UAOTZYV.COM

Медичний центр Мати та дитина у Львові: лікування безпліддя, гінеколог, уролог, андролог у Львові

Адрес Львів, вулиця Замарстинівська, 85а
Телефон +380 (800) 20-12-35
Часы работы
понедельник09:00-16:00
вторник09:00-16:00
среда09:00-16:00
четверг09:00-16:00
пятница09:00-16:00
суббота09:00-15:00
Сайт mdclinics.com.ua/ua
Рубрики Медицинский центр, Клиника лечения бесплодия, Репродуктолог, Акушер-гинеколог, Гинеколог
Оценка 4.1 58 отзывов
Похожие компании в категории
Медичний центр Medicover (Медікавер) — Львів, вулиця Гетьмана Мазепи, 25б
Косметологічний центр ЖАНВІ — Львів, вулиця Личаківська, 39
Ощад Клініка — Львів, вул. Малоголосківська, 32

Медичний центр Мати та дитина у Львові: лікування безпліддя, гінеколог, уролог, андролог у Львові отзывы

58
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
пользователь
04 июня 2024 в 6:57

Відвідую клініку впродовж 3 років і завжди все на висоті, дякую адміністраторам за пильність і увагу.

Соломія
29 февраля 2024 в 7:28

Здивував сервіс в медичному центрі, все на найвищому рівні, особливо звернула увагу на роботу адміністраторів. Залишилася задоволена якістю роботи медичного центру та персоналу. Дякую!

Svitlana
19 января 2024 в 21:56

Доброго дня!
Приходила на обстеження до Поліщук О. І сказала що все гараз в результаті коли пішла до іншого лікаря вона виявила що є хронічне захворювання…яке в результаті підтвердилось!

Marta
15 января 2024 в 14:47

Стояла в цій клініці на обліку з приводу вагітності, в лікаря Галевич Г. Б. Справді висококваліфікована гінекологиня, з якою було дуже спокійно і комфортно
Все завжди було чітко і зрозуміло, аналізи вчасно і з швидким результатом, лікарем УЗ діагностики теж дуже задоволена, уважна, ретельна, і не підвела з результатом для гендер паті
Одним словом, враження залишились виключно позитивні! Якщо ви шукаєте де стати на облік, не вагайтесь, тут про вас подбають

Оксана
10 ноября 2023 в 19:05

Після 3- місячного обслуговування зрозуміли що правильно зробили свій вибір після 2-ін мед закладів маємо колосальний досвід для порівняння 1- вчасно проводять аналізи і раціонально навіть трактують доступно Можуть підказати де краще і не бояться конкуренції бо якщо треба то роблять якщо ні то пояснять чому не варто або підтримують коли щось не так То професійно! 2-роблять чітко все і уважно ставляться до відхилень побажань; лікарка піднімає телефон і ввечері і у вихідні а не так як в ін пояснюють чому не брали 3- коли кожен раз після відвідування ти розумієш що ти все ближче до свого щастя то хочеться віддячити ще більше Бо навіть персонал замітно від душі привітний 4- Працівники радять тощо підходить тобі і як можна запобігти проблемам 5- Професійно виявили то що ін навіть не робили 6- ціни не то що здивували лояльністю а те що ти чітко платиш за виконану роботу з результатом а не за пакети Хочу побажати вам просто розбудови Вони заслуговують набагато більшої підтримки навіть хоча б від міськради або МОЗ. Відгук пишу бо сподобалося і є результат а не так як в ін просять! Дякуємо!

Юлия
24 октября 2023 в 16:47

Хочу висловити подяку акушер-гінекологу Поліщук Ользі Іванівні за високий професіоналізм, щире та чуйне ставлення під час ведення вагітності. Після усіх візитів до Ольги Іванівни залишилися тільки позивні емоції. Доброзичлива, мила та приємна людина, а головне досвідчений та кваліфікований фахівець.

Виктория
22 октября 2023 в 13:05

Рекомендую Медичний центр Мати та дитина для планування та ведення вагітності. Професійні лікарі, ввічливий персонал на рецепції все підкажуть і покажуть. Особлива подяка лікарю Грицьку Марті Ігорівні та її асистентові Наталі за здійснення нашої мрії. Велике спасибі лікаря гінеколога Поліщук Ольгу Іванівну та її медсестру Оксану за професіоналізм, терпіння, відповідальність, розуміння, підтримку. Рекомендую, знають свою роботу.

Olia
05 октября 2023 в 3:41

Якби можна було поставити 6 зірок, я би поставила Клініка чудова, лікарі уважні та справжні професіонали. Дякую своїй найкращій у світі гінекологині Вербицькій Наталі Ярославівні і лікарю-хірургу Собку Андрію Юрійовичу! Також особливо дякую медсестрам за чуйність та дружні розмови. Завдяки усім Вам моя операція та відновлення були успішними та комфорними

Rina
05 августа 2023 в 19:31

У нас через 2 дня онлайн запись с доктором, нам нужно оплатить консультацию, уже 2 дня жду реквизиты, переживаю успеют ли нам ответить. На сайтетих реквизитов не видно (возможно потому что я из голландии) а они на мои вопросы в чате их выслать не реагируют. Вопрос. Они всегда таким образом поддерживают контакт со своими клиентами? Если да, то нафиг Нужно!

La Vie Est Belle
03 июня 2023 в 20:16

Категорично не рекомендую Грицько Марту. Невихована і хамовита, загралась у багіню. Пора б лікарці спутитись з небес і навчитись елементарних правил етикету та спілкування. Хоча її поведінка вказує на те, що у неї багато особистих проблем, інакше чому б її тригерили зовсім незнайомі пацієнти? Але це вже робота для її психолога.
Всім іншим, хто хоче завагітніти, виносити і народити здорових діточок, раджу обминати Грицько Марту 10тою дорогою. Ваші плани та успіх - це її заздрість (можливо, лікар хотіла однак не може мати ще 1 свою дитину, тому вона розприскує отруту на інших, хто до цього прагне). Недарма ж кажуть: «Хто щасливий сам, іншим зла не бажає».

Яна
22 июля 2022 в 6:38

Це якийсь просто жесть! Записуєшся на конкретну годину, а по факту сидиш в приймальні по 30-40 хв очікуєш на свій візит, бо на твою годину є ще одна дівчина. Ви взагалі не цінуєте час пацієнтів. І це вже не вперше таке

Olja
18 ноября 2021 в 10:13

В даній клініці робили гістероскопію мені ще осінню. Дуже задоволена відношенням як лікарів так і персоналу обслуговуючого.

Недавно моїй мамі необхідно було хірургічне втручання, і ми знову звернулись у дану клініку. Хочу щиро подякувати лікарю від Бога Собку А. Ю, Марії, яка займалась усією підготовкою до операції, медсестричкам які вдень і вночі були поруч з мамою. Лікарю гінекологу Галевич Г. Б. Ви усі великі молодці! Ви чудові люди і чудові спеціалісти у своїй справі!
Обов'язково рекомендую даний центр. Ще раз велике Дякую

Bohdana
05 августа 2021 в 13:26

Лікаря можна чекати по пів години, попри те, що є конкретний домовлений час на прийом. Сьогодні так і не дочекалася свого прийому - в час, коли він мав вже закінчуватися, лікарка ще навіть не з'явилася, ніхто звісно попередньо мене не попереджав про затримку. Тут не цінують ваш час.

олена
22 июля 2021 в 16:13

Зверталась сюди за допомогою, однак зразу після перших хвилин спілкування стало ясно, що тут тільки мова може йти про ЕКО! І це при тому, що не було жодних обстежень, аналізів чи лікувань! Це суто я говорю за Грицько М. І! Можливо є нормальні лікарі, які дійсно можуть і головне хочуть допомогти, але це не вона! Лікувати і бавитись з Вами вона не збирається це 100 %!

Оксана
20 июля 2021 в 14:21

Привітний персонал. Людяність і щирість, направду, на високому рівні! Прекрасні лікарі! Божого благословення Вам!

Юлія
13 июля 2021 в 10:18

Консультація уролога була не фахова, відправив до сімейного лікаря і сказав, що не може допомогти, коли почув, що дитина на гв.

Ніна
10 июля 2021 в 23:51

Залишилась задоволена після візиту в Поліщук Ольги Іванівни, кваліфікований лікар, відповіла на всі запитання, які цікавили)
Максимально затишна обстановка в клініці, привітний персонал

Женя
28 июня 2021 в 14:03

Надзвичайно привітний персонал
Конструктивні консультації (від детального роз'яснення проблеми до чіткого плану подальших дій).

Саша
26 июня 2021 в 9:46

Хочу висловити негативне враження про лікаря Грицько М. І. Поставила діагноз поліп ендометрія, 4 мм (хоча 2 місяці перед тим проходила планове УЗД, все було добре). Наполягала на гістероскопії в наступному циклі. «Незначне оперативне втручання, ми всім його робимо перед ЕКО, з поліпом ніхто не вагітніє» - аргументувала пані лікарка. Штучне запліднення я не планувала і не планую, але це, напевно, лікарів репродуктивної клініки не цікавить. Відкинувши всі емоції, зі здоровим глуздом, наступного ж дня зробила УЗД, чим спростувала поставлений діагноз. В наступному циклі зробила повторне обстеження в іншого лікаря, також ПОЛІПУ НЕ ВИЯВЛЕНО! Консультувалася в 3 різних лікарів, ВСІ одноголосно стверджували, що поліпу немає. Висновок: не вірте всім діагнозам, які вам, швидше за все, нав’язують з метою проведення непотрібних процедур! Будьте уважні, тверезо оцінюйте ситуацію і не ведіться на психологічний тиск з боку лікарів! Всім добра!

Іванна
16 июня 2021 в 18:19

Дякуючи клініці "Мати та дитина"Львів, а особливо лікарю Мінераловій Лілії Петрівні буквально за пів року, ми з чоловіком чекаємо на нашу довгоочікувану та таку бажану дитинку) Хочу сказати велике дякую за індивідуальний підхід і що не менш важливо хороше ставлення лікаря) Рекомендую)

Добавить отзыв