UAOTZYV.COM

Медичний центр Академічна медична група (AMG)

Адрес Львів, вулиця Генерала Чупринки, 62
Телефон +380 (97) 009-44-44
Часы работы
понедельник09:00-19:00
вторник09:00-19:00
среда09:00-19:00
четверг09:00-19:00
пятница09:00-19:00
суббота09:00-15:00
Сайт www.acadmedgroup.com
Рубрики Медицинский центр
Оценка 4.7 41 отзыв
Похожие компании в категории
Новодерм — Львів, вулиця Академіка Андрія Сахарова, 82
ЛОНЦ ВІКТОРІЯ / Центр вилікуваних захворювань — Львів, вулиця Академіка Андрія Сахарова, 44
Косметологічний центр ЖАНВІ — Львів, вулиця Личаківська, 39

Медичний центр Академічна медична група (AMG) отзывы

41
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Христина
04 марта 2024 в 20:55

Дякую Паращуку Богдану Мироновичу, за його допомогу. Одним словом лікар від Бога, лікар з великої букви.

Mykola
11 января 2024 в 21:59

Був у професора Надашкевича який встановив вірний діагноз, призначив курс лікування. І через 2 місяці я досяг значного полегшення і покращення своєї хронічної хвороби. Дякую рекомендую.

Виктория
30 декабря 2023 в 7:35

Користалася послугами лікаря-дерматолога Паращука Богдана Мироновича. Дуже задоволена отриманою лікарською порадою та призначеним лікуванням, яке допомогло розв'язати мою дерматологічну проблему, з якою не справлялися решту лікарів.

Галина
21 декабря 2023 в 14:37

Я дуже щаслива, що в нас у Львові існує цей медичний центр, де працюють справжні професіонали. Особлива подяка лікару-ревматологу Лиховид Павлу Богдановичу, який, в прямому сенсі, поставив мою маму на ноги, я дуже вдячна йому за це! Він - професійна, уважна і добра людина, Лікар з великої букви. Якщо хтось шукає справжніх фахівців - вам за цією адресою!

Оксана
17 декабря 2023 в 0:37

Очікувала на прийом 30 хвилин, без жодного вибачте і перепрошую. Прямо в холі лікарі з пацієнтами обговорюють медичні питання, а адміністратор з колегою взагалі посторонніми речима займаються.

Марта
11 декабря 2023 в 11:09

Мені бракує слів, щоб висловити свою вдячність Надашкевич О. Н. Я була у відчаї, замучена постійним болем. Було багато обстежень, аналізів, лікарів, велика кількість ліків, та стан тільки погіршувався. Тільки тоді коли звернулась до професора Олега Никоновича мені був поставлений діагноз, та надана професійна медична допомога. Вже наступного дня я відчула полегшення. Зараз почуваюсь добре. Я рада, що зустріла таку неймовірну людину, гарного лікаря професіонала.

Luxuryevents
12 сентября 2023 в 13:34

Ми, італійці, консультувалися з професором Олегом Надашкевичем, тому що чули про нього дуже хороші слова від наших знайомих. І справді, ми не були розчаровані: нарешті отримали правильний діагноз і півроку лікування. Після цього я народився знову. Я дуже добре. Було б добре, якби в Італії було більше таких лікарів, як український професор Олег Надашкевич! Тисяча спасибі!

Зоряна
20 июня 2023 в 4:19

Медичний заклад зі справжніми професіоналами. Запис виконується вчасно. Рецепція надає всю необхідну інформацію. Привітний персонал. Лікарі завжди на зв‘язку, що дуже важливо.
Окрема величезна подяка лікарю-ревматологу Лиховид Павлу Богдановичу за ведення лікування та Моті Ірині Степанівній за якісну уз-діагностику.

Женя
26 мая 2023 в 13:55

Відвідали медичний центр Академічна Медична Група, м. Львів. Враження про роботу центру найкращі. Тут створені всі умови для точної діагностики захворювання, адже центр забезпечений найсучаснішою діагностичною апаратурою. Колектив центру уважний до кожного пацієнта. Кваліфіковану медичну допомогу надають висококваліфіковані спеціалісти в галузі охорони здоров'я. Очолює центр академік, професор, доктор медичних наук Надашкевич Олег Никонович. Тут працюе колектив однодумців, всі зусилля якого направлені на оздоровлення кожного пацієнта. Рекомендую за покращенням свого здоров'я звертатися лише в медичний центр Академічна Медична Група. Пацієнт м. Дрогобич

Екатерина
11 сентября 2022 в 7:27

Я і тут залишу свій відгук:
Стилен приймається до 4 неділь. Мені виписали на 2 неділі, при тому що у мене ерозії в шлунку. На запитання "як довго ерозії будуть заживати" мені відповіла лікарка "місяць приблизно, якщо лікуватись і дотримуватись дієти". Логіка - шикарна. Зараз я закінчила прийом ліків і мені знову болить шлунок. Тобто наче спеціально не додала ще дві неділі, щоб я сходила ЩЕ РАЗ на консультацію до неї?) Якесь обдиралово. Я і так витратила два місяці на лікування і близько 10 тисяч на лікування. Я більше не прийду.

Женя
21 марта 2022 в 6:54

Щиро дякую Громнацькій Наталі Миколаївні за професійну і кваліфіковану допомогу. Чудовий лікар, чуйна і уважна. Все чітко і доступно. Рекомендую

Женя
20 марта 2022 в 6:28

Дуже вдячний професору Надашкевичу за допомогу! Справжній лікар і професіонал своєї справи, всім рекомендую!

Марія
03 декабря 2021 в 13:36

Доброго дня! Можливо хтось має номер дерматолога Паращук Богдан Михайлович?
Буду дуже вдячна за контакти!

Кристина
10 октября 2021 в 23:49

Мені дуже сподобалось. Там затишно, привітний персонал, усе сучасно)
ви молодці що створюєте такий затишок у клініці - це надає впевненості та відчувається спокій та довіра)

Ирина
15 сентября 2021 в 20:05

Лише позитивні враження від візиту! Все чітко. Записали, вчасно прийняли. Нема черг, скупчення, дотримуються всіх санітарних норм.
На прийом ми з моїм немовлятком потрапили до Ірини Степанівни Моти. Можу сказати, що лікар підтвердила свою репутацію - фаховий спеціаліст + приємна і доброзичлива людина.
Ціни в центрі середньостатистичні для даного сегменту послуг. Відповідають вказаним у них на сайті.
Рекомендую до відвідування!)

Ярослав
13 сентября 2021 в 19:32

Людина від Бога! Професор своєї справи, професіонал, добра і порядна людина! Уважний і поради доречні! Я звернувся з батьками, на очах допомога Олега Никоновича чітко заміна, дай Бог здоров'я! Колектив завжди підібраний, як пальці однієї руки! Процвітання компанії та підвищення до висот! Рекомендую!

Саша
09 сентября 2021 в 8:34

Чудова клініка. Квіаліфікований персонал. Особлива подяка лікарю УЗД Мота Ірині, її вчасно поставлений діагноз врятував моє життя. Дякую.

Руслана
01 сентября 2021 в 19:11

Дуже дякую лікарю УЗД Мота Ірина, побачила те, що інші бачили (Завдяки її професіоналізму вдалося вчасно звернутися до профільного спеціаліста і вчасно почати лікування. Бажаю Вам сил і наснаги до вашої праці і ще раз величезне ДЯКУЮ! Тепер тільки до Вас на УЗД)

Женя
29 августа 2021 в 6:21

Доброго вечора! Я хворію на псоріатичну артропатію та хочу висловити щиру подяку професору Надашкевичу та його команді. Завдяки, перш за все, їх професійній мудрості, ввічливості, доброті я досягнула омріяного результату, ремісії, яка триває третій рік. Міцного здоров'я вам та вашим родинам! Це безмежне щастя ходити, ходити та не відчувати болі! Рекомендую!

Тетяна
28 августа 2021 в 4:08

Консультувалася у невропатолога Пeлипишин Марії Михайлівни. Дуже грамотний фахівець, людяно і привітно ставиться до своїх пацієнтів. Уважна до деталей, уміє слухати. Рекомендую!

Добавить отзыв