалісти) цієї клініки провели дороге і непотрібне лікування з кучою аналізів

Женя
10 ноября 2023 в 18:38

Два тижні тому була на прийомі в гінеколога Солиги Галини Миколаївни. Скарга, з якою звернулася до неї турбувала мене два місяці. За кілька днів призначеного нею лікування відчуваю значне полегшення неприємних симптомів. Дуже професійний підхід. Щиро дякую.

Андріана
25 октября 2023 в 3:28

Дуже задоволена сервісом клініки, лікар чудовий, призначив дійсно дієве лікування. Щиро вдячна!

ОЛЕНА
15 октября 2023 в 18:16

Дуже не рекомендую дану клініку. Шахраї. Звернувшись до лікаря, одразу направив на хірургічне втручання. Хоча була після нього в декількох інших лікарів, мови про хірургічне втручання не було.
А операція на секундочку в клініці коштує 16 тисяч. Просто страшні шахтарі!

Ольга
12 октября 2023 в 3:51

Ці всі події не додають здоров'я. Почало турбувати серце. Звернулася до кардіолога Ірини Миколаївни. Зробила кардіограму, призначили лікування. Тактовний і приємний лікар. Почуваюся краще.

пользователь
27 августа 2023 в 11:17

Рідко пишу відгуки, але Оксфорд Медікал не можу не залишити. Була у вас вперше і дуже сподобалась атмосфера, всі привітні, відповідають на запитання. Лікарі розуміють відразу, стараються швидко поставити діагноз. Чудове місце, в якому приємно лікуватися

Robert
09 августа 2023 в 20:55

Я звернувся до Oxford Medical близько трьох тижнів тому.

Мені вдалося записатися на прийом протягом години після того, як мій друг подзвонив у хірургію. Персонал на рецепції розмовляв англійською, а лікар мав перекладача, який чудово впорався зі своєю роботою.

Лікар оглянув мене, вислухав мої занепокоєння, виписав мені потрібні ліки та навчив, як ними користуватися.

Я звик, що британські хірургії та лікарі не можуть записатися на прийом і ставляться до мене як до іпохондрика, тому я дуже ціную такий рівень обслуговування та догляду.

Я дуже рекомендую Oxford Medical.

Настя
05 августа 2023 в 19:54

Переконалась, що відгуки треба читати перед тим як щось робити. Тому прочитайте, будь ласка. Вже побачила декілька ідентичних моїй історій з однією зіркою.
Зірку ставлю за Лікаря, який робив УЗД. Робила комплексне, дуже сподобалось. Ніхто не лякає тебе, все дуже людяно, надали рекомендації на подальше. Приємно була вражена цим відвідуванням, тому зробила помилку і на наступний день записалась до гінеколога. Перед цим у неї була моя подруга, але вона занадто толерантна до всих людей, тому не запідозрила нічого. Але я думаю, що людей треба попередити. Нажаль прізвище гінеколога я не памʼятаю. Прийшла просто на стандартний профогляд. Зазвичай прийом у інших лікарів більш якісний, на мене подивились від сили 10 секунд, з яких 8 робили мазки, бо «все треба перевірити». Навʼязали безліч, як вже я потім вияснила, непотрібних аналізів та свічки, які треба купити в спеціальній аптеці «знахар» зі знижкою. До слова, знижка дійсно є, але ціна препарата, в необхідності якого виникають сумніви, велика. Так як огляд проходила не в своєму місті мене завірили, щоб я не переживала, можна послати на вайбер чи телеграм результати аналізів і мене проконсультують. Чи слід казати, що нам з подругою ніхто не відповів на наші аналізи?) думаю, здогадались, що ні. Ще слово про аналізи. Зазвичай інші лабораторії вказують не лише назву аналізу і «виявлено», «не виявлено» збудники, а й сам показник. Тут цього показника немає, тому з такими результатами звертатися до іншого лікаря просто неможливо, він направить на повторний аналіз, бо призначення лікування за цими просто недоцільно. І чи варто платити таку величезну суму за такі аналізи? Про ціну таких «чудесних» аналізів це окрема тема. Ніхто не попереджує про їх вартість, тому замість запланованих стандартних 1000 грн за звичайний профогляд готуйте 3600, про що вам обʼявлять вже на реєстрації після прийому. А потім готуйте ще 1000 на профогляд в іншій клініці, де вас нормально проконсультують і зроблять нормальні аналізи. Будьте здорові!)

пользователь
30 июля 2023 в 7:07

В такий непростий час потрібно мати хороших лікарів. В мене є хронічні хвороби, доводиться звертатися до лікарів. В Оксфорді мені нормально. Тут вислухають, нормально проконсультують, призначать ефективне лікування.

Людмила
24 июля 2023 в 15:40

Була у лікарки Олексюк-Нехамес Алли Григорівни, запис через страхову. Такого хамства я в приватних клініках ще не бачила. З дверей лікарка на підвищених тонах стверджувала - "Шо вам? Прийшли по масажі? Зараз я вам зроблю масажі". Я звернулась зовсім з іншою проблемою. Зі мною розмовляли як з тупою - "куди будете мазати мазь? - на поперек! Ви мене зрозуміли? " Від цих всіх криків хотілось просто вийти з кабінету. Телефонна розмова зі страховою це взагалі одні емоції лікарки, більше нічого. Я в повному шоці, що приватних клініках працюють такі спеціалісти. Написала купу діагнозів, навіть толком не розпитавши про симптоми.

Женя
09 июля 2023 в 10:44

Отримав геморой. Хвороба неприємна. Лікарем який мене лікував був Філюсь Володимир Володимирович. Зробили невеличку процедуру-операцію. Почуваюся значно краще.

пользователь
09 июля 2023 в 5:09

С моим графиком работы болеть тяжело, хорошо, что есть медицинские центры, работающие по выходным. Благодаря Оксфорд Медикал, не нужно брать выходные на работе.

Андрій
14 июня 2023 в 21:12

Не рекомендую. Напевне найгірша консультація. Був у лікарки Олексюк-Нехамес Алли Григорівної. Не вислухала, я в свою чергу замість консультації слухав 10 хвилин яка вона крута лікарка, а всі решта нуль і нічого не знають, на питання чи варто вживати ліки, які призначив попередній лікар, сказала "вам що не дойшло. ", такій хамці працювати в совковій столовій, а не в клініці з людьми. Даремно витрачений час і гроші

пользователь
31 мая 2023 в 1:02

Часто болит голова, подруга посоветовала обратиться в Оксфорд Медикал. Благодаря диагностике, оказалось повышенное внутреннее давление. Врач назначил лечение. Прошло 3 месяца и боли в голове исчезли. Спасибо за грамотное лечение!

Добавить отзыв