UAOTZYV.COM

Медичний центр Естель

Адрес Львів, вулиця Липинського, 54 Заїзд між Мийкою і БТІ, поворот на право зразу за автобусною зупинкою
Телефон +380 (98) 314-22-64
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
Сайт estel.com.ua
Рубрики Анестезиолог, Косметолог, Дерматолог, Врач, Больница
Оценка 5 24 отзыва
Похожие компании в категории
New Smile центр сучасної естетичної стоматології — Червоноград, вулиця Героїв Майдану, 9 /32

Медичний центр Естель отзывы

24
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Саша
17 февраля 2022 в 6:00

Доброго дня усім!
Я робила в МЦ "Естель" дві операції: верхню блефаропластику і ліпосакцію. Результатом обидвох операцій задоволена.
Хочу висловити слова великої подяки усьому медичному персоналу клініки "Естель", а особливо пластичному хірургу Сащину Віктору Володимирочу та головному лікарю-анастазіологу Піскур Андрію Володимирочу, лікарю Уваровій Ларисі Василівні за їхній високий професіоналізм, відповідальність і турботу. Ви справжні лікарі від Бога.
Моє перебування в клініці в післяопераційний період було по справжньому затишним, приємним і комфортним.
Рекомендую з медичними послугами звертатись у МЦ "Естель", оскільки в центрі завжди можуть надати якісну допомогу і з вами будуть працювати високопрофесіональні лікарі. Комфорт і сервіс у клініці не поступається міжнародним стандартам.
Величезне Вам Дякую!
Так тримати!
Здоров'я, успіхів і перемог у всьому!

Софія
06 февраля 2022 в 11:26

Я шукала довго свого лікаря і вагалась також.

Коли вперше потрапила до Сащина Віктора Володимировича, поставивши уйму питаннь, почула ґрунтовні відповіді, які мене переконали, що буду оперуватися у нього.

Після операції пройшло трохи більше тиждня, почуваю себе чудово, навіть не пила знеболюючих, всі процеси загоєння відбуваються добре, за що вдячна свому лікарю.

Мені сподобався його підхід до роботи, у моєму випадку він обрав гарну техніку, методику, яка у просторах СНГ не дуже відома, знайшла я схожі роботи лише на англомовних сайтах, що ще раз підкреслює те, що лікар постійно вдосконалює свої професійні навики і успішно робить свою роботу.

Дякую вам, за ваш професіоналізм!

Женя
13 января 2022 в 17:24

Ровно неделю назад я стала счастливой пациенткой клиники Estel, по поводу увеличения и подтяжки груди и бесконечно счастлива, что выбрала именно эту клинику! Профессионализм, внимание, забота, сервис, уют и комфорт прослеживается в каждой детальке лечебного процесса и на всем пребывании в клинике! Профессионалы, которые болеют за своё дело, каждый на своём месте, вот что хочется сказать про персонал клиники! В предверии новогодних и рождественских праздников, хочу пожелать процветания и исполнения всего задуманного! Крепкого здоровья и только благодарных пациентов!
Милые женщины, за красотой, только в Estel!

Наталия
16 декабря 2021 в 16:10

Робила в клініці отопластику, все пройшло чудово! Привітний персонал, чисто, професійно! Особливе дякую хірургу Сащину Віктору та Ларисі Уваровій!

користувач
20 октября 2021 в 14:24

П'ятого серпня 2021 зробили операцію на вушка синові діагноз клаповухісь четвертої степені, операція пройшла успішно. Низький уклін Сащину Віктору Володимировичу та Ларисі Уваровій а також всім лікарям які приймали участь в операції. Прекрасне обслуговування та чудовий персонал. Хай благословить вас всіх Господь.

Кристина
13 октября 2021 в 3:53

Дуже професійні лікарі у сфері косметології, робила губки, вони просто нереальні. Особлива подяка лікарю Сащину Віктору

Кристина
06 июля 2021 в 0:25

Якби можна було поставити більше зірочок, я б з радістю!

Перш, ніж приймати рішення де і в кого робити мамопластику я прогортала десятки форумів, сайтів, соцмереж, перечитала мільйони слів про "за і проти" та "до і після", навіть проконсультувалась у кількох пластичних хірургів і безуспішно. Спіймати дзен не вдавалось.

Лейтмотивом при виборі саме клініки Естель став один з найкращих хірургів - Віктор Володимирович Сащин. Хоч про нього мовчали соцмережі, горді власниці його робіт не втомлювались його вихваляти. І недарма!

Перше знайомство і пошуки відгуків на просторах інтернету вже були зайвими, бо рішення оперуватись було прийнято безсумнівно.
Через два тижні призначили операцію. В той день, вранці я врешті познайомилась з анастезіологом Андрієм Володимировичем Піскуром. З ним ми спілкувались по телефону протягом цілого тижня перед операцією. Я задавала море різних питань, а Андрій Володимирович терпляче на них давав відповіді, без жодної нотки роздратування в голосі, як то часто буває. За що Вам щире дякую!

В операційну я крокувала сміливо і впевнено, бо я знала, що я в руках у професіоналів. Операційний стіл. Яскраве світло, глибокий солодкий сон і я в післяопераційній, у повній готовності до нового життя без комплексів.

Віктор Володимирович, я і мої новенькі сісяо дуже вам вдячні за апгрейд.

Хочу також подякувати лікарю Ларисі і молодшому персоналу за хороший настрій, високий професіоналізм, підтримку та людяність.

Всім, хто зараз в пошуках, не сумнівайтесь - ви на правильному шляху!

Оксана
01 июня 2021 в 23:14

Хочу подякувати дуже хорошій клініці з великим рівнем обслуговування, а також прекрасному хірургу Сащину В, чарівні в нього ручки, моя мама зробила в нього три операції (абдумінопластика, блеферопластика, ліпосакція), персонал прекрасний!

Людмила
31 декабря 2020 в 12:04

З різних причин ми звертаємося до центрів пластичної хірургії - хтось хоче щось підправити, а комусь потрібно виправити значно серйозніші «недоліки». Дуже вдячна всьому персоналу «Estelle Medical Center” за їх доброзичливе ставлення, створені комфортні умови перебування, порядність, уважність. Лікар-хірург Сащин Віктор Володимирович та лікар-анастезіолог Піскур Андрій Володимирович - неймовірні люди, чудові майстри, професіонали своєї справи. В їхніх руках втрачаєш відчуття страху, отримуєш гарні емоції, впевненість у собі, красу! Результатом роботи дуже задоволена! Рекомендації тільки позитивні. Подальших вам успіхів і процвітання, міцного здоров‘я, благополуччя, щасливих років життя!

користувач
12 декабря 2020 в 23:36

Делала операцию по увеличению груди 17 ноября 2020. Всю жизнь комплексовала родила в 17, грудь обвисла, через сарафанное радио услышала что есть такой крутой хирург во Львове, Сащин Виктор, который работает в клинике Естель. И вот через пару дней я пришла на консультацию, сумма операции меня приятно удивила, она была ниже чем у других клиник. Прошел месяц и вот день операции: Сащин Виктор очень грамотно подобрал размер импланта что бы поднять и сделать красивую форму моей обвисшей груди. Боялась анастезии так как я ее никогда не делала, но анасезиолог Андрей Владимирович мне так все обьяснил что страх пропал. Меня опеределили в вип палату с очень хорошими условиями. Я заполнила документы и медсестричка провела меня в операционную. Я лягла на стол, и вот момент: я просто заснула, и проснулась уже в комфортой кроватке со своей новой шикарной грудью. Медсестрички ни на минутку меня не покидали: разговаривали со мной, ухаживали, приносили кушать, пить, и просто относились ко мне как будто я там королева), и с каждым днем от такого классного отношения к тебе боль постепенно ушла. Теперь я дома прошло пять дней у меня ничего не болит. Смотрю на себя в зеркало и моя грудь настолько классная что это не передать словами, снимут компересионное белье и будет огонь! Вот что значит настоящие мастера своего дела! Низкий вам поклон! Девочки если делать грудь то только у Сащина Виктора и его команды, кто боиться не бойтесь проверенно на себе вы в руках настоящих проффесионалов поверьте! Всем удачи)

Halyna
29 ноября 2020 в 8:34

Нещодавно робила операцію у В. В. Сащина. Лікар та анестезіолог відповідали на всі питання, що мене хвилювали, були дуже уважними. Весь персонал закладу дуже приємні люди, після операції відчувала себе, наче вдома. Також не можу не згадати про зручну та охайну палату. Велика подяка лікарю Ларисі, котра робила перев‘язку та пані Ірині, адміністратору, котрі цілодобово на зв’язку.

Lightsout
23 ноября 2020 в 4:01

Для початку зразу хочу дуже подякувати, персоналу і всім лікарям. Затишна атмосфера, чистота і організованість царять в цій лікарні. Приїхав я із за кордону, моя операція на видалення гінекомастії пройшла дуже оперативно і професійно. Я раджу цю клініку - 10 із 10.

Людмила
11 ноября 2020 в 18:11

Дуже рада, що звернулася в центр Естель, всім задоволена! Персонал дуже уважний і привітний, щиро рекомендую! Велике дякую лікарю Сащин В. і анастазіологу Андрію, професіонали своєї справи!

Наталія
07 ноября 2020 в 14:00

Щиро подяка за проведену РЧА судинним хірургам Радиш Роману Васильовичу, Палію Віктору Михайловичу, анестезіологу Піскур Андрію Володимировичу, медсестрі Сас Наталії Юріївній! За людяність, психологічну підтримку, щирість! Божої Вам допомоги, опіки та міцного здоров'я!

Lily
04 ноября 2020 в 12:20

Сміло можу рекомендувати цю клініку! Дуже приємний персонал, освідченні медики, особлива подяка Сащин В. І пані Людмиліі саме основне доступці ціни

Христина
27 октября 2020 в 3:30

Щиро дякую за лікування, турботу та надзвичайне, "по-сімейному" дружнє відношення до пацієнтів. В клініку звернулась через болі в правому колінному суглобі. Після обстеження, лікар рекомендував провести операцію (артроскопію). За короткий період часу вивчила багато нових слів:).
У вівторок надзвичайно професійна команда лікарів Медичного центру прооперували коліно і встановили діагноз: дегенеративне клаптеве ушкодження тіла та заднього рогу медіального меніска правого колінного суглобу. Блок правого колінного суглобу. Виражений больовий синдром. Периминіскальна киста медіального меніска правого колінного суглобу.
Багато незнайомих слів, які мені лікарі пояснили просто та доступно. Перед операцією я отримала детальну інформацію, відповіді на всі запитання, консультацію та обговорення анамнезу.
Під час операції лікарі все розказували, показували та навіть жартували.
Після операції я не відчула жодного дискомфорт у від перебування в палаті, швидше номер в готелі з трьохразовим харчуванням та всіма умовами.
Але, найголовніше для мене - це відношення до мене, як до пацієнта. В мене не було жодної причини натиснути кнопку виклику. Я ніколи б не подумала, що у Львові є такі Медичні Центри, Професійні Лікарі та Турботливий Персонал.
Від щирого серця дякую ️ та рекомендую

Galius
21 октября 2020 в 7:15

Щира подяка професіоналами клініки
"Естель" лікарям Машталер р. Т.
Мелень В. З. Анастазіологу Андрію
Володимировичу, м/с Мартіі, , Наталі, ,
Марії, молодшому медичному персоналу за проведену операцію!
Доброзичливіі, привітні, висококваліфіковані. ВИ - КОМАНДА!
Діагноз. Ушкодження тіла та заднього рогу
Медіального меніска.
Галина Бутковська.

Аnna
20 октября 2020 в 10:32

Робили операції в Сащина (урологія, косметологія). Все влаштувало.
Плюси:
-для львів'ян економія часу на дорогу у порівнянні з іншими містами,
-ціни в порівнянні нижче на аналогічні операції,
-атмосфера в клініці доволі комфортна, схожа на домашню. При реабілітації хірургі завжди на звязку.
Ще звернуся в цю клініку, рекомендую.

Ольга
08 октября 2019 в 3:08

Хочу подякувати Всьому персоналу клініки Естель, а особливо нашому лікарю Сащину Віктору Володимировичу! Професіонал, дуже добрий, чуйний лікар! Велике дякую! Ми не місцеві, нас дуже гарно прийняли, палати гарні, все необхідне входило у вартість, відношення персоналу дуже хороше! Побільше Вам гарних результатів, вдячних і задоволених пацієнтів!

Алена
15 ноября 2018 в 10:09

После посещения клиники остались самые лучшие воспоминания, не смотря на не самую приятную процедуру! Очень внимательный и доброжелательный персонал) хирург Сащин В. В. - замечательный! ;)

Добавить отзыв