UAOTZYV.COM

Медичний центр ДВ

Адрес Львів, вулиця Петра Дорошенка, 65
Телефон +380 (97) 445-21-76
Часы работы
понедельник10:00-18:00
вторник10:00-18:00
среда10:00-18:00
четверг10:00-18:00
пятница10:00-18:00
Сайт dv.lviv.ua
Рубрики Гинеколог, Дерматолог, Врач-консультант, Медицинский центр, Медицинская клиника
Оценка 4.3 60 отзывов
Похожие компании в категории
Медичний центр Берегиня — Львів, вулиця Лисенка, 16
4Angels — Львів, вулиця Пантелеймона Куліша, 47а

Медичний центр ДВ отзывы

60
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Оля
15 декабря 2023 в 5:08

Стояла на обліку у клініці «ДВ».
Мені все дуже сподобалось Марта Володимирівна-це сучасний, висококваліфікований спеціаліст, знавець своєї справи.
Вона, без перебільшення, -душа цієї клініки З її допомогою та підтримкою я легко проходила всю вагітність без жодних проблем. Ця неймовірна жінка розвіяла всі мої побоювання, страхи та навʼязані іншими лікарями міфи. Кожен мій візит у цю клініку-це якесь маленьке свято, персонал дуже приємний та привітний, всі чемно терпіли мої спізнення і готували мені смачну каву. Окремо хотіла б відзначити дівчинку з рецепшену- Марту, та медсестру Олю Дівчата-ви класні!
«ДВ»-це знахідка для мене і щира рекомендація!

Ольга
02 декабря 2023 в 2:16

Потрапила в лікарню випадково і була дуже задоволена, прийняли з любовь та увагою, лікарі ніби янголи охоронці) дуже задоволена) дякую.

_Sempiternal
30 октября 2023 в 0:29

Сама найкраща і професійна клініка. Була багато де, але тільки тут мені допомогли. Чудовий сервіс! Хочу подякувати всьому персоналу ДВ) Лікарі вищого рівня, дівчатка на рецепції дуже класні) А гінеколог Марта Володимирівна, то взагалі подарунок для мене. Дякую вам за турботу і увагу до всіх деталей

Алексей
07 октября 2023 в 13:19

Дорого, багато, марно. Я не буду казати щось погане про кваліфікацію лікарів. Всіх не бачив. Але то не місце де лікують швидко. Навіть не намагаються. Чим більше разів ви прийдете, тим більше заплатите. Був с дитиною на консультації, 2000 грн. 10 хвилин. Діагноз: "У вас все дуже і дуже погано" але за тиждень мы все виправимо. Всі наступні прийоми по 10 тис. ")

P. S. Персонал дуже чемний. Лікарі напевно хороші.

Катя
20 сентября 2023 в 5:08

Медичний центр ДВ — це не лише якісне лікування, а й можливість навчатись та застосовувати набуті знання на практиці, чим і завдячую Марті Володимирівні!

Наталія
13 июля 2023 в 15:52

Хто пише позитивні відгуки, студенти та знайомі. Це не клініка, це заклад, де заробляють гроші на ваших проблемах. Приходиш з одним, без твого відома роблять купу непотрібних обстежень, призначають лікування, яке не відповідає міжнародним протоколам лікування. Мало того що віддаєш тут всі зароблені гроші за місяць, то лікування ніяке. Ні в якому разі не рекомендую!

Ольга
23 июня 2023 в 18:09

Доброго дня всем, пишу на русском так как испорчена расскладка клавиатуры в телефоне. Отзыв за ДОРОШЕНКО КРАВЧИК МАРТУ ВЛАДИМИРОВНУ КЛИНИКА "ДВ" К СОЖАЛЕНИЮ! Я не прочла отзывов это моя вина, пошла к ней по рекомендации и очень пожалела. Страшно подлый ехидный человек бизнесмен, циганка со стажем, смотрит в глаза улыбается и уже думает сколько сдереть, я думаю ней должен заняться горздрав отдел города и прокуратура иначе будет много покалеченых людей. Я не буду описывать мою ситуацию, так как в этом нет смысла коротко и ясно одно обман с первых минут приема, впаривание неясных медикаментов на россып без опознавательных знаков из Америки, алчная, мерзкая дрянь. Много лет судя по отзывам ей все сходит с рук. Надеюсь однажды это закончится. Отзыв крайне негативный, ьерегитесь и обходите ее 10 стороной. Мне жаль себя и жаль всех. Кто пострадал от нее.

Ольга
23 июня 2023 в 11:22

Ни в коем случае не обращайтесь в данное заведений, именуемое Медицинским Центром! "Доктор" Гинеколог (она же владелица) просто назначает ненужные процедуры и анализы, выкачка денег максимальная, продают БАДы без названия и инструкции в зип- пакетах. Большой вопрос о стерильности мед. Инструментария и об уплате налогов (варианты оплаты- наличка либо перевод на личный счёт владелицы. Если хотите сберечь свое здоровье и кошелек- обходите данное заведение десятой дорогой!

Марина
19 июня 2023 в 12:21

Суцільний Жах, обходьте десятою дорогою, Прокуратура має зайнятись цим закладом, тут травмують людей, нехай все зло заподіяне пацієнтам повернеться такому "лікарю".

Олена
18 июня 2023 в 10:39

Дуже Не Рекомендую, шарашкіна контора, непотрібні аналізи, обстеження, викачка грошей, анти санітарія. Жах, лікування з нульовим результатом.

Оксана
14 апреля 2022 в 23:58

Нещодавно мала змогу бути пацієнткою у Медичному центрі ДВ і була приємно вражена. Лікарі у яких мені вдалося побувати - майстри своєї справи, та просто приємні у спілкуванні люди. Я щиро вдячна всім за вирішення моїх проблем?

Анастасия
14 апреля 2022 в 17:07

Навчалась у Марти Володимирівни - чудової лікарки і відповідальної викладачки. Ми завжди могли звернутись із запитаннями та отримати на них доступну відповідь; ознайомитись із сучасними методиками діагностики та лікування. Заняття у Марти Володимирівни безперечно цікаві та інформативні!

Настя
06 апреля 2022 в 18:07

Была на приёме у врача маммолога, проблемы были с кистами. Врач все посмотрел и сразу их удалил. Очень боялась, но все прошло быстро и безболезненно. 2 кисты 1 уколов удалил) Профессионал своего дела видно сразу. Благодаря

Ира
04 апреля 2022 в 2:00

Я є студенткою, проходила практику у цій чудовій клініці під керівництвом Марти Володимирівни! Практикою дуже задоволена, оскільки отримала велику кількість знань та досвіду) Навчання було легким, доступним та супер цікавим, дякую!

Оксана
03 апреля 2022 в 5:30

Тільки позитивні враження від медичного центру. Привітний персонал, завжди комфортно та чисто, а лікар-гінеколог Марта Володимирівна просто надзвичайна, справжній професіонал своєї справи, їй з впевненістю можна довіряти своє здоров’я. Всім рекомендую!

Андріана
24 марта 2022 в 5:55

Щиро рекомендую Марту Володимирівну, чудовий професіонал і людина, якій хочеться довіритись, завдяки її щирості і бажанню допомогти своїм пацієнтам. Лікар просто надзвичайний, дуже відповідальний️

Юра
23 марта 2022 в 0:52

Марта Володимирівна чудовий викладач і дуже хороший лікар! Надзвичайно цікаві пари і великий обсяг практичних навичок без сухої теорії і з хорошими прикладами супроводжували нас цілий семестр. Дуже приємно було вивчати гінекологію саме у Марти Володимирівни!

Женя
18 марта 2022 в 4:35

Марта Володимирівна лікар від Бога! Дуже їй вдячна що легко, доступно все пояснює! На одному з візитів робила коагуляцію. Дівчата, не бійтеся: все швидко, якісно, а головне-неболяче (робили зі знеболенням). Щиро рекомендую дану клініку та лікаря!

Дарья
08 марта 2022 в 23:21

Пари в Марти Володимирівни завжди надзвичайно цікаві та наповнені корисною та новітньою інформацією! Радію, що мала змогу переймати досвід в такої людини! Усім студентам ЛНМУ бажаю стати студентами Марти Володимирівни!

Bozhena
01 марта 2022 в 16:22

Марта Володимирівна, надзвичайно приємний лікар) завжди із позитивним настроєм, візити до неї - одне задоволення

Добавить отзыв