UAOTZYV.COM

Медичний центр IQmed - Приватна клініка Львів

Адрес Львів, вулиця Липова Алея, 15
Телефон +380 (63) 103-61-03
Часы работы
понедельник08:30-20:00
вторник08:30-20:00
среда08:30-20:00
четверг08:30-20:00
пятница08:30-20:00
суббота09:00-13:00
Сайт iqmed.com.ua
Рубрики Медицинская клиника, Кардиолог, Детский психиатр, Диабетический центр, Диагностический центр
Оценка 4.5 35 отзывов
Похожие компании в категории
Львівський обласний центр репродуктивного здоров’я — Львів, вулиця Володимира Короленка, 9
Villa Louisa — Львів, вулиця Пекарська, 55
ЛеоДерм — Львів, вулиця Залізнична, 7

Медичний центр IQmed - Приватна клініка Львів отзывы

35
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Nataliia
01 июня 2024 в 11:10

Персонал привітливий, за тиждень допомогли дізнатись загальний стан організму. Помітили що аналіз був зроблений раніше, так що не довелося платити двічі за один аналіз. Окреме дякую Ендокринологу Наталії.

Иван
25 мая 2024 в 3:04

Був на ехо кг у Віталія Федоровича, дуже класний спеціаліст, одразу видно, що людина сучасна і розуміє що відбувається у медицині саме сьогодні. Найвища похвала і повага.

Ян
01 марта 2024 в 22:59

Після візиту у клініку був приємно вражений сервісом. Окрема подяка Наталії Ігорівні Капшитар за індивідуальний та ретельний підхід до моєї проблеми. Вдалося виявити причину хвороби котру жоден з лікарів не міг знайти протягом 20 років. Також хотів би відмітити професіоналізм лікарки по УЗД направленню, котра досить ретельно та зацікавлено зробила обстеження та пояснила результати. Дану клініку рекомендую!

Марина
25 февраля 2024 в 4:50

Ваша клініка стала спасінням для мене під час вагітності. Попавши один раз в державну поліклініку, вистоявши там півторагодинну чергу, я зрозуміла що це не для мене. У вас все по інакшому. Ціна за ведення вагітності була сама приємна із всіх приватних клінік в нас у Львові, в пакет входило (УЗД, аналізи, обстеження до самого кінця). Лисий М. П. Чудовий спеціаліст, 24/7 на зв'язку, з сучасним підходом, усі питання акушерства і гінекології тільки у вас! Хочу відмітити ще лікаря УЗД Паску І. р. Дуже привітна, не буду багато розписувати, скажу одне надзвичайно хороший лікар, приємна людина, ми з чоловіком як на свято до неї ходили. Таких людей у нас навіть в приватних клініках не зустрінеш. І окремо дякую Капшитар Н. І, була в неї як в кардіолога так і ендокринолога, консультації дуже професійні, нічого зайвого, сподобалось відношгі чітко поставленний діагноз. Раджу тепер всім знайомим її. Процвітання вам iqmed. Дуже рекомендую.

Olena
28 января 2024 в 9:31

Дуже розчарована клінікою. Була записана на 10: 30, стояла в черзі до 11: 30, але так і не дочекалась свого візиту. Не рекомендую сюди йти, бо можете згаяти час.

Мария
24 января 2024 в 20:48

Приємні та фахові лікарі. Пройшла діагностику та лікування в ендокринолога, гастроентеролога та кардіолога

Роман
07 октября 2023 в 2:17

Все швидко і ввічливо. Результати значно відрізняються від побутових ваг (набагато точніші), а також це дослідження дає повну інформацію про композицію тіла

Мария
02 октября 2023 в 18:14

Сучасна клініка з приємним персоналом, гарним обслуговуванням і чуйними лікарями. Моя мама зверталася до гастроентеролога і була задоволена. Я зверталася до гінеколога, Михайла Павловича, дуже задоволена професіоналізмом лікаря, а також уважністю до пацієнта. Незважаючи на моє подальше перебування за кордоном після візитів, я надалі отримувала відповіді на мої питання і опіку лікаря. Також привела свого чоловіка до отоларинголога, його вже коло 1,5 роки турбувало вухо і не могли вилікувати, а тут лікар вирішив це питання за 2 тижні. Вже пройшло 4 місяці, рецидивів не було. Особисто наша родина дуже задоволена)

Олена
21 сентября 2023 в 4:27

Чудова клініка з компетентними лікарями. Звертаємось вже не вперше і кожного разу тільки позитивні враження. Дякуємо:)

Анна
12 сентября 2023 в 12:58

Дуже дякую вашій клініці!
Від початку повномасштабного вторгнення всі ми українці відчули купу стресів, які мають чи малий вплив на стан нашого здоров'я. Особливо в мене з'явився цукровий діабет. Раніше уявлення не мала, що то. Як з цим жити. Майже поставила хрест на собі (бо потрапила спочатку до ендокринолога, якій було все одно на пацієнтів). Це був рік жахіття. Рівень цукру постійно стрибав, думки плутали, не вистачало енергії постійно хотілося спати, зайва вага. Останнім часом ще почав турбувати підвищений пульс від якого постійне тремтіння.
Але Боженька мене любить, бо зовсім випадково побачила, що фахівці клінікі iqmed приймають впо. Мені дуже пощастило потрапити на прийом до Капшитар Наталії Ігоревні, це висококваліфікований кардіолог-ендокринолог. Провела обстеження, призначила лікування і оляля! Останній тиждень я просто літаю! Скинулась вага (2.5кг на секундочку!) Відчула прилив енергії, нормалізувався рівень цукру, потроху пульс стає до норми, але вже набагато краще почуваюся. Я почала відчувати життя.
Кожен ранок я прокидаюсь з молитвою за дітей, за перемогу тепер також буду молитися за всі блага співпрацівників iqmed, та окремо за Вас пані Наталя! Ще раз дуже дякую!

Оля
12 сентября 2023 в 4:28

Хочу висловити щиру подяку лікарю кардіологу Чнгрян Гаяне Вачиківні за її професіоналізм, детальне обстеження, поради, підхід до пацієнтів. Надзвичайно приємна лікар, дуже гарно консультує, всім, кому потрібне обстеження рекомендую!

Саша
16 августа 2023 в 9:48

Була у психіатра Фільца та у Лора Кочан Тетяни.
Обох лікарів рекомендували знайомі. Враження від обох — дуже хороші.
Відчувається, що професіонали і на додачу приємні люди.
Обох рекомендую друзям.
Знайомі були в гастроентеролога та кардіолога - теж хороші відгуки

Мар'яна
25 июля 2023 в 0:28

Була в цій клініці вперше на УЗД, в лікаря Паски Ірини Ростиславівни. Дуже вдячна за консультацію на прийомі, надзвичайно приємна і кваліфікована лікар. Дівчатка на рецепції теж дуже приємні і готові завжди допомогти. Тепер, якщо обстеження то тільки в цю клініку.

Саша
22 июля 2023 в 9:38

Добрий вечір. Сьогодні була на прийомі у гінеколога. Моїм лікарем був Лисий М. П, емоції після прийому лишились лише позитивні! Людина професіонал своєї справи, все максимально швидко, компетентно, і по ділу. Я дуже задоволена, що звернулась до Вас!
Адміністратори привітні та ввічливі, клініка дуже сучасна. Успіхів та вдячних пацієнтів Вам! ️

Anastasiia
16 июля 2023 в 8:28

Хотіла б висловити вам велику подяку. Дякую, що завжди на зв'язку і ввечері і вранці, бо я зв'язувалася з Америки. Готові допомогти в екстреній ситуації, як було з моєю мамою. Що дуже допомагаєте переміщеним особам моїй мамі і бабусі.
Дякую велике найкращому психіатру вашої кліники Фільцу Ю. О дуже допоміг моїй мамі.
Окрема подяка чудовому лікарю кардіологу Капшитар Н. І. Бабуся дуже вдячна вам, дякую за вашу турботу.
Процвітання вам, нехай ваша клініка ще довгі роки рятує життя і здоров’я людей.

Tetjana
17 марта 2022 в 18:03

Надзвичайно приємне місце. Тут максимально чисто та затишно. Немає величезних черг (точніше, їх взагалі не було зранку). Персонал ввічливий, що дуже радує.

А ще тут є місце, де найменші відвідувачі зможуть порозмальовувати. Приємний бонус для батьків

Kateryna
13 марта 2022 в 21:24

Чудова лікар по УЗД - просто від Бога! Також відмінна лабораторія. ЛОР хороша теж, як і сімейний лікар Глова.

Рецепція: приємні люди, відповідальні - поки що все було ідеально по записах.

Ціни тут не самі високі по Львову, хоча про ендокринологію так не скажеш)

Хочеться ще нарешті можливіть мати консультацію пульмонолога, це як ніколи актуально у наш час.

Бал зняла за факап з літньою мобільною бригадою з вакцінації. Клініка "сама в шоці" була від кількості технічних помилок у базі даних, створених цими спеціалістами, але так не мало б бути в принципі.

Соломія
18 февраля 2022 в 15:07

На цьому тижні мала прийом у гастроентеролога і УЗД. Узд-лікар дуже приєма і хороша жінка. Усе чітко показувала і пояснювала. Прийомом дуже задоволена. Був один не приємний момент. Я записувалась на прийом по телефону, на сайт клініки не заходила і самостійно нічого не читала (розумію, що це моя відповідальність і моя помилка). По телефону у адміністратора запитала вартість консультації і мені повідомили ціну 580 грн. Після консультації при оплаті ціна уже була 870 грн. Я перепитала чому, оскільки по телефону повідомили іншу- мені не відповіли нічого. Я звикла платити за послуги, тому зрозуміло, що їх оплатила. Неприємно, що цього не повідомили відразу. Мимовільно може з'явитись думка, що тебе обманюють. Як виявилось мною пізніше за інформацією на сайті, є велика консультація і стандартна. І по телефону мені озвучили ціну саме стандартної. Хоча як на мене, це лише заплутує. Бо стандартна- це звичайна повторта консультація, ну або якщо ви їхній постійний клієнт. Тому, просто будьте уважні з цим, якщо теж будете по телефону бронювати консультацію.

користувач
22 января 2022 в 22:35

Відмінний сервіс!
Дякую медсестрі Аліні за чуйність, професіоналізм та дівчаткам на рецепції за смачний чай та турботу)

користувач
16 января 2022 в 0:22

Категорично не рекомендую психіатра - Беднарську Юлію!
Лікар неправильно виписала рецепт, такі антидепресанти, яких неможливо було знайти, а ще таку дозу дитині, від яких були жахливі побічні реакції і такий стрес в дитини, на питання що робити, відповідь - виписує інші препарати і можна викликати швидку, а ще лікар чітко вказує в кого і де проходити обстеження, напевно в своїх знайомих!
Жахливе враження від консультації, прийому і подальшого ставлення лікаря до пацієнта!

Добавить отзыв