UAOTZYV.COM

Медичний центр Neuroclinic (Нейроклінік)

Адрес Львів, вулиця Липова Алея, 15
Телефон +380 (322) 95-81-88
Часы работы
понедельник10:00-18:00
вторник10:00-18:00
среда10:00-18:00
четверг10:00-18:00
пятница10:00-18:00
Сайт neuroclinic.lviv.ua
Рубрики Медицинский центр, Невролог
Оценка 3.5 23 отзыва
Похожие компании в категории
Новодерм — Львів, вулиця Академіка Андрія Сахарова, 82
ЛОНЦ ВІКТОРІЯ / Центр вилікуваних захворювань — Львів, вулиця Академіка Андрія Сахарова, 44
Косметологічний центр ЖАНВІ — Львів, вулиця Личаківська, 39

Медичний центр Neuroclinic (Нейроклінік) отзывы

23
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Olha
16 мая 2024 в 19:21

Дуже дякую працівникам Медичного центру Нейроклінік за медичну допомогу, надану мені на високому рівні, з дотриманням професійних та етичних вимог.

Наталя
15 мая 2024 в 7:17

Після тривалих обстежень, лікування та обезболення, що лише частково тимчасово приглушували біль, я звернулася на консультацію до професорки невролога цієї клініки Л. Б. Мар"єнко. Дякую їй особисто та лікарям вищої кваліфікаційної категорії клініки за моє повернення до повноцінного та безболісного життя.

Оленп
13 января 2024 в 15:12

Лідія Борисівна, Вам потрібно змінити своє ставлення до пацієнтів. Дуже зверхньо і грубо Ви спілкуєтесь. У мене була підозра на епілепсію, звернулась до неї (порекомендували), на консультації так грубо зі мною розмовляла, назначила лікування, від якого мені було погано, на дзвінки не відповідала. Не рекомендую, через Марієнко Лідію Борисівну, припинила лікування і боялась 3 роки звертатись кудись зі своєю проблемою. Не вихована, не компетентна і груба жінка. Незнаю хто розкрутив такий міф про неї, але лікар вона ніякий, як і людина.

Наталія
23 октября 2023 в 13:42

Від серця, низький уклін лікарям клініки за професіоналізм та дуже особисте, індивідуальне відношення до кожного. Чи то бабуся чи то дитини. Отримали чітку, аргументовану консультацію та розуміння які дії в подальшому. Дякую дуже)

Диана
16 октября 2023 в 0:42

Поставили на лист очікування, і вже не передзвонюють 3 МІСЯЦЯ! Думаю вже й забули, немає сенсу чекати. До того ж оператор поводиться так, ніби ти їй ворог! Неможливо поставити запитання, у відповідь одразу незадоволене НУ Я Ж ВАМ СКАЗАЛА. Дівчина оператор уявила з себе лікаря, і на запитання чи можна записатися до обох лікарів відразу (оскільки мені важливе моє життя, хочу порадитися з кількома лікарями) вона відповідає грубо, НІ тому що вона так вирішила) Неможливо ні про що домовиться з цією дамою. Якщо дорожите своєю репутацією пора б вже давно її змінити!

ΟΞΑΝΑ
02 октября 2023 в 14:21

Пацієнт - втрачає свідомість лише коли це спровоковано, має сонливість
лікарка - не ставить епілепсію, але починає її лікувати. Виписує таблетки з запамороченням і сонливістю в побічних
адміністраторка - вимагає оплату готівкою

Богдан
29 сентября 2023 в 14:55

Чудова клініка, чудові лікарі! Щиро вдячний Лідії Борисівні за консультацію і надані рекомендації щодо лікування моєї дружини Людмили. Помітне покращення здоров'я від початку першого звернення. Оцінив високий професіоналізм і чудове ставлення до пацієнтів. Рекомендую звертатись в цю клініку.

Карина
25 сентября 2023 в 16:32

Я вдячна долі, що привела мене в цю клініку. Після року марних пошуків мені нарешті надали кваліфіковану допомогу і шанс поборотися. Запис на прийом тут не як в звичайній клініці: подзвонив і завтра прийшов. Але черга лише через те, що сюди їдуть люди з усієї України, бо тут працюють лікарі, які рятують життя. Катерина Миколаївна - дійсно лікар від Бога! Спасибі вам за нелегку працю

Valery
15 июля 2023 в 5:03

Звернулась в клініку, отримала швидку і адекватну допомогу. Рекомендую. Дуже дякую! Будьте здорові!

Вішаний
02 июля 2023 в 15:27

Вже більше тижня не можемо навіть додзвонитися, щоб записатися на прийом, тупо не піднімають, або всі оператори зайняті. За тиждень часу навіть ніхто не віддзвонився ні одного разу. Більше того, ще й подавали заявку на сайті, щоб записатися на прийом, також ніякої реакції.

Olga
24 февраля 2022 в 14:51

Дуже задоволена прийомом в цій клініці. Звертались з батьком, з приводу підвищеного тремору. Лікар детально вислухав всі скарги, поставив правильний діагноз, виписав лікування. До цього, батьку ставили хв. Паркінсона, як виявилось, це не вірний діагноз. Дуже вдячні лікарям цієї клінікі за професіоналізм!

Саша
19 февраля 2022 в 10:17

Це мабуть найкраща клініка у Львові, яка спеціалізується на неврологічних захворюваннях. Чудовий сервіс і професійні лікарі. Дякую, що допомогли мені позбутись проблем із здоров’ям!

Зоряна
22 января 2022 в 12:59

Неодноразово чула хороші відгуки про медичний центр і лікаря Мар'єнко Лідію Борисівну, тому коли у мене виникли проблеми зі здоров'ям я без роздумів записалася саме сюди.
У мед. Центрі приємний персонал, дадуть відповідь на всі загальні запитання, чисто, працюють згідно з санітарними стандартами в період COVID у.
Лікар детально розпитала про все, що стосується мене і хвороби, щоб встановити анамнез. Також мені прописали додаткові аналізи, які пощастило зробити того ж дня.
Результати аналізів які робила пізніше надіслала на пошту, і також отримала відповідь і рекомендації щодо лікування.
Щиро вдячна за Вашу роботу!
Медичний центр рекомендую

Саша
06 января 2022 в 10:28

Я не знаю хто пише усі ці позитивні відгуки, але на це я і повелась, але можливо так не повезло тільки мені. Я записалась на прийом до невролога через надмірну тривогу, нервовість після перенесеного ковіду. Після того як мене вислухали і оглянули, цей "лікар" сказала "Я не буду вам відповідати на ваші питання чи заспокоювати вас. Вам потрібно негайно лікуватись, через вас страждають ваші близькі, ваші родичі, ви хвора людина" і прописала мені якісь транквілізатори на пів року мінімум, призначила МРТ всього чого тільки можна, (але тільки в певних клініках, інші їй не підходили). Коли я говорила що можливо б зробити енцефалограму яка ж ніби у них робиться на високому рівні, мені сказали що насправді вона нічого не показує, це дурниця. Я вийшла з цієї клініки просто розбита, за 500 гривень за 20 хвилин я вислухала що я хвора, вислухала страшні історії молодих людей і тому подібне. Я вдячна зараз своїм батькам, які мене переконали тверезо подивитись на ситуацію, і я звернулась до іншого спеціаліста, який поговоривши зі мною виписав мені заспокійливе на подобі валер`яни (збір трав), порадив мені звернутись до психолога, але і зі свого боку роз`яснив мені все. З того часу пройшло вже декілька місяців. І єдине що я можу сказати це що я задоволена що більше я не повернулась у цю клініку, і знайомі які мені її порадили теж більше туди не пішли. І я ніколи не радитиму ц. Клініку. Жаль, що з таким обладннанням, з такими можливостями Ви набираєте такий персонал. Людям не жаль платити гроші за якісне обслуговування, але аж ніяк не за психологічний тиск.

Саша
15 декабря 2021 в 11:26

Хочу подякувати команді професіоналів за допомогу! Записався на консультацію до Мар'єнко Катерини Миколаївни, але в душі не вірив, що мені зможуть допомогти, бо вже обійшов багатьох спеціалістів. Як добре що я знайшов цей медичний центр і заставив себе прийти.
Дякую!

Вовчук
10 декабря 2021 в 20:19

В "Нейроклінік" водила свою малявку до дитячого невролога, а моя родичка консультувалась в дорослого невролога, нам все сподобалось

Анна-Марія
25 августа 2021 в 14:28

В клініці працюють справжні професіонали своєї справи, які надають висококваліфіковану допомогу та знаходять підхід до кожного пацієнта індивідуально. Кунта Ольга Василівна- чудовий фахівець в галузі дитячої неврології. Всім рекомендую!

Іруська
17 августа 2021 в 2:59

Чудовий Медичний Центр працюють професіонали своєї справи та дуже привітні працівники) Рекомендую!?

Ольга
03 мая 2021 в 19:49

Https://minfin.com.ua/blogs/julia896/168658/

що це? У вас дивні стосунки з банкірами, час вам їх показати. В банку головне репутація, але якщо ти в психіатром то не треба соромитися. І ви не будете соромитися

Олег
03 мая 2021 в 15:33

Дівчатка трохи побилися, бо цукровий діабет викликає велику заздрість до здорових людей. В них він викликає вагініти, які вони втомилися лікувати, тому скотилися до отруєнь і ми їх покараємо. В стані коми, вони і грабують людей і пхають їм до рота глисти, жуки, комахи. Мазур завжди була сповнена невідомої енергії на такі речі, але вона непрацездатна і таки краде все і постійно, в магазинах каже, що це дитина потягнула. Мазур це не тільки банк, це ще й хореографи, телеведучі і усі низенькі і з такими ж проблемами. Наприклад у Мазур Ірини вагініти завжди і вона боїться завоняти, через це потіє і воняє ще більше. В них такі усі таньцівниці, до нас ходять лише дівчата Окопні: Гринів і Косович Надя, цим фруктів взагалі не можна, кислота їх вбиває і все гниє, Надя по 5 разів перевдягається. Вони біля вас живуть.
Будьте чемні, бо заявимо на вас.

Добавить отзыв