UAOTZYV.COM

Медичний центр Ехомед

Адрес Львів, вулиця Єрошенка, 14, м
Телефон +380 (67) 968-48-06
Часы работы
понедельник08:00-19:00
вторник08:00-19:00
среда08:00-19:00
четверг08:00-19:00
пятница08:00-19:00
суббота08:00-17:00
Сайт www.ehomed.lviv.ua
Рубрики Медицинский центр, Кардиолог, Гинеколог, Больница, Отоларинголог
Оценка 3.7 57 отзывов
Похожие компании в категории
Медичний центр Medicover (Медікавер) — Львів, вулиця Гетьмана Мазепи, 25б
Новодерм — Львів, вулиця Академіка Андрія Сахарова, 82
ЛОНЦ ВІКТОРІЯ / Центр вилікуваних захворювань — Львів, вулиця Академіка Андрія Сахарова, 44

Медичний центр Ехомед отзывы

57
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Olha
21 апреля 2024 в 13:01

Сьогодні була на прийомі у лікаря узд Корінця Я. М.
Записувалась ціленаправлено по відгуках, оскільки я не зі Львова
Багато хто радив цього лікаря як класного спеціаліста, у моєму розумінні класний спеціаліст окрім роботи з УЗД-апаратом ще комунікує із своїм клієнтом.
Надіюся, що його УЗД є професійним, як і описували люди, які були у нього на прийомі, і я зможу з ним звернутись до іншого лікаря, оскільки Корінець Я. М не коментував нічого
Під час узд не маю звички задавати запитання, але як тільки після закінчення хотіла уточнити певні моменти, почула від медсестри: ваші дані та роздруківки будуть на рецепції, із ними ви можете звернутись до свого лікаря. І якщо чесно, питатися уже нічого бажання не було.
Вартість обстеження 800грн
Повторного бажання відвідати клініку немає

Віта
30 января 2024 в 18:50

Щиро вдячна за професіоналізм та клієнтоорієнтованість!
Лікарі- професіонали у своїй справі.
Адміністрація допомогла відновити узд-знімки, які загубили у пологовому.
Огляди лише у Вас, рекомендую!)

Maryana
25 декабря 2023 в 2:13

Була на Крупʼянській з другою вагітністю в Прокопчук Н. Лікар +_ нас памʼятала з чоловіком. Одразу при початку огляду лікар виявила низьке серцебиття дитини (нажаль для нас прогноз був вірний, але мова не про це). По-перше: присутність людини, яка веде протокол я розумію, а присутність іншої людини в кабінеті, можливо медсестри і яка її функція - невідомо. Пацієнт на давав на це згоду і не був попереджений. Лікар байдуже зверталась на «ти» або «зайка» -це взагалі фамільярний нонсенс. Включила на гучність серцебиття дитини і байдуже, цитую: ну ти чуєш, тут єлі-єлі. Що я тобі скажу: ВОНО є (тобто дитина, напевно пані лікар мала на увазі), але… Я ці зневажливі слова запамʼятаю на все життя. Абсолютна відсутність емпатії, толерантності, відчуття, що ти і твоя дитина -це товар на конвеєрі. Крім того, проводячи огляд - лікар спілкувалась по телефону про інших пацієнтів і говорила, очевидно колезі, що вона має сказати своїй пацієнтці, що якщо в дитини смертельний діагноз, то не приховувати. Це нормально, коли ви проводите УЗД іншій людині? ! Питання до п. Наталії: ви вважаєте, що це професійний огляд, пізніше дозволяючи собі сказати, які ваші колеги тупі і говорячи ще про якісь робочі фотоапарати. Ви лікар, а ми люди! Які потребують НОРМАЛЬНОГО людського ставлення навіть при будь- яких діагнозах узд. Це конвеєр і дикість -стільки робити свою карʼєру, а потім перетворити вашу роботу на таке дно! Виснажені чи замучені-ідіть у відпустку, ви не маєте жодного морального права так відноситись зневажливо до людей та їхніх ненароджений ще дітей. В кінці я питаю, що мені робити? Відповідь: ну хочеш - прийди до мене в 10 тижнів і молись. І все- сухий протокол і за двері. Це нище дна.

Khrystyna
28 октября 2023 в 13:26

Чудова клініка, яка поєднала великих професіоналів. Подяка за таку відповідальну та недооцінену працю!

Pingvin
13 августа 2023 в 1:45

Не міг завагітніти 2 роки. Завдяки допомозі провідних спеціалістів у нас все вийшло з першого разу!

Женя
29 июля 2023 в 9:09

Пішла на УЗД під час вагітності за рекомендацією знайомих. Дуже задоволена, лише гарні враження.

Вікторія
17 июля 2023 в 11:14

Нікому не раджу лікаря Корінець Я. М. Зовсім не професійне відношення до пацієнтів, хамити почав з порогу. Лікар поставив помилковий діагноз, а коли йому показали результати попередніх обстежень, то він щей принизив професійність свої колег! «Він знає, що пише, а те що інші понамальовували його не цікавить і читати не буде! » Раджу лікарю «зняти корону», пройти курси підвищення кваліфікації та деонтології.

роксоляна
17 июля 2023 в 10:48

Була сьогодні втретє на УЗД, записувалась до конкретного лікаря, мене записали до зовсім іншого!
Зовсім не задоволена оглядом, попередній лікар розказав набагато більше та детальніше все, за чим я і йшла, цей лікар не сказав майже нічого.
фотографій мені не зробили, хоча вони мали б бути, відповідь чому їх нема, сказали що на такому великому терміні вже не роблять (26 тиждень),
ще більшої дурості я не чула.
Не рекомендую цю клініку.

Юлія
12 июня 2023 в 9:31

Медичний центр в якому працюють справжні спеціалісти!
Серйозно відносяться до аналізів!)
І дбають про тебе як про рідну ️

Женя
08 июня 2023 в 20:24

Лише позитивні емоції і враження від Ехомед. Дуже уважні і професійні лікарі. Під час вагітності робила УЗД. Обслуговування на вищому рівні. Велике вам дякую.

Наталя
19 мая 2023 в 22:12

Будучи вагітною їздила тільки в Ехомед на узд до лікаря Прокопчук Наталії, по рекомендації сестри, яка теж у неї спостерігалась, в мене була легка паніка через нібито погані аналізи, але пані Наталя мене заспокоїла та все гарно роз’яснила, дуже прискіпливо і відповідально дивиться
Якщо колись буду вагітна теж планую їздити до неї на огляд

Софія
05 октября 2022 в 18:30

Просто жах, найгірший досвід Узд вагітності, а я пройшла їх чимало.
По-перше, на рецепції сидять пані, яким до сраки усе. По десять разів перепитують прізвище і всеодно записують неправильно. Що по телефону, що за «прилавком» розмовляють ніби ти ніхто тут)
Я була записана на УЗД вагітності на 15: 00, потрапила на Узд аж через 50 хв. На питання, чому така затримка відповідали, що лікар затримався із попереднім пацієнтом. А повідомити по телефону? ! Для чого робиться попередній запис? !
По-друге, зайшовши до кабінету, мого чоловіка випхали звідти, бо «із супроводжуючими» не можна і грубо сказавши «вам по телефону повідомили», зачинили двері, хоча такого мені ніхто не говорив. Медсестра із піною в роті доводила, що мені це сказали. Вона навіть принесла запис телефонної розмови, яку прослухала при мені, і переконавшись, що ніхто мені не повідомив, що із чоловіком в кабінет не можна, мовчки просиділа далі. Навіть не вибачилась за свою поведінку. А потім, певно, на рецепції придумали «казочку», що мені телефонували, щоб повідомити це, а я «бачите» телефон не підняла. Пропущених не було за той день, а телефон завжди зі мною. Навіщо брехати? !
По-третє, я просиділа на тому Узд мовчки, а лікар ніби вимірював розміри машини, а не дитини і все передавав медсестрі, не коментуючи НІЧОГО. На мої питання відповідав не хотячи, ніби «ви записались на узд, а не на консультацію». Настрій був настільки зіпсований, хотілось чим скоріш вийти з того жаху, який обійшовся в 700 грн.
Лікар Корінець Я. М. і старша медсетсра, якій варто повчитись розмовляти із людьми, з візитів яких, вона отримує свою зарплатню.

Виталий
31 декабря 2021 в 16:28

03.11.2021 о 13.12 подзвонив та записав себе та ще одну людину на прийом до кардіолога. Сказали приїжджати о 13.40. Прочекали 25 хв і виявилось що перед нами ще двоє людей. Шановні власники Ехомеду прошу звернути авагу на роботу адміністратора, так як ми витратили купу часу, а до доктора так і не потрапили бо не розраховували в черзі чекати понад 30 хв.

Ирина
19 декабря 2021 в 11:34

Рекомендую лише цей заклад. Разів 10 мінімум відвідувала Ехомед. Вперше в Ехомед пішла вагітною з першою дитиною до Прокопчук Н. М. На Круп’ярській, за численними порадами у соцмережах. І також, як усі тут пишуть, чекала на свій запис тривалий час у коридорі. Коли Наталя Миколаївна оглядала мене, я була приємно здивовано: незважаючи на чергу у коридорі, мене оглянули дуже уважно і скрупульозно. Візитом була більш ніж задовела. Н. М. Мега добра, уважна, терпляча і чуйна людина, попри напруження, яке відбувається за кабінетом. Кожен раз, коли я проходила узд, то чекала своєї черги від 5 до 30 хв. Та всеодно приходжу знову, і знову сюди, бо підсвідомо розумію, що десь хтось запізнився, комусь треба довше часу для огляду в певних ситуаціях і черга, відповідно, зсувається.

ПС: на Єрошенка приміщення, як на мене, більш комфортніше для очікування та огляду)

Роксолана
17 декабря 2021 в 7:25

20.10.21 була на прийомі у лікаря Ярослава Миколайовича Корінець. Задоволена дуже. Відношення, ставлення10/10. Професіонал своєї справи, коротко, ясно, чітко все. Мене гарно проконсультував. Дякую, Вам докторе за прийом. Вийшла з усмішкою від вашого прийому. Маю своє 1500 кг щастячко, яке здоровеньке, і гарно росте. Дуже дякую безмежно!

Ирина
26 ноября 2021 в 12:56

Даний центр почала відвідувати ще будучи вагітною. У зв'язку з деякими особливостями вагітності, УЗД доводилось робити частіше, ніж зазвичай роблять. І мені є з чим порівняти, бо до цього ходила до іншого медцентру, тому раз потрапивши сюди, я більше не шукала інших спеціалістів. Під час діагностики все коментують та роз'яснюють, що для мене було важливо, так як йшлося про здоров'я та стан дитинки. Стосовно УЗД вагітності тут доречі можуть зробити запис на флешку, що у Львові мало хто робить, максимум пропонують на диск і то не кожен (флешка має бути абсолютно нова, в упаковці, щоб лікар був впевнений, що її ніде не використовували до цього, задля безпеки обладнання від вірусів). На УЗД потрапляла до Короташ Оксани Богданівни та до Війтовича Ігоря Володимировича, лікарі дуже уважні. Доречі стосовно розмірів та ваги плода на мій подив дуже близько виявилось до реальних.

Окрему подяку хочу залишити педіатру, це Дробна-Сас Ольга Мар'янівна. Мені порадили звернутись до цього лікаря, як до одного з кращих спеціалістів і так співпало, що вона приймає в Ехомеді, то ж я записалась з малюком, якому 2 місяці. Взагалі спочатку запис був на консультацію щодо вакцинації, але за день до прийому малюк почав кашляти і мене це насторожило, і під час візиту виявилось, що в нас вже гострий бронхіт. Дуже вдячна Ользі Мар'янівні, що вилікувала мого сина і нам не довелось госпіталізуватись до лікарні. Ольга Мар'янівна професіонал своєї справи та чудова людина, дуже уважна та одразу знаходить підхід до самих найменших пацієнтів.

Viktoriia
19 ноября 2021 в 20:09

Дуже сподобався центр. Була на УЗД у лікаря Прокопчук Н. М. Дуже професійна, уважна та приємна людина. Дуже задоволена!

Іра
19 ноября 2021 в 13:14

Була на огляді в Корінця. Відношення на прийомі просто жахливе. Про затримки я вже мовчу, бо це ще були "квіточки".
Здається, що в цього лікаря не має ніякої поваги до своїх пацієнтів. Хамовите відношення, зверхнє ставлення і просте невміння ввічливо спілкуватись (хоча, як пояснили це через проблеми на роботі), хоть це далеко не повинно відображатись на відвідувачах.

Краще б я все-таки почекала два- три тижні і записалась все ж до Прокопчук Н. М. Лікар від Бога, все розкаже, покаже, пояснить. Після візитів до Наталі Миколаївни ти виходиш з певним розумінням даної ситуації, дуже ретельна в огляді. Про що свідчать черги до неї.

Марія
11 ноября 2021 в 5:28

Відразу можете приходити на 20-30 хвилин пізніше (і ще, напевно, будете чекати). Вкрай не пунктуальні люди тут працюють.

Женя
14 октября 2021 в 20:43

Щиро дякую Прокопчук Наталі Миколаївні за її професійність. Вперше, коли потрапила, то прийняли поза чергою, адже приїхала з лікарні (на Русових) з сильним токсикозом. Оглянувши, розповіла про проблеми «маленькі» із плодом, а це на 12-13тижні вагітності. Потім мені всі дивувалися, як визначили на ранніх термінах таке. Далі перебували під наглядом Наталі Миколаївни, консультувалися… Слава Богу і нашому лікарю, який за нам вболівав весь час, у нас все гаразд і є чудовий малюк! Щиро дякуємо, Наталю Миколаївно за допомогу! Здоров‘я Вам і Вашій родині! Нехай Вам Бог віддасть сторицею за все! Успіху і процвітання Вам і Вашій установі! Ще раз велике спасибі! Раджу усім!)

Добавить отзыв