UAOTZYV.COM

Медичний центр Берегиня

Адрес Львів, вулиця Лисенка, 16
Телефон +380 (68) 701-11-59
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
суббота10:00-14:00
Сайт berehynia.com.ua
Рубрики Медицинская клиника, Гинеколог, Медицинская лаборатория
Оценка 4.2 19 отзывов
Похожие компании в категории
Львівський обласний центр репродуктивного здоров’я — Львів, вулиця Володимира Короленка, 9
Villa Louisa — Львів, вулиця Пекарська, 55
ЛеоДерм — Львів, вулиця Залізнична, 7

Медичний центр Берегиня отзывы

19
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Admiral
08 февраля 2024 в 20:15

Записував дівчину до гінеколога Ярмолюк Оксани. Дуже задоволені, лікар приємна та компетентна, рекомендую!

Оля
12 января 2024 в 15:40

Блогер а не лікар.
Попала на огляд по рекомендації, після аналізів на 12000грн. Кравець сказала щось типу рак, почали руки труситися.
Мене лякати, рекомендувати операцію і тд. Я вже була готова на цей лохотрон повестися. Але попала до Мартина на русових і що я вам скажу, зробили правильно узі після місячних, здали паро аналізів і нічого не знайшли
Що пів року перевіряємо, але раку нема!

Люди думайте. Я рік жила з думкою рак, якого нема.

Наталя
25 ноября 2023 в 6:43

Для ведення вагітності обрала лікаря Ярмолюк Оксану Василівну і жодного разу не пошкодувала. Лікар уважна, компетентна, доступно пояснює інформацію. Вагітність пройшла спокійно та позитивно. Тепер планую візит на післяпологовий огляд.

Юля
22 октября 2023 в 9:29

Клініка чудова, відвідую її з часу відкриття. Широкий спектр послуг. Все, що потрібно, можна зробити на одному місці. Ввічливий персонал, професійні лікарі, якісна робота. Раджу всім!

Виктория
22 сентября 2023 в 9:58

Відвідала відділ гінекології в клініці Берегиня. Мої лікарем була Єфіменко Олена Костянтинівна.
Лікар провів УЗД та взяв аналізи, це зайняло всього півгодини через надсучасне обладнання та високу кваліфікацію лікаря, після візиту отримувала онлайн підтримку від лікаря, Олена Костянтинівна відповіла на всі хвилюючі запитання! Всім дівчатам хто дбає про своє жіноче здоровʼя рекомендую цю клінику!

Юлия
04 июня 2023 в 18:47

Дуже прикро, але візит до лікаря Чепур О. О. Виявився для мене неприємним досвідом. Від самого закладу враження гарні, але ставлення гінеколога було зверхнім та байдужим. Навіть на запитання мені не відповили, що дуже дивно, як на мою думку. Адже коли звертаєшся у приватну клініку та тебе шокують серйозним діагнозом, менш за все бажаєш після такого прийому потім шукати в інтернеті інформацію, тому що лікар просто відмовилась відповідати на твої запитання. Мені здається, що це неприпустимо для закладу такого рівня, тим паче у такого делікатного лікаря. На другому прийомі після отримання результатів аналізів замість привітання було "І навіщо ви знову прийшли? " Розмова була коротка, консультація пройшла без будь-яких рекомендацій та огляду - за вартість повноцінного сеансу. Але заради справедливості варто відзначити, що мені поставили правильне припущення на захворювання, але остаточний діагноз поставили в іншому закладі. Тому що потрібну у моєму випадку біопсію зробити не запропонували. Вперше пишу такий відгук, але щиро не рекомендую звертатися до цього лікаря. Сподіваюсь, мій досвід буде для когось корисним.

Ilona
20 января 2022 в 7:35

Дуже привітні і хороші працівники. Адміністратор також спеціаліст, порадила як підготуватись до процедури. Тут не потрібно чекати зустрічі з гінекологом два тижні, як в деяких державних клініках. Мене прийняли фактично на наступний день. Найбільше вразила доброзичливість Єфіменко Олени, дуже хороший спеціаліст. Мені чітко та простими словами пояснила проблему, результати УЗД та метод підібраний під лікування. Жодних нарікань чи осудження не було, делікатна та хороша жіночка. Всім рекомендую. Дякую Вам!

Женя
25 декабря 2021 в 23:59

В клініку, Берегиня, ходжу вже давно, можу сказати лише позитивні враження. В клініці завжди чисто, дуже гарний інтер'єр. Персонал дуже привітний, завжди допоможуть та нададуть детальну інформацію. Ходжу до лікаря Ісаєвої Катерини Юріївної, хороший лікар, неодноразово мені допомагала в критичних ситуаціях, завжди на зв'язку, лікар дуже кваліфікований, пояснює все до деталей, дивиться дуже акуратно та все до дрібниць, як людина дуже хороша та тепла у спілкуванні. Я дуже задоволена що обрала саме цього лікаря, яка дійсно допомагає, та задоволена закладом, Берегиня,!

Оксана
10 августа 2021 в 2:04

Являюсь клієнтом даного закладу від самого відкриття, тішить що тут завжди затишно та комфортно, особлива подяка лікарю Андрейків Олені Олексіївні яка не лише професійно проводить прийом, а й завжди може дати пораду чи відповість на питання що турбує в телефонному режимі.

C S
11 июля 2021 в 13:40

Робила тут УЗД вагітності.
Потрапили випадково, просто записалися де було вільне місце. Задоволені і клінікою і якістю проведеного обстеження.
Лікар Голдобін вже дуже детально показував, постійно коментував для чого визначаються всі показники і проміри. Все нам з чоловіком пояснив, надав рекомендації.

Юля
09 июля 2021 в 3:14

Хочу залишити невеличкий відгук про ваш МЦ « Берегиня».
Почну з того що я відчула коли зайшла до вас!
Надзвичайно теплий прийом! Все на вищому рівні!
У вас дуже затишно, всі умови які тільки можуть бути для жінки яка приходить на огляд до лікаря. Особливу подяку хочу виразити для лікаря Кравець У.
Це насправді лікарь від Бога, знавець своєї справи.
Все до останнього вислухає, та все пояснить до краплиночки.
Лікування яке було мені назначено повністю вийшло мені на зустріч, щиро за це вам дякую.
Я завжди буду до вас звертатись і всім раджу, не пожалієте️️️

Женя
04 июля 2021 в 15:09

При певних скаргах, лікарка закладу оглянувши мене, одразу призначила досить великий перелік аналізів. І наголосила, що вони обов'язкові для встановлення діагнозу. Я одразу погодилась все здати і оплатила. Після отримання результатів, я сконтактувалась з нею для подальших дій. Однак, вона мені сказала, що цих аналізів недостатньо, потрібно здати ще деякі, щоб вона могла призначити лікування. Паралельно я пішла на консультацію до іншого лікаря-гінеколога, який є досить відомий у Львові. Розказавши свої скарги, я показала результати аналізів. Цей лікар був дуже здивований і запитав мене для чого я це все здавала. І що при моїх скаргах ці дослідження не актуальні і я даремно викинула гроші. Ще й своїм колегам про це розказував, які теж дивувались. Я відчула себе обдуреною і в Берегиню більше не піду. Можливо і хороша атмосфера в Берегині і працюють професіонали, але бізнес там на першому місці, а не пацієнт. Принаймні так вийшло в моєму випадку.

Аня
17 февраля 2021 в 19:46

Не раджу нікому
Була на прийомі у лікарки Ісаєвої. Вона взяла у мене цитологію та сказала після отримання аналізу, потелефонувати їй. Я їй потелефонувала (в мене було запалення та легка дисплазія), ця пані по телефону діагностувала мені папілома-вірус (а для цього треба брати окремий тест), порадила ще цілу купу аналізів в цій клініці, сказала, що у будемо лікуватися (ця хвороба не лікується)
Пішла до нормального лікаря, здала спеціальний тест, жодного вірусу в мене не виявилося.
Звісно пані лікарка просто залякувала і хотіла викачувати гроші, при тому досить хитро діагноз озвучила усно, а не письмово

користувач
29 сентября 2020 в 13:32

Делала 2 раза УЗД у двух разных докторов этой клиники. На первом наконец-то мне поставили нормальный диагноз. Благодаря этому получила подходящее лечение от моего доктора. Через год сделала УЗД снова и оно показало эффективность выбранного лечения.
Осталась очень довольна работой докторов и их отношением! За что моя благодарность им!
Желаю процветания и много довольных клиентов!

Галина
26 сентября 2020 в 12:19

Рекомендую медичний центр Берегиня. Дівчата Оксана та Ірина дуже уважні та делікатні. Окремо хочу відмітити лікаря Кравець Уляну. Людина дійсно знає свою справу і виконує на 100%. Дуже сильно допомогла у вирішенні моїх проблем. Мені пощастило познайомитися з такими людьми, професіоналами своєї справи. Знайшла клініку випадково і не пошкодувала! Дуже дякую Вам дівчатка.

Наталья
26 июля 2020 в 4:36

Доброго дня. Хотіла залишити позитивний відгук про мц «Берегиня», але потрапила на кілька негативних стосовно медичного центру і лікаря Кравець У. Є.
Розумію, що це особиста думка кожного і ні в якому разі не хочу нікого образити, але стосовно ціни аналізів та обстежень то на сайті вони доступні кожному і кожен може з ним ознайомитись або ж запитати на рецепції і вирішити чи доступно це їм. Сам ж лікар впевнена, що всіх цін і сам на пам‘ять незнає, бо ж ціни встановлені керівництвом та власниками медичного центру.
Особисто моя думка дуже позитивна стосовно закладу і цього лікаря.
Медичний центр завжди зустрічає посмішкою адміністатора, запашною кавою або чаєм, затишною атмосферою. Щиро дякую їм за це. Завжди відчуваю турботу, коли відвідую Берегиню. Стосовно лікаря Кравець У. Є. То це мій лікар вже напротязі кількох років і я з впевненістю можу сказати що це висококваліфікований спеціаліст, яка дуже компетентна в своїй професії, завжди добра та вічлива, приємна та чуйна. Довіряю тільки їй, безсумніву найкраща. Взагалі весь персонал даного закладу завжди приємно мене радував. Дякую Вам за все! Процвітання Вам та розвитку! З радістю рекомендую всім!

Андріана
13 июля 2020 в 10:39

Обстежувалась у гінеколога Кравець Уляни.
Все швидко, чітко і якісно
Також здавала кров.
Результати вислали на вайбері, дуже зручно, не потрібно нікуди ходити.
Персонал привітний і готовий допомогти у будь якому питанні.

Я залишилась задоволена.
Рекомендую

Оксана
21 июня 2020 в 20:44

Добрий день! Не можу не залишити відгук про лікаря-гінеколога Уляну Євгенівну! Велика подяка від мене за уважність та професіоналізм, швмдко діагностувала та вилікувала мою проблему зі здоров'ям! Лікар дуже уважна та дає вичерпні відповіді на усі запитання. Особливо приємно, що не шкодує свого часу, надає консультації навіть у не робочий час, завжди на зв'язку. Дуже зручно у теперішні часи карантину - отримати пораду лікаря, не виходячи за межі дому! Надзвичайно вдячна і за безцінні поради, спрямувала мене до лікаря по веденні вагітності, яким я надзвичайно задоволена! Тільки приємні враження! Дякую!

Наталя
05 сентября 2018 в 22:44

Привітний персонал, не виписують зайвих аналізів та обстежень, лікарі все зрозуміло пояснюють. Рекомендую

Добавить отзыв